Gizli Üye(36-45)+1 yıllise sonda sınıftaki çıktığım kızla öpüşmüştük dudak dudağa 1-2 dakika boyunca sürmüştü. heyecanı bile çok güzeldi, aynı zamanda el ele de tutuşuyorduk, kız ellerimi sıkı sıkı tutuyordu sanırım ellerim kızın başka yerlerine kaymasın diye :D :D son dönem boyunca her hafta sonu ders çalışmak için buluşunca öpüşürdük biraz.
050 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🙈😂😂
Soran+1 yılhimm sevgiliydiniz sanirim
Soran+1 yılİlk öpüşmen di heralde heyecan dediğine göre😂
Cevap sahibi+1 yılevet ilkti ikimizinde. çok aşırı heyecanlıydı, sevgiliydik. ikimizinde kalbi kütür kütür atıyordu, derin derin nefes alıp veriyorduk heyecandan öpüşürken ve aşırı tahrik ediciydi bir kızla ilk kez o derece yakınlaşmak sıcaklığını nefesini hissetmek, haliyle penis anında kalkmıştı 2 saniye içinde ve çatlıycakmış gibi hissediyordum vede kız farketmesin diye hemen önümü kapatmıştım eşofmanla, o heyecan bile bambaşkaydı. bemmbeyaz yüzü teni vardı kızın. sonraki süreçte farklı zamanlarda 2 kez göğüslerinden öptürmüştü ve okşamıştım, kaymak gibiydi teni ve bemmbeyazdı, doyamamıştım öpmelere okşamallara...
Soran+1 yılKiz açık miydi ki
Soran+1 yılGüzelmiş hahaha
Cevap sahibi+1 yılevet ilk öpüştüğüm kız açıktı. ama hayatımda farklı zamanlarda kapalı sevgilim de oldu çeşitli şeyler yaşadığımız, kimiyle gezip tozma dışında bişey yapmadık, kimiyle sanal seks türü yazışmalar da oldu. ya da daha özel yakınlaşmlar yaşadığım bakire kapalı sevgilim oldu. geçen yaz tanıştığım kapalı bakire bir kız daha var ortak bi arkadaşımız vardı, arada bu kızla da merabalaşırdık, bu kızla sadece arkadaşız ama 6 aydır ben bu kıza masst* yapıyorum, ilk başta sadece instagramda konuşuyorduk özel konular kız daha çok merak ettiklerini soruyordu bende cevaplıyordum ben souyordum kız cevaplıyordu. hiç masst* yapmadığını hatta nasıl yapılacağını bile bilmediğini söylemişti ben de daha evvel masst* yaptığım kızlar olmuştu dedim şöyle yapılıyır şuraya yapıyon felan denemiş bi akşam ama öyle anlattığım gibi bi zevk alamdığını yazmıştı ben de demiştim istersen ben sana yapayım ama öylesine demiştim kızın kabul edeceğini hiç düşünmemiştim kız direkt tamam dedi. ben şokk. 3 gün sonra buluşup kıza sadece elimi kullanarak hatta kız hiç soyunmadan elimi kıyafetine sokarak yapmıştım. ama şu an öyle bi noktaya geldik ki kız artık tam anlamıyla bana güvendiği için kendini tamamen teslim ediyor ve bende önce kızı tamamen soyuyorum 10-15 dakika bi sevişme yapıyorum öperek okşuyorum kızın her yerini ondan sonra massta klitorisini okşamaya geçiyorum. ama ben daha hiç soyunmadım kızın yanında kız hiç erkek bedeni penis felan görmemiş, o da bana yapsa masst güzel olurdu ama şu an tek taraflı ilerliyor. ama sadece arkadaşız :D kızın kıyafetlerini yavaş yavaş tamamen çıkartmak o kadar çok hoşuma gidiyor ki gonca bir gül gibi açılıyor bemmbeyaz teniyle kalıyor yatakta ;) ohh mis bu kızı da öpüyorum öpüşüyoruz her massttan önce 5 dakika.
Soran+1 yılHaahaah bide kapali olcak pahahaha komik
Cevap sahibi+1 yılOnun sadece başı kapalı pantolon giyer hep süslü kız ama çoook tatlı maşallahı var bemmbeyaz göğüslerini öpmelere okşamalara doyamıyorum. Biraz olşamaya başladım mı uçları sippasivri oluyor😲🫣
Soran+1 yılEee ben de beyazim ne var ki bunda anlamadim
Soran+1 yılKapali ama her boku yapiyor yazik ailesine üzüldüm yüzlerine nasil bakiyor acaba mk
Soran+1 yıliçi şeytan dişi tatli olsa nolur 😊😊🤦🏼♀️
Soran+1 yılSen de önünle gelenle yiyişen bi tipsin heralde😂😂😂töbe töbe hhahalsks
Cevap sahibi+1 yılönüme gelenle yapmıyorum şekerim. ama kız da dayanılmaz güzel ve arzulu istekli ama bu noktaya gelene kadar 1 sene geçti, bir sene hiçbir kıza ellemedim köklemedim, canım çok istediği halde yapmadım, gidip önüme gelen bi kadını becerebilirdim. zevkimi alır arkamı döner giderdim kızın haberi de olmazdı ama yapmadım, ben hayatıma giren her kıza değer veririm, bu kız da öyle, bu kız aslında evlenmelik bi kız, kızın teni beyaz bemmbeyaz olunca öpüp okşamak daha çok tatlı haz veriyor, beyaz tenli kızları daha çok severim. kızın a*ı bile bemmbeyaz nerdeyse o incecik dudaklarının arasından dibine kadar kökleyememek çok kötü bir his, görüyorsun ama yapamıyorsun o zevkten mahrum bırakıyorsun kendini. o inncecik delikten koca penis nasıl giriyor hadi onu da geçtim koca bebek nasıl çıkıyor hala anlamış değilim, kadın olmak zor bu hayatta, umarım öteki hayatta hayatınız daha kolay olur tüm kadınlar olarak hepinizin :D :D orada da siz bizi s*kersiniz blki
Soran+1 yılNeresi evlenmelik ki kiz temiz bile değilmiş kapali ama her boku yiyior yani bende mi sorun var anlamadim🤣🤣🤣
Soran+1 yılBak benim de canim çektiii şimdiii🙈🙈🙈
Soran+1 yılhiç masst* yapmadığını hatta nasıl yapılacağını bile bilmediğini söylemişti demişsin bu arada bende bilmiyorum yani elimle yapamiyorum sürtünerek bosaliyorum hep bu zamana kadar da hiç elimle yapmadim ya kisaca anlatabilir misin ki elimizi tam nereye koyuyoruz orada
Soran+1 yılama sadece arkadaşız? Nasıl arkadaşsınız😂 şey dicem instagramdna konuşmaya başladiniz ama cinsel içerikli mi konuşuyordunuz hep sohbetiniz nasıl başladi merak ettim bi süre sonra cinsel konuşmaya başladiniz siz
Soran+1 yılBenim de böyle birini bulmam lazim ya😭kapaliyim bende ve daha elimle nasil yapilicağini bile bilmiyorim sürtünerek yapiyom tecrübeli biri olsa öğretir en azindan🤦🏼♀️
Soran+1 yılKiz sana nasil güveniyor ki ben onu analmaadim hemen kabul etmiş yani siz buluşmadan önce ne kadar süre konuşuyordunuz ha birde ilk bulustugunuzda kiza mastürbasyon yaptin sanirim birde nerde yaptiniz bunu yani
Cevap sahibi+1 yılyani sevgili gibi değiliz, instagramda normal yazışıyorduk kesinlikle cinsellikle alakalı bişey hiç geçmedi ilk zamanlar. 6 ay kadar sonra felandı heralde bir gece canı sıkkın gibiydi ben de ısrar ettim anlat ne oldu neden böylesin felan o da aşırı canım bişeyler istiyor dayanılmaz oldu özel günüm yaklaştı ondandır hep olur gibi bişey yazmıştı bende elinle masst* yap kendin rahatlarsın gerginliğini atarsın demiştim o da bilmiyorum nasıl yapılacağını hiç yapmadım ki demişti, bende biraz anlattım ben daha evvel masst yaptığım kız oldu şurana şöyle yapıyorsun gibi bişeyler yazmıştım. tamam deniycem dedi o gece öyle kapatmıştık. sonraki akşam sormuştum kıza oldumu yapabildin mi rahtladın mı nasılsın, kz da beceremedim galiba fazla bi rahatlama olmadı demişti bende dedim istersen ben sana yapayım.
Cevap sahibi+1 yılyok mok demişti. bir kaç gün sonra felan tamam demişti. ilk böyle gelişti. sonra nasıl yapacam felan bunun üzerine uzun uzun konuşmuştuk yani bana güven duyması adına sorduğu bir çok soru oldu ben de samimi cevapladım, 2 ay sonra felan karar vermişti kız tamam buluşalım diye. benim evime gelmişti ben de o sıra ablamda kalıyordum ablam hastanede nöbete gitmişti ev boştu. kız ikindi vakti geldi 3 saat kadar birlikte zaman geçirmiştik. kız geldiği zaman da 2 saati yine konuşmakla geçmişti kızı rahatlatmak adına, merak ettiklerini sormuştu utana sıkıla ama ateşi heyecanı acayipti. kız aşıırı utandığı için hiç soyunmadan yapmaya karar verdik ve sadece yatağa uzanmıştı, gözlerini kapattı, ben de hafiften pantolonunu aşağıya doğru çekip sadece vajina kısmını biraz açıp sadece klitorisini okşayarak yapmıştım, yaklaşık yarım saat felan sürmüştü kızın orgazm olması. bemmbeyaz tertemiz pürüzsün teni vardı vajina kısmı o kadar güzeldi ki kızın acayip etkilemişti beni görmek, incecik pembe dudakları vardı... üstüste birkaç gün evin müsait olduğu saatlerde gelmişti kız ve yapmıştım hep aynı. sonra bir gün dedim aslında daha fazla zevk alabilirsin, bana güvenip geldin, senin istemediğin izin vermediğin bişeyi sana asla yapmam, dokunma dediğin yerine asla dokunmam. kaç aydır beni tanıyosun zaten felan. kız tamam sen nasıl istiyorsan öyle olsun dedi ve ilk kez göğüslerini da açıp sadece okşayarak masstı öyle yapmıştım. ahh hele o göğüsleri bile muhteşem di küçüktü ama öyle güzeldi ki öpmemek için zor sabretmiştim ;)
Soran+1 yılVajina kismi nasildi ki dudaklari felan kararma felan yoktu sanirim gerçi olmamasi normal kiz yapamiyormuş bende ayniyim bende de yok bi ara burdan biri anlatmisti ama yapamadim yine olmadi sadece oksiyorum iste😭
Soran+1 yılArkadaş sayesinde mi taniştiniz nasil konuşmaya başladiniz peki yani bide siz 6 ay boyunca hiç bulusmadiniz sanirim böyle normal mi konuşuyordunuz yoksa flörtmüydünüz o zama
Soran+1 yılO kiz kaç yaşinda ki birde lazere gidiyor mu o vajina tüylerini nasil aliyormuş acaba bende lazere gidicem de södmslkd
Cevap sahibi+1 yılkararma felan hiç yoktu her tarafı ten renginyle aynı beyazdı hafiften pembemsi gibiydi, dudakları içi kısmı sadece daha koyu pembe idi ama dudakları felan incecikti hafif kabarık, klitorisi küçücüktü. böylesini ilk defa görmüştüm o zamana kadar. çok güzeldi çünkü. hatta o an penisim anında kalkmıştı çatlıycaktı nerdeyse sertlikten ama kıza hiç belli etmedim, kızın vajina kısmını okşarken resmen ateş gibiydi elimi yakacak derecede çok sıcaktı, o sıcaklığını hissetmek bile çok güzeldi. ben zaten hiç soyunmadım kızın yanında uzun süre, hatta kız penisi çok merak ettiğini söylediği halde görmek istememişti cesaretim yok demişti bende hiç açmadım göstermemiştim uzun zaman. bakire genç kızların vajina kısmı genelde hep aynıdır koyu olmaz küçük olur,
Cevap sahibi+1 yılgirişi inceceik olur. ilk konuşmaya başladığımızda genelde birbirimize sadece reels videoları gönderiyorduk ve iki üç kelime o video hakkında yazıyorduk ya da gülücük emoji felan gönderme böyle sürdü aylarca. bazen özel videolar denk geliyordu korka korka yollamıştım bir kaç kez kıza ters tepki verir diye ama öyle olmadı utangaç yüz emojisi yollamıştı. videoda film sahnesi öpüşür gibi yakınlaşma tarzı basit şeylerdi. ilk zamanlar böyle oldu. ortak arkadaşımız vardı ordan tanışıyorduk merahabalaşma dışında bir muhabbetimiz yoktu normal hayatta. dışarda buluşma felan hiç olmadı sadece konuşruken de kıza masst yaptığım zamanlarda da kafede biyerde öyle buluşma durumu olmadı hiç şimdiye kadar. kızın bana güveni tam artık, o yüzden tamamen rahat hissediyor kendini yanımda yoksa onu tamamen soymama sevişmeye kucağıma girmeye razı olmazdı en ufak bir güven problemi olsa. darısı başına diyelim ;) ;) sen nasıl kıyafetler giyiyorsun nasıl kapalı bir kızsın, benim kız başı kapalı ama pantolonda giyer, ama dar şeyler değil, bol pantolon bol gömlek tarzı rahat kıyafetler yani. hele bi beyazlar giyip gelişi var öyle güzel oluyor ki gelin kız diyorum öyle geldiği zaman ona gülüyor, yok daha hazır değilim diyor, aslında ben ilk geceyi ilk ilişkiyi kastediyorum o da anlıyor heralde hazır değilim dediğine göre ;)
Cevap sahibi+1 yılkız 19 yaşında şu an, muhtemelen lazere gidiyor olabilir jiletle alsa tüy kökleri tırtık tırtık elime gelirdi okşarken birdiğin pürüzsüz kaymak gibi resmen ya da doğal hali o hiç tüyleri yok bebek gibi vücudu.
Soran+1 yılbende 20 yasina girdim bende kapaliyim evet normal giyinir minyonum boy 1.55 kilomda 43 felan😹 ayni giyinirim ya bende yaşima göre giyinirim yani güzel olur yakisir bana da
Soran+1 yılHimm anladim güzelmis keske bende bulsammm birini burdan bile bulsam bulurum aslinda bence😹😹
Soran+1 yılVajinasi neden sicak oluyor peki azdiği için felan mi yoksa nasil orayi anlamadim ya pek bu konulara hakim değilim de😹😹
Soran+1 yılPeki sen ilk mastürbasyon yaparken kiza inleme felan oldu mu ve kiz azmadi mi yani ben feci azardim ama utanirdim tabi hiç erkekle bi yakinlasmam da yok henüz😹😹
Soran+1 yılBende hiç jiletle almadim bu yüzden hem kararmadan korktuğum için hem de kötü duruyor görüntüsü ben eldivenle aliyorum valla tertemiz oluyor hem de kötü görüntü de olmuyor kökünden aliyor🤣 ama lazere başlicam bende yakin zamanda biraz daha para biriktirirsem gitmeye başlarım
Soran+1 yılEldiven cidden tertemiz yapiyor bu arada kaymak gibi sende dene😹😹
Cevap sahibi+1 yılohhh sen de harikaymışsın tam bir prensesmişsin, seni de aramıza mı alsak ikinizi uzatırım yan yana kızla el ele tutuşur birbirinize destek olursunuz ben de size masst yaparım bi elimle sana bi elimle benim kıza :D o an aşırı heyecanlandığı tahrik olduğu azdığı için ateş basıyor kıza o yüzden vajina kısmı sımmsıcak oluyor aynı durum bizde de vardır aşırı tahrik olunca penis ateş gibi oluyor sertleşince yakıyor resmen, .. evet ben ilk kızı yatağa uzattığımda kızın yüzü kıpkırmızı olmuştu utancında, gözlerini kapat rahat hisset kendini sıkma demiştim öyle açmıştım pantolonunu... o an kalbi küt küt atışını hissetmiştim derin derin hızlı nefes alıp veriyordu heyecandan, bi elimle elini tutmuştum önce rahatlatmak güven vermek için. lila renkli kilotu vardı çok hoştu dantelli mantelli, onu da indirip kızın bacaklarını hafiften yanlara doğru açtım ve elimi vajina kısmına koyup öylece bir süre elimi orasında tutmuştum yakıcı sıcaklığını hissetmek çok hoştu, sdece öylece tutmuştum elimi okşamadan yani.1-2 sakika öylece tuttum sonra yavaştan sürterek masaj yapar gibi okşarken kız ıslanmaya başladı ve hafiften kısık sesle inlemeye de başlamıştı tabiki ama o kadar hızlı derin derin nefes alıyorduki göğsü kabarıyordu ve memeleri daha çok belli oluyordu gömleğinden. aıh aıh sessizce inlemişti ve ben okşadıkça inlemesi arttı hafiften kıvranır gibi olmaya başlamıştı ve bacaklarını sürekli kasıp uzatıyordu hissettiği hazzın etkisiyle, hatta birraz okşayıp elimi koyuyordum vajinasına küt küt atıyordu kalp gibi dudakları hafiften şişmiş gibiydi. klitorisi hafiften uzamıştı sanki küçük bi pipi gibiydi 1 cm kadar dil gibi çıkmıştı iyice dışarı, vajina girişini de parmağımla hafiften bastırarak okşuyordum ve vajina iç dudaklarının aralarını da okşuyordum masaj yapar gibi, kremle. kızın o ilk inleyişleri kıvranmaları o kadar tatlıydı ki o an gibi şimdi gözümün önünde.. darısı başına prenses ;)
Soran+1 yılhimmm ama senin bu anlatişlarin çok ateslii 🙈🙈 sürtünmeye basladim bi an sen anlatirken😹
Soran+1 yılbilmemm 😹😹 ben nasil geleyim araniza😹😹
Cevap sahibi+1 yıleldiven nasıl oluyor obu bilmiyorum, ben jiletle haftada bir keserim, t*şaklarım cillop gibi oluyor bembeyaz tertemiz bal dök yala, benim kız avucuna alıp okşamayı çok seviyor onları her buluşmada direkt eli t*şaklarımda resmen, kızım az da penisi okşa diyoum, yok o illa t*şakları avuçlayıp oynuyor onlarla ;)
Soran+1 yılPeki ilk kez mi bi bakire kizla oliyon daha önce de oldu mu böyle ya da bi bakire kizi hiç bozdun mu
Soran+1 yılYaaa of nasil alişti ki hani kiz utaniyor hiç görmemişti felan demiştin penis felan ya şimdi ellemeye başlamiş😹😹😹😹
Soran+1 yıltestis alt taraf oluyor demi😹😹😹 ya kusura bakma tam bilmiyom ben😹😹🤦🏼♀️
Soran+1 yılYani ta**ak😹
Cevap sahibi+1 yılhayatımdaki ilk bakire kız değil, daha seviştiğim kızlar da oldu, masst, yaptığım kızlar da oldu, sadece sarılıp uyuduğumuz kızlar da oldu. ilişki yaşadığım kızlar kadınlar da oldu ve toplamda 3 bakire kız tecrübem var yani bekaretini aldığım kızlığını veren bakire kızlar da oldu... aama bu tamamen kızların isteğiyle ve uzun süreli ilişkiyle sevgililik dönemlerinde oldu. biri 18, biri 20 ve sonuncu kız da 30 yaşındaydı bekaretini veren, bu 30 yaşındaki kızla geçen seneydi ve 3 ay kadar da sürmüştü. hatta bu kızın bekaretini aldığımda benim şuanda ki hayatımdaki kızla intada konuşmaya yeni başlamıştık.. bakire bir kızın ilki olmanın heyecanı hazzı zevki bambaşka içine ilk kez girmenin hissi zevki bambaşka ve kızın ilk heyecanına ortak olmanın hazzı keyfi de bambaşka.. ama artık evlenmeden bekaret almayı düşünmüyorum ya da evlenmeyeceğim kızın bekaretini almam, şuanki düşüncem böyle
Cevap sahibi+1 yılıslanışsındır sen şimdi ateşli sımsıcaktır suların sürtündükçe akar ;)
Soran+1 yılHimm e alma bi zahmet artik😹😹
Soran+1 yılhem de nasil sen öyle anlatinca böyle yaniyor gibi oldu minik amim😹😹😹 hemen sürtünüyorum öyle sey oliyorum
Cevap sahibi+1 yılutanma penisi görmeme durumları ilk zamanlardaydı. sonra dedimya kız güvendi alıştı bana şimdi tamamen soyuyorum kızı sevişiyoruz haliyle bende soyunuyorum kız okşuyor s*kimi de t*şaklarımı da hoşuna gidiyor çok penisi okşamak yapısı sertleşince kafasını okşamayı seviyor kütük gibi oluyor.. t*şaklar penisin altında yumurtalar iki tane topişler, stres toplarımız :D canım sıkılınca alıp elime oynarım onlarla, kız da öyle yapıyor seviyor ;)
Soran+1 yılHimmmmm güzzzelll🙈🙈🙈
Soran+1 yılofff be😹😹
Soran+1 yılDiğer sorularimaaa da cevap verir misinizzzz acepppp😹😹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhiç öpüşmedim hayatımda
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmedim ama 2022de azcık kalmıştı öpüşmeme öpüşek diyordu bir kaç kez dedi son 1 kez daha deseydi öpüşecektik
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Bir yandan da iyi ki öpüşmemişiz diyorum bir yandanda keşke öpüşseydim diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk 26 yaşında öpüştüm.. Ulan bu soruyu soran umarım erkek değildir
