Cinsel Yaşam FB arkadaşımla sevişiyoruz sizce kim haklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Eve beni çağırıyor ama ben pek müsait değilim duş almam lazım uykum var gidemiyorum bu saate dedim ki 1 de gelirim ters davrandı Sizce kim haklı? FB arkadaşımla sevişiyoruz sizce kim haklı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. her ne akdar fb ilişkisi olsada anlayış ön planda olmalı, hiçbir fb menfaat ilişkisinde bulunduğum birisine bu şekilde davranmadım 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Nasıl iletişim kurmasi gerektiğini öğretmişsin.. iyi olmuş.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Git ve adamin ateşini al ne zamandir sevisiyorsunuz 2 7 Yorumla Soran +1 yıl 1 ay oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sana geri döner Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Devamli sormus emin misin numarami sil diyo hala konusuyo seni istiyo bencr git s1ikiş Yorumla Gülümse001 +1 yıl Bence o azdığı için devamlı sormuş kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee zaten o yuzden sadece s1ikişmek icin konuşuyorlar Yorumla Gülümse001 +1 yıl :) doğru Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hadi şimdi si1ktirgit yazsaydın ya en son çok keyif aldım okurken sizde nerden buluyonuz böyle dangalakları anlamıyorum da neyse 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangisinden keyif aldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin cevaplarindan iyi yazmışsın bide acındırmaya kalkmış kendini yok numaramı sil falan diye ok yazmissin ya ahahahah güzeldi Yorumla Soran +1 yıl Ok dediğimde sinirlenmiştir o 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi gtinu parmaklasin dangalak 😂 boş ver sinirlenirse sinirlensin hayır yani anlayışla karşılamak çok mu zor canım adam ne güzel 🥜 gibi hatunu bulmuşsun demi biraz tatlı dilli ol güzel davran 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fb tam bir kamil. Sana kızmış olabilir ama sakin kalıp seni gelmeye güzelce ikna edip zevkini yaşayabilirdi. Sen haklısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şaka gibi ya kimse yadırgamıyor sitede olayı ve destekliyorlar. Yoksa ben mi mağra adamıyım 😂 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. boş ver, belli ki bencil hödüğün teki... 0 1 Yorumla Banker_Bilo +1 yıl *boş ver = si.. ktir et
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen her zaman haklısın 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sevgili gibi triplesiyisunuz bu is boyle olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böyle öküzlere değer vermeye devam. et sen 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Görmüyor musun bıraktım yazmam Soğuk konuştum ne değeri ya Yorumla Soran +1 yıl İlk başlarda iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adam. seni kullanıyor böyle konuşan biriyle arkadaş bile olunmazken sen birde neler yapıyorsun Yorumla
mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl İlişki için mi ev tutcaktınız 0 3 Yorumla mertyydff13 +1 yıl Nerde yaşıyorsun bu arada Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla mertyydff13 +1 yıl Nerde yaşıyorsun Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Adam haklı bence 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden haklı Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Doğru dürüst cevap vermiyorsun ok ne ya Yorumla Soran +1 yıl Haklıyım çünkü burada baba kaba davranıyor Yorumla Hatırlasevgilim55 +1 yıl Kaba davranıyorsa o zaman hiç buluşmaya gerek yok yani kabalığı kabul etme bence Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Haklısın bence 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Bencil erkeği sevmem Yorumla Gülümse001 +1 yıl Yani hem senin için gelmemiş hem kendine göre yönlendirmek istiyor ama özgüveni yüksek bidaha yazma diyor daha önce senmi yazdın ona Yorumla Soran +1 yıl Tartışmıştık sonra ben ona yazdım Yorumla Soran +1 yıl Ertesi gün Yorumla Gülümse001 +1 yıl Dötünü kaldırmışın yaşlar kaç nerde nasıl tanışıldı Yorumla Soran +1 yıl Ben 22 o 24 Instagramdan tanıştık Yorumla Gülümse001 +1 yıl Farklı şehirlermi Yorumla Gülümse001 +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Yes ama arada buraya geliyor iş için Yorumla Gülümse001 +1 yıl Hmm kanka olalımmı Yorumla Gülümse001 +1 yıl Ne dersin? Yorumla
FlortozErkek Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl ılk fb deneyımın mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla FlortozErkek +1 yıl bence sana karsı cok kaba davranıyor onu ozel kılan ne var sende Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sen haklısın 0 0 Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı. Değer bilmiyor 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sen haklısın 0 0 Yorumla
Invincibleee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Engelle geç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Numarasını sildim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
her ne akdar fb ilişkisi olsada anlayış ön planda olmalı, hiçbir fb menfaat ilişkisinde bulunduğum birisine bu şekilde davranmadım
Nasıl iletişim kurmasi gerektiğini öğretmişsin.. iyi olmuş..
Git ve adamin ateşini al ne zamandir sevisiyorsunuz
1 ay oldu
Bu sana geri döner
Nasıl anladın
Devamli sormus emin misin numarami sil diyo hala konusuyo seni istiyo bencr git s1ikiş
Bence o azdığı için devamlı sormuş kanka
Ee zaten o yuzden sadece s1ikişmek icin konuşuyorlar
:) doğru
Hadi şimdi si1ktirgit yazsaydın ya en son çok keyif aldım okurken sizde nerden buluyonuz böyle dangalakları anlamıyorum da neyse
Hangisinden keyif aldın
Senin cevaplarindan iyi yazmışsın bide acındırmaya kalkmış kendini yok numaramı sil falan diye ok yazmissin ya ahahahah güzeldi
Ok dediğimde sinirlenmiştir o 😂
Kendi gtinu parmaklasin dangalak 😂 boş ver sinirlenirse sinirlensin hayır yani anlayışla karşılamak çok mu zor canım adam ne güzel 🥜 gibi hatunu bulmuşsun demi biraz tatlı dilli ol güzel davran 😂😂
Fb tam bir kamil. Sana kızmış olabilir ama sakin kalıp seni gelmeye güzelce ikna edip zevkini yaşayabilirdi. Sen haklısın
Şaka gibi ya kimse yadırgamıyor sitede olayı ve destekliyorlar. Yoksa ben mi mağra adamıyım 😂
boş ver, belli ki bencil hödüğün teki...
*boş ver = si.. ktir et
Neden böyleleri değer görüyor?
Sen her zaman haklısın
sevgili gibi triplesiyisunuz bu is boyle olmaz
Böyle öküzlere değer vermeye devam. et sen
Görmüyor musun bıraktım yazmam
Soğuk konuştum ne değeri ya
İlk başlarda iyidir
Adam. seni kullanıyor böyle konuşan biriyle arkadaş bile olunmazken sen birde neler yapıyorsun
Merak ettim bunu nerden buldun
İlişki için mi ev tutcaktınız
Nerde yaşıyorsun bu arada
Evet
Nerde yaşıyorsun
Adam haklı bence
Neden haklı
Doğru dürüst cevap vermiyorsun ok ne ya
Haklıyım çünkü burada baba kaba davranıyor
Kaba davranıyorsa o zaman hiç buluşmaya gerek yok yani kabalığı kabul etme bence
Haklısın bence
Bencil erkeği sevmem
Yani hem senin için gelmemiş hem kendine göre yönlendirmek istiyor ama özgüveni yüksek bidaha yazma diyor daha önce senmi yazdın ona
Tartışmıştık sonra ben ona yazdım
Ertesi gün
Dötünü kaldırmışın yaşlar kaç nerde nasıl tanışıldı
Ben 22 o 24 Instagramdan tanıştık
Farklı şehirlermi
?
Yes ama arada buraya geliyor iş için
Hmm kanka olalımmı
Ne dersin?
ılk fb deneyımın mı
Hayır
bence sana karsı cok kaba davranıyor onu ozel kılan ne var sende