Cinsel Yaşam Bir erkek sekste sert mi olmalı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Güncellemeler+1 yıl Bence ne kadar sert olunabiliyorsa o kadar olunmalı Bir erkek sekste sert mi olmalı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Eşim nasıl isterse öyle olurum 0 0 Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Tabi ki sert olmak daha iyi ben ssert olmadım mı tahrik olamıyorum küfürle beraber daha da acımasız olmak bambaşka yapıyor o seksi. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evtt bence dee Yorumla
arsizadam1983 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Bence herhangi bir seksin sertlesmeden devam edip full soft olma olasiligi %1 falan 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Soft baslayip sert bitirmeli ne kadar sert o kadar zevk arada argo konuşmakta tat katar 😀 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence deee Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. İnlete inlete yapacak... Saçlarından tutup duvara yaslayacak.. Sonra ver coşkuyu... 1 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben soft başlayıp sert devam ederim.. Boşalma anında da en sert halim olur 1 0 Yorumla
1ömeryıldırımm Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl önce yumuşak yumuşak sonra Allah ne verdiyse yardırmak lazım 👅👅 0 0 Yorumla
fckbdy42 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% +1 yıl Bence çiftler arasındaki uyum ve seksin gidişatına bağlı olmalı 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bencede katılıyorum sana 1 0 Yorumla
İlkkemal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yok inci hanım neyse helal olsun sizlere 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sert seksten zevknalirim yaaa 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aşırı hard 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sonra canım yanıyor diye mızmızlanıyorsunuz 😀 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yooooo kfkfkckfkt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istekli bakiresin dimi Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sert çok yaptırdın yani Yorumla Soran +1 yıl biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acımadı mı kutun Yorumla
gölgedeyürüyenkız Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Olmamalı 1 2 Yorumla looklonly +1 yıl :) :) Yorumla fckbdy42 +1 yıl 😌😌 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kizlar sert istiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Eşim nasıl isterse öyle olurum
Tabi ki sert olmak daha iyi ben ssert olmadım mı tahrik olamıyorum küfürle beraber daha da acımasız olmak bambaşka yapıyor o seksi.
Evtt bence dee
Bence herhangi bir seksin sertlesmeden devam edip full soft olma olasiligi %1 falan
Doğru
Soft baslayip sert bitirmeli ne kadar sert o kadar zevk arada argo konuşmakta tat katar 😀
Bence deee
İnlete inlete yapacak... Saçlarından tutup duvara yaslayacak.. Sonra ver coşkuyu...
Ben soft başlayıp sert devam ederim.. Boşalma anında da en sert halim olur
önce yumuşak yumuşak sonra Allah ne verdiyse yardırmak lazım 👅👅
Bence çiftler arasındaki uyum ve seksin gidişatına bağlı olmalı
Bencede katılıyorum sana
Evet
Yok inci hanım neyse helal olsun sizlere
Sert seksten zevknalirim yaaa
Aşırı hard
öyle olmalı
Sonra canım yanıyor diye mızmızlanıyorsunuz 😀
Yooooo kfkfkckfkt
istekli bakiresin dimi