Cinsel Yaşam Sevdiğim adamla eve geçince dudaklarına öpücük kondursam ne yapar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl Öyle bisey yapmiyicam Sevdiğim adamla eve geçince dudaklarına öpücük kondursam ne yapar? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. bilemeyiz değişir o insana göre 0 0 Yorumla
noname13579 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yarın acaba hamile miyim sorusu sorarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hosuna gıtmelı sevıyorsa ya sence? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yanıtla ama Yorumla
visnesuyuiciyom Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Pompa 3 1 Yorumla MemurBey16 +1 yıl @visnesuyuiciyom hem de en sertinden Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Becerimeye kalkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bunu isterdim bence Yorumla Sedat272727 +1 yıl Hakkın tabiİste Yorumla Soran +1 yıl Ama yok ya öpmem Yorumla Sedat272727 +1 yıl Neden Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Devamı gelir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bayılır 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. düt. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Trol soru 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Yo niye ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy. soru açan anca ya esc ya da slk Yorumla Soran +1 yıl Eski değilim de ne alaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşin bitmiş senin Yorumla Soran +1 yıl Niye be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dürüst cvp vercem zoruna gitmesin olur mu erkek gözüyle Yorumla Soran +1 yıl Ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni zikcek hep hergun en son bakire bir kızla evlencek erkekler sevgilim versin karım bakire olsun ister Yorumla Soran +1 yıl Vermiyicem ya günah çünkü:( Ama bakire zor bulurlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden zor bulur senin cevren öyle diye herkes öyle değil senin için demedim Yorumla Soran +1 yıl Benim çevremde alakası yok insanların evlenme yaşı yükseldi napsinlar lisede başlıyorlar artik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu dedigin %5 bir kısım Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle eminim Yorumla Soran +1 yıl Nerden eminsin istatikler elindeyse yolla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sende ver kurtul anlarsın ne demek istediğimi Yorumla Soran +1 yıl Sana mı sorucam istediğimi yaparım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Verme lan manyakmisin sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye eşin olmayan adama en kıymetli hazineni vercen Yorumla Soran +1 yıl Ya of haminne zamanında miyiz ne aptalca laflar bunlar. Günah olmasa verirdim belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öylede ne gerek var eşine vermek varken Yorumla Soran +1 yıl Brn evlenmek istemiyom ki zaten çocuk da istemiyorum Of gelme üstüme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersin şimdi değil sonradan kesin evlencen Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum olabilir olmayadabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur neden olmasın düşünsene kız çocuğun olmasını kim istemez Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok çok çocuk var dünyada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
bilemeyiz değişir o insana göre
İyi şeyler yaşanmaz
Yarın acaba hamile miyim sorusu sorarsın
hosuna gıtmelı sevıyorsa ya sence?
yanıtla ama
Hemen basmaya geçerdim
bosalir
Pompa
@visnesuyuiciyom hem de en sertinden
Becerimeye kalkar
Bunu isterdim bence
Hakkın tabi
İste
Ama yok ya öpmem
Neden
Devamı gelir
Bayılır
Hoşuna gider.
dene ve gör :D
Hoşuna gider bence
Seni yatağa atar direkt
Kudurur mikser seni
Uçar havalara
Bi dene bakalım
düt.
Trol soru
Yo niye ki
Boy. soru açan anca ya esc ya da slk
Eski değilim de ne alaka
İşin bitmiş senin
Niye be
Dürüst cvp vercem zoruna gitmesin olur mu erkek gözüyle
Ver
Seni zikcek hep hergun en son bakire bir kızla evlencek erkekler sevgilim versin karım bakire olsun ister
Vermiyicem ya günah çünkü:( Ama bakire zor bulurlar
Neden zor bulur senin cevren öyle diye herkes öyle değil senin için demedim
Benim çevremde alakası yok insanların evlenme yaşı yükseldi napsinlar lisede başlıyorlar artik
Bu dedigin %5 bir kısım
Hiç sanmiyorum
Öyle eminim
Nerden eminsin istatikler elindeyse yolla
Tamam sende ver kurtul anlarsın ne demek istediğimi
Sana mı sorucam istediğimi yaparım
Verme lan manyakmisin sen
Niye eşin olmayan adama en kıymetli hazineni vercen
Ya of haminne zamanında miyiz ne aptalca laflar bunlar. Günah olmasa verirdim belki
Öylede ne gerek var eşine vermek varken
Brn evlenmek istemiyom ki zaten çocuk da istemiyorum Of gelme üstüme
İstersin şimdi değil sonradan kesin evlencen
Bilmiyorum olabilir olmayadabilir
Olur neden olmasın düşünsene kız çocuğun olmasını kim istemez
Gerek yok çok çocuk var dünyada
Domsltır..
Anlatayımmı detaylı