Yani sevişmek için yataktasınız ama önceden konuştuğunuz bir fantezi değil ve siz de hayır dediniz ama debekenmenize rapmen gücünüz yetmedi ve ellerinizi ayaklarınızı bağladı adam...
Bu sizi seks modundan çıkarır mıydı?
Yani sevişmek için yataktasınız ama önceden konuştuğunuz bir fantezi değil ve siz de hayır dediniz ama debekenmenize rapmen gücünüz yetmedi ve ellerinizi ayaklarınızı bağladı adam...
Bu sizi seks modundan çıkarır mıydı?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yani ansızın böyle bişey yapması ve devamında ne yapacağını tam olarak bilememek oldukça gererdi beni. bir aralar tecavüze uğrama korkusu çok vardı bende ve şimdi böyle tecavüz eder gibi bu tür şyler yapsa bayılırım o an heralde. ama mesela ilişki esnasında ellerimi ayaklarımı hem kitliyor zaten sıkıca tutar eşim, özellikle dogy pozisyonunu çok seviyor ve o pozisyonda ellerimden tutup kollarımı arkaya doğru sıkıca çekip öyle tutuyor bi eliyle diğer eliyle saçlarındam çekiyor geri, gerdiriyor beni iyice ve öylece çok sert vura vura pompalıyr acıtıyor canımı ama bundan zevk alıyor o, böyle sert fantezileri var hep seviyor adam, br keresinde ellerimi yatağın başlığına bağlamıştı beni yüz üstü yatırıp, öylece arkamdan girmişti altında eze eze
Doggy istemiyorum dedim diye geldi hep bunlar başıma ya...
aynen neyi istemiyorum diyorsak onu yapıyorlar daha çoook maalesef, yavaş ol diyorsun daha sert vurarak yapmaya başlıyor. kötü oluyorum dayanamıyorum diyorum bazen çok sert oluyorsun, sen kadınsın senin doğanda var bunu böyle yaşamak diyor, hayat erkeklere güzel.
Ama seks isteğini bitiriyor mu bunlar? Islaklığın gidiyor mu?
ıslanma durumu devam ediyor ama zevk alamadığım için orgazm da olamıyorum hevesim kaçıyor modum düşüyor,
Benim iki bileğimi doggy sırasında arkadan birleştirdi ve tek eliyle resmen 2 elimi kelepçeledi öküz gibi güçlü be kocaman da bir eli var...
Biraz debelendim nafile ve debelendikçe de popoya şaplak ama bizimki popo şaplağını ceza gibi uyguluyor yani karşı geldikçe ve çok sert nefesini keser insanın... kafamı da kaldıramayım diye yatağın auqk ucunda parmaklık gibi demirlerinin arasına soktu ki başım da sabit olsun... bir an ğopoma şaplak atacakken tek elimi kurtarıp çaresizce popomun üzerüne getirdim ister şstemez koruna refleksi... keşke yaomasaydım...
Seni hşzaya getirmek için bu lart oldu deyip çorabıjı aldı inanır mısın k3ndi çorabımla ellerimi bağladı...
Allah belanı verein dedim... çok qyıp deyip bornos kuşqğıyla ağzımı da bağladı...
En kötüsü de ne biliyor musun.
seninki oldukça sadistmiş, resmen işkence yapmayı seviyor. şaplak benimkide çok atar ilk başlarda normal geliyor ama çok abartıyor sonra acıtıyor kıpkırmızı oluyor bembeyaz popişlerim hatta bazen morartıyor o derece hem sert hem de çok şaplak atıyor, ne zevk alıyor ki erkekler şaplak atmaktan çok anlamsız saçma, okşa güzel güzel daha ne istiyorsun. boğazını sıkmalar kafasına yastık bastırmalar da yapan var, yüz üstü yatırıp kolları arkaya çekerek ayaklarına bağlıyor kızın gerdiriyor, bi videoda görmüştüm ters iki büklüm kalıyor kadın sonra da ağzına soka soka oral yaptırıyordu zenci adam zaten adamın şeyi de kol gibiydi heralde onu sokunca kadının midesine kadar gidiyordur :D :D
Seninki daha sadist aslında benimkinin attığı şaplaklar sadece debelenince yapmak istediği bir şeye larşı gelince veya ne bileyim lendi istediğim bit pozisyona onu getirmeye çalışırsam...
