Cinsel Yaşam 45 yaşındaki bir kadın sekste orgazm olabilir mi acaba boşalma olur mu vs? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Orgazm olur boşalabilir Orgazm olmaz boşalamaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 45 yaşındaki bir kadın sekste orgazm olabilir mi acaba boşalma olur mu vs? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
pekkomik Takip Et Master Yaş: 45 , eic 70% +1 yıl Kırklı yaşlar kadın cinselliğinin zirvesi ayol. Neden olmasın. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım merak ettim sadece olabilir yani Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 45 yaşındaki kadın neden orgazm olmasınki neden boşalmasın 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemde öyle bir orgazm olurki aklın çıkar Yorumla Soran +1 yıl Hadi ya gerçekten çok güzel oluyor mu o yaşta kadın orgazmi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet tavsiye ederim Olgun bir hatunla yapmanı Yorumla Soran +1 yıl Anladım 45 yaşında kadınlar orgazm olmaz çığlık atmaz diye duydum Yorumla Soran +1 yıl 45 yaşında kadınlar orgazm olmaz çığlık atmaz diye duydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanlış duymuşsun Yorumla Soran +1 yıl Anladım seks yapılır diyorsun 45 yaşında kadinla Yorumla Soran +1 yıl Peki yaş farkı 29 yaşında birinin 45 yaşında kadın ile seks yapması uygun olur mu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın isterse sende yaparsın bunda bir sakınca yok Yorumla Soran +1 yıl Anladım kanka peki nasıl yapılır o kadınla orgazm olması boşalması için merak ettim sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ön sevişmeyi uzun yap sonra yarım saat vajinasına ve arka deliğine oral yap sonra kendini ona bırak sabaha kadar sksn seni hiç durmadan Yorumla Soran +1 yıl Arka delik kokar ya oraya oral olmaz ki vajina neyse de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kokmaz kadın sevişeceği zaman kendini çok güzel bir şekilde temizler hele o yaştaki kadınlar mis gibi korkarlar vajinadan bile güzel kokar arka delik bakımlı olursa şaşarsın Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi diyorsun gerçekten bunlari ilk kez duydum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırıktan sonra kadınlar çok azgınlık dönemi yaşarlar akılları hep bacak arasında olur Yorumla Soran +1 yıl Haklısın belki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Her yaşta boşalabilir 70e kadar yolu var 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Anladim peki teşekkür ederim Yorumla steelwings +1 yıl Yok 10 yaş mk Yorumla steelwings +1 yıl 100* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @steelwings sendemi 40-50 yaşından sonra cinselliğin bittiğini düsünenlerdensin? Küfürsüz de yorum yapabilirsin Yorumla steelwings +1 yıl O kadından kadına göre değişebilir ama bence 55-60 yaşından sonra zevk almaz kadınlar. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki dediğin gibi olsun Yorumla Sağlamkişi +1 yıl @steelwings sana öyle geliyor kendindenmi pay biçtin 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kırklı yaşlar kadın cinselliğinin zirvesi ayol. Neden olmasın.
Anladım merak ettim sadece olabilir yani
45 yaşındaki kadın neden orgazm olmasınki neden boşalmasın
Merak ettim sadece
Hemde öyle bir orgazm olurki aklın çıkar
Hadi ya gerçekten çok güzel oluyor mu o yaşta kadın orgazmi
Evet tavsiye ederim Olgun bir hatunla yapmanı
Anladım 45 yaşında kadınlar orgazm olmaz çığlık atmaz diye duydum
45 yaşında kadınlar orgazm olmaz çığlık atmaz diye duydum
Yanlış duymuşsun
Anladım seks yapılır diyorsun 45 yaşında kadinla
Peki yaş farkı 29 yaşında birinin 45 yaşında kadın ile seks yapması uygun olur mu ki
Kadın isterse sende yaparsın bunda bir sakınca yok
Anladım kanka peki nasıl yapılır o kadınla orgazm olması boşalması için merak ettim sadece
Ön sevişmeyi uzun yap sonra yarım saat vajinasına ve arka deliğine oral yap sonra kendini ona bırak sabaha kadar sksn seni hiç durmadan
Arka delik kokar ya oraya oral olmaz ki vajina neyse de
Kokmaz kadın sevişeceği zaman kendini çok güzel bir şekilde temizler hele o yaştaki kadınlar mis gibi korkarlar vajinadan bile güzel kokar arka delik bakımlı olursa şaşarsın
Öyle mi diyorsun gerçekten bunlari ilk kez duydum
Kırıktan sonra kadınlar çok azgınlık dönemi yaşarlar akılları hep bacak arasında olur
Haklısın belki
Her yaşta boşalabilir 70e kadar yolu var
Anladim peki teşekkür ederim
Yok 10 yaş mk
100*
@steelwings sendemi 40-50 yaşından sonra cinselliğin bittiğini düsünenlerdensin? Küfürsüz de yorum yapabilirsin
O kadından kadına göre değişebilir ama bence 55-60 yaşından sonra zevk almaz kadınlar.
Peki dediğin gibi olsun
@steelwings sana öyle geliyor kendindenmi pay biçtin 😂😂😂