Kasık ve en yakın testisim ağrıyor sebebi ne olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Fazla mastürbasyon yapmıyorum ondan olabilir mi
Kasık ağrısı neden olur?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ayyy dayımgillerin üst komşusunun dünürügillerin damadında da olduydu... kist çıktı... 3 kez ameliyat falan oldu... sonra şeyi bi daha kalkmadı... durum böyle olunca karısı da boşadı... sonradan duyduk adam şeyi kalkmayınca tra vesti olmuş :((
Ama benim ki kalkıyor onda sıkıntı yok hatta şöyle söyleyeyim sana cinsel gücüm yüksek erken boşalma gibi sorunlarım yok saatte iki üç posta rahat atarım
banyo ve tuvaletede mi ailenle giriyon... yani bak kist çıkarsa düşünsene büyük ve kalın şeyin bi daha kalkmayacak :(( ay ne kötü yaaa... iyi ki evlenmeden ortaya çıktı, evlendikten sonra çıksaydı elin kızının da başını yakcaktın
he he... hadi sen ailenden izin alda mastürbasyon yap... evinde tuvalette bile mastürbasyon yapmaya korkan biri gelmiş burada danılanıyooo... puhahahahahahahaha
sen gerçekten okudupunu bile anlamayan sa l ak sın... git tuvalette yap diyom sana sen uluortamı yapıyon diyon... bildirimi kapattım okumayacağım artık... potansiyel travsetisin işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ayyy dayımgillerin üst komşusunun dünürügillerin damadında da olduydu... kist çıktı... 3 kez ameliyat falan oldu... sonra şeyi bi daha kalkmadı... durum böyle olunca karısı da boşadı... sonradan duyduk adam şeyi kalkmayınca tra vesti olmuş :((
Dalga mı geçiyorsun ya
yok be doğru... eksiği vardır fazlası yok yanii.. ihmal etme belki erken teşhisle kutulursun
Ama benim ki kalkıyor onda sıkıntı yok hatta şöyle söyleyeyim sana cinsel gücüm yüksek erken boşalma gibi sorunlarım yok saatte iki üç posta rahat atarım
ben zaten şimdi kalmıyoo demedim... onun da kalkıyormuş, ameliyatlardan sonra öyle oldu
Acaba meni çok birikmiş olamaz mı
bence kesin kist sendekide
Ama hiç şişlik sertlik falan yok bide bir aydır boşalmiyorum
eee o zaman boşal bi ondan sonra yaz... nasıl şeyin büyük ve kalınmı
Büyük ve kalın ama mastürbasyon yapacak zaman yok ailemle birlikte yaşıyorum
banyo ve tuvaletede mi ailenle giriyon... yani bak kist çıkarsa düşünsene büyük ve kalın şeyin bi daha kalkmayacak :(( ay ne kötü yaaa... iyi ki evlenmeden ortaya çıktı, evlendikten sonra çıksaydı elin kızının da başını yakcaktın
Tuvalette yapmıyorum huyum değil ben sadece video izlerken yapıyorum bunun için zamanım olmuyor işte ailem hep baş ucumda off
Sen neden büyük mü diye sormuştun
tra vesti olanında büyükmüşte ondan... çünkü genelde büyük ve kalın şeylilerde oluyomuş bu rahatsızlık
Bı ara doktora gittim çok az boşaldığın için oluyor dedi sık sık boşalmam gerektiğini söyledi ama sürekli yapamıyorum işte
git tuvallette boşal ara ara... ailen oraya da girmez sanırım..
Gizliden çıkabilir misin ya sen bi
sebep
Öyle işte ya
Çıkacak misin
hayır.. ne yazcaksan burdan yazz
Ya tamam işine bak uzatma
uzatan sensin... tra vesti olabilme ihitmaline üzülerek senle konuştum zaten ne halin varsa gör ssa lak
Kes lan AP tal travesti ne alaka canım
he he... hadi sen ailenden izin alda mastürbasyon yap... evinde tuvalette bile mastürbasyon yapmaya korkan biri gelmiş burada danılanıyooo... puhahahahahahahaha
Sen ulu ortada mi yapıyorsun 😂
sen gerçekten okudupunu bile anlamayan sa l ak sın... git tuvalette yap diyom sana sen uluortamı yapıyon diyon... bildirimi kapattım okumayacağım artık... potansiyel travsetisin işte
Seni ciddiye almıyorum ki ben sen bunu anlamıyorsun 😃
İltihaplanma olabilir veya erkeklerin iki üç günde bir cinsel ihtiyaçlarını karşılaması lazım yoksa öyle ağrılar olur.
Uzun zamandır ağrıyor ya hatta yıllardır ve ben o işi sık sık yapmıyorum
Mastürbasyon yapmamak taşaklarda ağrıya neden olur
boşal
Boşalamiyorum
Fıtık
Hiç şişlik falan yok ama