Evlendiniz iliskiye girmek istiyorsunuz ne yapiyorsunuz bunun icin ben cok utaniyorum eşime karsi onunde soyunamam ya da fantezi seyleri giyemem gibi geliyo :// pffff
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani o anlık gelişiyor. Otururken yakınlaşıyorsun sözcüklerle onu istediğini anlatıyorsun. ya da yatağa yatınca eller rahat durmuyor. Bir şekilde oluyor yani utanacak bişey yok eşin sonuçta
010 Yorumla
Soran+1 yılBen cok utaniyorum dusundukce yuzum bile yaniyo su an 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Yok ya öyle düşünme bunlar olağan şeyler evlenince alışırsın. Seks yapmak sevişmek de bir ihtiyaç ve güzel bir ihtiyaç sonuçta
Soran+1 yılUmarim alisirim yoksa evlenince sıkıntı yasariz 😔
- +1 yıl
En büyük sıkıntılardan birisi olumsuz cinsellik zaten. Senden uzaklaşır zamanla. Kendini kasma rahat ol evlenince. Sonuçta seks yapmayı sevişmeyi sende seversin libidon vardır yani
Soran+1 yılDogru haklisiniz
- +1 yıl
Yani bakış açını değiştir. Sonuçta baban da annen için yabancı bir erkek ama çocukları olmuş ve bir evin içinde beraberler sürekli sende o erkekle öyle olacaksın. Eşim dediğin kişi senin vücudunun her yerini bilecek sende onun bileceksin. Fazla utanmaman gerekiyor
Soran+1 yılHaklisiniz 😔 babam bana cok duskundur belki de o yuzden boyleyim. Yani sanki kotu bisey yapiyomusum gibi ilerde babamin yuzune nasil bakicam diye de dusundugum olmustur
- +1 yıl
Yok yok öyle düşünme. Baban da biliyor bunlar olağan şeyler olduğunu. Sende karşındaki erkeği mutlu etmen gerekiyor yani utanma
Soran+1 yılCok tesekkurler her sey icin rahatladim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim ilişkim yok olsa da zaten direk söylerim ilişiki istiyorum diye.
00 Yorumla
+1 yılBekarım ama öperim okşadım kucaklarim ve neredeysek orada başlarım ev icinde
04 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim benim isim var esimde istiyo ben baska biseyle ugrasirken ve bu onu goruyoken boyle yaklasmasini istemem
- +1 yıl
Sen benim karım olsan en çok mutfakta sıkıştırırdım seni. ocshin onundesin, arkanda eğilip... Devamı için özele gel
Soran+1 yılYok tesekkurler
- +1 yıl
Kalın ve uzun görmek istersen gel. Hayal ederek okşarsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani bunun için bir şey söylemeye gerek yok ya zaten yakın temas kurmak öpmek sarılmak bunu başlatmak için yeterli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Direk dudaklarına yapışirim ya da mutfakta yemek yaparken arkasından sarılıp tezgâhın üzerine çıkartırdim
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim ama öyle şeyleri ilişkilerimde doğaçlama yaşadım hep mesela meme mi yalamak istiyorım direk yumuldum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnlık olan şeyler yatak odasında yatarken veya evde rahat takılırken bi anda her şey olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBide düşün kocan yatakta uzanıyor sen aynanın karşısında susleniyorsun ilişki için sana bakıyor utanirmisin
021 Yorumla
Soran+1 yılOfff cok fena utanirim odadan kacarim 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılO sana bakıyor sen fantezi giysileri giyiyorsun onunde jartiyer tanga falan giyiyorsun bide kırmızı uzun gecelikler oluyor ya onu giydin ayna karşısına geçtin saçlarını at kuyruğu gibi bagliyorsun güzel kökünü suruyorsun ve son olarak kırmızı rujunu suruyorsun aynanın karşısında bide bunları yaparken mırıldanarak şarkı söylüyorsun
Soran+1 yılAsla yapmam bunu 😳😳
Cevap sahibi+1 yılNiye helalin sonuçta yaparsın yaparsin
Soran+1 yılHyrr bunlari nasil yapiyim
Cevap sahibi+1 yılYapmakmi istemiyorsun yoksa istiyorsun da utandigin için mi yapmak istemiyorsun
Soran+1 yılYapmak isterim ama utaniyorum cok fena
Cevap sahibi+1 yılAynanın karşısında hazırlanırken o dediğim şeyler yapılsa cidden ne güzel olur degilmi ama mırıldanarak şarkı olmazsa olmaz 😅
Soran+1 yılBen oyle yapsam sağ cikmam gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılAt kuyruğu baglicanmi sacini
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin hayalinde neler var utanmasan mesela
Cevap sahibi+1 yılOzelse öbür taraftan soyleyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılGzldn cikabilrim
Soran+1 yılBen daha cok erkegin aktif oldugu seyleri seviyorum yani opmek icin beni sıkıştırsa kendi soysa falan ama iste cok utaniyorum o gelirse kacarim gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılBir hayal kuralım mi bakalım hosuna gidecekmi
Soran+1 yılHyrr
Cevap sahibi+1 yılHayal sadece bundada utanmazsin artık
Soran+1 yılYabanci biriyle bunlari konusmam
Cevap sahibi+1 yılNe olacak bişey olmicakki
Cevap sahibi+1 yılBişey demedimki sustun hemen 😔
Yani bir erkek olarak kolay ama kiz olarak bilemedim :)
00 Yorumla
+1 yılbir kere yap sonra gersi geliyor sen bile kendine şaşırrırsın yaptıklarına söylediklerine.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden utanılır gibi geliyor ama bence öyle olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYatak harici yerlerde yapacaksanız yanından geçerken ya da dururken öpersen süreç ilerler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli misin yoksa sadece tahmin mi ediyorsun yakında düğün mü var anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvli deilim ben oyle olacagimi dusunuyorum. Sevgilim var sadece
Cevap sahibi+1 yılOlmazsın ya
+1 yılYok direk soyun deyip sokuyorum
00 Yorumla
+1 yılyok direk sevgilimi okşuyorum oda zaten anlıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kendiliğinden olaylar gelişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kucağına atla
00 Yorumla
+1 yılDirek dudaklarına yapışıyorum o anlıyo zaten
00 Yorumla
+1 yılBekarmısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDogaclama
00 Yorumla
+1 yılÖpmeye başlıyorum
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz