Cinsel Yaşam 5 yıldır evliyiz kaç günde bir yapmalıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Ben 24 yaşındayımEşim 33 yaşında 5 yıldır evliyiz kaç günde bir yapmalıyız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Abicim hayatım bu kimseyi ilgilendirmez 2 günde bir de olur 32 günde bir de bunu içinizdeki istek ve yaşam planınız belirler 0 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl İsterseniz her gün 17. Yıldayız haftada 4-5 arası oluyor 0 15 Yorumla Gurmezade +1 yıl Şimdi ne sıklıkla yapıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Her gün Yorumla Gurmezade +1 yıl Ne güzel sen şikayetçi misin bu durumdan Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Gurmezade +1 yıl Neden? Yorumla Soran +1 yıl Canım istemiyo Yorumla Gurmezade +1 yıl Zevk almıyor musun Yorumla Soran +1 yıl Alıyorum Yorumla Gurmezade +1 yıl O zaman neden istemiyorsun başka bir sorun mu var? Anlatmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Gurmezade +1 yıl Sana göre ne sıklıkta olursa ideal Yorumla Soran +1 yıl Haftada 2 Yorumla Gurmezade +1 yıl Haftada 2 az bence Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Gurmezade +1 yıl Sağlıklısınız ikinizde zevk alıyorsunuz tadını çıkartın yapın doya dpya Yorumla
Azginboğaburclu Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Her gün 1 posta veya en ideali gün aşırı 2 posta, çok diri ve zevkli oluyor 0 3 Yorumla elif_dedim +1 yıl 2 ye geliyor mu? Yorumla Azginboğaburclu +1 yıl Nasill Yorumla elif_dedim +1 yıl gün aşırı olduğunda 2. postaya okey diyor mu karın? Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Rutine girdi ise farklı yerler deneyin tekrardan canlandırın. 0 0 Yorumla
ca_nnnnnn Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Hergün 5 yıl sonra haftada 3 5 yıl sonra haftada 2 besyul sonra haftada 1 düşecek zaten 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İkiniz de ne kadar isterseniz. Ama haftada en az 2 bana kalırsa 0 0 Yorumla
ekkolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Bunu bize mi soruyosun? Hahahah. Siz de olmasanız yüzümüz vallahi gülmeyecek ya 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Günü mü olur bunun yapacaksınız işte canınız çektikçe istedikçe 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Birbirinizi arzuladığınız her an mekan ve zaman uygunsa yapmalısınız bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl klasik tr kadını max 2 isterklasik tr erkeği hergün istersonuç hergün olur :)) 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl duş almak zor mu geliyor Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kuru mu kalıyor? Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tükürsün ya da jel kullanın? çocuk var mı Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çocuktan sonra istek azalabilir normal bi durum. ama oral yapsa sana hemen kıvama gelirsin direk girmesin Yorumla Soran +1 yıl Direk girmiyo zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen neden istemiyorsun hergün? israf olarak mı görüyorsun? Yorumla Soran +1 yıl İsraf olarak görüyorum aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana kaç olsun istersin Yorumla Soran +1 yıl 2 3 Yorumla Azginboğaburclu +1 yıl Her gün olmuyor işte, kadınlar o kadar istekli değil Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu sorduğuna göre baya müddet yapmıyosunuz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne diyecen adama KS diye bi site var ordakiler öyle diyo bugün olmaz mı diyecen 0 0 Yorumla
sozaramızdakalacak Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl şuanda haftada kaç kez yapıyorsunuz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her gün Yorumla sozaramızdakalacak +1 yıl çok iyi güzel bir uyumunuz var demek ki o yüzden sınır koymayın. Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şu an da kaç gündür bir yapıyorsunuz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her gün Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Belinize kuvvet bu şekilde devam enişte beyin ki ölmeden Yorumla
Blackflights Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı. Bundan önce kaç günde bir oluyordu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her gün Yorumla Blackflights +1 yıl Yine o şekilde devam edin en güzel zamanlarındasınız Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Her gün yapın 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. En ideali 3 günde bir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Haftada 3-4 olmalı bence 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. 2 3 gün de 1 kere iyi olur 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl O tamamen size kalmış canınınz nasıl isterse 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 5 yildir nasilbi trendde devam etti 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlendikten sonra her gün yapamayacaksak evlenmem 0 0 Yorumla
meraklıoğlann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı. Ablacım reçete mi bu ya 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Ne kadar zamanda yapıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Her gün Yorumla styxworld +1 yıl Harika bozmayın devam edin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yapabiliyorsan her gün. 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hergun yapın vücudu zinde tutar 0 0 Yorumla
aslan1916 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl İki ya da 3 günde bir 0 5 Yorumla aslan1916 +1 yıl Kspalımısın Yorumla Soran +1 yıl Sanane Yorumla aslan1916 +1 yıl Saman ye Yorumla Soran +1 yıl 🙄🙄 Yorumla aslan1916 +1 yıl Hakettin sende Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. 2-3 günde bir yapın. 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her istediğinizde 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 2 günde bir... 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hergün 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence hergün 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 2 günde bir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 2 günde 1 olmali 1 1 Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Gün aşırı olsun ya bi gün olsun bi gün olmasın 2 çok uzun düşünsene elinin altında ateş gibi yanan bişey var insan girip söndürmek ister Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İki gün bilemedin üç 0 0 Yorumla
pars2828 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Devirden düşüyomu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne. Yorumla pars2828 +1 yıl Performansı nasıl ynı Yorumla Soran +1 yıl Normal Yorumla pars2828 +1 yıl Az bana yazsana Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla pars2828 +1 yıl Az gel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Abicim hayatım bu kimseyi ilgilendirmez 2 günde bir de olur 32 günde bir de bunu içinizdeki istek ve yaşam planınız belirler
İsterseniz her gün
17. Yıldayız haftada 4-5 arası oluyor
Şimdi ne sıklıkla yapıyorsunuz
Her gün
Ne güzel sen şikayetçi misin bu durumdan
Evet
Neden?
Canım istemiyo
Zevk almıyor musun
Alıyorum
O zaman neden istemiyorsun başka bir sorun mu var? Anlatmak ister misin
Hayır
Sana göre ne sıklıkta olursa ideal
Haftada 2
Haftada 2 az bence
Niye
Sağlıklısınız ikinizde zevk alıyorsunuz tadını çıkartın yapın doya dpya
Her gün 1 posta veya en ideali gün aşırı 2 posta, çok diri ve zevkli oluyor
2 ye geliyor mu?
Nasill
gün aşırı olduğunda 2. postaya okey diyor mu karın?
Rutine girdi ise farklı yerler deneyin tekrardan canlandırın.
Hergün 5 yıl sonra haftada 3 5 yıl sonra haftada 2 besyul sonra haftada 1 düşecek zaten
İkiniz de ne kadar isterseniz. Ama haftada en az 2 bana kalırsa
Bunu bize mi soruyosun? Hahahah. Siz de olmasanız yüzümüz vallahi gülmeyecek ya
Günü mü olur bunun yapacaksınız işte canınız çektikçe istedikçe
Birbirinizi arzuladığınız her an mekan ve zaman uygunsa yapmalısınız bence
klasik tr kadını max 2 ister
klasik tr erkeği hergün ister
sonuç hergün olur :))
Evet
duş almak zor mu geliyor
Hayır
kuru mu kalıyor?
Biraz
tükürsün ya da jel kullanın? çocuk var mı
Var
çocuktan sonra istek azalabilir normal bi durum. ama oral yapsa sana hemen kıvama gelirsin direk girmesin
Direk girmiyo zaten
sen neden istemiyorsun hergün? israf olarak mı görüyorsun?
İsraf olarak görüyorum aynen
Sana kaç olsun istersin
2 3
Her gün olmuyor işte, kadınlar o kadar istekli değil
Bunu sorduğuna göre baya müddet yapmıyosunuz
Ne diyecen adama KS diye bi site var ordakiler öyle diyo bugün olmaz mı diyecen
şuanda haftada kaç kez yapıyorsunuz?
Her gün
çok iyi güzel bir uyumunuz var demek ki o yüzden sınır koymayın.
Şu an da kaç gündür bir yapıyorsunuz
Her gün
Belinize kuvvet bu şekilde devam enişte beyin ki ölmeden
Bundan önce kaç günde bir oluyordu
Her gün
Yine o şekilde devam edin en güzel zamanlarındasınız
Ben her gün 2 kez yapardım 😄
Ne zaman istiyirsanız yapın
Her gün yapın
En ideali 3 günde bir
Haftada 3-4 olmalı bence
2 3 gün de 1 kere iyi olur
Haftada 3 4 normal diyorlar
canınız istedikçe yapın
O tamamen size kalmış canınınz nasıl isterse
5 yildir nasilbi trendde devam etti
Evlendikten sonra her gün yapamayacaksak evlenmem
İki güne bir iki posta ideal
Ablacım reçete mi bu ya
Ne kadar zamanda yapıyorsun
Her gün
Harika bozmayın devam edin
Bence günlük yapsanız iyi olur günde iki üç ideal
Yapabiliyorsan her gün.
Sana günlük doz verilmeli 🙄
Hergun yapın vücudu zinde tutar
İki ya da 3 günde bir
Kspalımısın
Sanane
Saman ye
🙄🙄
Hakettin sende
2-3 günde bir yapın.
Her istediğinizde
Ben olsam her gün yaparım
Size kalmış sana bişey sormak istiyorum
2 günde bir...
Her gece olmalı
O size baglı standart yok
Hergün
Haftada en az 4 gün
Bence hergün
Hafta da 1
2 günde bir
Canınız istedikçe
Haftada 4 defa çift posta
2 günde 1 olmali
Gün aşırı olsun ya bi gün olsun bi gün olmasın 2 çok uzun düşünsene elinin altında ateş gibi yanan bişey var insan girip söndürmek ister
5 yıldır evliysen ve hergun yapıyorsanız çok iyi
Canın her istediğinde
Min haftada 2
İki gün bilemedin üç
Devirden düşüyomu
Ne.
Performansı nasıl ynı
Normal
Az bana yazsana
Niye
Az gel