Cinsel Yaşam İsteksiz koca boşanma sebebi midir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 İsteksiz koca boşanma sebebi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Merhaba, evlilik herşeyiyle bir bütündür, ama evliliğin yüzde 90 ı cinselliktir. Yatak odasında tatminsizlik ve doyum yoksa, bu evliliğin her aşamasına yansır. İsteksiz eş, boşanma nedenidir,, net. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı. Boşanma sebebidir. Cinsel tatmini, evlilikteki sadakat yükümlülüğünden dolayı başkasından alamayacağın için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Direkt pat diye bosanilmaz konuşup çözülmeye çalışılır yetersiz olan yerde Dr den destek alınır. Çocuk var ise hiç gerek yok boşanmaya. 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Bu adam çocuk yapamaz, yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli misin yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl Evliyim aq 26,28 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlenmeden önce fark etmedin mi seni tatmin edemeyeceğini anlamadin mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç senelik ilişkiniz var Yorumla Soran +1 yıl Etmedim 2 yıldır evliyiz üniversitede tanıştık o zamandan beri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dediğim gibi konuştunmu uzmanlardan yardım almayı düşündün mu Yorumla Soran +1 yıl Yapası yok direkt aseksüel gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç mi yapmıyor yoksa sana mı yeterli gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Haftada 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bahanesi ne neden geçerli bir bahanesi var mı Yorumla Soran +1 yıl Bahane yok isteksiz 😒 evlenmeden önce konusunu bile açmazdı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum yapar mısın ama istek arttiricilar var onları kullan Yorumla Soran +1 yıl Boşancam. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birdaha düşün bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstek arttırıcı dene Yorumla Soran +1 yıl Boşandım bile Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşanmişmiydin zaten Yorumla Soran +1 yıl Boşandım sadece yorumları merak ettim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek seferde mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eski eşinin tepkisi ne oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkulur sizin kibi kadinlardan Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deniyorsun önce bakalim ne diyecekler diye 😄 sonradan itiraf ediyosun Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. heralde yani kocalık görevini yerine getirmediğine göre 0 0 Yorumla
Tolga_456 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Boşanmadan önce terapi veya ürolojiye gidin size bişey sormak istiyorum 0 5 Yorumla Tolga_456 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Sor Yorumla Tolga_456 +1 yıl burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli lütfen Yorumla Soran +1 yıl Sg sapik Yorumla Tolga_456 +1 yıl Sapık değilim vallahi evlilikle ilgili geri engelle lütfen rica ediyorum Yorumla
zafer04800 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Onunla nasıl yapıyorsun ya sorun yani ben de yani her gün oluyor? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Belki de erken boşalma gübi bir problemi var o yüzden isteksiz, olabilir mi 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Isteksizlik varsa karşı tarafta bu ilişki çekilmez 0 0 Yorumla
Kadir3431hatay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Sana istediğini veremiyorsa haklısın 0 0 Yorumla
birhosumagittin Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteksiz kadın boşanma sebebiydi boşandım 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Boşa gitsin sen çok mu isteklisin peki 0 0 Yorumla
Bol_Bol_Su_İc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sana sıkıntı hissettiriyorsa evet 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet haklı boşanma sebebi hemde 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bu yaşta da isteksiz se ilerisini düşünemiyorum 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. O öyle sen nasılsın peki 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Boşanma nedenidir. 0 0 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Çok mu isteksiz 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı. Evet öyle 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neye osteksiz 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tabiki 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Merhaba, evlilik herşeyiyle bir bütündür, ama evliliğin yüzde 90 ı cinselliktir. Yatak odasında tatminsizlik ve doyum yoksa, bu evliliğin her aşamasına yansır. İsteksiz eş, boşanma nedenidir,, net.
Boşanma sebebidir. Cinsel tatmini, evlilikteki sadakat yükümlülüğünden dolayı başkasından alamayacağın için.
Direkt pat diye bosanilmaz konuşup çözülmeye çalışılır yetersiz olan yerde Dr den destek alınır. Çocuk var ise hiç gerek yok boşanmaya.
Bu adam çocuk yapamaz, yok
Evli misin yaşlar kaç
Evliyim aq 26,28
Evlenmeden önce fark etmedin mi seni tatmin edemeyeceğini anlamadin mi?
Kaç senelik ilişkiniz var
Etmedim 2 yıldır evliyiz üniversitede tanıştık o zamandan beri
Dediğim gibi konuştunmu uzmanlardan yardım almayı düşündün mu
Yapası yok direkt aseksüel gibi
Hiç mi yapmıyor yoksa sana mı yeterli gelmiyor
Haftada 1
Bahanesi ne neden geçerli bir bahanesi var mı
Bahane yok isteksiz 😒 evlenmeden önce konusunu bile açmazdı
Bilmiyorum yapar mısın ama istek arttiricilar var onları kullan
Boşancam.
Birdaha düşün bence
İstek arttırıcı dene
Boşandım bile
Nasil
Boşanmişmiydin zaten
Boşandım sadece yorumları merak ettim 😂
Tek seferde mi
Eski eşinin tepkisi ne oldu
Korkulur sizin kibi kadinlardan
Niye
Deniyorsun önce bakalim ne diyecekler diye 😄 sonradan itiraf ediyosun
heralde yani kocalık görevini yerine getirmediğine göre
Sadece isteksiz mi yoksa * dd sorun yasiyor mu
Boşanmadan önce terapi veya ürolojiye gidin size bişey sormak istiyorum
?
Sor
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli lütfen
Sg sapik
Sapık değilim vallahi evlilikle ilgili geri engelle lütfen rica ediyorum
Onunla nasıl yapıyorsun ya sorun yani ben de yani her gün oluyor?
Belki de erken boşalma gübi bir problemi var o yüzden isteksiz, olabilir mi
süreklilik varsa zor bi durum
Isteksizlik varsa karşı tarafta bu ilişki çekilmez
Sana istediğini veremiyorsa haklısın
İsteksiz kadın boşanma sebebiydi boşandım
Boşa gitsin sen çok mu isteklisin peki
Sana sıkıntı hissettiriyorsa evet
Evet haklı boşanma sebebi hemde
Bu yaşta da isteksiz se ilerisini düşünemiyorum
O öyle sen nasılsın peki
Boşanma nedenidir.
Evet