Çocuk olunca cinsel hayatta sorunlar oluyordur bence. Sezaryen 7 kat kesiyorlarmış normal doğumda da aşağısı düzenlene kadar ohooo çocuğa bak et çocuk biraz büyüsün zaten sürekli anneyle olmak istiyorlar.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Zaten 40 gün olmayacağı için o süre zarfında kadın kendini toparlıyor elbette çocuk küçükken bi şekilde olurda çocuk büyüdükce sıkıntı olur mu bilemem onu da zaman gösterecek
022 Yorumla
Soran+1 yılSütü de kat hesaba 2 yıl belki de göğüslerde süt.
Soran+1 yılEmemez ama. Bir de göğüslere dokunduruyor mu her kadın bilemem elbet sürekli emiyordur bebekler
Soran+1 yıl40 gün kadın dolu mu olur sanıyorsun hiç ameliyat oldun mu? Ameliyat olunca bırak cinsel isteği zor ayakta durursun ve kadınlar galiba hormonlardan dolayı cinsel istekleri belli süre azalıyormuş
Soran+1 yılKeşke normal doğum yapabilse her kadın 🤣 ben de olsaydı normal isterdim en iyisi
Soran+1 yılBekarım şükür
Soran+1 yılGencim daha 🤣. Bir de eşim çocuk falan ister getiremem dünyaya çocuk falan daha.
Soran+1 yılİstemem diye düşünüyorum. Eşim isterse ancak
Soran+1 yılHer insan bir değildir ya ben istemem diye düşünüyorum gerçekten 🤣 adamın burnundan da getiririm büyük ihtimal
Soran+1 yıl😂 kaç defa rüyamda hamile olduğum görmüştüm ve hep çocuğu düşürmeye çalışıyordum bu çocuktan nasıl kurtulacağım diye düşünüyordum dediğin gibi olacak mı bakalım
Soran+1 yılBakalım yaşayarak göreceğiz 🤣. Ama hiç kolay değil
Soran+1 yılBakalım 😂 teşekkür ediyorum
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç gün önce sabah kalktık baktık çocuklar uyuyor seks yapmaya başladık yan yattık öyle yaparken büyük olan kalkıp birden yatağa gelmez mi neyseki üstümüzde örtü vardı çıkardım mecbur ve örtü altında uzerimizi giydik zor yani
02 Yorumla
Soran+1 yılKapıyı kilitlemeden olmaz valla dikkatli olun nasıl bu kadar rahatsınız ki kapıyı kilitlemeden
Cevap sahibi+1 yılGenelde uyuduklarinda uyanmazlar ama ilk defa uyandı bizde anlamadık birden üstümüzden geçip eşimin yanına yattı artık dikkatli olmak gerekiyor anlamış olduk tecrübe oldu bize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendi hayatimdan acikliyim biz sekse doyamayan bir cifttik tabii ki cocuk gelince aksiyo bazi seyler ben sezaryen yaptim ilk 45 gun hic iliskiye giremedik ama sonrasinda yavas yavas olmaya basladi tabii uykusuz geceler bebisi surekli yanimizda tutmammiz zor oldu ama onunda tadi baska
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten lohusalık 40 gün değil mi ya bildiğim kadın 40 gün adet oluyor
Cevap sahibi+1 yılevet oyle oluyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor işler kisaca ama alışıyorsun herhalde
04 Yorumla
Soran+1 yılAlışmak zorunda kalıyorlardır bence hele erkek azgınsa ne oluyor Allah bilir
- +1 yıl
Ya da tersi kadın istekliyse... yani sonuçta evliliğin temeli o iş olduğu icin bir sire zor vakit geciriyorlardir bebeğim doğumuna 2 ay kala basliyordur o süreç doğduktan 2 ay sonraya kadar gidiyordur muhtemelen
Soran+1 yılDoğumdan sonra galiba kadınların libidoları düşüyormuş
- +1 yıl
Yükselen de oliyirmus burdan duydugum bilgilere dayanarak soyliyirum 😂 artık hangisi rast gelirse şahsen aseksuel birini de istemem suyunu çıkaran birini de arada bir olsa fena olmaz bence... dayanacaz bı şekilde bebek için
+1 yılOlmuyor işte işin doğrusu
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de olmaz pek.
- +1 yıl
O yüzden site evlilerle dolu 😂
Soran+1 yılEvet bence de bu sebeplerden aldatan kişiler vardır
- +1 yıl
Genelde bu sebepten oluyor olmalı yoksa neden olsunki
- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılolur neden olmasın ki kadın kendini topralayınca
02 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu bir adamla tanışmıştım çocukları olmuş cinsel hayatları bitmiş çok böyle diyen insanlar da var. Kadının kendini toplaması mı? Sezaryende rahmi bile kesiyorlar. Kadın 2. Doğumunu 1 yıl içinde yapacaksa normal doğumda patlama riski mi ne varmış o vücut iyileşene kadar ohooo. Normal doğumda aşağısı 10 cm açılıyor kendini toplayana kadar ne kadar süre geçiyordur Allah bilir
- +1 yıl
illaki olur bir şeyler ama cinsellik o kadar uzak kalmaz seven insan
Bi süre orayı kullanmayacaksın artık 😅
010 Yorumla
Soran+1 yılKadın için sorun olmaz da erkek kullanmayacak artık
Soran+1 yılYeni doğum yapmış kadının psikolojisi bozuk olur bence onu düşüneceğini sanmıyorum hiç 🤣
Soran+1 yılHem çocuk doğunca kadının evine annesi genelde gelip kalıyor 2 ay nerdeyse hele kızı uzağa gelin gitmişse genelde uzağa gelin gidiyorlar zaten 🤣
Soran+1 yılYani bir ihtimal bilmiyorum 😂
Soran+1 yılBen çocuk doğuracak mıyım şüpheli 😂
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zor olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem