3 haftadır falan ilişki yaşayamıyoruz çünki kendimi çok kasıyorum (sebebi biliyorum ama daha kötü hakaretler ediyorlar ve daha kötü etkiliyor ) sebep psikolojik yani toplumsal normlar diyeyim ailevi değil ama. Sizce çözüm nedir yani o da artık uzulmeyim diye sorun bende ya, işin çok stresli falan diyor ama öyle değil beni teselli ediyor sadece
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kulağa vajinismus gibi geliyor, bir psikolog ile görüşmen gerek.
Psikolog halledebilir mi?
Vajinismus Sun eğer ıslanma yoksa ve kasılma varsa koçanı arzulayamiyosan hareketlerine zitok atiyosan kasiliyorsan
Zevk alamiyosan sevişirken falan psikolojik ve fizyolojik vajinismus vardir
Çözüm hemen bir terapist ya da jinekoloğa gitmek
Yok hayır yani benim 1 yıldır düzenli iliskim var zaten sorun yoktu. Bahsettiğim olay olmadan önce uzak birisi bir şey dedi ve ondan sonra kendimi ahlaksız gibi hissediyorum yapamıyorum opusurken bile kötü hissediyorum
Oha evlenmeden mi tabiki için rahat etmez o zaman sorun sende evlenmeden verilir mi
Içim gayet rahattı ya öyle bi şekilde buyumedim ki... hep o kadın yüzünden oldu tanımıyorum da saçma saçma konuştu benle ilgili değil
İlerde nasıl evleneceksin her erkek bakıyor meslek sahibi bile )
Valla bana tanıştığım kimse sormadı öyle bir çevrede değilim yani internette görene kadar adını bile duymadim
İlişki rahatlama metodudur fazla sınırlı kasvetli durumlar seni kasıyor rahat olmaya bakacaksin
Mastürbasyon yapıyor muydun önceden? Böyle bir sorun var mıydı?
Böyle bir sorun yoktu 1 yildir duzenli iliskim var benim, bu olaydan once birisi bir şey dedi ondan sonra oldu yani gercekten erkek arkadaşımi çok seviyorum ama öpüşürken bile garip hissediyorum
Psikoloğa gidebilirsin mesela
Bekarken ben de oyleydim, sonralari bir erkek arkadasim oldu onunla rahatladim acildim artik hic kasmiyorum kendimi. O epey ugrasti bunu yenmem icin ama
Bu durumu Yenmek için neler yaptin?
İlk önce kafanın rahat herşeyden soyutlanmış olman gerekir. Ondan sonra sevişin bu senin için de kocan için de iyi olur
Konu vicdanın artık kötü bir şey olarak bakıyorsun evlenmeden yapmaya ve vicdanın izin vermiyor
Benimde qıdıklanma problemim var ya
Psikolojiktir
Sen sevişme
Kız vajinismustur nerden biliyorsun?
Arzulayipta istemsizce kasılmaları vardır zevk alamıyorum diyor bu yüzden
Şaka yapıyoruz be kardeşim hayatımız makara
@askozanaa vajinismus değil benim 1 yıldır iliskim var sadece birisi bir şey dedi ve kendimi kötü hissettim ondan sonra oldu
Çok kasma bence
Neden kasıyorsun ki.
yardımcı olurum
Giris olmuyomu