Ama bu daha gıcık yani sebepsiz vurursa içinden gelmiş ve vurmuş diyebilirsin...
Boğaz sıkma filan yok bizde sadece popo şaplağı var ve eğer fazla keçilik edersem falakaya yatırıp döver ama o hiç olmadı... ama olacağı kesin yani fazla itaatsizlik olursa...
En kötüsünü anlatmadım benim adıma...
anlat anlatabilirsen
Gardrobun kapakları ayna kaplı oldupu için o vaziyette zorlukla kapamı kaldırdımÖfkeyle ve tehdit edercesine bir bakış attım... zaten yapabileceğim hiçbir şey yok... mmmmppppjhhj mmmmppphhhh diye sesler çıkarabikşyprum en fazlaAlaycı bir bakış attı. Benim üstümsün filan işyerinde belji ama bu yatakta işte böyle ben seni hangi şekle sokarsam o şekilde kalırsın dedi.
15 dakika önce ben ne dersem o olacak derken o vaziyette kalakamışım. Kendime baktım aynadan eller sımsıkı bağlı ağız tıkalı; başım demirler arasında kafamı kaldıramıyorum... ve ikinci sözü geldi..
Hiç bu kadar kendini dişi ve kadın hissetmiş miydin?
Öfkeden delirdim çünkü haklıydı öfkem kendime idi.. oradan kurtulmak istedim ama nafile zaten arkadan 20 santimi de dayamış...
Neredesin yaw
Yoo seks modundan cikmazdim
Debelenmene çırpınmana ve hayır demene rağmen ellerini arkanda bağlaması bir yandan da gıcık etmez mi?
Peki o zaman tüm gücünle çırpınırken bağlanmak daha bir keyif verebilir
Hoşuna gittiyse boş ver
Siz ne yapardınız?
Hoşuma gitmiş olması çok gıcık ediyor
İzin istemiyor ki zaten direnmeye çalışmama rağmen rodeo buzağısı gibi bağladı
Çok zevkliydi asıl rezillik o ya zaten... doggy istemiyorum demiştim her şey ondan sonra başıma geldi...
Ellerimi arkadan tek eliyle kavradı çelik kelepçe gibi... kurtarmaya çalışınca popo şaplakları..
Bir an elimi kurtarıp popomu korumaya çalışınca ellerimi kendi çorabımla bağladı...
Küfür ettim diye de bornoz kuşağıyla ağzımı bağladı... başımı da yatağın ayak ucundaki demir çubukların arasına soktu kafamı kaldıramayım diye...
Gardrobun kapakları ayna kaplı oldupu için o vaziyette zorlukla kapamı kaldırdım
Öfkeyle ve tehdit edercesine bir bakış attım... zaten yapabileceğim hiçbir şey yok... mmmmppppjhhj mmmmppphhhh diye sesler çıkarabikşyprum en fazla
Alaycı bir bakış attı. Benim üstümsün filan işyerinde belji ama bu yatakta işte böyle ben seni hangi şekle sokarsam o şekilde kalırsın dedi.
Sonrasında da maalesef çok öfkelendim. Ama öfkem kendime çünkü dayadığı şey büyük zevk veriyordu ve hiç hissetmediğim kadar kadın gibi hissediyordum o zavallı halime baktıkça
Ağzına tekmeyi atarim
Bağladı dedim... zaten olay bitmiş
Ne bileyim ablacım
Şu anda bağlısın gücün yetmedi...
Zevkine mi bakarsın yoksa moddan çıkar mısın?
Güzel olur
Hayır demene ve direnmene rağmen... sana mı soracağım diyerek seni bağladı diyelim...
Keyifli mi?
Soru zorla olursa...
Adama gönlün var ama ellerin bağlansın istemiyorsun ama adamın niyeti bu ve senin çorabınla senin ellerini arkanda bağlamaya başlıyor...
Seks modundan çıkar mıydın?
off keske bağlasa
Zorla
yani benim hosuma gittiği icin zevk alırdım ama sevmeseydim sorun olabilirdi belki
Zorla baplayacak gücünün olması ve bu güç karşısında çaresiz kalmak nasıl hissettirir
harika hissettirir sonrasında beni sertce yapsa of
Direnmeni istese söylediğini yapıp tüm gücünle direnir miydin yoksa seni bağlayamaması durumu olmasın diye tüm gücünü bermeyip direniyor numarası mı yapardın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar