Cinsel Yaşam Bir erkek sabaha kadar süren cinsellikte kaç kere orgazm olabiir?l Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Sormak istedigim gece başladın mesela sabaha kadar kaç kere yapabilir? Güncellemeler+1 yıl Takviyesiz, ilaçsız Bir erkek sabaha kadar süren cinsellikte kaç kere orgazm olabiir?l Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı. Ohoo en az 10 posta. Sabaha kadar evire çevire..2 de tıkanırlar :d 4 3 Yorumla Buraklegollas +1 yıl Evire çevire 😅😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahhahahahhah🤣🤣🤣 Yorumla Buraklegollas +1 yıl 4 iyidir Yorumla
batuhannxx Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Beslenme sigara alkol sitrese bağlı birde asıl önemli olan erkeği sabaha kadar tekrar tekrar yaptıran asıl faktör bayandır bunuda unutmayın bayanlar 😉 1 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Orgazmden kastın boşalmak ise geceden sabaha kadar maksimum 4-5 kere boşalabilir anca. O da aralıklarla yani. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Boşalmak tabi ya ne sandın Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önemli olan skor veya süre değil Önemli olan doyurucu yapmak 5 yapmak mı karşılıklı doyurucu 2 mi 😉 0 0 Yorumla
UnCanny00 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Spor yapıp yapmadigina göre değişir, yapmiyorsa zor 1 0 Yorumla
Annunaki16 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 3-4 kez boşalir maksimum daha fazla diyen yalan söyler uydurur. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biz erkekler orgazm olmuyoruz canım. Ha soracak olursan akşam 11den sabah 9a kadar 7 attığım oldu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sağlıklı bir erkekse 3 yaşa, kondüsyon a göre değişir tabi hiç te olmayabilir üzeri de.:) 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kişiye göre değişir👍 2 0 Yorumla
Çılgın70 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Maksimum 3 ama perti çıkar erkeğin kadınlarda 10-15 bile olabilir 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 3 oluyorum ben 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 995 cevap paylaştı. En fazla 3 kere bosalabilir, o da yani aralıklarla 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. bence 3 ten sonrası tam bir işkence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 10 yetermi senin için 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yetmez en az 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağzımı doldururmu 15 orgazmiin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben 4 postayı rahat rahat bırakırım 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben işte bu Cevap sahibi +1 yıl Merak ediyor musun
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 4-5 olsun 1 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. 3-4 max gibi 1 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Erkeğe göre değişir 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. 3... 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Partnere bağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlaç var mı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İlaçsız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 4 falan Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 5 6 kez 1 2 Yorumla Dante0208 +1 yıl Fazlası zarar Yorumla Dante0208 +1 yıl Kadın dayanırsa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Ohoo en az 10 posta. Sabaha kadar evire çevire..
2 de tıkanırlar :d
Evire çevire 😅😅😅
Hahhahahahhah🤣🤣🤣
4 iyidir
Beslenme sigara alkol sitrese bağlı birde asıl önemli olan erkeği sabaha kadar tekrar tekrar yaptıran asıl faktör bayandır bunuda unutmayın bayanlar 😉
Orgazmden kastın boşalmak ise geceden sabaha kadar maksimum 4-5 kere boşalabilir anca. O da aralıklarla yani.
Boşalmak tabi ya ne sandın
Önemli olan skor veya süre değil Önemli olan doyurucu yapmak 5 yapmak mı karşılıklı doyurucu 2 mi 😉
Spor yapıp yapmadigina göre değişir, yapmiyorsa zor
3-4 kez boşalir maksimum daha fazla diyen yalan söyler uydurur.
Biz erkekler orgazm olmuyoruz canım. Ha soracak olursan akşam 11den sabah 9a kadar 7 attığım oldu
Düzenli seks hayatı yoksa antrenmanlı değilse anca 2 atar.
Sağlıklı bir erkekse 3 yaşa, kondüsyon a göre değişir tabi hiç te olmayabilir üzeri de.:)
Kişiye göre değişir👍
Maksimum 3 ama perti çıkar erkeğin kadınlarda 10-15 bile olabilir
3 oluyorum ben
En fazla 3 kere bosalabilir, o da yani aralıklarla
bence 3 ten sonrası tam bir işkence
3 4 kere yapabilir
10 yetermi senin için
Yetmez en az 15
Ağzımı doldururmu 15 orgazmiin
?
Sen ne kadar dayanırsın oda önemli
Ben 4 postayı rahat rahat bırakırım