İlk zamanlar seviştiğimizde aklıma geldi. Eski sevgilim bana hep sen namusumsun derdi ayrılırken başkası mı dokuncak sana bana demişti ve 5 yılım geçti onunla.
dün ilk defa yaladım sevgilimin p’nisini. Yani açık söylemek gerekirse drek kıyaslıyor insan. Eski sevgiliminki çok büyüktü demir gibi oluyordu. Şimdi ne bileyim bi küçük geldi bana bilmiyorum. Tamam mutlu eder ama işte aklım direk eskiye gitti. Çok isteyerek yalıyordum onu.. acaba ilk kez yaladım diye mi çekindim bilmiyorum bişey olmadı biraz değdirdim sonra çekildim yapmadım oral tam yapamadım.
bu çocuk çok çok iyi eski ilişkim çok toksikti çok zarar gördüm hep 3. Kadınlar vardı. Şimdiki sevgilimi üzmekten korkuyorum üstelik epilepsi hastası korkuları var onu yaralamaktan korkuyorum. Siz olsanız napardınız. Napmalıyım?
Bence duygusallık ön planda olmalı tabiki cinsellikte onun bir parçası çocuk seviyor değer veriyor diyorsun anlayışlı biri ise seni mutlu etmek için her konuda elinden geleni yapar elinizdeki lerle yetinmeye çalışın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılBen direk hastalığı için konuşcam ciddi değilsen onunla oynama epilepsi hastaları çok hassas olurlar olaylardan etkilenip nöbetleri sıklaşır o yüzden ciddi değilsen oynama onunla
08 Yorumla
Soran+1 yılCiddiyim. Ben hayatımda ondan daha fazla değer veren huzur veren biriyle karşılaşmadım. Ailemden de kurtulmak istiyorum artık. Hâla eski sevgilim yüzümden özgürlüğümü kısıtlıyorlar. Defolup gitcem. Elini öperim sevdiğimin iyi olacak biliyorum. Onu üzmüyor üzemiyorum zaten. Belkide hastalığı bir işarettir ben kavgadan beslenen bir insan olmuştum eski ilişkimde bir ay ayrı bir ay barışıktık. Şimdi o kadar huzur içindeyizki herşeyi konuşuyoruz bir kere… her şey bir işaret ve herşeyde hayır var. Hastalığınında geçeceğine inanıyorum
Soran+1 yılBiliyorum. Bana anlattı. Tanıstıgım konustugım herkes hastalıgımı öğrendikten sonra değişti terk etti direk dedi. Ben yapmadım. Çünkü ben 5 yıl gerçek bir hasta alkolik ile birlikteydim. 5 yıl aramızda başka kadınlar eski sevgilileri oldu. Hep onlarla konustu kabul etmememe rağmen. Ailem deden kuzenimle evlenmeme zorladı. Hala da zorluyor. Benim gözümde benim ailem hasta. Bu Allahtan gelen bir şey. Ve ben bu yüzden bu adamı bırakamam. Destek olrum. Tek korkum onu o halde görmek. Buna dayanabilirmiyim ne yaparım bilmiyorum. Konuyu açtığında kaçıyorum. Onunda en büyük korkusu bu. Benden soğumdandan çok korkuyorum diyor. Ben o yan çevirmeyi göz kapamayı bile yapamam muhtrmelen. Çok panik bir insanım ve çok korkuyorum bu durumla karşılaşmaktan😞
- +1 yıl
Eğer evlenirseniz bu durumlara hazır olman lazım. Aslında nöbetleri o kadar korkulacak bir boyutta değil ilk başlarda zorluk çekersin ama zamanla alışırsın önemli olan nöbet anında kafasını keskin ve sivri yerlere vurmaması nöbet esnasında çevresinde kesici sivri şeyleri uzaklaştırmak ve daha sonra sağ tarafa doğru yavaş şekilde çevirebildiğin kadar zorlamadan çevirip beklemek nöbet kendiliğinden geçer eğer nöbet 5 dakikadan fazla sürerse o zaman ambulansla hastaneye gitmesi gerekiyor orada gerekli müdahale yapılır zaten
Soran+1 yılÖyle sürekli nöbet geçiren biri değilmiş. İlaçlarını aldığı müddetce sorun olmuyormus. Çok stres olursa çok fazla uykusuz kalırsa olabiliyormus. İşte hiç olmayacak diye bir şey yok. Geçen bulustugumuzda çok uykusuzdu kötüydü. Bende aç kalma ye lütfen dedim oturduk bi restorana. Bayılıp etme de dedim lafın gelişi. O da nöbet anlamında anladı.. bayılırsam naparsın falan dedi. Yan çevirceksin sadece dedi. Hemen ambulansı falan arama da hiç uğraşamam valla dedi. Ben bu konu açıldığında hep kaçıyorum istemsizce korkuyorum. Gururu kırılır diye … hani ağızdan su akma idrar kaçırma da varmış galiba 😓😔😔😔
- +1 yıl
İdrar kaçırma ağızda köpük falan bütün hastalarda olmaz %30 da falan olur hepsinde olmaz uykusuz kalmayacak güneş altında yani güneşte durmayacak güneş tetikler ama aslında çok hassas ve duygusal olurlar genelde
Soran+1 yılÖyle zaten. Eski ilişkimdeki gibi bir iki kez küstüm o kadar üzüldü ki arasını düzeltmeden yapamadı. Ne yaptı ne etti beni ikna etti. Kalbi çok temiz. Ona ailemin beni zorladıgını anlattım. İstersen vazgec yol yakınken bırak beni böyle streslerle ugrasma dedim. Ben bu yüzden bırakmam seni dedi. Asıl sen iyi düşün dedi. Hasta biriyle ömür geçirmek istermisin dedi. O an gözlerimden yaşlar aktı. Tutamadım kendimi. Kendine hasta deme ben gerçek hastalarla uğraşıyorum dedim. Allah iyi ki böyle iyi kalpli bir insanı çıkardı karşıma. Sadece bu hastalıkla nasıl baş edilir bilmem lazım baş edebilmem lazım. Korkularım var …
- +1 yıl
O zaman kolay gelsin sana Allah yardımcın olsun Allah sana yardım edecektir
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi kız da benle ağzın çok iyi laf yapıyo ve yakışıklısın diye ayrılmıştı garip hani bu kızlar yakışıkşlıyı iyi seviyordu
00 Yorumlabunu yaparsan zaten dikiş tutmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔😔
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kasma ayrıl. Bu kafayla mutlu olamazsın zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılOfffff
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter olarak evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini tatmin edince aklına hangisi geliyor?
014 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim beni çok iyi doyururdu sabaha kadar bırakmazdı içime girmemesine rağmen inim inim inlerdim ama ona karşı asla bi çekim kalmadı. Tiksindim en son yaptıklarıdan dediklerinden sonra
Cevap sahibi+1 yılŞimdi doyma durumun nasıl
Soran+1 yılÇok ilginç. Eski sevgilim uzak mesafeydi bu yakın. Ama her gece mutlaka görüntülü sanal yapar doyururdu beni. Bununla haftada 1-2 buluşuyoruz. Ama o kadar ilginç ki asla ihtiyacım olmuyor. Galiba dıygusal olarak çok doyuruyor beni. 5 yık boyunca içinden gelerek seçerek bir tek hediye bile almamıştı bana. Ama bu sevgili olduktan 1 hafta sonra gitmiş seçmiş bana hediye almış… o kadar düşünceli ki burnum tıkalı diye arabasına burun damlası almış koymuş
Cevap sahibi+1 yılDuygusal bile doyuruyorsa güzel tabii arada seni sağlam bir şekilde tatmin etse. Sevdiğin şeylere daha çok odaklansa güzel olur, ne seversin bilmem de o anda...
Cevap sahibi+1 yılKonuşasım geldi ama tahrik olmanı istemem 😅
Soran+1 yılÇok şey severim ya. Keşke sert olsa ama kırkuyor beni acıtmaktan
Cevap sahibi+1 yılSenin gözlerini kaydırıp bağırma derecesinde inletmeli anlaşıldı
Cevap sahibi+1 yılVee iştahlı bir oral
Soran+1 yılÇok iyi olurdu
Cevap sahibi+1 yılBedenini sarsma derecesinde titretme bir de...
Soran+1 yılEskide kaldı galiba o işler. Onu yapan bana az çektirmed 10 sene ağlattı. Şimdi öyle iyi biriyle birlikteyimki haftafa 1 dıyursa elini öperim napayım
Cevap sahibi+1 yılSende fena bir yükseklik var, tahrik olman kolay duruyor. Biraz daha devam etsem ıslanacak gibisin
Soran+1 yılÖyleydim hep
Cevap sahibi+1 yılAma kaşınmaman lazım, bunun damarları sızlıyor ve seni sadece bu şekilde bile dakikalarca inleteceğim için sıkıntı olur sana.
- Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılMal miyim ben kiyasliyim
04 Yorumla
Soran+1 yılAklına da mı gelmiyor onunki dardı bununki geniş falan diye
- +1 yıl
Yav ne gelecek biten biter yani ben hep daha iyisini buluyorum k yüzden sorun yok 😀
Soran+1 yılŞanslısın
- +1 yıl
Hayır zekiyim
- Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılArabamı lan bu
01 Yorumla
Soran+1 yılOldu işte çok üzülüyorum
Yalamaya devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra
- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılakışına bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılSonra
+1 yılBu kadar kolay mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevmem kıyaslamaları
03 Yorumla
Soran+1 yılOtomatikmen oldu gerçekten
Soran+1 yılHayır ellediğim an küçük geldi ve beynim eskiye gitti hayatımdaki ikinci insan zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılgünahkarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılZina yapiyorsun
Soran+1 yıl29 yaşımdayım. Ailem evlenmeme izin vermiyor. Yapacak bişey yok günahı onların boynuna
Cevap sahibi+1 yılSen zina yap namussuzluk yap gunahi baskasinin boynuna, aferim sana
Soran+1 yılBana kalsa çoktan evlenmiştim çünkü…
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü birisin
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYazdıklarını oku
Soran+1 yılNapayım istemsizce oldu diyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman hiç yapmayacaktın en başından istemsizi yok bu işin şu an birlikte olduğun adama yazık
Soran+1 yılYalarken aklıma grldi nerden bilebilrim ya
Cevap sahibi+1 yılÇok itici bir durum insanı soğutursun kendinden ve adam o kadar sevgi verirken sana böyle olman bence küçük düşürücü
Soran+1 yılBende onu seviyorum. Sadece küçük geldi tam kalkmıyo gibi geldi. Adam ayrıca hasta ilaçlarındandır diye düşündüm. Bilmiyorum belkide iyice yalamam lazımdım. Ama sevişirken demir gibi de değildi yani. Nesi itici bunları düşünmemin iyi o zaman doymayalım mı
Cevap sahibi+1 yılSevmek böyle bir şey değil abi ya, doymayalım mı sorunla bile senin sevginin şüpheli olduğunu gösteriyorsun baya. Adamın penisi doğru düzgün yalamamışsın bile görünce yarıda bırakmışsın. Seven her şeyiyle sever, eskiyle kıyasla falan işi olmaz. Olayı sadece seksten ibaret görüyorsun sen benim gözümde ve kötü bir insansın.
Soran+1 yılSadece seksten ibaret görsem eskimle şu an birlikte olur o kocaman şeyiyle tatmin olurdm. İlk kez yaladım utandım normal değilmi ya abartıyorsun gerçekten
Cevap sahibi+1 yılOnunkini ilk kez yaladın yoksa ilk kez yaladığın bir şey değil utanman saçma
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Unuttun mu
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılMecburum zaten
Soran+1 yılHayır bekar ve benim peşimde hâla
Soran+1 yılYakip attm
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım