Cinsel Yaşam Cinsellikte kelebek gibi uçarım 🦋 arı gibi sokarım 🐝 teriminde anlatılmak istenen tema nedir? r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Görselini en iyi ifade eden kısa notunu buraya ekleyebilirsin Güncellemeler+1 yıl 😈👿👿👿 Cinsellikte kelebek gibi uçarım 🦋 arı gibi sokarım 🐝 teriminde anlatılmak istenen tema nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Valla ne kelebek gibi uçarım ne arı gibi sokarım. Benimki daha çok tek gözlü yılan sokmasıdır. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Yani burada bazı şeyler anlatmış ama tabi ki de bunu burada yazamam :D bu yüzden de demek istemiş ki severim. 1 0 Yorumla
RüyaRüzgarı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl kelebeğin uçmasından ne olacak, arının sokmasından ne olacak. Arının iğnesi gibiyse işimiz var bizim 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çıkarmadan 5 posta atarım, duvardan duvara vurum, kafası hariç 18 cm diyen sanal johny sinslerin, a.. m görür görmez daha giremeden boşalmaları ve kaldıramamalarını anlatıyor. 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Önemli olan ön sevişme bence. Vur kaç kelebek gibi arı gibi... gerisi? 5 dk sonra pertsiniz, kısa islerle işim olmaz.. 0 0 Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Şimdi şöyle okuyor efendim...Biz hayvanların üremesine karışmıyoruz, hayvanlarıda kendi cinsel hayatımıza alet etmiyoruz. 0 0 Yorumla
Taner0107 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gündüz etrafında kelebek gibi uçarım, her dediğini yaparım, gece ise yatakta sert seks yaparım, intikam alır gibi. 🔥 0 0 Yorumla
Samurai1251 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl O ne anlatmak istiyor Bilmiyorum ama ben direkt sokarım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kelebek gibi heryerine konar ruhunu okşar. Ama arı gibi kodummu oturturum demek istiyor 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kelebek gibi etrafında dönerim çiçeklerin fırsatını bulunca ana arıya öhöm öhöm öhöm 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Yumuşak yumuşak gelirim çok fena canını yakarım demek istiyor 😄 0 0 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yumuşak başlar sonra ezerim gibi bir şey 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 384 cevap paylaştı. hiç öyle bir terim duymadım 0 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Narin davranırım ama hakkını veririm demek 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen gayet iyi bilirsin o temayı 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Kelebek sen oluyon arı ben oluyom misali🤣🤣 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayvanlarin farkli yonleri sanirim😂😂😂 0 0 Yorumla
atılgan55 Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 98% +1 yıl Bunu anlamanız lazım burdan cevap yazamaz kimse 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Soft gelir hard bitiririm demek istiyor 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Fiil zaten cevap olarak ortada 0 0 Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anlatılmaz yaşanır 😉 🦋 🐝 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Ben eşek gibi sokarım 😂 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. panter gibi parçalarım 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. kıpır kıpırım 😜 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiç şansın yok diyor işte..😂😂😂 0 0 Yorumla
oguzterece Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yazar burada duvardan duvara demek istemiş jyjxjd 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Valla ne kelebek gibi uçarım ne arı gibi sokarım. Benimki daha çok tek gözlü yılan sokmasıdır.
Yani burada bazı şeyler anlatmış ama tabi ki de bunu burada yazamam :D bu yüzden de demek istemiş ki severim.
kelebeğin uçmasından ne olacak, arının sokmasından ne olacak. Arının iğnesi gibiyse işimiz var bizim 🤣🤣🤣
Çıkarmadan 5 posta atarım, duvardan duvara vurum, kafası hariç 18 cm diyen sanal johny sinslerin, a.. m görür görmez daha giremeden boşalmaları ve kaldıramamalarını anlatıyor.
Önemli olan ön sevişme bence. Vur kaç kelebek gibi arı gibi... gerisi? 5 dk sonra pertsiniz, kısa islerle işim olmaz..
Şimdi şöyle okuyor efendim...
Biz hayvanların üremesine karışmıyoruz, hayvanlarıda kendi cinsel hayatımıza alet etmiyoruz.
Gündüz etrafında kelebek gibi uçarım, her dediğini yaparım, gece ise yatakta sert seks yaparım, intikam alır gibi. 🔥
O ne anlatmak istiyor Bilmiyorum ama ben direkt sokarım
Kelebek gibi heryerine konar ruhunu okşar. Ama arı gibi kodummu oturturum demek istiyor
Kelebek gibi etrafında dönerim çiçeklerin fırsatını bulunca ana arıya öhöm öhöm öhöm
Yumuşak yumuşak gelirim çok fena canını yakarım demek istiyor 😄
Ayıptır söylenmez 😂
Yumuşak başlar sonra ezerim gibi bir şey
hiç öyle bir terim duymadım
Narin davranırım ama hakkını veririm demek
Sen gayet iyi bilirsin o temayı
Kelebek sen oluyon arı ben oluyom misali🤣🤣
Hayvanlarin farkli yonleri sanirim😂😂😂
Bunu anlamanız lazım burdan cevap yazamaz kimse
Hahaha düşünmem gerek
Soft gelir hard bitiririm demek istiyor
Fiil zaten cevap olarak ortada