Kuzenim köyde yasiyor şehirde çalışıyor birisinden erkeklerle ters ilişki yaşadığını duydum amcam kizini gondermek istemiyor ama yengem ben kızıma güveniyorum diyerek hep üste çıktı bir de bu durum benim kulağıma kadar geldiyse herkes duymuştur kuzenimi aradım uyardım bir şey diyemedi siz yerimde olsanız karışır misiniz amcam kalp hastası ve namusuna önem veren biri bunu duyarsa kalpten gider kesinlikle çok üzülüyorum onun adına
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Herkesin kendi hayatı, seni ya da başkasını ilgilendirmez.
Seks namussuzluk değil, ihtiyaçtır.
Eğer kuzenini uyaracaksan ters ilişkiye girmek yerine normal ilişkiye girmesini tavsiye et, ters ilişki zararlı bir şeydir, sağlıksızdır.
Düzgün vajinal ilişkiye girsin.
04 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef herkes sizin gibi bakmıyor benim sorunum değil ama burada bir kızın kendini tatmin etmesi onu toplum tarafından dışlıyor ve adını karartıyor Türkiye gerçekleri aynı şeyi yaşayan erkek övünerek anlatıyor bir şeyler yaşadığı kıza o. pu diyerek dalga geçiyor keşke söylediğiniz gibi olsa ama Maalesef hele ki bizim ailemizde çok cahiller aşırı dindar muslumanlar kızın hayatı mahvolur
Soran+1 yılIste gizli tutmamış erkek ortamlarında adı malzeme olmuş benim de canım buna sıkıldı yoksa o benim kuzenim kimseye demem onun namusu iki bacağının arasında değil herkes neler yaşıyor benim kuzenim biraz saf ben onu korumak ıstiyorum sadece
- +1 yıl
Valla çok zor bir durum. Sene 2024, seks son derece normal bir şeyken hala daha ayıp olarak görebilen insanlar olması oldukça garip bir durum maalesef. Sizin de o coğrafya da yaşamak zorunda olmanız da sizin açınızdan talihsizlik. Keşke bir yolunu bulsanız da modern yaşantı olan bir şehire taşınsanız, batı şehirlerinden birine.
Nasıl çözülür bu durum bilemiyorum. Eğer kuzenin yapmadan duramayacak kadar sekse düşkünse (bence bu son derece normal ve sağlıklı) ve dedikodu yapacak tipleri ayırt edemiyorsa belki de sen ona ona güvenilir birilerini ayarlayabilirsin.
Ama bu da senin açından riskli olabilir, eğer ayarladığın kişi konuşursa suç senin üzerine kalır.
Varsa çevrende modern ve konuşmayacak eli yüzü dügün bir erkek ayarla kuzeninle seks arkadaşı olsunlar gizli saklı yaşasınlar, tabi korunarak bir de hamilelik olmasın. Bence çözümü bu çünkü cinsel istek son derece doğal bir şey, eğer yasaklanırsa yanlış kişilerle yaşanır, yanardağ gibi olmadık bir yerde yüzeyı fışkırıverir, başını derde sokar insanın.
Ya da belki tatillerde kimsenin onu tanımadığı ve göremeyeceği bir tatil yerine gidip orada doya doya yaşayıp açlığını gidermeli.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
14Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. İsim aslı astarı var mı ilk önce arastirsaydin sana kim dedi mesela kimden duymuş bunu gibi gibi yoksa çamur at izi kalsın diye çok kişi var
011 Yorumla
Soran+1 yılYakın arkadaşım söyledi bizim mahallede asli astarı ben inanmak istemiyorum ama adı çıkmış bir kere belki de bir oğlan kafasına taktı kuzenim yüz vermeyince iftira attı dediğiniz doğru ama kuzenim de şok oldu bilmiyorum dedig8niz gibi çamur atınca izi kalıyor işte ben konuştum cervene dikkat et dedim
- +1 yıl
Kuzenimde şok oldu diyorsun iyi güzelde sana boyel birşeyi kuzenin söylese sende şok olmaz misin gerçi inkar eder insan zaten yapsa da inkar eder orası ayrı bir durum ama insanlık kötü artık zaten her duyulan şeye de inanmamak lazım ki şöyle birşeyde var madem kuzenin böyle bir şey yapıyor neden ortalığa çıkarsın ki karşı taraf o zaman tekrari olmuycak gibi gibj karışık bir durum ama kuzenini koruman tabi ki doğal bir durum
Soran+1 yılKuzenime söyledim çeki düzen versin çevresine diye herkes arkasından konuşuyor dediğiniz de haklısınız ama işte bilmiyorum günahı boynuna ama düşündüğüm tek şey amcam kalp hastası olur bunu duyarsa herkesin gunahi boynunu bir de aileye de laf geliyor yoksa herkes neler neler yapıyor zaman çok kötü bir zaman Rabbım bizleri korusun
- +1 yıl
Millet neler neler yapıyor ama ortaya çıkmıyor neden çünkü devamı olsun diye sonuçta bilmiyroum milletin arkasında konuşmak doğru değil zaten kuzeninle samimiysen ya da yaşı nedir bilmem ama. direk sor veya o durumu ima edicek bir şekilde sor neyin ne olduğunu anlat babasindna vb şekilde söyleyebilirsin sanırım ya da yüz yüze konuştuğunda söylemen daha iyi sanki
Soran+1 yılBen direk dedim vallahi arkandan böyle diyorlar ben senden şüphe etmiyorum illaki iftiradır seni de severim bilirsin ama dikkat et çevrene dedim aksi gibi kardesi de böyle hatta daha kötü instagramda beni engellemişti fake hesabımdan gördüm erkekli profili vs vardı bir de kapalılar başlarına kötü bir şey gelmesini istemem şu an yakın değiliz ama eskiden yakındık başına çok şey geldi ben yardım ettim ama bir yerde uzaklaştık ayrıyız çünkü erkek merakı fazla ben amcama duyulmadan yengemle kuzenim çözdük ama artık bıraktım küçüğünden de korkuyorum
- +1 yıl
Durumların ne olduğunu bilmediğimiz için fazla bir şey söylemek olmaz zaten ama sen en azindna elinden geldiğini yapmış gibisin yaşları kaç bilmiyroum ama çocuk değillerdir en azından hayır anlamadığım durum şu şuanda kızlar şehirde çalışıyor ama köyde yazıyorlar bunu siz köyde mi duydunuz bu durumu yoksa şehirde mi
Soran+1 yılSöyle kızın biri şehirde yurtta kalıyor o küçük 16 yaşında diğeri 22 yasunda teyzesinde kalıyor aynı mahallede kalıyoruz çalışıyor arada bize gelip gidiyor olay yeni olmuş sanırım küçük olan da ne zaman liseye geçti bir haller olmaya başladı neden böyle oluyor bilmiyorum adı ciksa kahrolurum ki çıkmış bende evlenmesi için birini arıyorum bende nisanliyim eşimin arkadaşını ayarlamaya çalıştık çocuk istemedi hayırla bir evlense de çünkü başına bir şey gelirse ben çok üzülürüm
- +1 yıl
Umarım istediğin gibi olur ne diyeyim başka ama olayın gerçekten olup olmadigo olduysa da yeni olduğunu nerden biliceksin ki garip değil mi? Hayır sana bunu söyleyen nerden biliyormuş peki onu sormadın mi peki? Diğeri içinse eğer lise yılları hareketli biliyorsun birde üzerinde baskı yoksa nolucak yani
Soran+1 yılArkadaş var mahalleden abisi var onların arasında muhabbet geçmiş arkadaşa abisi o kızdan uzak dur demiş bende üçümüz Bayadır görüşmedik görüşelim dedim arkadaş da kabul etmedi ağzını aradım böyle böyle dedi abisi 1 sene önce demiş yani küçük kız nasıl uslanir bilmiyorum ama hepsi annenin aşırı koyvermesi yüzünden belki de amcam çok kısıtlayıcı ondan ters tepti bilmiyorum o kız bunu bana söylediğine göre baya kişi de biliyor olabilir
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Yapmis artık duyulmuştur artık yapacak birsey yok. O şehirde çalıştığı isyerindemi ters ilişki yaşamış. Devam ediyormu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyice araştır bence, ters ilişki öyle her kızın harcı değil.
Hem değer olarak hem fiziken zor yani00 YorumlaTahrik oldum ya töbe töbe 😃
50 Yorumla
+1 yılKarışmam sen kötü olursun sonunda
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama amcama üzülüyorum amcam kizini az çok tanıyor yengem ben kızıma güveniyorum diye ortalığı ayağa kaldırdı şimdi kızının yaptığını duysa olur mu
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının ayıbını kurcalama...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Gözünle görmeden inanma derim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖğütler ver olumlu olarak
00 Yorumla
+1 yılArkadan veriyor demek vay rotwailler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılbişey yapılmaz ki bu konuda uyarmaktan başka
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Alışmış bir kere devamı gelecektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖnemi var mi
Cevap sahibi+1 yılVar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalçası genismi onun
00 Yorumla
+1 yılSen nerden duydun
03 Yorumla
Soran+1 yılMahallede bir arkadaştan
- +1 yıl
Yalandır belki
Soran+1 yılBende öyle umuyorum inşallah yalandır da adını kim çıkardı bilmiyorum onu bir bulsam ben hesabını soracağım bir kıza iftira arltoyor
+1 yılKız mı
00 Yorumla
+1 yılHayat onun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem