Gizli Üye(30-35)+1 yılBen Atatürkçüyüm. Benim düşüncemdeki kadınlar, genelde bakire olmaz. Sevgililikte, bakire olmayan isterim kesin. Çünkü bol bol seks isterim. Evlilikte ise, benden az tecrübesi olması lazım. Bunu da seks yaparak denerim ve ayrıca önceki ilişkilerinde dürüst olması da lazım. Kaç kişiyle birlikte oldu vs vs. Çünkü birlikte olduğu erkek sayısı, kaşar ruhlu olup olmadığını kanıtlar. Zira kaşar ruhlu kadınlar , aldatır iken; kaşar ruhlu bakire olmayanlar ( sadece uzun ilişki içinde seks yapanlar) sadık kalabilir. Önceki ilişkilerinde ise sadece, benimle aynı geliri kazanan kadın dürüst olur. Çünkü benden çıkarı yoktur..
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğini gerçek anlamda seviyor demektir. Bu durumda her önüne gelene veren kaşar ruhlu bir kadınsa, asla kabul edemem. Ama sadece , uzun ilişki içinde seks yapmış ve benimle aynı geliri kazanan kadınsa; diğer tüm şartlarımı taşıyor ve libidosu da benimle denk ise evlenirim.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde erkekleri ölçebilsek bu şekilde konusamazlardı ha gerçekten kimseyle yaşamamış olan vardır ama birçoğu küçükken aile büyükleri tarafından malum yerlere götürüldü şahsen... ki namus zardan ibaret değildir ama diyelim onun diliyle namus zardan ibaret evlenecekleri kadın kaç kişiyle opusmus sürtünme yaşamış ya da anal yapmış hadi saysın ( kötü olduğu için değil onların düşüncesine göre diyorum )... biz onlara sadece güvenip inanırken onların bu ısrarı neden anlamıyorum şahsen.. bence kendilerine güvenmiyorlar kötü olursa eskiyi hatırlar diye ama bir kadın eskiyi hatirliyorsa zaten o adamı sevmiyordur ve sevmiyoraa ilişki kurmanın anlamı yok zaten
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli bir konu. Bana göre çok özel bir durum ilk defa cinsellik yaşayacağım için bunun evlendiğim kişiyle olması bana daha doğru geliyor. Ve daha önce deneyimleyip pişman olan çok kişi de var. Hem dini açıdan da en doğrusu bu
10 Yorumla
+1 yılBen bakirsem erkek arkadaşım da bakir olacak. Ben değilsem o da olmayabilir denklik meselesi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir önemi yoktur bana göre
00 Yorumla
+1 yılBence önemli kadın para ister veya adamın geleceğine bakar. Erkek geçmişine bakar ve saf ve temiz ister. Takılmak için aksini söyleyenlere inanmayın gerçekten konu evlilik olunca her erkek için önemlidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGünde 10 u gevik operasyon yapıyoruz bu yapay zar zar dikim artık kimin bakır kimin kadın olduğumu kimse anlayamaz açıkçası ve çok da önemi kalmadı bunun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılSağda solda skişip bana mı gelecek bunu dert edinmeye insanın kendine saygısı yoktur hiç de kusura bakmayın
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnun bunun altında gezmiş namusunu koruyamayn kızı kabul etmem oldu başkalarının s.. iktiggi o. buuu bana kalacak
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Bakireler bana göre kendini değerli görüp evliliğini bekleyen doğru yolda insanlar herkes ile yatıp değerini düşürmüyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evleneceksek önemli ama evlenmeyeceksek önemi yok. :D
Daha açık sözlüsünü bulamazsın tatlım. ;)
01 Yorumla
+1 yılDini olarak dersen kısasa kısas - temize temiz.
Şahsen buna katılıyorum diyebilirim.
İstisna yaparmıyım? %1 ihtimal.01 Yorumla- +1 yıl
Not: 30 yaşından sonra bakir kalsam, evlenip boşanmış birisiyle evlenebilirim dinen uygun.
+1 yılBenim icin onemli degil ama bakire bir kiz ile seviseceksem ve evlilik olmicaksa onun bakireligini ilk bozmak istemem.
00 Yorumla
+1 yılanladım kanka sen bakire değilsin ama hayatın gerçekleri bakireleri 1 tık öne çıkarıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞark ta yaşıyoruz toplum farklı düşünüyor. Kişisel Özgürlük tabi ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhlakı bacak arasında değil zihniyette arayan biriyim. Bir zarı ilk ben yırtarak 5 saniye mutlu olacağıma karakterli sadık bakire olmayan biriyle bir ömür mutlu olurum
00 Yorumla
+1 yılDeğil de gel de bunu hala saf ve cahil kalmış hemcinslerine anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBakire olmayan , evlenmeden önce namusunu sermiş birisiyle evlenmem. Kullanılmış kadından çocuk yapamam.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl🤮🤮🤮🤮aynen önüne gelenle si*iş mal misin hammina koyim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNeden önemli değil acaba senin için çünkü her bo*u yedin😹😹😹😹
Bakire temiz kalan kadına denilir, ama bu devirde her haltı yiyip önden yapmayanda kendini bakire sayıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz bi mevzu hiçbir önemi yok
00 Yorumla
+1 yılpek bir önemi kalmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye bağlıdır birsey
00 Yorumla
+1 yılBakirim ama takmıyorum partnerim beni sevsin yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEline erkek eli değmemiş olmalı, cinsel bir şey konuşmamış olmali
00 Yorumla
+1 yılÇok önemli iki taraf içinde
00 Yorumla
+1 yılneden sence pek önemlı degıl :D
00 Yorumla
+1 yılBende önenli ama ruhen olan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde kafayı takacağım en son şey budur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsence öylede , peki sen bkremisin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen bence de önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGorusumuz derken
00 YorumlaBencede
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence çok önemli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Güvenirsem değil
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılEl değmemiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbencede değil
00 YorumlaÇok takılmamak lazım
00 YorumlaÖnemli