Bakımlı kalıplı uzun boylu diksiyonu güzel ve daha ne ararsanız önemli olan uzun olması
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılUzun boylu erkeğin çekici olduğu bir gerçek.
0102 Yorumla
Soran+1 yılAma maalesef bunu kimse kabul etmiyor. Halbuki fark ediyorum dışarıda çok bakan var ama burada sohbet olsun etkileşim olsun diye sorunca herkes inkar ediyor
- +1 yıl
İnkar etmelerine şaşırmadım. Gereksiz bir duyar içerisindeler hep. Ha birde kısa boyluyuz diye uzun boylu istiyoruz diye kuduruyorlar. Kriterimiz bu. Ne zararı varsa bu kadar kuduracak?
Soran+1 yılBen tamamen popüler kültür olduğunu düşünüyorum içlerinde bilinçli bir nefret olmasa bile diğer insanların etkisinden dolayı bir nefret olduğunu düşünüyorlar. Dışarıda ne mutlu çiftler görüyorum kısa kadın yanına uzun erkek yakışmışlar.
- +1 yıl
Kıskanıyorlar. Uzun boylu kadınlar kısa kadınların uzun erkeğe ilgi duymasından ve erkeğin kendisine kalmamasından, kısa boylu erkeklerinde kısa kadınların kendileri yerine uzun erkek istemesinden. Kısa boylu olduğumuz için hiçbir şey istemeye hakkımız yokmuş gibi davranıyorlar.
Soran+1 yılAslında herkes için elbet ideal bir eş var ama ülkemizde herkes bencil ve herkes en iyisini hayal ediyor. Elbette en iyisi herkesin hakkı ama herkes için en iyisi farklı. Uzun erkekler kısa kadınların da hakkı ama sanki uzun erkekler bulunmaz hint kumaşı gibi görülüyor. Halbuki ben eminim ki çoğu erkek de uzun kadınlar manken gibi, asil ve güzel dese de kısa kadınların hayranı. Bunun üzerine anlamlı sözler bile uydurmuş milletimiz. Gerçekten olan kısa kadınlara oluyor ve ben buna üzülüyorum 😞
- +1 yıl
Uzun boylu kadınlar da gayet güzel. İnsanlar sadece kriterler ile barışmıyor. Gereksiz kıskançlık yapıyor. Sürekli biz kısalara internette bu konu üstünden mobbing yapıyorlar. Uzun erkekler az sanki ama 190 ve üstü olanlar. Haham 180'ler dolu.
Soran+1 yılAnonim olmanın rahatlığı ile herkes kendini en güzel sanarak birbirlerinden kıskanıyor hiç görmedikleri insanları. Kadınlara sorsak kaç kere uzun erkek kısa kız ilişkisine şahit oldun diye bir çoğu olmadım diyecek. Tamamen duygusal ve psikolojik olarak kıskançlık oluyor dediğin gibi. Ben popüler kültür derdim ama senin açıklaman her şeyi daha da netleştiriyor. Kendim 190 olduğum için genelde uzun erkekler gözüme çarpıyor benden daha uzun mu diye ama genel olarak bakıldığında ortalıkta da ne kadar uzun var bilmiyorum.
- +1 yıl
"Kadınlara sorsak kaç kere uzun erkek kısa kız ilişkisine şahit oldun diye bir çoğu olmadım diyecek."
Tespit gibi tespit. İmzamı atarım. - +1 yıl
Kısa kadınlarla birlikte olan uzun boylu erkeklere birde şunu diyorlar "Çocuğunu gezdiriyor.", "Pedofili.". Komik bahaneler.
Soran+1 yılMaalesef ülkemizin en büyük sorunlarından bir tanesi kıskançlık. Kimse ne olup bittiğini bile bilmeden ön yargıda bulunuyor kıskançlık duyguları yüzünden. "Biri kısa biri uzun ama ikisi de birbiriyle mutlu." Demek asla yok. Hep bir çekememezlik hep bir kıskançlık var insanların içinde.
Soran+1 yılArasında boy farkı olan çiftlere çok şey yakıştırıyorlar kendilerine bakmadan. İki insan bulmuş birbirini ve öyle mutlular. Bir de eleştirene dön bir bak. Yalnız ve mutsuz.
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Sonuçta birbirini seviyor bu insanlar.
Soran+1 yılElbette ama kimse bizim gibi düşünmüyor herkes kendi mutsuzluğunda boğuluyor ve bir yardım eli bile istemiyorlar.
Soran+1 yılKısa kadınlar gerçekten ilgi çekici kısa bir kadınla ilişkim olsun isterdim peki cinsellik açısından bakıldığında gerçekten diğer insanların dediği gibi sorun mu olur yoksa daha mı zevkli olur sorusu aklımı kurcalıyor
- +1 yıl
Cinsellik yaşamadım. O yüzden bilemeyeceğim.
Soran+1 yılAnladım çok farklı bir soru oldu sadece bu kıskançlık durumunun bir noktada işe yarayıp yaramadığını merak ettim
- +1 yıl
Pek çok erkek kısa boylu kadını övüyor. O kadar kişi övüyorsa doğru söylüyorlardır. Kıskançlığın bir sebebi bu da olabilir.
Soran+1 yılHem kendim överim hem de çok denk geldim övenine. Dış görünüş olarak kusursuz olanları bile var ki çoğu güzel. Erkeklerin ilgi açısından da kısa içsel olarak hoşuna gidiyor. Bu nedenle övmek ve ilişki istemek kaçınılmaz oluyor. Kıskançlık nedenlerinin temellerinden birisi de bu olabilir
- +1 yıl
Yatakta övdüklerini okumuştum. Onu demek istedim. Pek çok yorum gördüm.
Soran+1 yılEvet o şekilde ben de çok yorum okudum. Cinsellik olmadığı için kendim bir şey diyemiyorum. Sadece malum herkesin yaptığı gibi izlediğim cinsel videolarda gerçekten harika olduklarını görebiliyorum. Kıvrak ve atik oluyorlar. Bazı pozisyonlar özellikle sanki onlar için bulunmuş gibi. Cinsel olarak da yaygınlaşmış birkaç söz var Türk erkekleri tarafından kısa kadınlar için uydurulmuş.
- +1 yıl
"Yastıkta pileli yatakta bir elli." gibi bir şey mi diyordu erkekler ne. Tam hatırlayamadım. Haha.
Soran+1 yılAynen "lastikte pirelli kadında birelli" diyorlar 😅 Övgüler çok fazla yani 😂
- +1 yıl
Ay evet doğrusu buydu. Düzelttiğin için teşekkür ederim. Haha.
Soran+1 yılKonu kısa kadınlarsa her türlü düzeltmeye varım 😅 Rica ederim
Soran+1 yılKeşke soruyu açık sorsaydım ben çok fazla tepki alırım diye düşünmüştüm ama bilemedim aslında hiç tepki gelmeyeceğini
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu arada zaman ayırıp değerli görüşlerini paylaştığın için 🤗 Bu konuyu konuşmayı uzun zamandır istiyordum
- +1 yıl
Soru da kötü bir şey yok.
- +1 yıl
Rica ederim. Ne demek. Güzel bir soruydum içimi dökmüş oldum.
Soran+1 yılUzun bir erkek ile olan sorular genelde linç yiyor da burada bile kıskanç sayısı çok çok fazla hatta erkekler bile linçliyor bazı tecrübelerim oldu. Bu yüzden açıkçası biraz çekinerek sordum.
Soran+1 yılAynı fikirde olmak harika hissettirdi içimde bir yerlerde bir şeyler oturdu düzeldi resmen 😅
- +1 yıl
Uzun boylu erkekler karizma bence.
Soran+1 yılKatılıyorum övünmek gibi olmasın arada kendime bakıp bir maşallah diyorum 😅 Dışarıda görünce de bir bakarım yani benden uzun mu nasıl falan diye 😂
- +1 yıl
Gayet uzunsun. 190 demiştin galiba.
Soran+1 yılEvet 190 çıkıyorum ölçümlerde. Yakın gelecekte spora da başlamayı düşünüyorum. Açıkçası kendime daha çok değer vereceğim.
- +1 yıl
190 boyundaki erkeğe kas çok yakışır.
Soran+1 yılKatılıyorum aslında şu an kalıbım var zayıf değilim ama kas kütlesi ile görüntümü daha da güzelleştirmek istiyorum. Bir nevi geleceğe yatırım aslında. Sakıncası yoksa ben de senin boyunu merak ettim öğrenebilir miyim?
- +1 yıl
150-160 arası bir şey.
Soran+1 yılHarika bir boy kesinlikle isteklerinin peşinden gidip aradığın uzun erkeği bulmalısın. Kısa kadın sevip de boyuna laf edebilecek olan çıkmaz kıskanç kızlar dışında
- +1 yıl
İlgim o yönde zaten. Göz alıcılar.
Soran+1 yılArzuluyor musun uzun boylu erkekleri? Bazen insan duramıyor istediklerini arzulamadan
- +1 yıl
Öyle herkesi arzulamam. Sadece ilgi duyduğum kişiyi.
Soran+1 yılÇok daha olgun bir cevap oldu gerçekten her önüne geleni arzulamak pislik olur. Mesela dışarda gördüğü her kıza ereksiyon olanları anlamak çok zor. Nasıl olabiliyor da hiçbir şey yokken bunu yapabiliyorlar? En güzeli her açıdan ilgi ve zevk duyulan kişiyi arzulamak.
- +1 yıl
Onların aklı hep sekste ondan oluyorlardır.
Soran+1 yılCinsellik güzel ama bir yere kadar güzel. Sürekli akılda cinsellik ile yaşanmaz. Yaşayanlar da zaten genelde bir çıkmaza giriyorlar. Malum bir söz var bunun için "ya meraktan ya... "
- +1 yıl
Cinsellik dışında da paylaşılabilecek şeyleri olmalı insanın.
Soran+1 yılElbette insan arzuladığı kişi olsa bile cinselliği hep önde tutmamalı. Zaten arzulamak için de bir süre tanışmış ve artık bazı şeyleri kafada oturtmuş olmak lazım. Her selam verenle böyle bir şey yaşanmaz. Keşke kan herkeste beyne gitse 😕
- +1 yıl
İnsan tanımadan da arzulayabilir. İlgisi varsa meselam
Soran+1 yılÇok yüzeysel bir arzu olmaz mı? Mesela iki sohbete hemen arzulamak yanlış olabilir. Tanışıp keyif ve zevk noktalarını anladıktan sonra arzulamak daha iyi olabilir ama tabii ki dediğin gibi arzulama durumları da olabilir sadece belki detaylı olmaz.
Soran+1 yılAçıkçası pek insan arzulayan birisi değilim genelde işlerimi videolar ile hallediyorum şu ana kadar arzuladığım tek kadınla zaten sohbetimiz ileri gittiği için oldu bu yüzden belki de düşüncelerim hatalıdır.
- +1 yıl
Sevdiğin birisini arzulayabiliyorsun o zaman.
Soran+1 yılŞöyle ki ya bir hoşlantı olması lazım ya da ilgimi çekiyor olması lazım. Abaza insanlar gibi dümdüz birisini arzulamam.
- +1 yıl
İşte o ilgi çok önemli.
Soran+1 yılPeki sence bu ilgi nasıl bir ilgi nasıl olmalı?
- +1 yıl
Genel bir ilgi.
Soran+1 yılAnladım. İlgi görmek ve göstermek harika bir duygu bence. Özellikle arzular da işin içine girince deneyimlerim güzel duygular yaşatmıştı. Açıkçası bazen arıyorum o ilgiyi.
- +1 yıl
Ilgi duymak daha doğrusu. O tetikler.
Soran+1 yılEvet birisine sonuna kadar ilgi duymak o ilgi ile arzulamak ve belki de bir adım atıp o arzuları paylaşmak.. Hisler karşılıklıysa o arzular gerçekten zevkten delirtir.
- +1 yıl
Evli biriyle işim olmaz.
Soran+1 yılEvli yazmadım ki ama eğer ilk kelimeyi diyorsan ilk başta ben de evli okudum 😅
- +1 yıl
Gözlerim yanlış görmüş. Beynim farklı algılamış. Kusura bakma.
Soran+1 yılHiç problem değil ben de aynı şekilde okudum bir an. Bazen olabiliyor algılamakta hata
- +1 yıl
Maalesef ki.
Soran+1 yılBazen de aklımız ne isterse öyle yorumlayabiliyoruz. Gözlerimiz doğru okuyor ama beyin resmen kandırıyor bizi. Şimdi ki olay tamamen yanlış görme kaynaklı ama böyle durumlar bazen can sıkıyo ya da bazen işe yarıyor yaptığımız hatalar.
Soran+1 yılKısa kadınların güzelliği ve uzun erkeklerin karizmasından konu nerelere geldi 😅 Sitede bu kadar hemfikir olduğum birisine denk geldiğime şaşırdım açıkçası
- +1 yıl
İnsan konuştukça anlaşabileceği birileri çıkıyor elbet. Denk gelirsem diğer sorularına da yazabilirim.
Soran+1 yılKatılıyorum anlayışla yanıtlar yazıldığı zaman aslında ne kadar da yardımcı ve mantıklı insanlar çıkar acaba? Sadece sitede troll havası fazlasıyla hakim olunca düzgün birisine denk gelmek zor oluyor. Çok isterim görüşlerini sorularım da görmek. Kim olduğumu görmen adına istek atabilir miyim sana?
- +1 yıl
Ben pek insan takip etmem ama istersen atabilirsin.
Soran+1 yılTakip etmen için değil sadece adımı yazmak istemedim buraya denk gelirsen tanı diye bir takip atayım dedim.
- +1 yıl
Hangi kategori de takılırsın genelde.
Soran+1 yılEskiden olsa aşk ilişkileri ve gamer kategorileri favorimdi ama artık sadece ana sayfada takılıyorum. Komik olan sorulara komik ciddi olan sorulara ciddi yanıtlar atıyorum. Sitede aktifsem çoğu soruda yanıtımı görebilirsin.
- +1 yıl
Soru sorarsan denk gelirsem yazarım yine de.
Soran+1 yılSoru da aklıma geldikçe bir şeyler sormaya çalışıyorum. Denk gelirsen görüşlerini öğrenmek isterim.
- +1 yıl
Yorumlar da da okurum mutlaka.
Soran+1 yılEvet eğer sitede aktifsen muhtemelen denk geliriz.
Soran+1 yılAyrıca noktalamalara uyuyor olman harika. Bu sitede sanırım kimse dikkat etmiyor.
- +1 yıl
Dikkat etmiyor olmaları beni de sinir ediyor.
Soran+1 yılBir sözelci olarak en çok dikkat ettiğim şeylerden bir tanesi noktalama. Yazım ve diksiyona da önem veririm ama anlaşılırlık açısından noktalama önemli.
- +1 yıl
Bazılarının anlatımı da bozuk. Noktalama kullansa da ne anlattığını anlamıyorsun.
Soran+1 yılOnlar tamamen Türkçe katilleri nasıl yaşıyorlar anlayamıyorum. Galiba tesadüfen.
- +1 yıl
Eğitimsizler.
Soran+1 yılÇok daha iyi özet oldu. Türkiye'nin en büyük sorunlarından bir tanesi.
- +1 yıl
Sitede mesela soru soracaklar ama soruyu detay da soruyorlar. Bir sorunun içine neden, var mı gibi kelimeler yerleştirmekten acizler.
Soran+1 yılSoruları bazen anlamak çok zor oluyor. Başlığa her şeyi yazıp sonra detaya "neden?" yazanlar en farklı tür olabilir. Ne yazım kuralları ne noktalama hiçbir şey yok. Sonra çık işin içinden. Anlamayıp sorunca da tersliyorlar
- +1 yıl
Eğitimsizliğin ciddi bir örneği.
Soran+1 yılEğitimsizlik her yerde mevcut ve burası etkilendiğimiz en basit yer. Gerçek hayatta pek çok sorun maalesef eğitimsizlikten kaynaklı. Hatta belki de kısa kız kıskançlıkları bile cahillikten olabilir.
- +1 yıl
Onlar belli bir olgunluk seviyesine erişmemekten kaynaklı.
Soran+1 yılVe işin kötü yanı belirli yaşa gelmiş insanlar bile bunu yapıyor. Dışarıdan ne kadar büyük ve olgun görsek de içini bilemiyoruz. Bir iletişim kurmak istiyoruz ve sonu hüsran oluyor.
- +1 yıl
Kesinlikle.
Soran+1 yılUzun boylu ve kaslı bir erkeği daha da çekici yapan bir etken var mı sence?
- +1 yıl
Zeki ve bilgili olması.
Soran+1 yılBizlerin de kadınlarda aradığı gibi zeka diyorsun. Zeka aslında her iki tarafa da yakışıyor lakin zekasıyla etkileyen çok kız gördüm.
- +1 yıl
Ben de az erkek gördüm.
Soran+1 yılMaalesef eğitimle birlikte zeka seviyesi de düşüyor özellikle afrika gibi olan ülkemizde erkeklerin öyle olabiliyor. Umarım karşına hep zeki erkekler çıkar.
- +1 yıl
Zeki erkekler az çok belli ediyor kendini.
Soran+1 yılTahmin edebiliyorum. Konuşması, davranışı, hal ve hareketleri bazen sadece mimikler bile yetebilir.
- +1 yıl
İlgi duyduğu konular.
Soran+1 yılTanıyıp daha derine indikçe keşfedilecek şeyler bir bakıma yani
- +1 yıl
Doğru.
Soran+1 yılKlasikleşmiş konular mı? Siyaset, futbol vs. gibi yoksa senin için önemli olan konular var mı?
- +1 yıl
Siyaset. Tarih. Gündem.
Soran+1 yılŞu zamanda çoğu kişinin dilinde siyaset ve gündem ama bir çoğu da bilinçsiz konuşuyor. Aslında herkesin doğrusu kendine fakat bazıları da cidden çok cahil kalıyor. Tarih ise ayrı güzel hem geçmişi bilmek hem de ilgilenmek harika. Lisedeyken çok ilgim vardı da okul bitince geride kaldı hepsi.
- +1 yıl
Siyâset yıllardır benim ilgi alanım. Şu an konu olan anayasa mesela 3 yıldır gündemde. Yeni bir şey değil.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
+1 yılBuyuklerimizin bir sozu vardır devede de boy var ama essegin arkasindan gider hahhuhah
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKanka bu muhabbetini niye bu kadar büyüttün kafanda
00 Yorumla
+1 yılcanım gibi düşkünler bense bıkmışım
00 YorumlaDizi karakterleri
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği