İstekli olması partnerine sınır koymaması ancak bununla beraber cilveli olması gerek davranışlarıyla gerekse sözleriyle.. Doğal olmak ama romantizmi de elden bırakmamak. Böyle olmak zor değil ancak ciddi bir olgunluk ve zeka gerektirir bir kadın açısından.
04 Yorumla
Soran+1 yılCilveyi nasıl yapmalı
- +1 yıl
İşte tam da burada ciddi bir olgunluk ve zeka gerekiyor. Bazı kadınlar bunu gerçekten çok iyi başarıyor. Hani kadının ruhundan anlamak diye bir şey vardır ya, işte aynen öyle erkeğin ruhundan anlayan kadınlar da var. Tabi kadin veya erkek ruhu kişiden kişiye değişebilir o ayrı mesele.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKarsilikli knk bu isler. Senin evlilik ve cinsellige bakisin nasil nedir bilemem ama ben dini acidan da onemsedigim icin, son iki haftadir (carsambalari) camiden hoca sohbet yapiyor genclere kendisi de genc olunca guzel oluyor sariyor, bugun ve gecen hafta mesela evlilik konusuydu cinsellige beraberlige de girildi ustu kapali falan ve dedi ki kadinlar sevgi ister/bekler, erkekler de saygi bekler ve cokta dogru, o onu gorunce digeri de onun bekledigi karsidan esinden gorunce bu sekilde mutlu mesut olurlar ama ne zaman yoksa bunlar, bencilce davranilirsa hep karsi gelmeler ona buna gicilik olsun diye inatlik edersen falan kavgalar da olur anlasmazliklar da, demem o ki boyle anlayisli saygili efendili gecinilen bir iliskide iki tarafta nasil ne yapacagini nasil davranacagini biliyorsa zaten kadin da kadinligini konusur guzel seksi ic camasirlar olsun vs, erkekte ona gore ona surprizler yapar karsilik olarak ne bilim cikarir gezdirir yedirir icirir vs anlatabildim mi acaba. Bende sahsen boyle, isterim ki boyle bir es bulurum, simdiki simarik kizlar gibi birisi denk gelmesin yani Allah korusun
426 Yorumla
Soran+1 yılBen de istiyorum evlilik ama nasip olmadı henüz görüşlerinize katılıyorum bu arada teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılNasip olur inshallah bizler istedikten sonra dogru kisi mutlaka cikacaktir. Yasin kac ki
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılCokta gec degil knk bende 22yim illaki buluruz daha yasimiz ne. Sevgilin falan mi var yakinda evlilik var da o yuzden mi sordun bu soruyu, merak ettim sadece
Soran+1 yılHayır yok sevgili istemiyorum zaten sadece bilgi edinmek için sordum, zaman da çabuk geçiyor bu arada hiç öyle demeyin
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle tabi ama en ummadigin anda da cikarabilir karsina Allah bunu da unutma. Bana kalsa bende sevgili olarak degil de ne bilim daha bi gorucu usulu tarzi da olabilir
Soran+1 yılNe sorardınız ne arardınız evlilik görüşmesinde
Cevap sahibi+1 yılYani herhalde kisi olarak nasil biri oldugu beklentileri neler evlilikten ve esinden kocasindan ona gore hem kendimde de bunlar bende var mi yok mu ben bunlari yapabilirmiyim benlik seyler mi benim de sevdigim vs ona gore eger tam benim zitim olsa onu da mecbur soyleyecen orada sen nasil biri oldugunu ona gore de o iliskiyi orada bitirmek ya da ilerletmek lazim duruma gore. Dini ibadete yakinligi nasil vs ben cunku sahsen ibadet eden birisi oldugum icin dogal olarak insan esini kendisi gibi kendine benzeyen biri olarak ister boyle ibadetinde dinini onemseyen uyan kapali tesetturlu bir es isterim. Yani hemen Şu an sordugun icin aklima bunlar geldi ama muhtemelen boyle bir gorusmem olacaksa hazirlikli gitmekte fayda olacaktir herhalde daha ayrintili neleri merak ediyorsun vs ona gore sorulur ama bunlar da mesela merak ettigim ve benim istedigim seylerden bazi seyleri.
Sorunu dogru anladiysam tabi
Soran+1 yılEvet teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sen
Soran+1 yılDini hassasiyetleri, kişisel bakımı, sağlam bi işi var mı, aile ne demek biliyor my bunlara bakarım
Cevap sahibi+1 yılEvet dogru bunlar da cok onemli sen soyleyince benim de aklima geldi. Ailene soyleyebilirsin gorucu gelir belki sana da bu sekilde
Soran+1 yılAilem bu tip şeylere olumlu bakmıyor kapıdan kovarlar herhalde
Cevap sahibi+1 yılKendin bulmani mi isterler
Soran+1 yılBabam hiçbir türlü istemez, annem de orta yollu olsa da olmasa da olur gibi takılıyor
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeni istemiyorlar yani
Soran+1 yılBabam istemiyor daha çok
Cevap sahibi+1 yılNe istiyorlar omur boyu yanlarinda kalmani mi
Soran+1 yılKalsam sıkıntı etmezler galiba
Cevap sahibi+1 yılNe garipmis, insan cocugunun evli mutlu yuva kursun ister seninkiler de dibinde olsun istiyor sanki
Soran+1 yılEvet cidden öyle, karşındaki insan nasıl bakar bir de vazgeçmezse iyi evlenmekten
Cevap sahibi+1 yılEvet sikinti gercekten
Soran+1 yılBilmiyorum evlenme hayali bile kurmak zor benim için, lütfen dua et bana
Cevap sahibi+1 yılInshallah her sey gonlunce guzel olur
Soran+1 yılSağolun Allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
u +1 yılSanki erkekler vazgeçilmez de, şimdi bu soruya kafa patlatacaz. Bence zaten asıl vazgeçilmez olması gereken erkektir, o sergilesin tüm performansını.
41 Yorumla- +1 yıl
farklı bi bakış açısı ama hemcinslerinin çoğunun pek umrunda değil
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılEn başta aşk olacak. Aşkın olmadığı hiç bir ilişkiden gerçek anlam da bir duygu, haz, tutku, heyecan ve şehvet çıkmaz. sonrasın da cinselliği ciddiye alacak, araştıracak ve öğrenecek. aktif olacak, katılacak, sokulacak, cesur olcak ve potansiyelini keşfedecek. cinsellik sofrasına katkıda bulunup, değişik lazzetler sunacak. Sevgi, şevkat, güler yüz, samimiyet, içtenlik, aitlik, sahiplik katacak. Asla korkmayacak, kaçmayacak, pişan olmayacak. Ne yaşadığını ve yaptığını bilecek, ne istediğinin farkın da olacak. Güvenecek, inanacak, sadık olacak. Temiz, sıcak, zevkli, ne giyeceğine, ne içeceğine, ne yiyeceğine ve ağzından çıkanlara, kulaklarına, gözlerine, aklına, kalbine, ruhuna, bedenine güvenecek. Kararlı ve emin olacak... Sabırlı olacak, izin verecek...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜstüme çıkıp içine aldığında zevkten gözlerini kontrol edememesi beni çok çıldırtır.
Özellikle tatmin ettiğim bir kızın bana göz kirpip yanağımdan makas alması bile acayip hoşuma gidiyor valla, kadınların teni erkeğin bütün stresini alıyor valla
25 Yorumla
Soran+1 yılÇok yorgun olsanız bile mi
Cevap sahibi+1 yılÇok yorgun olsam bile
Soran+1 yılEtkileyen olaylar bu kadar mı peki
Cevap sahibi+1 yılAltımdayken elini sırtımda gezdirmesi g. tme falan eliyle bastırması "devam et çok iyi" anlamında, bunlar çok hoşuma gider.
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılÖn sevişmeyi kısa tutmasın, orali karşılıklı yapalım ve vajinal seks yaparken gözlerimin içine bakması bunlar olduğu sürece partnerimi bir sonraki sekse o kadar istekli ve tatmin olmuş halde hazırlarım ki
22 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılÇeşit çeşit renkli iç çamaşırların olsun. 3 farklı değişik kokan parfümün olsun. Arada bir göğüs dekolteli, mini etekli veya elbise siyah çorapla giy. Sürekli gözlerinin içine bak, dudaklarını ısır. Adamı baştan çıkarmaya yeter. Oral yap 🍌 muz yemeyi sev. Vazgeçilmez olursun. 😉
20 Yorumla
+1 yılKadından beklenen erkeğin zevk alması ve mutlu olması. Bu da erkeğin beklentilerini karşılamakla olur. Öncelikle hijyene dikkat etmek lazım. Sonra ön sevişme ve oral seks güzel olursa vazgeçilmez olursun. Üzerine sekste de çeşitli pozisyonlarda birleşmeler olur ve karşılıklı zevk alınırsa o erkek başka bir kadına bakmaz zaten
110 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay mıydı
- +1 yıl
Kolay mıydı derken bunlar kolay mı sence?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu yazdıklarımın hepsini yapabiliyorsan zaten vazgeçilmez olursun. Özellikle güzel bir oral seks seni daha vazgeçilmez yapar
Soran+1 yılOnda emin değilim de diğerleri olabilir
- +1 yıl
Birleşmede kendinden emin misin peki pozisyonlarda
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Ee nasil oluyor o zaman bu kadar mı dedin hiçbirinden emin değilsin
Soran+1 yılTecrübe edilmeyen şey ne bileyim
- +1 yıl
Öyle olmuyor ama işte hem kendime güveniyorum diyorsun hem güvenmiyorum diyorsun
+1 yılOlması gerekenleri bi kenara atıp olmak istediği kadın olması gerekir...
eğlenen
zevk alan
özgüvenli
kendini tanıyan
erkeğini tanıyan
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Öncelikle sakin olmak lazım her iki taraf içinde.. Sonra kadın seksi çamaşırlar giymeli vücut çorabı olur tangalar olur.. Ön sevişmeyi uzun tutmak gerek.. Kadının ıslanması lazım.. Suyu gelince de soft bi şekilde cinsel birleşme olur..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamuslu olsun yeter.
herkesin altına yatmasın
sadece bana ait olsun..
ozaman yeterince seksi olur..
zira bi norosbuya şeyim kalkmıyor.216 Yorumla
Soran+1 yılZor ciddi bu devirde
Cevap sahibi+1 yılciddi olmak zorunda değil
zaten evlenmek naptallık bu zamanda...
en azından düzenli olarak sadece benimle takılsın, her önüne gelen erkekten etkilenmediğini bileyim yani
Soran+1 yılO en zoru
Cevap sahibi+1 yılniye ki
Cevap sahibi+1 yılnadir de olsa vardır ya öyleleri
Soran+1 yılVar da kadın niye bağlansın ki çocuk yok bişey yok evlilik olmadan
Cevap sahibi+1 yılhayır canım bağlanmasın zaten..
sevgili de olmayalım mğmkünse..
sadece ten uyumu olsun ve cinsellikte iyi bir partner olalım...
demek istediğim şey her erkeğe ıslanan kadını midem kaldırmaz.
biraz olgun olmalı
Soran+1 yılİstek varsa mecburen sulanır belli etmemek ona kalmışda
Cevap sahibi+1 yılevet bravo öyle ifade etmek daha doğru olur.
yani herıslandığı erkekle kolaylıkla yatmasın...
basit bir kadın olmasın yani
Cevap sahibi+1 yılbende çok enerjik bir insanım ama her yükseldiğim kadınla yatmayı kendime yediremşyorum
Soran+1 yılOlmaması lazım tabi
Cevap sahibi+1 yılAvrupa da sürekli seyahat halindeyim, barda bazı kadınlara denk geliyorum, vücut olarak vs tam hayalimdeki kadın diyorum, bem ona yaklaşmak istiyorum ama o beni farkedince kendisi yaklaşıyor, bir iki muhabbetten sonra hadi bana gidelim diyor, o kadar basit olduğunu anlayınca çat diye düşüyor gözümden.
ya bahaneyle kaçıyorum vazgeçiyorum.
ya da normalde yüzde yüz zevk alıcaksam yüzde atmış a yetmişe düşüyor..
Soran+1 yılO dememeli yani teklifi siz yapmalısınız öyle mi
Cevap sahibi+1 yılben yapmalıyım değil
o da yapsa bemde yapsam bir süre vakit geçirmeden teklif edecek kadar cesaretli olmamalıyız, yani biraz güvenip tanıyacak kadar, ve gerçekten bu kişiyle olunur diyecek kadar vakit geçirmeliyiz
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılİlk olarak istekli olması kesinlikle, ben olsam mesela erkeğimin zevkini önemserdim ona gereken ilgiyi verirdim
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. İş sadece cinselliğe kalmışsa kimse vazgeçilmez değildir. Tutkuyla ve duyguyla bağlı olan kişiler vazgeçilmezdir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılKendim için diyeyim; istekli, şehvetli ve utangaç olmaması bir erkeği tahrik etmek için yeterli.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Erkeği tatmin etmeyi düşünmesi gerekir. Aynı şekilde erkeğin de kadını tatmin etmeyi düşünmesi gerek. İki taraf da ancak böyle keyif alabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırtımı, omuzlarımı, dudaklarımı, memelerimi, hırslı bir şekilde sömürürcesine öpmesi, emmesi, yalaması. Saçlarımı okşaması. Evlenince...😈🥰
53 Yorumla
Soran+1 yılVar mı yakında evlilik
Cevap sahibi+1 yılBilmem evlenmek için yaşım küçük
Soran+1 yılTeşekkürler cevabın için varsa taktik alırdım diye sordum
+1 yılİstekli ve doyumsuz olsun yeter, gerisini ben hallederim, evire cevire...
10 YorumlaHer gece benim ihtacagimi karşılaması, ön sevişmede iyi oral yapması.
10 Yorumla
+1 yılVazgeçilmez kadın yoktur sen kendini parala dur. En güzel kadınlar bile aldatıldı haberin yok mu
14 Yorumla
Soran+1 yılDemek ki mesele güzellik değil
- +1 yıl
Yatakta iyi performans sergilesen de hep daha iyisini ararlar. Zaten bi süre sonra sana doymuş olacak. Kim her gün lahmacun yiyebilir bı sure sonra tiksinmeye başlar
- +1 yıl
@Alfamsı_Tuçiş iğrenç duygusuz bir söylem! Sevginin olduğu yerde bu olmaz herkes karısını sevgilisini aldatmıyor herkesi kendi çevreniz gibi görmeyin lütfen
- +1 yıl
@Çağhan2734 ufff duyar kasma be. Kız seksle erkeğin vazgeçilmezi olmaya çalışıyo
Harcayıp biracaklar ortada gözünü açsın diye konuşuyorum
+1 yılBoş konuşuyorsunuz, kimse vazgeçilmez değildir. Ama sana bir bilgi vereyim, rim job yaparsan unutulmaz olabilirsin.
02 Yorumla- +1 yıl
bunu yaptıran erkek gay olabilir
- +1 yıl
Senin cevaplara baktım 10 numara hepsi
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce güzel öpüşme olcak sonra 69 gecicem pozisyon olarak pembe vajina olucak ama 1 saat vajinasink yaliycam 2 kere bosaltcam onu oda benimkini yaliycak sonra pompa sabaha kadar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSınırsız her türlü fikre açık olmalı en başta
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz nette gezin neler giyip neler yapacağının fazlasını bulursun
00 Yorumla
+1 yılkadın olman yeterli nasıl olsa aradıklarını bulamıcaklar mecburlar çokta kasmaya gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin fantezisi farklı canım birbirini tanımayla alakalı cinsel anlamda tabi ama onlar çok doymuyo o yüzden çok sey yapma 😅
10 YorumlaZevk alan kadının müptelası olurum.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl belli eder bunu
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk kadınları uzanıyor erkek üste çıkıyor hepsi bu kadar basit sevişmek yok bişey yok
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte ne olması lazım onu sordum
Cevap sahibi+1 yılHer erkeğin isteği farklı mesela ben partnerim altımdayken belimi tutmasını gözüme bakmasını istiyorum gibi mesela
Soran+1 yılBu kadar mı
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla öğrenmek istiyor musun
Soran+1 yılBurdansa söyle
Cevap sahibi+1 yılYok ya
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m +1 yılSamimiyet yetmez mi akisina göre yürür bence
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılVazgeçilmez diye bir şey yoktur.
20 Yorumla
+1 yılNe zaman istesem vermesi
10 Yorumla
+1 yılönce adamın zaafını öğren
10 Yorumla
+1 yılBunun bir siniri yok kadin cezbettirmeli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılDoyumu yaşatmasi ve fanteziyi sevmesi yeter
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi seven
10 Yorumla Temiz olacak pis kokmayacsk sadık olacak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki önerim var
01 Yorumla
Soran+1 yılMesela
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğinin seksi olması yeterlidir bence 😂
016 Yorumla
Soran+1 yılSeksi vucut nasıl olur
- +1 yıl
www.google.com/search
Şöyle olabilir mesela 😂
Soran+1 yılOrtalama
- +1 yıl
Bu fizik mi ortalama 😂
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Seninki bundan iyiyse erkeği bağlama derdin olmasın o zaman diycem de pek sanmıyorum niyeyse 😂
Soran+1 yılHadi ya niyeymiş
- +1 yıl
1 gizlisin 2 taş gibi fiziğe bok attın bunların ikisini birden anca bir kezban yapabilir 😂
Soran+1 yılBok atmadım ortalama dedim okumayı düzgün yapalım
- +1 yıl
Tc şartlarında ortalama değil bu fizik yalnız belki binde 1 çıkar o da ortalama sayılmaz 😂
Soran+1 yılBenim gözümde dedim hem güzellik algosı değişebilen bişeydir
- +1 yıl
Tamam pembeli sen haklısın 👋
Soran+1 yılYa haklı olmak için değil fikrimi paylaşıyorum
- +1 yıl
Tamam bende fikrimi paylaştım böyle bir fiziğe sahip olduğunu sanmıyorum dedim ne var bunda 😂
Soran+1 yılBöyleyim demedim ki zaten kendi kendine çıkarım oldu
- +1 yıl
Tamam artık neyse 😂
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben hayır dmeyen ve oral seven derim.
10 YorumlaFantezi sevmesi
41 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aktif olan kadın akılda kalır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik ile bağlanma olsa eskortlara bağlanılır
013 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama eşiniz gibi düşünün
Cevap sahibi+1 yılCinsellik hiç bir zaman bağlamaz güzelleştirir ama bağlamaz
Soran+1 yılİşte onu demeye çalıştım
Cevap sahibi+1 yılÖlü balık olmasın istesin istediğini de almayı bilsin
Soran+1 yılÇok kapalı oldu ama sağolun
Cevap sahibi+1 yılBu ikü kelime ile Anlatılmaz kendin ol kendine güven yaşa hepsi bu
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim başarılar
Soran+1 yılSağolun
Cevap sahibi+1 yılSevgilin mi var onun için mi sormuştun
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılPeki öylesine yani
Soran+1 yılEvet
+1 yılGüzel bi oral seks çekmesi yeterli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİtaatkar olmalı
10 Yorumla Şevk
10 Yorumla
+1 yılIstekli olmasi
10 Yorumla
+1 yılVazgeçilmez biri yok bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Temiz olmak güzel olmak ve fantezi çeşitliliği
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Dogallik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı. Dogal davran
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Ses önemli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevişmeyi bilmeli
12 Yorumla
Soran+1 yılNe demek bu
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Kolay aslında
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadık olmak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılItaat etmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDirty talk.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılitaat etmek
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkesden vazgecilir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler