Hayatım boyunca hiç ilişkim olmadı zaten 25 yaşındayım hiçbir kızla svişmem öpşmem olmadı bana haram mı böyle şeyler neden olmuyor kız kalmadı bana ellere var da bana yok mu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İlk kez 27 yaşında yaşamıştım öpüşme dahil cinselliği.. Merak etme olur
Şöyle çalıştığım yerde kız bile yok doğru düzgün kızlardan tarafa bakıp muhabbet etmeye kalkışsam kızlar umursamıyor çoğu zaman. İlk günlerde kızlar muhabbet etmek için laf atarken şimdi daha soğuk davranıyorlar
Doğru söyle yaşadığın kız ilkin mıydı yoksa kızın daha önceden tecrübesi var mı?
Kadın evliydi, tecrübe az kalır
Escrt filan mı o karı yoksa evli olup niye versin?
Evli misin şu an
Bu kadar kafana takma dostum.. Sen sakince işine odaklan. Verecek kız seni gelip buluyor zaten.
Beni bırak sen şimdi ben seninkini sordum
Ben diyeceğimi dedim. Bu kadar özel meseleyi niye sana anlatayım? Soru sordun, tavsiye verdim. Şimdi z git
Sen z2tir git lan @mk g*tvreni.
Neyse evli kadına kendin mi yürüdün o mu sana yürüdü?
İlk adımı kim attı?
Evet haram kardeşim, başka soru? 😂
Neden haram ben erkek değil miyim? Herkes yaşarken ben yaşayamıyorum?
Evlenmeden böyle şeyler yapılmaz, sorman bile saçma
Evlenmeden öpüşme olur mu?
Sence?
Benim düşüncem belli ben senin düşünceni merak ettim
Benim düşüncem diye bir şey yok, Allah ne dediyse o.
Ayrıca öyle kendin yaşadın mı da evlenmeden yapma diyorsun?
Hayır?
Kardeşim Allah ne dediyse o diyorsun da sen Allah in dediklerini yapıyor musun daha önce yaptın mı da gelip bize yol gösteriyorsun?
Yapmaya çalışıyorum, sen niye sinirlendin? Soru sordun, cevap verdim. O çok istediğin zina yı destekleyici yorum yapsaydım tabi daha hoşuna giderdi, böylesi işine gelmedi
Sana sinirlenmedim yav sordum öyle zinayı desteklemiyorum zaten zina yapıp ta pişman oldum ayaklarına namus ayağı yapan tiplere ondan sonra ahlaksızlığı normalleştiren tiplere uyuz oluyorum.
Kardeşim sen söylenen söze bak, öbür türlü hiç kimse bir şey söyleyemezdi. Ayrıca yargılamak da doğru değil, her insanoğlunun bir nefsi var sonuçta. Gerçekten pişman olup tövbe eden insanlar olabilir. Ayrıca ahlaksızlığı normalleştirenlere sinir oluyorum diyorsun da, sorduğun soru ne o zaman?
Gerçekten pişman olup tövbe eden birini masum görmemi beklemiyorsundur herhalde öyle değil mi? Tahtaya çivi çaktın diyelim çivi izi kaldı ama tamam geçmişinde ben yoktum ama herkesin bir iradesi var bence sahip çıkabilmeli ben bile bu yaşıma kadar istemsiz de olsa sahip çıkmışım.
Sen de diyorsun ya iste istemsiz diye, yani senin de eline bir fırsat geçse yaparsın. Ayrıca günahsız kul yoktur, tabi bu günah işlemeyi normal göstermez. Bol bol tövbe etmeli insan
Olur en iyisi olur kardes
Bilader olur da hani yok @mk boş yapmak için yazmayın valla kaldıracak durumda değilim.
Dua et