Güncellemeler
+1 yıl
Aslında utanıyorum da ben mesela yani alamam eşim alası lazım hep
Evleneceğiz ve 2 sene bebeğimiz olsun istemiyoruz onun için kesin olan hangisi bebeğinizin 2 sene olmamasının sebebi akademik başarı için son 2 yıllık bir uni daha bitireceğim ondan sonra sağlıkla gelsin zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Eczaneden alın bence
İşte ne olursa olsun olan oluyor bazen ama doğum kontrol diyorlar ya da kondom ama erkek zevk almıyor.
Bizde istendik korunduk olmadı ama keyifli olmuyor
Zevk alması önemli o beni bekarken hiç üzmedi o yüzden en doğal hakkı zevk alması ama bebeğimiz hemen olursa da bizim için kötü olacak işlerimiz aksayacak
İşte diyorum ya ben hiç zevk almadım şimdi bazı olaylar var sen bunu burdan konuşma ama boş ver millet görmesin doğru değil
Bu arada tabi ki siz almayın o tarz şeyleri şimdi bazıları der utanma ama bir zahmette utanın bazı değerleri koruyun her şeyi sıradanlaştırmak iyi değil
Yok alamam zaten olmadı duruma göre evin yakınında olmayan seyahat ederken eczaneden azar azar alıp biriktirmek olur
Doktora gidin ama işte belki doğum kontrol hapı işe yarar ama tabi yinede olacağın önüne geçilmez siz tedbirleri alın tabi ki gerisi kader
İlaç ise eczane. Prezervatif ise bilindik marka internetten alın.
Pek bilgim yok hangi markalar iyi yani pek anlamam açıkçası
Okey hisset öneririm
neresi daha yakinsa ora twecih edilebilir niye utaniyosun ki
farketmez nerden aldığın sadece kaliteli olsun yeter
Asla eczaneyi bırakmayın ben hep eczaneden alıyorum ve kendisi bayan hatta fikirler bile veriyordu
Utanılacak kısmı nerde ki bunun
Bunun için sipral tercih edin
İzin çıkmaz maesef onun için
Sonuçta süreli zamanı gelince çıkarırsınız
Her ikiside aynı ürün, eczaneler daha pahalı satar
Farketmez ki hepsi kutulu aynı markalar
Farkı yok ben internetten alıyorum
Önemi yok korusun yeter
Çekinecek bir şey yokmuş
Eczaneden aliniz
Marka aynıysa nereden alındığının önemi yok bence
ikisindende alınabilir