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
Şimdi güldün ya, iyice işkillendim
İlk olarak 13 yaşımda İlk deneyimimi yaşadım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılLise 1 di galibaa vala sayısını bilmiyomm uzun uzundu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖpüşmemis olabilirsin ama libidon yüksektir
113 Yorumla
Soran+1 yıloldukça yüksek ztn
Cevap sahibi+1 yılŞu an 1-10 arası kaç puan
Soran+1 yıl8 9 her zamanki gibi😹😹😹
Cevap sahibi+1 yılEyvah eyvah. Gizli olmasan iyiydi 🤪
Soran+1 yıl🤦🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılBul beni 🤪
Soran+1 yıl🖕🏻😹😹
Cevap sahibi+1 yılSana girsin o 🤣🤣
Soran+1 yılSana soktum ben çoktannn🙈🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Soran+1 yılOhhh 😹😹😹
Cevap sahibi+1 yılBirsey daha var sana girecek 🤣
Soran+1 yılAnana da mi çok soktularrr böyleeeee
Soran+1 yılezerim onu ayağimla görürsün girmeyi *
Gizli Üye(30-35)+1 yıl32 yaşındayım öpüşmedim. Biraz çekingen biriyim.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHadi ilki olalım birbirimizin?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıl10 yaşımda evcilik oynarken sonrasında çok öpüşmedim
00 Yorumla
+1 yılkız eli tutmadım yaş 24
16 Yorumla
Soran+1 yılVay nerdensin sen bakim
- +1 yıl
çirkinim diye ama
Soran+1 yılDeğilsin 💕💕 çirkin insan yoktur çirkinlik diye de bir şey yok
- +1 yıl
fotomu gör öyle karar ver
Soran+1 yılAyyy ay at bakalim burdan ben anlarim yüzden neyin eksikse felan söyleyebilirim istersen
- +1 yıl
link atılmıyo tkp atarsan atim
+1 yılHiç.
41 Yorumla
Soran+1 yılYaşin kaç
Gizli Üye(25-29)+1 yıl14 yasımda öpüsmüstüm o günden beri öpüsüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılPatlamaya hazır gibisin
04 Yorumla
Soran+1 yıl😂
Cevap sahibi+1 yılCidden ama sanki o şeye dil bi değse sular seller gibi olacak
Soran+1 yılEvet😂😂
Cevap sahibi+1 yılFarkındayız çok belli ediyorsun bir şey eklemek isterim ama doğru olur mu bilemem
- Cinsel Yaşam konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yıl16 sayı belirsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl23 yasindayim hic kendimi saklıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstersen açılış yapabiliriz:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiççç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOpusmedim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. 12.5
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl14 yaşında defalarca
00 Yorumla
+1 yıllisede basladi
00 Yorumla
+1 yıl14 yaşımda bi kaç dk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDolumusun baya
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 sussss kız kapaliyim deme abazalar toplanır buraya
Cevap sahibi+1 yılSildim o mesaji kimse görmesin diye
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
17 falan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. baya cok
00 Yorumla17 çok kez
024 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum hahah
Soran+1 yılO köpüşü yirim
Soran+1 yılYaaaa🥺😔☹️☹️
Soran+1 yılYerimmm gözleri bana benziyor😹😹🙈
Soran+1 yılevvvettt ya yumuş yumuş😂😂🙈🙈
Soran+1 yılivittt yerim ya oyyy😹🙈
Soran+1 yılyo öpüşür de 😂 öyle rastgele birine vermem öpücüğümü sevdiğim biriyle yapmak istiyorum ya o açidannn🙈🙈🙈
Soran+1 yılİvvitt
Soran+1 yıl☺️
Soran+1 yılNööö
Soran+1 yıl🙄🙄🙄🙄ne alaka simdi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl15 Yasindaydim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem