Cinsel Yaşam Cinsel içerikli şeyler izleyince başım ağrıyor neden? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Güncellemeler+1 yıl 20yim ne teyzesi ya Güncellemeler+1 yıl Ne geçirir baş ağrısını Cinsel içerikli şeyler izleyince başım ağrıyor neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. cinsel içerikli şey izlediğin için hamile kalmışsındır o yüzden ağrımıştır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen de hamilesin soruya geldigine göre Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Heycan yapıp kan basıncın yükseliyor buda dinmeyince başına baski yapiyor 0 0 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Çok mu izliyorsun ya da denk geliyordur geçmiş olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok fazla oksadim sanirim Yorumla MoNeRa +1 yıl Olabilir biraz dinlen kendine gelirsin ama zevkli oluyordur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Heyecan ve hormonlar kan basıncını arttırıyo o da baş ağrısı yapabilir 0 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakından izleme uzak tut ekranı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Yerin7katdibi +1 yıl Yakından bakınca yapar baş ağrısı Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Zihnini izlerken yoruyorsun 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evwt Yorumla tamitamina34 +1 yıl Çok mu okşuyorsun Yorumla Soran +1 yıl 3 kere pespe biraz tutamsdım kendimi belki bundandır Yorumla tamitamina34 +1 yıl Hmm çok sık yapman yoruyor seni, fazla azginsin sanırım güzelce yalansan harika olurdu Yorumla Soran +1 yıl Uzun süredir yapmiyordum Yorumla tamitamina34 +1 yıl Hoşuma gitti böyle istekli olman Yorumla
ayhanhocangeldi Takip Et Yoda Yaş: 54 , eic 100% +1 yıl kendini fazla sıkıyorsun ondan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani zevk alıyorum Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl zevk alman normalama dahası var özel yani Yorumla ayhanhocangeldi +1 yıl rahatlaman lazım Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. izlemek yerine yapsan agrimaz bebegim 0 0 Yorumla
Larrylove Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Sadece izliyor musun 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Larrylove +1 yıl Tansiyon hastalığınız var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Larrylove +1 yıl Rahatlama oluyor mu Yorumla Soran +1 yıl Evet 3 kere pespese rahatladım Yorumla Larrylove +1 yıl Şekerin falan düşmüştür o zaman Yorumla Soran +1 yıl Yemek yedim ama hala agriyor Yorumla Larrylove +1 yıl Yani belki yetmedi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Aslında yetti ama bilmiyırun napsam gecer Yorumla Larrylove +1 yıl Sebebini anlamak gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Belki cokk pespese olunca vucudum sasirdi Yorumla Larrylove +1 yıl Uzun zaman yapmadıysan olabilir Yorumla
Doruk_kk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Çok izleme sende 0 23 Yorumla Soran +1 yıl Ya izlemiyordum zaten uzun süredir Yorumla Doruk_kk +1 yıl Sadece izliyonmu birşeyler yapıyormujsn Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Doruk_kk +1 yıl Demekki izlemende sıkıntı yok yapmanda sıkıntı var Yorumla Soran +1 yıl O neden Yorumla Soran +1 yıl 3 kere yaptiö art arda izleyek normaldr agirmiyordu izleyince oldu Yorumla Doruk_kk +1 yıl Terlediğin için elektro manyetik dalgayı daha fazla almış olabilirsin buda sana baş ağrısı yapıyor hem öyle şeyler de izleme Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl İzlemiyorum ki uzun süreden sonra izledim Yorumla Soran +1 yıl Daha da izlemem ya basim agriyor Yorumla Doruk_kk +1 yıl Psikolojini bozabilir knk da neyse sen ne istiyorsan onu yap kolay gelsin sana Yorumla Soran +1 yıl 2 ay sonra izledim ilk defa ve asiri uc bir sey yoktu belki de psikolojiktir hissettiğim Yorumla Doruk_kk +1 yıl Evet psikolojik olabilir şey var bide kulaklık kullandınmı Yorumla Soran +1 yıl Hayir sesi azdı Yorumla Doruk_kk +1 yıl He tamam o zmana Yorumla Soran +1 yıl Nasıl gecer bas agrim Yorumla Doruk_kk +1 yıl Ağrı kesici kuzum Yorumla Soran +1 yıl Aldım bir kaç saat önce tekrar alsam bir sey olur mu Yorumla Doruk_kk +1 yıl Yok alma hangi ağrı kesici Yorumla Soran +1 yıl Parol Yorumla Doruk_kk +1 yıl Hiç bir şeye yaramaz o kendine hayrı yok Yorumla Soran +1 yıl Baska ne alabilirim ki baska bir seyler de var ama bakmam lazim Yorumla Doruk_kk +1 yıl Git bi bak bakim nsknssj Yorumla
uzmjinekolog Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl belki hormonsaldır 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hangi hormon Yorumla uzmjinekolog +1 yıl fazla libido salınımı olabilir en başta Yorumla Soran +1 yıl Östorojen mi Yorumla uzmjinekolog +1 yıl östrojen sebebiyle libido artıyor, test lazım tabi :) Yorumla Soran +1 yıl 3 kere pespese tutamadın kendimi belki bundandır Yorumla uzmjinekolog +1 yıl olabilir, bir kaç sorum olcak dmden istersen gel Yorumla
Yuzyuzebir Takip Et Yoda Yaş: 23 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 554 cevap paylaştı. Bünyen kaldirmiyordur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hosuma gidiyoe ama Yorumla Yuzyuzebir +1 yıl Ozman reelde yap basin agirmaz zevk alırsın Yorumla Yuzyuzebir +1 yıl Ben gecireyim bas agrini Yorumla
gghostman Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. İkaz bu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ney Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ilk defa duydum 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hoslanmiyon demekki 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gerçeklerini yapalım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Menopoz gelmiş apla 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 20yim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanıyosun o zamsn fuat abla Yorumla Soran +1 yıl Ya bi kos uzaklass kaybol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi? Xper kasan zavallı Yorumla Soran +1 yıl Bi bos yapma ezik cık cinsellik sorularının altından kıyamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergen cık git burdan Senin yangını söndürürüm bütğn mahalle ayaga kalkar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
cinsel içerikli şey izlediğin için hamile kalmışsındır o yüzden ağrımıştır
Sen de hamilesin soruya geldigine göre
Heycan yapıp kan basıncın yükseliyor buda dinmeyince başına baski yapiyor
Çok mu izliyorsun ya da denk geliyordur geçmiş olsun
Yok fazla oksadim sanirim
Olabilir biraz dinlen kendine gelirsin ama zevkli oluyordur
Heyecan ve hormonlar kan basıncını arttırıyo o da baş ağrısı yapabilir
Yakından izleme uzak tut ekranı
Neden
Yakından bakınca yapar baş ağrısı
Zihnini izlerken yoruyorsun
Evwt
Çok mu okşuyorsun
3 kere pespe biraz tutamsdım kendimi belki bundandır
Hmm çok sık yapman yoruyor seni, fazla azginsin sanırım güzelce yalansan harika olurdu
Uzun süredir yapmiyordum
Hoşuma gitti böyle istekli olman
kendini fazla sıkıyorsun ondan
Nasıl yani zevk alıyorum
zevk alman normalama dahası var özel yani
rahatlaman lazım
izlemek yerine yapsan agrimaz bebegim
Çok sesten falan olabilir
Yaşlandin artik teyze
Sadece izliyor musun
Hayır
Tansiyon hastalığınız var mı
Yok
Rahatlama oluyor mu
Evet 3 kere pespese rahatladım
Şekerin falan düşmüştür o zaman
Yemek yedim ama hala agriyor
Yani belki yetmedi o zaman
Aslında yetti ama bilmiyırun napsam gecer
Sebebini anlamak gerekiyor
Belki cokk pespese olunca vucudum sasirdi
Uzun zaman yapmadıysan olabilir
Çok izleme sende
Ya izlemiyordum zaten uzun süredir
Sadece izliyonmu birşeyler yapıyormujsn
Evet
Demekki izlemende sıkıntı yok yapmanda sıkıntı var
O neden
3 kere yaptiö art arda izleyek normaldr agirmiyordu izleyince oldu
Terlediğin için elektro manyetik dalgayı daha fazla almış olabilirsin buda sana baş ağrısı yapıyor hem öyle şeyler de izleme
Neden
İzlemiyorum ki uzun süreden sonra izledim
Daha da izlemem ya basim agriyor
Psikolojini bozabilir knk da neyse sen ne istiyorsan onu yap kolay gelsin sana
2 ay sonra izledim ilk defa ve asiri uc bir sey yoktu belki de psikolojiktir hissettiğim
Evet psikolojik olabilir şey var bide kulaklık kullandınmı
Hayir sesi azdı
He tamam o zmana
Nasıl gecer bas agrim
Ağrı kesici kuzum
Aldım bir kaç saat önce tekrar alsam bir sey olur mu
Yok alma hangi ağrı kesici
Parol
Hiç bir şeye yaramaz o kendine hayrı yok
Baska ne alabilirim ki baska bir seyler de var ama bakmam lazim
Git bi bak bakim nsknssj
belki hormonsaldır
Hangi hormon
fazla libido salınımı olabilir en başta
Östorojen mi
östrojen sebebiyle libido artıyor, test lazım tabi :)
3 kere pespese tutamadın kendimi belki bundandır
olabilir, bir kaç sorum olcak dmden istersen gel
Bünyen kaldirmiyordur
Hosuma gidiyoe ama
Ozman reelde yap basin agirmaz zevk alırsın
Ben gecireyim bas agrini
İkaz bu
Ney
Ne tür izliyorsun ki
Hormonların baskısından dolayı
Ilk defa duydum
Hoslanmiyon demekki