Hala atlatamadım..
Nasıl atlatayım ya çok güzeller..
Keşke o damarlarını emip öpebilsem..
Benim var
Damarlar (eller kollar ve şeyde)
Adem elması ve dolgun dudaklar
Fetişin varsa yazdığın çoğu şey buna uyuyor profilimde ki ellerim ve daha yakından görmeyi tercih edersen şöyle cidden bu kadar etkiliyor mu?
Güzel duruyor gerçektende
Beni etkiliyor damarları severim
Himm nerede yaşıyorsun umarım aynı şehirdeyiz 😂
Ben Karadenizliyim nerede yaşadığımu söyleyemem kusura bakmayın
Karadeniz’le ne alakası var
Nerede yaşıyorsun dediniz ya Karadenizli olduğum için Karadeniz'de yaşıyorum yani o yüzden dedim
Elimde kolumda ve özellikle seyimde var. Adem elmasından anlamam cene yapım güzel dudaklar fena değil. Kumral renkli gözlü 184 üm. Sen nasıl birisiisn?
Size ne
Anlattığınız gibiyseniz iyiymiş
Tersleyip iltifat etmek…
Anlattığınız hoş yani ondan dedim ama beni boş ver in gitsin
Gizemli kalmak daha iyi
Belkide gizemli oldugun için hayalindeki erkeklerdrn mahrum kalıyorsundut
Ne alaka
Sadece soru bu sizde görüş yazdınız bu kadar yani büyütmeye gerek yok
Sen biran önce evlen iyi değilsin
Maalesef doğru kgjk
Ama nasip değil işte yapacak bir şey yok
Bu kadar derin fanteziler içine girme evlenince zevk alamazsın psikolojine yansır normal iliski ve boşalma yollarını dene
Tamamda fantezi değil bu fetiş sadece o kadar
Zaten normal boşalıyorum kendim yaparken falan
Evlide değilim ayrıca
Anladım gizliymissin zaten bir şey yazılmıyor
Ya şey kızlara bak sadece öyle daha kısa olur bence
Şu KS maalesef kocaman yer maalesef
Keşke avuç içi kadar olsaydı
Bulurdun muhtemelen
İşte maalesef çok kalabalık yer olduğu için karşılaşamadık o kadar zaman
Keşke bunu önceden fark etseydik
Ay pardon yanlış yere yazdım özür dilerim sizlik bir şey yok
Fetişler insanı insanlıktan çıkarıyor demi :)
@BayKastamonu evet maalesef hghjj
Hayali bile güzel sen düşlerinden eksik etme yeter :) ben de dudak kenarında ben olan 38 yaşında türbanlı bi kadın bulsam diye bakıyorum ama yok. Anca hayalde
@BayKastamonu öyle evet
Umarım buluruz ne diyeyim ki başka bro ya
Umarım reisim. Tartışmak ister misin bu konuyu?
@BayKastamonu ama ben siteye sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Tamamdır saygı duyarım. Umarım zevk aldığın şeyleri gğn gelir yaşarsın, sağlıcakla 👋
@BayKastamonu teşekkürler sizde
Anlayışınız için de teşekkürler
Kan benim damar benim
Kgjk en iyi yorum
Oo iddalısın
Gerçekten öylemi cano kgjk
Evet
İyiymiş şanslısınız jgjk
Fetişim ya ondan dedim ngjj
Oha iyiymiş hemşeri çıktık
Ana hesabımdan karşılaşırsak tanışırız
Cevap
39Cevap
Benim yok hayır
Saklama benden boncuk gözlü kgjk
Dudaklar büyük şeyde damar var kıllarda da biraz var benim de göbek bayılırım
Kıl sevmem şeyde iğrenç ama hijyenikse iyiymiş
Kılları hep keserim zaten
Peki
İyiymiş
Aynen senin sohbetin güzel takipleşelim mi?
Gerek yok
Ben buraya sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Anlıyorum o manada demedim sadece sohbet edelim diye
Tamamda ben sohbet için gelmedim siteye kusura bakmayın
Anlıyorum haklısınız
Sanırım var, bakımlı ayak ve eller.. nedensiz gözümü alamam.
Damar konusu, standartlara göre bi tık fazla..
Fazla değil ya bence çok güzel
Evet
Ayak fetişim var. Güzel bakımlı, ojeli ayaklara bayılıyorum.
İğrenç bence
Kişiden kişiye değişir. Temiz olduktan sonra hiç de iğrenç değil. Ama ayak da güzel olmalı.
Olabilir tabi zevk
Adem elması hariç ben 😅
Benim ise ayak bilekleri.
Ayak çok duydumda ayak bileği de ilginç
Güzel
Aslında tam da ayak bileği de değil, yatarken filan bacağın pozisyonuna göre ayağın aldığı eğim ile. Ekstra kadınsı geliyor.
Ha anladım
Tam fetiş değil ama düşünce güzel
Kesinlikle öyle ama fetişlik boyutunda da olabiliyor.
Anladım
Peki nasıl seversin ayak bileğini merak ettim
Yani dokunmaktan çok farklı şeylerlerle. Senin damar sevgin gibi değildir muhtemelen.
Ha anladım peki
Pek anlatıcı bir şey demedim ama :D
bilekte damar, kolda damar, adem elması desen o biçim, köpücük kemiği fsm gibi, alında olgunluğun hafif kırışıklığı daha saysam mı :))
İyiymiş
siyah çoraplara merağın var mıdır peki :)
vücut çorabı, desenli, ince siyah çoraplar ve tamamlayan şık ayakkabılar çarpıntı sebebidir net.
Hayır
Ben ayak ve çorap sevmiyorum iğrenç geliyor bana
Benim fetişlerim sadece yukarıda saydıklarım o kadar
o zaman bizden olmaz :D
Peki
10 ay mı olmuş :) dün gibi cevapladım sanıyordum
O kadar olmuş cidden zaman çabuk geçiyor
gerçek hayatta fetişlerin ile karşılabildin mi o zamandan bu zamana :)
Bu bende kalsın :)
hmm peki öyle olsun ama bana takip atarsan 2 süprizim olacak sana :)
Ama ben siteye sohbet ya da tanışma amaçlı gelmedim kusura bakmayın
Hemde gerek yok buna kalsın
Boşverin gitsin
peki, teklif var ısrar yok :) iyi akşamlar..
Teşekkürler size de
bende de bel fetişi var beldeki gamzeye özellikle çabuk düşüyorum
İlginçmiş o da
Doğru kghj
Oo normal ya
Yani fetişle alakalı olduğunu sanmıyorum
Herkes seviyor
Fetiş biraz kişisel o bakımdan bence
Yok ya seksi iç çamaşırı herkes sever
Ama fetişler kişiden kişiye göre değişir herkes sevmez
Misal o dediğiniz bel gamzesi bana saçma geldi ben sevmem onun gibi
Hm peki
Benim fetişim yok ama olan kişilere anlam veremiyorum açıkçası hele ki şu ayak çorap tırnak bunları hiç anlamıyorum
Ayak çoraba bende anlam veremiyorum
😊😊 ben kendime bi çorap alırken en ucuz nerde diye arıyorum adamlar hiç bakmadan kullanılmış pis hanımefendilerin çoraplarını 500-600 TL verip alıyorlar 🤦♂️🤦♂️🤦♂️😊
Güzel paraymış bende yapsam mı acaba kgjk
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Evet arkadaşlar Vatana millete hayırlı uğurlu olsun fetiş severlerin bir sahabesi daha oldu Başarılarınızın devamını diliyorum😂🤣😂🤣
Şaka şaka
Ama ne malmış millet onu anladım jghj
Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır Ben bunu bilir Bunu söylerim Çünkü bizzat gözümün önünde ve süreci takip ederek baktım arkadaşımdan daha doğrusu arkadaşımın arkadaşı kirli pis yaklaşık bir aydır yıkanmamış bir altlı üstlü olan iç çamaşırını 4 sene önce 3000 liraya satmıştı Üstelik kargo ile karşı ödemeli göndermişti😂😂😂
Tabii ki de bu söylediğinde sonuna kadar haklısın Renkler ve zevkler asla tartışılmaz lakin biz burada tartışmıyoruz veya ben fetiş olan insanlara kötü bir gözle bakmıyorum onları kötülemiyorum Sadece bu fetişim olmadığı için fit işi olan kişilerin nasıl haz aldıklarını anlamıyorum Maddi manevi yardımcı olduklarını bunlara odaklanamıyorum bir türlü
Benimkinde yok ama gereksiz ve iğrenç bence bu tip kişiler ngjj
Sen kendin zaten sorunun açıklamasını da yazmadın mı benim damarlık kollara damarlı vücutlara fetişim var diye Şimdi niye yok diyorsun ki
Fetişlerim var ama şakanın altında gerçek var dedin ya benim şakamın altında gerçek yok cidden şakaydı onu demek istedim
Fetişim neden olmasın üstte yazdım zaten
Ya tabii ki de zaten bu benim söylediğim Her şakanın altında bir gerçeklik payı vardır dediğim konu genel olarak herkesi kapsamaz ki insanlar şaka yapmayı sevmez şaka yapılmasından da hoşlanmaz Sen de onlardan biriysen bir şey diyemem tabii ki de ama benim bütün fetiş olan İnsanlara saygım var Sadece anlam veremiyorum o kadar Mesela senin damar sevmen damarlı kol damarlı ayak damarlı boyun bu tarz şeylerden gördüğün zaman nasıl hoşlanıyorsun nasıl tahrik oluyorsun anlamıyorum Bir türlü
Ben belirttiğim yerlerde görünce hoşlanıyorum çünkü seksi geliyor bana o yüzden
Eriyorum adeta damarlı kollara ellere ve şeye bakınca..
Elimde değil yani.
Yok ben şakayı severim gerçek yok altında bu kadar
Ben fetişi abartanları sevmiyorum o mallar gibi ondan dedim
Misal ben birisinin damarlı eli kolu olsun
Onu görmek için para ödemem onun gibi
Tabii ki de bu konuda hak veriyorum ben de sana ayak tırnak ya da ne bileyim karşı cins tarafından ayaklarının altında çiğnenmek küfür edilmek ya en son şunu duydum internette görmedim ama duydum bir bayan tarafından hakaret edilmek tasma takılıp köpek gibi dolaşılmak gibi bir fetiş olduğunu duydum internetten bu fetiş değil bu başka bir şey ya
O zaman senin fetişin daha çok zayıf falan kişilere eğimli ve yönelimli Çünkü zayıf insanların damarları çok fazla gözükür
Onu ben de yapmam zaten ama yapan kişiler var tabii ki de bu bir gerçek Mesela benim sadece sempatim var kısa saçlı kısa boylu balık etli veya minyon Bunlardan birisi olsa karşı cinse Ben daha fazla Sevgi daha fazla ilgi verebilirim Aslında olmasa da sorun olmaz ama olursa benim için 10-0 önde gelir
Ha anladım
Kısa saç ne alaka peki yani o kız uzun saçlı olsa da iyi değilmi ya da orta boy saçlı
Tabii ki de hayır uzun saçlı da olabilir ortada olabilir Ama sadece benim daha fazla hoşlandığımı ve daha fazla sevdiğim kısa saç olarak geçiyor Yani illa Olmazsa olmazım kısa saçları diye bir şey demiyorum veya kısa saçlı birisiniz saçlarını kesip kısa yapsa ona para verir mi demiyorum Bir nevi Benimki de seninki ile aynı
kisa saç bana dana çok sıcak kanlı cana yakın sempatik geliyor da ondan seviyorum nasıl ki Seni etkiliyor seni tahrik ediyor Bende de aynı şekilde minyon kısa saçlı kısa boylu onlar da beni tahrik ediyor Mesela ben isterim ki 35 38 yaşında olsun ama görüntüsü 24 25 bilemedin 26 olan birisiyle güzel bir arkadaşlık benim için vazgeçilmezdir🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊😊😂🤣😂🤣
Ha anladım peki
Umarım istediklerimizi buluruz
😂🤣sen bulursun da benim ki biraz zor çünkü beni hep kullanıyorlar 🤷🏻♂️🤣😂
Niye anlamadım
Öyle olan bir çok kız var ki bende öyleyim
Kısa saç hariç kgjk
beni şu şekilde kandırıyorlar fal bakmasını biliyorum uzun saçlı arkadaşlarım bana bak dediği zaman Yorgunsan bakmıyorum onlar da yorgun olduğumu bildiği için kısa saçlı arkadaşlarına söylüyorlar onlar bana gönderiyor Ben de tabii kısa saçlı olduğu için sempatim olduğu için bakıyorum ne kadar yorgun olsam da bu şekilde beni kandırıyorlar Sen de kısa saç eksik bende de genel olarak damar yok Ama tabii ki de boyunda ve kollarda var🤷🏻♂️😊
Kollarda da güzel duruyor iyiymiş
Fallara inanmayın onlar herkesi kandırıyor zaten
öyle demeseydin iyiydi be 😊😊
Maalesef gerçekler
sana göre gerçekler bana göre olan gerçekleri değiştirir 😊😊
bana göre doğru olan sana göre yanlıştır
sana göre doğru olan bana göre yanlıştır 🤷🏻♂️
inanıp inanmamak sana kalmış bisey lakin genelleme yapmamak en güzeldir 😊😊
Yani doğru
Herkesin fikri farklı
neyse ben daha fazla yorum yaparak seni rahatsız etmiyim belki işin vardır belki moralin motivasyonun yerinde değildir
Yok yok etmiyorsunuz estağfurullah
Merak etmeyin
öyle bi enerji aldım hoş verdin de ondan öyle dedim bazen sohbet etmek güzeldir ama karsindaki kişiyi anlamak sık boğaz etmemek gerek 😊😊
Versem derim
Düşündüğünüz için teşekkürler
o zaman biraz daha sohbet muhabbet edelim mi ister misin çünkü düşünceler birbirine yakın olduğu için bana güzel geldi 😊😊
Olur buradan edelim
Benim ana hesabım değil fake hesap o yüzden mesaj atamam kusura bakmayın
yok be fake veya başka bisey benim için sorun değil zaten sen güvenirsen veya istersen yazarsın zorla yaz veya ısrar edemem ki yanlış olur düşünce ve ön gorunu kırar ama yorum içinde başka profilin de yorumu olduğu için o kişiye sürekli bildirim gider kisiyo rahatsız eder onun nasıl önüne geçebiliriz 😊😊🤷🏻♂️🤔🤔
Soru benim kime gidecek sadece hesabım
Fake o yüzden
Demiştim
Ana hesabımdan karşılaşınca nickinizi unutamazsam işaret veririm zaten
ben işaret konusunda birazcık zayıfım ama artık şans anlarsam yazarim anlamazsan yapacak bisey yok 😊😊😊
sana sadece bisey soracaktım gerçek yaşın ile gösterdiğin yaş çok mu farklı
22yim
Beni 15-17 falan sanıyorlar 13 diyen bile oldu kgjk
Baya fark var maalesef ki birde kısa olunca daha da göstermiyorum
Sırf yüzümden değil boyumdan da minyon tipliyim
Peki karşılaşırsam kısa saç fetişli derim anlarsınız jgjk
boyun 1.56 ve aşağısı mi 😊😊
156 olsa keşke jghj
150yim aşağısı
156 aşağısı*
saçların uzun değil de orta bile olsa bana yeter 😊😊 evlendirme dairesinde buluşalım mı bi kahve içeriz 40 yıl hatırımı olur birbirimize ne dersin 🤣😂🤣😂🤣😂🤣(ŞAKA YAPIYORUM)
Jghj olur
Ama ben kahve sevmiyorum kgjk
Genelde uzun saçlı severim kendimi şuanlık ortalar o kadar uzamadılar yavaş uzuyorlar maalesef
olsun olsun ben severim gene de seni sen çay iç ben kahve içerim 🤣😂🤣
Damak zevki olabilir
Tamam kabul jgjk
Sana hayatım boyunca görüp görebileceğin en güzel ve en anlamlı sözü verebilirim bu konu hakkında sezgiye saygı Sadakat Bunların hepsi lafta vardır görünemeyen bir şeydir Ama ben bunları sana gösterebilirim hissettirebilirim yaşatabilirim😂🤣
Oo iddialıyız jgjk
Doğru sözle olmaz uygulamak lazım
Bunu sana yaşatabilmem için gösterebilmem için veya senin kalbini gönlünü hayatını fethetmem için burada senin de büyük rol oynuyorsun Çünkü öncelikle şans verip olayın akışını bana bırakman lazım😊😊😂🤣
Ben iddialı değilim Ben sadece zoru seviyorum imkansız sadece birazcık zaman alır O yüzden karşımdaki insana kendime yapılmasından hoşlanmadığım bir şeyi yapmıyorum ve karşındaki kişiye Sevginiz saygımı hissettirmekten ziyade göstermeye çalışıyorum ve ona kendisini sevmesini ve benim onu daha çok sevdiğimi göstermeye çalışıyorum🤷🏻♂️🤷🏻♂️😂🤣
Oo iyiymiş ama daha fol yok yumurta yok ortada jgjk
Ki sanaldan da ilişki yürütülemez baya zor o yüzden bence boş ver in gitsin jghj
olmaz bosvermek yok inanmak başarmanın yarısıdır yarısıdır inandım yarısı bitti sende inan tam olsun 🤣😂🤣
Hayır öyle kolay güvenemem kusura bakmayın jgjk
😊😊 evet haklısınız hanımefendi lakin bence ben bir şansı hak ediyorum çünkü sizin gözlerinizdeki ışık hayatıma güneş gibi doğdu 😊😊
şarjım bitmek üzere kesinlikle yazacağım 😊 bekle beni tamam mı 😊
Arkadaş olabiliriz o zaman sıkıntı yok jghj
Peki önemli değil
😂😊 peki madem arkadaş olalım bizim aşkımız da arkadaşlıktan başlasın dimi 😊😊
ya saçmalamayın size karşı herhangi bir şey hissetmiyorum
ki grekte yok ilişki istemiyorum kafam rahat
tek olduğun zaman kafanız rahat olur ama benimle olursan hayatın ruhun düşüncelerin rahat olur 😂🤣😂🤣
ya saçmalamayın klmdfg
neden öyle diyorsunuz hanımefendi alındım gücendim 🤣😂🤣
dürüstüm hacı alınmana gücenmene gerek yok klmsdf
hacı değil de başka kelimeler de var kullansan güzel olur aslında 🤣😂🤣
hız böyle büyük ask yaşıyoruz da adin şehrin bile yok bende 🤣😂🤣
olmasın onları burada demeyim boş verin gitsin
gizli kalmak daha iyi klmds
masallardaki gibi kul kedisi gizelmi ve özel 😊😊
güzellik tartışılr onu bilememkdmls
ben cadıyım canım yanlış tahmin kdmsf
bazı erkekler vardır disarids ağır abi ama sevdiğinin yanında kedi sende o misali 😊🤣😂 cadisin ama her cadinin bir kedisi olur bende o kedin olurum gene yanında olmuş olurum 😂🤣😂🤣😂
benim kedilerim var zaten gerek yok lkmdlf
hee biraz öyle diyebiliriz lkmdf
benimde kedim vardı ama çaldılar şimdi köpeğim tek var bak gördün mü ne kadar da çok ortak yanımız var 😂🤣😂
yok benimkiler insanda kedim olmadı gerçekte
ondan bahsettim yani
iyiymiş hayvanseverleri severim lkmdks
keşke benimde sevsen 😂🙏😂
klmdfs
arkadaş olursak eğer arkadaş olarak tabiki severim lkmf
zamanla sevdiririm ben kendimi aşık olursun bana 😂😂
oo iddalısınız bu ne ego hacı ya klmfs
aaa nasıl yalan kuru iftira bende ego asla yoktur ben sadece aşkımın peşinden koşan ve onu ayakta tutmaya çalışan gariban birisiyim 😂🤣😂🤣😂
tabi tabi klmsdf
😂🤣😂🤣😂 madem öyle peki sen neden bana şans vermiyorsun veya bu sans vememeye sebep olan olay veya durum nedir 😂🤣
arkadaş olarak verdim işte
daha ne lsdmf
ilişki istemediğim için
ki sanaldan olmaz ayırca
tamam arkadas olarak verdin ona bisey demiyorum ve kabule diyorum ama bana karşı sert olma tamam mı
çünkü ben seni aşık edene kadar durmayacam 🤣😂🤣
peki lkmkfs
istedigim kadar deli dolu iltifat ederim karışmak yok tamam mı 🤣😂
tamam kmdskfl
şimidden teşekkürler klmd
senin işin çok zor be üzülüyorum sana 😊😊
niye nolduki klmsd
o kadar güzelsin ki her sabah kalk gökyüzüne çık dünyayı gülüşünle aydınlat zor vallaha ne diyim 😊😊😊
oha düştüm klmfdg
çok iyiymiş klmdg
o senin güzel görüşün cano:)
evet düştün biliyorum soyeene gerek yok cennetten düşüp dünyaya gelen bir melek olduğunu biliyorum merak etme 😊😊😊
ben sana baktığım için bakışlarım güzelliğe baktığı için güzel bakıyorum 😊😊
yaa teşekkürler sende öylesin kmdgf
😊😊😊şuan yüzünde oluşan anlamı olmayan ama içten ufak ve güzel tebessüm hiç gitmesin olur mu 😊😊
yaa teşekkür ederim
sende hep mutlu olursun umarım
bu arada içinde bana karşı biseyler oluşmaya başladı mı sevdin beni aşık oldun mu ona göre nikah günü alacam 😊😊
😊😊😊🤭 bu kadar deli dolu iltifatlar ve sözler bünyeye ağıt geldi galiba küçük dilini mi yuttun 🤭🤭😊
Uyumuştum günaydın jghj
Hayır ya arkadaşız henüz
Ben 2 güzel söze kanamam jghj
sana da günaydın gülüşü güzel kendi güzel naif ve zarif hanımefendi 😊😊
evlenme teklifi edince bakalım hala böyle konuşacak misin 😊😊😊
sana bisey soracam dün akşam ki sözlerden sonra kendini mutlu huzurlu değerli ve yüzünde tebessüm dolu hissettin mi 😊😊 bu benim için önemli 😊😊
Evet güzeldi 💙
Tabii kgjk
Mavi kart ne anlama geliyor biliyor musun sana karşı boş değilim Ben de seni sevmeye başlıyorum anlamına geliyor Haberin olsun😊😊
😊😊 sana kahvaltı hazırlayayım mi
yumurtanız nasıl olsun 😊
😊
Ya iltifalarınızı sevdiğim için mavi kalp yapmıştım
O anlamda değil yani
Ümit vermek istemiyorum
Daha atmıycam
Karabiberli severim
Gerek yok ama teşekkürler 🤗
ben o mavi kalbin altına dünyayı sığdırdım 😀😀banane ben ciddiye aldım 😊😊
oooo desene o zaman ben 7/24 saat iltifat etsem bana gene mavi kalp atar mısın 😊😊
Bu tip anlamlar çıkardığın için atmıycam tekrardan
Çünkü boşuna umut verip yanlış anlaşılmak istemiyorum
🤣😂🤣 peki peki tamam söz normal kalp olarak anlayacam 🤣😂🤣
( sen mavi kalpleri gönder nikah tarihi ile kapına dayanacam ) 😊😊😊
Hayır artık göndermiyorum gerek yok
rengini değiştir o zaman beyaz gönder mor gönder olmaz mı 🤣😂🤣
Hayır gerek yok
Hepten kalp olmuycak artık
kırık kalpte olur aslında 🤣😂🤣
Kalp diye bir şey olmayacak işte uzatmayın
Ben kalpsizim jghj
bendeki kalp ikimize de yeter 😊😊😊
bu arada sen kalp ilacı kullanıyor musun 😊😊
Hayır jghj
boş ver yetmesin
Artık konuşmayalım yaa en altta gitmeye üşeniyorum
Burayı mesaj yeri olarak kullanıyoruz kötü bence en iyisi vedelaşalım
👋👋🤞
Peki hoşçakalın ama ana hesabımdan sizi bulursam eğer arkadaş olabiliriz
Bulmam nasip ama görürsem işaret veririm
şimdi yazmak devam etmek varken illa sonraya ertelemek istemeni anlayışla karşılarım 😊
çünkü eğer vedalaşma olmasaydı akşam sürprizim vardi sana 🤷🏻♂️🤷🏻♂️😊
Gerek yok gerek yok sanaldan ne yapabilirsiniz ayrıca saçmalamayın
Anlayışınız için teşekkürler 🤗
Anlayın da beni taa alta kadar gitmeye üşeniyorum ne yapiyim kgjk
ben çok uğraştım seni güldürmek mutlu etmek için ama sen her seferinde elinin tersinile geri çevir beni benden artık bu kadar siz bilirsiniz umarım her zaman gülersin 👋👋🤞
Haa istemiyor musunuz arkadaş olmak yani
Ben zaten beni güldürdüğünüz mutlu ettiğiniz için arkadaş olmak istemiştim bu kadar o yüzden ana hesabımda arkadaş olarak devam etmeyi düşündüm
Burası fake troll hesabım buradan arkadaş olamazdık kusura bakmayın
Ki baya çok yazıştığımız için en alta kadar gitmeye üşeniyorum bu kadar yani
Onu da söyledim ve bu yüzden ana hesabımdan rastlarsak iletişime geçeriz dedim ama siz istemiyorsanız
Bunu anlayışla karşılarım sıkıntı yok
Zorlamam kimseyi
gercekten çok ciddi soruyorum yazdıklarımdan sadece bunu mu anladın konusmak istemiyorum diye mi anladın 🤦♂️🤦♂️
Evet
Öyle gözüküyor
Sizi tanımıyorum nereden bilecem
Yazdığınız şeylere göre cevap verdim
hani en aşağıya kadar yoruluyorum üşeniyorum dedin ya bende artık aşağıya kadar inme yorulma üşenme zahmet etme diye öyle kısa kestim gene seni düşündüm yani bende seni tanımıyorum ama tanımak için öğrenmek için bi çaba sarf ediyorum 🤞🤞
Kısa kestiniz evet ama vedalaşmış gibi dediniz bende sanırım arkadaş olmak istemiyor bunu sonlandıracak dedim ve anlayışla karşıladım olay bu uani5
Yani *
yanlış his ve duygu vermişim size kusura bakmayın lütfen 😊😊 gerçek hesabından gorursen işaret falan verme direkt yazmanı rica ediyorum 😊
Hayır direk yazmam önce işaret tabiki saçmalamayın
Önemli değil
Ana hesabımdan görürsemde nasip işte neyse iyi günler diliyorum
peki madem öyle diyorsan öyle olsun umarım işareti anlarım 😊😊
iyi günler
sağlıklı mutlu huzurlu bir gün dilerim
HoşçakaLLL..
Ben kendimi belli ederim orada kuşkunuz olmasın hoşçakalın 🤗
teşekkür ederim 👋👋👋🤞
Rica ederim
9ay sonra gelen güncelleme ama bana hala işaret gelmedi 😊😊 mavi kalp göndersen yeter 🤭🤭😊😊
Ya karşılaşmadık demekki ana hesaptan olsaydı zaten hatırlatırım kendimi merak etmeyin
Ama mavi kalp asla atmıycam daha iltifatlar hoşuma gitse bile
Çünkü siz başka şeylere yoruyorsunuz
Hemde ben kalpsizdim zaten kghj
unutmamuşsındır umarım
Unutmamışsınızdır*
Unutmadım tabiki de ama 9ay sonra bile bu şekilde düşünmen üzüyor beni ben farklı veya istediğim gibi bir yere çekmek istemiyorum çekmiyorum da sadece iltifat edip seni güldürmek mutlu etmek içine dert sıkıntı yerine huzur mutluluk getirmek için söylüyorum ama ciddiye almayın söylediklerimi lütfen 🤗🤗🤗🙏
İçinizden gelmiyorsa iltifat etmeyin istemiyorum
Sizden zorla iltifat isteyen yok zaten
Gerek yokta benim için
Ben atmıycam artık tercih etmiyorum en iyisi boşverin gitsin şu emojiyi
Hayır içimden gelerek söylüyorum ama siz beni yanlış anlamayın diye söyledim sanki her kelimeden Bi anlam çıkarıyorum gibi görmeyin diye dedim
Yer yüzündeki her hanımefendi gülümseyi mutlu olmayı hak ediyor lütfen böyle düşünmeyin
Tabiki de emojiyi ister gönderin ister göndermeyin kabalık ettim özür dilerim her harfin altını doldurduğum için size o hissi verdiğim için 🙏🙏🙏
Neyse ya boş ver in gitsin gerçekten de
Salın beni artık konuşmak istemiyorum uyuyacağım
Bariz belli akşam akşam birisi modunuzu düşürmüş güncellemede güldünüz ama ben yorum yapınca keyfiniz kaçtı ben mi sebep oldum üzülmenize
Üzülmedim niye üzüleyim gı saçmalamayın jgjk
Gıcık kaptım yani sizden
Hala salmıyorsunuz belli
Güncelleme yaptığıma pişman ettiniz ne yalan söyleyeyim
O yüzden yani
Hem böyle basit şeylere neden üzüleyim Allah'ını severseniz
Saçmalamayın lütfen jgjk
Üzülme zaten üzülmeyen değmez 😊😊
Olsun gıcık kap sevme ben onlarla ilgilenmiyorum ki
ben başkaları gibi küsmek ağırbaşlı olmak veya çekip gitme gibi bir huyum yok ben yazarım konuşurum gülerim severim sevinirim bende böyleyim hayat kısa neden üzüleyim ki 😊😊
Pişman oldunuz ama eminim başka zaman aklınıza gelecek güleceksiniz 😊😊
Ben salmiyorum değil ben gülmeyi seviyorum o yüzden sizin de gulmenizi mutlu olmanızı istiyorum benim gülmem için sizin gülmeniz yeter li 😊😊😊😊
Neden konuşmak sohbet muhabbet etmek varken biz şu an tartışma yapıyoruz ki aradan geçen 9ay neler oldu anlatmak varken ben anlatmak sohbet etmek için çok sabırsızlıkla bekliyorum 😊😊😊
Tamam artık salın beni uyuyacağım
Ana hesabımda karşılaşırsak arkadaş oluruz
Yeter konuyu kapatalım
Uzatmayın
Bir daha zaten güncelleme de yapmayacağım bu posta
İstemiyorum anlatmak
Rahat bırakın beni
Konuşmakta istemiyorum
9 ay önce de öyle demiştiniz ama hiç olmadı geri dönüş gelmedi
Karşılaşmadık çünkü ana hesaptan
Nasip değilmiş
Ben size hiçbir şey anlatmak istemiyorum sizi ilgilendirmez
Derdini sıkıntını böyle içinde biriktir olur mu asla kimseye anlatma olur mu anlatırsan zayıf bilirler seni tamam mı
Aynen öyle artık salın beni
Güvenmediğim herhangi birine anlatmam asla saçmalamayın bu yüzden ve konuyu kapatın yeter
Şu aşağı kadar gitmek istemiyorum artık
Dediklerinize gram üzülmedim aksine sizin yerinize de güleceğim daha da mutlu olacağım 🤷♂️ siz üzülünce elinize ne geçer anlamıyorum veya kırıcı sözler söyleyip karşınızdaki kişinin yüreğini incitmek hoş değil ama yine de siz bilirsiniz ben gülmekten vazgeçmiyorum 😊😊
Kırdığım için özür dilerim ama sizde gıcık etmeyin
Ve salın beni artık da yeter gerçekten de
Size aylar önce dediğim şey hala geçerli o kadar
Yooo kırılmadım ki ben üzülmeyi yıllar önce bıraktım maalesef ki 😊😊😊😊🤗🥰
Aylar önce verdiğiniz söz veya karar o zaman da aynıydı şimdi de aynı asla beni eklemeyeceksiniz çünkü ben sizin denginiz değilim kim bilir kaç defa denk geldik ya istemediniz ya da hatırlamadıniz beni geçti gitti ama olsun ben asla üzülmem bitti diye üzülmem 9 ay önce güzel bir sohbet muhabbet oldu diye hatırası oldu diye sevinirim 😊😊🤗🤗
Hayır gerçekten de denk gelmedik
Gelseydik gerçektende ekliycektim arkadaş olarak
Ve bu kural olarak hala devam ediyor
Nikinizi unutmam biliyorum herhalde
Ben arkadaş olmak istemedeydim zaten bu kuralı da çıkarmazdım
Direk istemiyorum arkadaş olmak sizinle derim
Kimseden çekincem yok
Gerçektende karşılaşmadık ben size yalan söyleyecek değilim
Peki güzel kırılmadığınıza sevindim
Benim adıma bilmiş bilmiş konuşmayın bir daha
Çünkü beni tanımıyorsunuz
O yüzden bilmiş bilmiş konuşmayın bir daha benim adıma
şu an bile ekleyebilirsiniz isterseniz ama artık bisey demek veya söylemek anlamsız gelecektir
Sizin hakkınızda bilmiş bilmiş konuşmuyorum görüyorum hissediyorum ki söylüyorum 🤷♂️
Neyse akşam akşam baya yükselişli ve hararetli dakikalar geçirdik bunu lütfen maruz gör olur mu 🙏🙏🤗
Ana hesabımda olmadığım için eklemiyorum anladınız mı
Basmıştır umarım kafanız
Yanlış hissediyorsunuz o zaman ne diyeyim
Cidden karşılaşsaysık işaret verirdim
Hislerinizi söylemeyin
Çünkü beni tanımıyorsunuz
Görmüyorum çok gıcıklık yaptınız gece gece buna gerek yoktu
Gıcıklık yapıp durmayın
Hayır yani bir de bu gıcıklığınıza rağmen
Fake hesaptan ekleşmek istiyorsunuz
Bu nasıl yüzsüzlük pes doğrusu
Daha bir şey diyemiyorum
Cidden bu sizin gözünüzde yüzsüzlük mu yoksa caba gayret mi
Akşam akşam konuşmak sohbet etmek dinlemek neşeli zaman geçirmek varken sizde farkındasınız umarım siz sürekli kırıcı incitici ve ağır cümleler söylediniz ama yine pes etmeden umursamadan görmeden sizin deyiminizle yüzsüzlük yapıyorum ama yaranamadım 🙏🙏
Yüzsüzlük tabiki de
Ben önceden söylemiştim değil mi
Ona uyacaktık öyle dediniz
Sözümüzün eri olalım
Ben net konuşmuştum
Zorlamaya gıcıklık yapmaya gerek yoktu hiç cidden
Ben ana hesabımdan olmadığı sürece istemiyorum bunu açık açık dedim
Zorlamayın
Gıcıklık yapmayın o yüzden kalp kırdıysam kırmışımdır bu kadar
Gıcıklık yapmasaydınız herhangi bir şey olmazdı zaten
Size bana yaranın diye bir şey demiyorum buna da gerek yok
Naz yaptığımda yok
Hayır istemiyorum diyorsam istemiyorumdur bu kadar
Benim içinde çabalamayın ayrıca
İstemiyorum çaba bu şekildeyse
Hiç olmasın daha iyi
Gıcıklıktan bin kat daha iyidir
Ayrıca ben çabalarında demedim benim için
Ki gerek te yok buna istemiyorum çaba maba
Çaba maba falan*
Çabalayın da *
Dogrudur haklısınız özür diliyorum sizden yaptığım hatanın farkına vardım hatalı suçlu benim sizde büyüklük gösterin beni affedin olur mu dilerseniz küfür edin ama sonda affedin olur mu
Bu gıcıklıkla afedersiniz ama gecemi bok ettiniz affetmiycem
En azından bir süre şuraya yazmayın istemiyorum
Merhaba orada mısınız bilmiyorum ama yazmak istedim
Sizi affettim
Ama lütfen bir daha öyle beni zorlamayın
Bu arada tünaydın 🤗
Sizi affettiğimi bilin diye yazmıştım
İçiniz rahatlasın diye o geceden sonra daha girmemiştim
Merhabalar teşekkür ederim beni affettiğiniz için ve bunu söylediğiniz için çok çok teşekkür ederim ama gerçekten benim kötü bir niyetim yoktu veya sizi sinirlendirmek akşam akşam keyfinizi ve huzurunuzu kaçırmak gibi bir niyetim yoktu açıkçası Ben sadece akşam akşam 9 ay sonra gelen bir güncelleme ile sizi mutlu etmek sizinle tekrardan konuşmak eskilerden konuşmak ne bileyim belki o gün gününüz kötü geçmiştir diye sizi mutlu edebilmek için uğraştım açıkçası ama tabii ki de bu bana bir ders oldu sayenizde Evet birazcık kalbim kırıldı Yüreğim sızladı ama şimdi bu yazdıklarınızdan sonra Evet birazcık yumuşadım ve rahatladım diyebilirim tekrardan sizin sinirlendirmek istemiyorum Yoksa bir teklifte bulunacaktım ama neyse teklifin bana kalsın Çünkü ne zaman ne olacağı veya ne söyleyeceğini çözemiyorum🤭🤭
Ne teklifi merak ettim
Ya amacınız öyle olmayabilir ama bana öyle geldi işte
Hemde beklemiyordum da şaşırmıştım
Güncelleme yapar yapmaz sanki beni bekliyordunuz gibime gelmişti
Küçük bir gıcık olmuştum o yüzden
Birde üstüne zorlayıncada bende doğal olarak sinirlendim
Gecem baya kötüydü
Müzikle sakinleşip uyumuştum böyle işte
Bu yanlış hissi size verdiğim için özür dilerim kusura bakmayın lütfen denk geldi diyelim çünkü bende tam uygulamadan çıkıyorum derken bildirim geldi ve yorumları okudum sizi hatırladım eskileri biat etmek adına o şekilde davrandım size teklif denilmez alsinda benim kollarım damarlı bakmak ister misiniz ama beni ekleyin yorumlar çok fazla oldu diyecektim
Gıcık oldunuz sinir oldunuz ama hıncınızi da aldınız bence 😊 gecenizin kotu geçmesine sebep olduğum için özür dilerim ama gerçekten niyetim tam tersiydi güzel geçmesi için uğraşmak istedim bağışlayın lütfen
Müzik ruhun gıdasıdır qma yine de pişman oldum olanlar icin
Bende öyle düşünüp sonrasında sizi kırdığım için çok özür dilerim
Evet biraz öyle oldu
Olsun ya artık önemli değil
Önemli olan bence tatlıya bağlanması
Oha gerçekten mi ciddi misiniz bu arada
Çok merak ettim
Ama arkadaş olduğumuzda o damarlı kol resminizi paylaşmak daha doğru olur diye düşünüyorum
Bilmiyorum ilginizi çeker mi çekmez mi veya ilginiz var mı yok mu bilmiyorum ama ben sadece size güzel bir yaklaşım olsun diye o şekilde yaklaşmıştım ama siz ne dediğiniz gibi konu tatlıya bağlandı artık o eski konuyu açıp Tadımlık açmanın bir mantığı yok bence
Evet kollarım sizin istediğiniz gibi mi bilmiyorum ama damarlarım bayağı gözüküyor çünkü sağlık sektöründe çalıştığım için sürekli hareket halindeyim Bu yüzden de zayıf bir yapımdan dolayı kolumdaki damarlar bacağımdaki damarlar hepsi belirgin iğne vurulduğu zaman asla damar aramazlar bende zaten hepsi gözüküyor
Bilmiyorum ilginizi çekerim çekmez mi veya ilginiz var mı ama ben sizin kahve falınıza da Bakmak isterim çünkü bakmasını Biliyorum ve buradaki Birçok insana da bakmışlığım var Bu yüzden de belki gönlünüzü daha hoş gelebilirim
Onunla ilgili bir cümleyi anlayamadım arkadaşız Evet doğru ama devamını anlayamadım çözemedim daha doğrusu
Ya damar benim fetişim tabiki ilgimi çeker
Üstte sorumda yazıyor zaten unuttunuz sanırım
Doktor musunuz?
Bu arada kollarda bacaklarda varsa sanırım ellerinizde öyle değil mi
Tahminim doğru mu
Ya şey öteki ana hesabımdan arkadaş olacaktık ya oradan mesaj yoluyla atarsınız demiştim
Odur kast ettiğim yani
Yok hayır Ben sizin fetişiniz olduğunu unutmadım sadece yine yanlış anlaşılmak veya yanlış Anlamamak adına sordum yok doktor değilim ama hemşireyim Evet bacaklarımda göğsünde kollarımda ve ellerimde bayağı bir var zaten ne kadar damarlı olduğunu size anlatabilmek adına Örnek bile verdim iğne vurulduğum zaman damar asla aranmaz bende çünkü hepsi gözle görülüyor Benim için sorun yok hangi hesaptan eklerseniz ekleyin sadece resmi Göndereceğim zaten size oradan resme bakarsınız artık resme baktığın zaman mutlu mu oluyorsunuz nasıl oluyor Ondan sonraki süreç bilmiyorum ama tekrardan konuşmaya buradan yorumlardan devam edebiliriz isterseniz ya da resmi aldıktan sonra beğenmezseniz hiç cevap vermeyedebilirsin
Ya bu arada yanlışlıkla klavyede panodan yapıştırdım özür dilerim sizinle alakası yok
Benim için problem yok İstersen akşama doğru resmini çekerim buraya yorum olarak atarım beğenirsen beğenirsin Beğenmezsen sen bilirsin ama sadece elime atarım bacaklarımı veya başka bir yerime atmam Zaten başka bir zaman eğer unutmazsanız eklerseniz sizi o zaman hatırlar mıyım bilmiyorum Çünkü siz benim profilimi görüyorsunuz ama ben sizinkinizi görmüyorum o yüzden kiminle Belki de ben sizi çok görmüşümdür ama bilmiyorum siz olduğunuzu
Yok ya buraya atmayın kaldıramam belki görüşü
Karşılaştığımızda mesajdan atmak daha güzel olur
Ben zaten sadece kollarınızı ve ellerinizi merak etmiştim o kadar
Bu arada önceki görüşümü kaldırın panodan yanlışlıkla yapıştırdığım metin benim için özel burada görülmesini istemiyorum şimdiden teşekkür ederim
Hiç hiç karşılaşmadık ana hesaptan buna eminim
Çünkü nikinizi biliyorum ki zaten unutmamak içinde panoya sabitlemiştim
Şifremiz kısa saçlı minyon fetişiydi
Ben unutmadım:)
O şekilde birbirimiz olduğunu anlayacağız
Kaldırmanıza gerek yok zaten süreli koyacağım 24 saat sonra zaten kendi otomatikman silinecek resim ben sadece hani belki beklentiniz yüksektir çok fazla bir beklenti içine girmeyin diye söyledim
Panoya beni gıcık olduğunuz için mi kaydettiniz yoksa gerçekten bir gün karşılaşırız diye mi kaydettiniz bilmiyorum ama içimden bir his gıcık oldunuz için kaydettiniz diye geçiyor😊😊😊
Benim için problem yok Siz bana zaten Selam merhaba Yazdığınız zaman ben size cevap veririm kendinize hatırlatırsanız kolaylıkla hatırlarım zaten şifreyi unuturum ama hatırlatırsanız hatırlarım rahatlıkla
Madem beni panoya kopyaladınız O zaman ben de gizli kalayım ki olur da birisi bu yorumları okursa benim hakkımda kötü bir şey düşünmesin ön yargılı olmasın Bana karşı
Şey çok önceden di
Ana hesabımdan karşılaşırsak diye kaydetmiştim çünkü gerçekten arkadaş olmak istemiştim sohbet hoşuma gittiği için
Hissiniz yanlış o olay için değildi
Ben gıcık olduğumun nikini bile umursamam
Silmediğime dua edin o sinirle kghj
Ya tessdüf eseri önce postlardan sonra takipleşme sonra mesaj
O şekilde hayal etmiştim
Ya karşılamasa bile ya da karşılada da fark etmez arkadaş olacağız her halükarda
O yüzden mesaj yerinde olsa daha iyi olur diye demiştim
Hemde merak duygumu bastırmak içinde
Bu arada teşekkürler tekrardan 🤗
Karşılasa da *
Fark etmez
Kötü düşüneceğini sanmıyorum
Ben asla kötü düşünmem ki içimden gelmiyor Çünkü o kadar kavga ederim tartışalım en fazla 1 dakika daha sonra yine aynı şekilde sohbete muhabbete devam edebilirim😊😊
Aynen o sinirle silmediğiniz için çok çok teşekkür ederim
O zaman ben şöyle anlıyorum ben size bu akşam resim falan atmıyorum ne zaman siz beni başka bir sorunun yorum kısmında görürseniz oradan bana mesaj atarsanız o zaman size resim atacağım Doğru mu anladım
Evet evet ana hesabımdan karşılaştığımızda
Ki bu inşallah olur
Hemde aynı gün
Ya sizi tanımadığım için öyle düşündüm özür dilerim
Konuştukçada büyümüştü sinire dönüşmüştü öyle işte
Ama artık boş ver in gitsin şu tatsız konuyu kapatalım
Tatlıya bağladığımıza mutlu oldum 🤗
Geçmiş geçmişte kalmıştır Ben her sabah güneş doğdu diye mutlu olan bir insan o yüzden o günü yaşananları Ben unuttum bile Biz o gün Neler yaşadık hatırlamıyorum hatırlamak da istemiyorum zaten Çünkü karşılıklı birbirimizden özür diledik ve İkimiz de olgun insanlarız birbirimizi affettik diye düşünüyorum Bu saatten sonra artık bütün ilerleyecek arkadaşlık dostluk her şey sizin elinizde bir 9 ay daha mı bekleriz yoksa 9 saat sonra ya da 9 dakika sonra mı mesaj atarsınız Orası size kalmış😊😊😊😂 Benim de aklıma güzel bir fikir geldi Madem Siz beni kendi orijinal hesabınızdan görünce ekleyeceksiniz ben de bunu birazcık daha heyecanlı ve güzel olması için artık her gün Sadece 5 tane soruya yorum yazacağım eskisi gibi saatler oluyor yorum yazmayacağım bakalım o 5 soruyu bizi birbirimize getirecek mi😊😊😊😂
9 ay olacağını sanmıyorum ama belli de değil
KS kocaman bir yer sonuçta
Ama 1 ay falan olmazsa bu sefer direk iletişime geçeriz yapacak bir şey yok
O kadar bekleyemem artık Max 1 ay diyeyim
Bence soru sorsanız daha iyi olur sizinle sorunuzda karşılaşmak isterim açıkçası
Cevaplardan değil soru sahibini rahatsız etmek istemem bizimlen
Tıpkı buradaki yaptığımız gibi:)
Doğrudur haklısın ama dediğim gibi bundan sonraki gidişat tamamen senin elinde istersen bir ay sonra direkt yaz istersen Şimdi direkt yaz sana kalmış bir şey ben soru sormayı tam 4 sene önce bıraktım hiçbir şekilde artık soru sormuyorum O yüzden bu dediğiniz imkansız benim sorduğum soruda karşılaşamayız zaten Ben başkasının sorusunda yaptığım yorumda benim yorumuma yorum yaparsanız soru sahibini bildirim gitmiyor bu konuda içiniz rahat olabilir ve sizin için iki aylığına mesaj kutumu açık bırakacağım ama 2 ay sonunda kapatmak zorunda kalacağım süremiz bugün başlamıştır😊😊
Peki ben yapsam olur mu
Neden ki merak ettim
Özel bir nedeni var mı?
Ben gidiyor diye biliyorum bende ana hesabımda masterım
Güncelleme falan mı geldi yoksa
Merak duygusunu bastırmak güzel ya benim için öyle daha heyecanlı oluyor
Hemde içimden bir ses beklediğime değeceğini söylüyor
Bilmiyorum bu şekilde hissediyorum
Özel bir nedeni yok aslında Sadece Çok eskiden bir tane soru sormuştum aynı soruyu bir başka üst düzey bir hesap sormak istedi ama bana daha çok yorum görüş geldiği için hesabımı kapatmışlardı yaklaşık 2 ay uğraştıktan sonra hesabı tekrardan açtım ve ondan sonra bile hiçbir şekilde soru paylaşma Yani bir nevi kişi ve profil ayrımcılığı var bu yüzden başka bir sebebi yok
Ben üye olduğum zamandan beri biliyorum ki Soru sahibine bildirim gitmiyor Ancak o da yorum yaparsa o zaman bildirim gidiyor mesela ben bir sorunun Altına yorum yazdım soru sahibi de yorumuma karşılık verdi Sen de geldin yorum yaptın o zaman sorsaydın bildirim gidiyor Ama daha sonra ben yaptığım yoruma soru sahibi yoruma cevap vermezse Sadece sen cevap verirsen sen yorum yaparsan o zaman soru sahibine bildirim gitmiyor
Ben de bu duyguyu sevdiğinizi anladığım için o yüzden zaten dedim ya ben de artık saatlerce yorum yazmayacağım Bu saatten sonra Günde 5 yorum yapacağım bırakacağım artık o 5 yorumda beni görür müsün göremez misiniz bilmiyorum görürseniz ne âla hayalleriniz gerçek olur ama göremezsiniz yapacak bisey yok😊😊
Ya ben soru sorarım tüm haklarımı kullanırım sizi görene kadar sorun değil (Max 1 ay , 1 ay sonra zaten tanışacağız çünkü iletişime ben geçeceğim )
Ben genelde geceleri soru sorarım
Talihsizlik gelmiş başınıza maalesef keşke olmasaydı
Bende o kadar çok soru sormuyorum
Genelde cevap yazmayı severim ama sizi bulmak için yaparım sıkıntı yok
Umarım denkleşiriz
Ama bence 5 yorum az en azından günde 1 saat ayırsanız yeter aslında 5ten daha fazla olur hemde karşılaşma ihtimalimiz artar
O da yatarken yapabilirsiniz zaten ben geceleri soru sorduğum için
Öyle olur mu
Yoksa öteki türlü karışık bence ya
Birbirimizin soruları daha iyi olur gibime geliyor
Madem öyle o zaman günlük bir saat ve bu saatte Siz seçin Ben de o saatler aralığında yorum yapayım umarım en kısa zamanda görürsünüz göremezsiniz de siz zaten direkt mesaj atacağınızı söylediniz
Sizin istediğiniz saatte istediğiniz günlerde bir saat boyunca yorum yapacağım fikrim olsun ya da olmasın Sadece ihtimalleri yükseltebilmek için bol bol yorum yapacağım Umarım siz de beni görürsünüz de yazarsınız hem merakınız için zamanı hızlandırmış oluruz hem de karşılık olarak İkimiz de kazanmış oluruz
Benim için sorun yok Sizin dediğiniz gibi Ben bir saat boyunca sorulara yorum yazacağım umarım sizin sorunuza da yorum yazarım Bu sayede sizin de endişeniz ortadan kalkmış olur soru sahibine bildirim gidiyor endişeniz ortadan kalkmış olur Çünkü soru sahibi siz olmuş olacaksınız
Evet evet öyle yapalım
Ben zaten her halükarda iletişime geçeceğim içiniz rahat olsun
Bence gece 10dan 11e kadar olur mu uygun mu size
Yarından itibaren başlarız
Ya fikriniz olsun canım soruyu okuyun
Zaten normal gönderiler yapacağım ve profilim açık olacak gizli değil
Bu tip troll ya da cinsellik soruları değil
Ki ana hesabımdan yapacağım zaten
Benim için sorun yok gerekirse ben bir 9 ay daha beklerim kendimizi zorunlu veya isteksiz hissediyorsanız lütfen şimdiden söyleyin yarın değil bence bu akşam Ben 10 ila 11.00 arasında başlıyorum Ne kadar erken o kadar iyi olur bence ama siz beni gördüğünüzde nasıl kendinizi belli edeceksiniz direk mesaj mı atacaksınız yoksa yoruma karşılık mı vereceksiniz
Evet sağ olun anlayışınız için 💙
Ben her zaman anlayışlıyımdır Empati kurmak ve anlayış göstermek her zaman bana kazandırmıştır her zaman bu şekilde olmayı çok özen gösteriyor O zaman ben bu akşam ondan 11'e kadar yorum yapıyorum umarım mesaj veya yorum yapıldı bildirimi alırım bu akşam😊😊😊
Ya 9 ay çok uzun
Ben kollarınızı ellerinizi merak ediyorum açıkçası o yüzden o kadar beklemek istemem asla
Yok sadece merak duygusunu bastırayım birazcık diye o kadar
Ben tam tersine istekliyim
İlk yorumla tabiki ki zaten yorumumdan anlayacaksınız:)
Yarın olsa olur mu ama ben müsait olamayabilirim
Geri kalan günlerde o saate kadar işlerimi ayarlarım o zaman boş olurum bu şekilde yaparız diye düşünüyorum
Olmazsa da 7 Mart 'ta hatta 1 ay değil iletişime geçeriz olur mu
28martta geç oluyor bence
Sorun yok ben de zaten çalışıyorum müsait olamıyorum nöbetlerim oluyor o yüzden ben bu akşamdan başlıyorum önümüzde kocaman 30 gün var ne zaman müsait olursan o zaman bana eşlik etmeye başlarsın ama ben yine de söylüyorum istersen gönderirim resmini belki beklentini karşılamaz Belki de ben abartıyorumdur gördüğünüz zaman üzülmeni kırılmalı veya tekrardan sinirlenmeni akşamını sana zehir etmek istemiyorum Çünkü bir defa sütten dilim yandı sana karşı aşırı derecede hassas ve narin davranmaya çalışıyorum🙏🙏😊
Tamam siz başlıyorsanız bende başlarım sıkıntı yok boşuna uğraşmış olmayın:)
Ya karşılamasa bile sırf fiziki özellikten dolayı neden kızıp sinirleneyim o kadar da değil
Ben sizinle fetiş için arkadaş olmuyorum hoş sadece merak etmiştim o kadar
Teşekkürler ama 💙
Doğru sinirim çekilmez maalesef hghjj
Bazen ben bile kendimi tanıyamıyorum o zamanlarda
Ama yinede onun için sinirlenmem yani o kadar da değil ki çabuk sinirlenen biri değilim
Ya o kadar bile olmayacak 7 marta kadar sadece 1 ayda çok uzun zaten yeterince vakit kaybı yaşadık daha fazla yaşamayalım
Az önce baktım 5 soru sorma hakkım varmış hepsini de kullanacağım sizin için
Ben ilk defa günde o kadar soru soracağım hiç yapmamıştım
Bu yüzden de o bilgiyi unuttum
Genelde max 2 soru soruyordum o da bazı günler sık sık değil
Hatta 2025in sorusunu bile sormadım daha jgjk
Sizin için ilk olacak
Ben çok sabırlı bir insanımdır asla Sinirlenmem veya bir insana karşı kin nefret öfke beslemem o yüzden istediğiniz kadar kızabilirsiniz ben sesini bile çıkarmam sadece benim yüzümden sinirlenmenizi veya Gününüzün gecenizin kötü geçmesini Ben hazmedemiyorum kaldıramıyorum Bu yüzden kendimi geri çekiyorum çok konularla
Tabii ki 9 aylık bir zaman kaybı yaşadık Bir yıl 9 aylık daha yaşarsak Benim için problem yok ama sizin merakınız problem yaratabilir O yüzden sizin problem yaşamınızı Ben de istemiyorum O yüzden ne zaman İsterseniz yazabilirsiniz ne zaman isterseniz denk geldiğiniz zaman da yoruma yorumla cevap verebilirsiniz
Çabuk sinirlenen birisi değilsiniz Ama sinirlendiğiniz zaman da Gözünüz hiçbir şey görmüyor karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz o kadar sert ve kırmızı çizgisi olan birisi olarak davranıyorsunuz bunu bizzat yaşadım Siz de iyi biliyorsunuz
Ben sadece bu olayda şundan korkuyorum merak ediyorsunuz arkadaş olacağız diyorsunuz ama resmi size gönderdikten sonra beğenmediniz veya sizi tatmin etmedi Arkadaşlığımızın bitmesi beni çok rahatsız ediyor üzülüyorum çünkü ben arkadaş canlısı bir insanım sıcak kanlıcana yakın bir insanım hayatındaki olan arkadaşlarından Birisi benim hayatımdan çıktığı zaman ben çok üzülüyorum Kim bilir belki de resmi gördükten sonra hiç cevap vermeden beni engelleyeceksiniz bu da ihtimaller dahilinde sonuç olarak 🤷♂️
İkimiz de birbirimiz için fedakarlıklar yapıyoruz bence ve çok naziksiniz 5 soru tek gecede Sırf benim için soruyorsanız bu beni gerçekten değerli özel ve mutlu hissettirir ve bana bu hisleri yaşatan siz olduğunuz için ben de sizin için ne yapabilirim Bunu bana söylerseniz ben de sizin bu hisleri takmanız için elimden geleni yaparım
Ya evet öyle biriyim maalesef dilimin hiç kemiği yok sivri dilliyim
Sinirlenincede kötü oluyor o yüzden hemen uzaklaşmam gerek ya da kişiyle birbirimizi yeriz maalesef bunlardan biri oluyor
Ama bakın biz sizinle sırf resim için arkadaş olmamıştık
Aramızda geçen konuşmaları hatırlamıyor musunuz
O olaydan önce
Çok güzel sohbet ettik kaynaştık ben o yüzden arkadaş olmak rastlamak istemiştim
Bunun için nikinizi bile panoya kopyalamıştım.
Çünkü cidden sohbetimiz çok güzeldi ben o yüzden arkadaş olmak istiyorum fetiş ya da o resim için değil
Resmi sadece merak ediyorum o yüzden elimden geldiğince hızlandırıyorum o kadar
Başka bir nedeni yok hemde zaman kaybettiğimiz için maalesef
Kolunuz umduğum gibi çıkmak zorunda değil fetişimi karşılamak zorunda değil
Yinede arkadaş oluruz çünkü sohbetimizi çok sevdim ben esas olarak
O yüzden içinizi Rahat tutun diyorum zaten o konuda
Şey zaman kaybettiğimiz için öyle yapıyorum o yüzden çünkü bende arkadaş olmak istiyorum gerçekten de sizlen
Damarlı eller kollar olup olmaması fark etmiyor
Burada samimiyetimiz ve arkadaşlığımız önemli bence
Bir şey yapmanıza gerek yok ya
Sizde 1 saatinizi vereceksiniz daha ne olsun
Bende teşekkür ederim 🤗 💙
Yani kısacası boşu boşuna dert etmenize gerek yok
Fiziksel özellikler fetiş olarak olmasa bile arkadaşlığımıza engel olmayacak ciddem içinizi ferah tutun bu konuda
Kavga ettiğimiz senle Şu an ki sen arasındaki farkı keşke gözlerimden görsen 😊😊
Bide ben şunu merak ediyorum mesela benim ellerim tam senin istediğin gibi damarlı falan o zaman sana neler oluyor elinde yüzüne neler oluyor yani 😊😊
Etkileniyorum işte
Elimde bir şey olduğu yok
Tahmin edebiliyorum kghj
Neyse artık çıkayım ben
Görüşürüz KiB 🤗 iyi akşamlar diliyorum 🌜
Sorularımda görüşürüz birazdan:)
Ben sorularımı sordum bile hakkım bitene kadar
İnşallah denk gelirsin henüz bakamadım cevaplara ama bakacağım saç bakımımı yaptıktan sonra iyi geceler diliyorum tekrardan 🤗🌜
Yorum yapmaktan yoruldum be 😊😊
Maalesef yoksunuz ya
Sorularımda pek tutmadı zaten Az kişi geldi
Bence sorular kısmında yapın popülerler arasından değil
Zaten vakit bitmek üzere
Sürekli 1 saat önce sorulan sorulara cevap veriyorum ve saat bitmek üzere ama 11 olunca pat diye bırakırım diye biseyb yok uyuyana kadar devam ederim belki 🤷♂️🤷♂️
Ben 10da sormuştum
Ya olsun sorun değil
Zaten 7 marta kadar
Uykusuz bırakmak istemem sizi :)
Zaten o kadar özensizce sordum ki resim bile koymadım kghj
Soruları banyodayken düşünmüştüm jtjk
Kurulandıktan sonra direk sordum
Sonra banyo sonrası bakım falan yaptım ancak bakabildim
Ama olmasada sorun yok öyle işte
Zaten şu an çalışıyorum nöbetim var benimde işime geldi işte sabah kadar seni aramış olacağım 😊😊😊
Tamam peki öyle olsun jtjk
O zaman sana bir ipucu vereyim
Profilmde küçüklük fotoğrafım var
7-8, yaşındaki halim
Umarım bulursun ne diyeyim
Bende uykum gelinceye kadar buradayım:)
Bu arada kolay gelsin 🤗
Cinsel Yaşam
Fetişleriniz var mı?
Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Benim var
Damarlar (eller kollar ve şeyde)
Adem elması ve dolgun dudaklar
Güncellemeler
9 ay
Fetişsiz hayat olur mu be brolar jgjk
Güncellemeler
9 ay
Bu özellikleri olan erkeklere bayılıyorum ve ıslanıyorum kgjk
Güncellemeler
4 gü
Ah çavuşum bayılıyorum sana..
Güncellemeler
4 gü
encrypted-tbn0. gstatic. com/images
Şu kollarını keşke içime alsam
Eriyorum resmen..
Beğen
Paylaş
Bildirim alma
belkirap, casurefendi ve 15 kişi daha beğendi
Soruyu Güncelle
Soruyu Güncelle
Güncelle
En İyi Cevaplar
Kayserili3884
Kayserili3884
Yoda Yaş:
36
, eic 99%
9 ay
Sen biran önce evlen iyi değilsin
1
8
Yorumla
Kayserili3884
"Kayserili3884" için yorum yaz
Gizli Üye
Soran
9 ay
Maalesef doğru kgjk
Ama nasip değil işte yapacak bir şey yok
Yorumla
Kayserili3884
Kayserili3884
9 ay
Bu kadar derin fanteziler içine girme evlenince zevk alamazsın psikolojine yansır normal iliski ve boşalma yollarını dene
Yorumla
Gizli Üye
Soran
9 ay
Tamamda fantezi değil bu fetiş sadece o kadar
Yorumla
Daha Az Göster
Gizli Üye
Soran
9 ay
Zaten normal boşalıyorum kendim yaparken falan
Evlide değilim ayrıca
Yorumla
Kayserili3884
Kayserili3884
9 ay
Anladım gizliymissin zaten bir şey yazılmıyor
Yorumla
Gizli Üye
Soran
10 dk
Ya şey kızlara bak sadece öyle daha kısa olur bence
Yorumla
Gizli Üye
Soran
5 dk
Şu KS maalesef kocaman yer maalesef
Keşke avuç içi kadar olsaydı
Bulurdun muhtemelen
İşte maalesef çok kalabalık yer olduğu için karşılaşamadık o kadar zaman
Keşke bunu önceden fark etseydik
Yanlış yere yazdım ya
Başkasına yani sana demiştim
Ya şey den başlıyor cümle
Copy paste yaptım
O kadar hızlı yazıyorum kin yaptığın yorumu fark etmedim 🤭🤭🤭
Oha cidden mi ama beni nasıl bulamıyorsun anlamadım
Ben dışında herkese görüş yazdın sanırım kghj
Keşke 1 tanesi bile tutsa çok güzel olurdu
Baya yoruldum işte 500 yorum vardır belki şansımız yok demek ki
Olsun 7 Marta kadar yapalım
Tutmazsa zaten artık söyleyeceğim:)
Sıkıntı etmeyin hiç
Müsait olduğum zamanlarda resimli de soracağım
Belki o şekilde popülerde olabilir bilmiyorum
Bu akşamlık müsait olmadığım için resimsiz sormuştum direk yazmıştım o kadar
Öyle işte
Bana da müsade malum yasli teyzeler de geldi şimdi baslar lar bütün erkekleri torunlarına almaya 🤣🤣🤣😂çalışmam gerekiyor çünkü hastalar daha önemli benim için 🙏🙏
Ee tabiki de site önemli değil
Görüşürüz KiB 🤗
İyi geceler ve iyi çalışmalar dilerim 🤗🌜
Teşekkür ederim sağol güzel dileklerin için site önemli değil ama Mart 7de önemli olacak 😂🤣😂
Doğru kghj
Bende heyecanla bekliyorum o günü..
Ne demek 🤗
Şimdiden iyi sahurlar 🌜😋
Bizde oruç tutmak yasak 😂🤣
İmkanlar var uğraştığımız şeylere bak 🤣😂🤣
Nedenki
Olsun ya böyle daha güzel jgjk
Ben seviyorum merakları tesadüfleri o yüzden jtjk
Bu arada 2 saat geçmiş sorulardan
Çok gizli üye sorusu Varya onlar olmasa bulabilirdin bence
Az önce bende baktım çünkü bu hesaptan kendi sorularıma
Rahatsızlık vermsin hastaya ondan yasak
En azından emek var ugras var diyerek uzun yıllar arkadaşlık olacak hissediyorum 😊😊
Olabildiğince hala bakıyorum ama sorunu gizli sormasaydin keşke çünkü sırf gör diye açık açık cevapladım ama kategorisi ne onu soracaktım sonra vazgeçtim
Gizli değil zaten açık profilim
Bilmem nasip inşallah 🤗
Ha tamam olsun sonradan halledersin
Bizim özel gün orucu gibi düşün kghj
Neden gizli Sorayım beni bulmanı istiyorum zaten
Sadece gizli üye soruları çok fazla o yüzden kalabalık oluyor gönderiler onu demek istemiştim
Evet aynen Sizin özel gün orucu gibi istemiyorlar hijyenik açısından hastalar rahatsız olması niye istemiyorlar Biz de o yüzden tutmuyoruz profilin açık sorunu ama ben yine de bulamıyorum seni Neyse yapacak bir şey yok özel olan her şey güzel olduğu kadar da uğraştırır biz de seni bulmak için uğraşalım bakalım Ne zaman buluşacağız seni Umarım bana yeni Mart 'ta gizliden çık Sana mesaj atayım diye yorum yapma malum panoya kopyaladım seni demiştim😊😊
Hayır direk ana hesabımdan takip atacağım o şekilde:)
Teşekkürler ☺️
Sizde benim için arkadaşlık olarak özelsiniz
Bir şey diyeceğim
Bugünlük değil ama bir soru türü seçeyim ondan 5 tane sorayım
Öyle daha kolay bulabilirsiniz bence
Daha iyi olur dimi öyle yapalım
Bugünküleri kafama göre sormuştum belli bir tarzı değildi
Çoğu diğer soru tarzı başlığı altındaydı
Bir tanesi müzikti o kadar
Sizede o soru türünü derim
Benim için hiç sorun yok Nasıl istersen direkt mesaj atabilirsiniz Maksat senin dediğin olsun hayallerin gerçek olsun diye sahur kategorisinde paylaşabilirsin
ya da ramazan daha iyi olur
Ama hep dini sorular sıkıcı olur
Gün gün farklı yapacağım
Heyecan işte da bende onu arıyorum jgjk
Zaten 6 marta kadar o kadar
Sonrasında zaten tanışırız benim için de sıkıntı yok :)
Hemde birazcık Xper kasarım gı fena mı olur jgjk
O ellerindeki kolkarındaki güzel damarlara ve bu ponçik arkadaşlığımıza değsin istiyorum birazda 💙
Kollarındaki*
Yarın ramazan yaparım birinci günü diye olur mu
Sen nasıl istersen öyle olsun istediğin kategoriye soru sorabilirsin bana sadece kategoriyi söyleme yeterli o kadar görür de 5 yıl önceki soruya bile cevap vereceğim zaten Biz şu anda Kader biri bir araya getirmiş gibi yapacağız ama vakti olmuyor Biz kendimiz bir araya geleceğiz ama şurada bir gerçek ilk zamanki halinde Şu anki halin arasında çok fark var ama beni inanılmaz derecede şaşırtıyor Aynı zamanda da mutlu oluyorum😳😊😊
Gönül isterdi damarlı olan bütün her yerimi sana göstereyim çünkü sana verilebilecek en güzel hediye bu diye düşünüyorum damarlı olan Ellerime kollarıma sana göstermek seni mutlu edecektir diye düşünüyorum arkadaşlığımız çok güzel olacak çünkü ben sana sürekli resim atacağım😊😊
Nasıl yani ben olduğum gibi biriyim
Bu arada maalesef dün soramadım
Çünkü dokuzda uyuakaldım çok yorucu bir gündü benim için ondan muhtemelen uyuyakaldım
Özür dilerim
Haberde veremedim
Ya ben sadece ellerinizi kollarınızı merak ediyorum o kadar
Nude tarzı bir şeyler asla istemem
Endişelenmeyin 🤗
Bu arada günaydın mutlu sabahlar diliyorum 🤗🌞
Günaydın size de teşekkür ederim
Yok önemli değil olabilir insanlık hali bende dün 480 tane yorum yapmışım 🤭🤭🤭
Kendinizi yormayın demek isterdim ama ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum o yüzden karışmıyorum 🤭
Nude değil bem gerçekten sizi mutlu etmek beklentinizi karşılamak istiyorum o yüzden bu konu hakkında baya heyecanım var 🤭🤭
Rica ederim
Ya ben haber verince yapın bence
Ki yaptığımda haber veririm sordum diye
Ya iş değil çalışmıyorum öğrenciyim
Sadece yorucu bir gündü o kadar
Tamamda el ve kollar yeterli bence:)
Keşke boşuna uğraşmasaydınız ya bir gün daha uzatırız 8 marta çekeriz
Dünü ancak o şekilde telafi edebilirim maalesef sınırlı soru hakkım olduğu için günde 10 tane soru soramuyorum
Soramıyorum*
Yo boşuna yorum yapmış olmadım ki yeni insanlar tanıdım Xper seviyem yükseldi 🤣😂🤣
Öğrenci olmak zordur Bi zaman da bilirim 🤭🤭
Sorun yok önce ellerimi çekerim baktım ki güzel beklentinizi karşıladı devamı gelir sorun yok nede olsa vücut benim vücudum bayramda şeker niyetine çeker çeker gönderirim 🤣😂🤣
8 marta falan çekmeye gerek kategoriyi bana söyleyin zaten o gün kesin denk geliriz merak etmeyin 🤭
1 kategoride 2 tane sorun yeter bana
Ya ben olmayınca boş demek istediğim kghj
Ya çekmeyelim peki yine 7 Mart olsun ama 5 tane soracağım aynı kategoriden
2 taneyle bulacağınızı sanmıyorum
KS kocaman bir yer sonuçta
Gene aynısı gibi yapalım değişmesin
Evet KS kocaman bi yer ama mantıklı davran riski en aza düşür siz iki tane soru sorun bende yorum yapmaya 15 dakika sonra başlarsam kesin bulurum ve 3 5 yorum yapmayacağım ki Soru süresi 5gun olana kadar yorum yapacam p zaman kesin bulurum 🤭🤭
şu an KS de galiba aranan birisisiniz herkes sizi yorumlarda arıyor FBI a haber versek acaba bu böyle olmayacak 🤣😂 qcaba şu an kaç kişi sizi arıyor 100 kişi var mı 🤭🤭🤭
Peki 2 tane de benim için normal 5te fazlaydı
Ama yapardım yani benim için sıkıntı yok
Yok ya abartmayın hghjj
Sadece sizle iletişime geçmek istiyorum bu kadar
Ben bu soruyu bulunmak için açmadım
Sorun yok ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum artık şu yorumlardan çıkmak için en aşağıya inmak cidden artık zulüm gibi geliyor ama her defasında az kaldı diyorum 🤭🤭🤭
Ban şaka olsun diye öyle aranıyorsunuz falan dedim 🙏
Bende sizinle iletişime geçmek istiyorum 🤭
Belki sormak istediğiniz başka soru falan olur veya aklınıza bisey gelir diye hakkinizin hepsini harcamayın istedim o yüzden 🙏
Ee harcayayım ne olacak
Ben zaten o kadar soru soran bir üye değilim
Benim için önemli değil açıkçası
Yeterki beni bulun o yüzden olabildiğince ihtimali arttırmak istedim bu kadar
Benim için de öyle maalesef hghjj
Ha gayret dişimizi sıkalım az kaldı zaten:)
Madem öyle neden biz bekliyoruz ki şimdi sorun soruları şimdi bulayım sizi olmaz mı 🤭🤭
Bende istiyorum sizi bulmayı ama bekliyoruz iste 🤭🤭
Dişimizi sıka sıka ağzımda dış kalmadı ama yinede siz bilirsiniz 😂🤣😂🤭
Ha dünkünü telafi etmek için mi?
Ben genelde akşamları soruyorum o yüzden akşam bir saatliğine yapmıştık ya zamanını
Kalır kalır bişey olmaz jgjk
Aynen ister dünkü nün telafisi denir istersen de artı yeter canıma tak etti dersin sana kalmış 🤭🤭
Sorun yol içinizden nasıl geçiyorsa sabah öğle akşam veya sahurda umarım ben uyumam bu akşam da 🤭🤭🤭
Bende kalmaz eminim çünkü çenem ağrımaya başladı 🤭🤭
Ama öğle vakti erken bence ya
Ben açıkçası iftardan sonra yapmak istiyorum olur mu
şu an soru sormak istemiyorum
Birde şey 2 taneydi dimi
Peki peki tamam nasıl istersen öyle olsun siz ne zaman isteseniz o saatte o zaman da sorun haber verin yeter bana 🤭
Evet 2 tane ama keyfiniz ne isterse onu yapın isteseniz 5 tane sorun 🤷♂️🤭
5 tane sormak istiyorum
Sizin için tüm haklarımı kullanayım kesin olsun:)
Yine aynısı gibi
Tamam haber vereceğim tabiki
Peki tamam 5 tane sorun istersiniz gizli hesaptan sorun malum erkek bireyleri birazcık hadsiz olduğu icin sirf gorusmek için rahatsız edilmeyin istemem ben gizli olmadan yorum yaparım illaki görürsünüz
Sizin orada ezan kaçta okuyor peki
Hayır açık profilimde soracağım
Benim hesabım gizli zaten sorun olmaz ve görüş kaldırabilirim sıkıntı olmaz
Düşünmenize gerek yok
18 20 geçe burada
Ya ben mutfak işide yapıyorum iftardan sonra sorduğumda haber veririm yine da
Bunu düşünmenize gerek yok
Bunu da*
Peki madem Siz nasıl istiyorsanız öyle olsun İstediğiniz kategoride istediğiniz kadar soru sorun profiliniz açık veya kapalı size kalmış bir şey ben karışmıyorum Sadece akşam Sizden gelecek olan yorumu bekliyorum ben soruyu sordum şu kategoride diye sizden bir yorum geldiği zaman ben Yorum yapmaya başlayacağım
Tamamdır anlaştık
Ben dedim tek kategoride topluyacağım hepsini
Dün misal ramazanla alakalı soru soracaktım
Öyle yapacağım
Tek tek kategori aramakla uğraşmayın
Yok hiç problem değil 5 soru 5 farklı kategori olsa da olur 5 soru tek kategori olsa da olur Benim için problem değil zaten bu akşam illaki karşılaşacağız sorduğunuz sorularda İlla Ramazanla alakalı bir şey sormanıza gerek yok Aşk ilişkileri kişilik karakter yemek tarifi hangisini istiyorsanız onu sorsanız da olur
Tamamda ben tek kategoride yapmak istiyorum
Ayrı ayrı uğraşmak istemiyorum
Bulana kadar her gün farklı kategoride soracağım işte
Bugün olmadı diyelim yarında kişilik karakter kategorisini yaparım gibi işte
Ben o şekilde düşünmüştüm
Ayrıca dünün telafisi olduğu için ramazanla alakalı olacak demiştim
O kadar
Benim için hiç problem yok Nasıl istersen öyle yapalım bulana kadar tek kategoriye bulana kadar farklı kategori
Nasil düşündünüz veya ne istiyorsun ben hepsine tamamim bu qksam sizi bulana kadar bu akşam uğraşacağım çünkü bariz belli ki ikimizin de canına tak etti 🤭🤭🤭 telafi falan yok insanlık hali olabilir uyuya kalabiliriz işimiz olabilir veya unuturuz modumuz düşük olabilir bunlar olabilir 🤭
Ya olsun gene de telafi işte jgjk
Anlayışınız için teşekkürler 💙🫂
Kendini mahcup hissetme sorun yok ben empati kuran anlayışlı olan ve konuşkan birisiyim sorun olmaz benden yana zaten tanıdıkça sende anlayacaksın nasıl Bi kişiliğe sahip olduğumu 😊😊
Mesela bak ilk konuşmamıza bak sonra son sinirli oldun kavga çıktı şimdi yine gülüyoruz burada bile nasıl birisi olduğumu anladın diye düşünüyorum 😊😊😊
Biliyorum da yinede mahcup oluyor insan işte elinde olmadan
En azından anlayışın için teşekkür etmek istedim bu yüzden o kadar 🤗
Bende konuşkan biriyim bu arada tam adamını buldunuz jgjk
Merak etme gün gelecek bunları hatırlayıp güleceğiz güzel anı oldu ikimiz içinde 🤣😂🤣
Bakalım ne kadar konuşkan birisisin bu akşam belli olacak hersey dimi 🤣😂🤣
Bulursan tabiki belli olacak hghjj
Umarım bulabilirsiniz bu sefer
Ben soru taslaklarını hazırladım bile
Böyle özellik olduğunu bilmiyordum bu arada ilk defa öğrendim sayenizde jgjk
Bu da güzel bir şey yeni bir bilgi daha öğrendik akşam size zaten bulacağım bundan eminim çünkü ben de bayağı plan yaptım burada daha kolay bulabilmek için daha rahat bulabilmek için zaten bulduğum zaman siz bana haber verirsiniz veya mesaj atarsanız bilmiyorum Nasıl isterseniz öyle yapın ama bu taslaklar konusunda ne demek istediğini de anlamadım Bunu da akşam bana anlatırsanız sevinirim😂🤣😂
Bu akşam kesinlikle buluşacağım Bundan emin olabilirsiniz Çünkü siz soru sorduktan sonra söylediğiniz kategoriye ne kadar soru varsa bütün sorulara yorum yazacağım ve akşam o kategoriden hiçbir şekilde Dışarıya çıkmayacağım Hep o kategoride kalacağım🤣🤣😂
Ee peki bakalım umarım yaparsınız:)
Ya soru sormadan önceden taslak hazırlananiliyormuş
Bu özelliği bilmiyordum tesadüfen öğrendim onu diyorum kghj
Hemde kaç senedir sitede olmama rağmen bilmiyordum konununun komik tarafı o
Ben kendime inanıyorum ve güveniyorum inanmak başarmanın yarısıdır O yüzden bence bu akşam biz birbirimizi bulacağız bütün Hasret son edecek bütün merakımız geçecek ben öyle düşünüyorum Ben de yıllardır buradayım taslak konusunu şu anda ilk defa sizden duydum bakalım akşam o kadar Konuşkan dediniz ama saat kaçta uyuyacaksınız çok merak ediyorum🤣😂😂
Doğru öyle
Umarım bende çünkü çok istiyorum bunu..
Oha ne güzel işte jgjk
Lazım olunca kullanırsınız
Erken uyusamda uyumasamda fark etmeksizin konuşkan biriyim öyle diyeyim bari jgjk
Şu an herkes oruç tutuyor ve Akşam ezanını bekliyor ama bizim İkimizinki çok farklı ezandan sonra bir buluşmayı da bekliyoruz biz çifte heyecan yaşıyoruz ikimiz de🤣😂😂
Ben Konuşkan bir insan olduğum için asla Karşımdaki insana rahatsızlık verecek bir şey söylemem ama içimden nasıl geliyorsa da öyle konuşurum gözlerin güzelse güzellerin çirkinse çirkin derim asla farklı bir şey söylemem o yüzden benimle konuşurken beni söyleyeceğim veya anlatacağım her şeyin noktasına virgülüne kadar her şeyin şaka olduğunu bilmeni isterim zaten Ben ciddi bir şey söyleyecek olursam cümlemin başında ciddi ciddi sana Bunu soruyorum diye altını çizerek sana söylerim
Bende bekliyorum ama heyecanla değil
İftarı heyecanla beklemiyorum
Ama karşılaşmamızı tabiki heyecanla bekliyorum 🤗
Dürüst olman hoş:)
Anlıyorum bende zaten o yüzden random atmıştım o cümlenin sonunda
Ben bekliyorum Çünkü ben tatlı hastası bir sütlaç tatlısına aşık bir insan ve bu akşam yemekten sonra da tatlı var o yüzden heyecanlı ve dört gözle tatlı yiyeceğim saatleri bekliyorum Ve tabii ki de seninle tanışmayı ve seni görmeyi de ayrıca merak ediyorum ve heyecanlanıyorum Ama bu iki heyecanı şu şekilde bastırıyorum tatlı yerken Seninle konuşmak çok güzel olacak🤣🤣🤷♂️
Şimdiden afiyet olsun kghj
Ben de tatlı seviyorum ama seçiciyim sütlaç sevmiyorum ve genelde de yemekten sonra tatlı yemiyorum
Kafama göre yiyorum böyle işte
Gel beraber olsun demek çok isterdim ama konu sütlaç olunca hiç içimden gelmiyor nedense 🤭🤭🤭🤣
Ben sütlaç a aşık birisiyim 🤭🤭
Benim için fark etmez yemek tatlı taştan yumuşak olsun karnım doysun yeter bana 🤭🤭
Sana kadayıf bomba atom sütlü nuriye saray burmasi veya padişah tatlısı mi verelim 🤭🤭🤭
Kadayıf tercih ederim
Yok yok birlikte olmasın tabiki
Üzerine kusmamı istemiyorsan tabi jgjk
Sen tatlıcısın sanırım anladım
Ama ben öyle çok tatlıcı değilim
Ben etçiyim jgjk
Eti çok seviyorum her türlü de yerim
İşin ucunda buluşmak varsa kusmayı ben kabul ederim 🥰🥰
Ben genel olarak yemek yemeyi seviyorum hoşuma gidiyor çünkü 🥰🥰
Vallaha eti bende severim ama işte alırsak 29 Şubat misali 4yilda bir qnca 🥰🥰😂🤣
Bende yemek yemeyi severim
Tatlıcı değilim sadece o kadar
Hee maalesef ekonomi yüzünden maalesef farkındayım jgjk
Yok canım o kadar da değil
Abartmayın jgjk
Zaten birbirimizi bulamazsak 7 Mart 'ta iletişime geçeceğiz
O kadar içiniz rahat olsun 🤗
Ben kendimden çok eminim biz bu akşam buluşacağız ve görüşeceğiz
Ben o geceden de sonra değilim maalesef ama umarım olur ne diyeyim
Ne olursa olsun Bu akşam seni bulana kadar uyumayacağım madem böyle olsun istiyorsun Senin hayallerini gerçekleştirmek seni mutlu edebilmek için bu akşam senin sorduğun sorunun altına yorum yapana kadar durmak yok
O kadar da değil gerçekten bak
Abartmaya hiç gerek yok
Ve bunu yapmanıza da gerek yok
1 saat yeterliydi da işte
Uykunuzdan etmek idte6
İstemiyorum*
Gerçekten hiç problem değil benim için zaten yarın işe gitmiyorum o yüzden Herhangi bir problem olmaz Beni Düşünmeniz çok ince ve zarif Çok naziksiniz Ama bu akşam sizi bulmam lazım🤣🤣😂
Ha tamam peki bugünlük öyle olsun ama yinede bulamazsanız anlattığımız gibi 1 saat olsun
Sonuçta çalışan birisiniz o yüzden uykunuzdan etmek istemem
10 aydır buluşamadık görüşemedik Bence artık buluşmanın ve görüşmenin vakti geldi bu akşam bu hasret bitiyor diyebilir miyiz🥰🥰😂😂
Evet doğru bir saat yanlışlık ve o anlaşmanın dışına çıkmıyorum ama bir saat içerisinde istersen 10 tane yorum yaparım istersen 500 tanıyorum yaparım o bir saat içerisinde istediğim kadar yorum yapabilirim bunun için bir şart koymadık ortaya dimi 😂😂🥰😂
Biter umarım kgjk
Yapabilirsen yap istersen jtjk
Şimdiden kolay gelsin ararken ne diyeyim artık
Bu qksam bütün hasret bitiyor diyebiliriz dimi 🥰🥰
O gün cidden sinir oldun dimi bana karşı ilk güncelleme yaptığın zamandan bahsediyorum 🤭🤭🤭😂
Evet ya sanki beni takip ediyormuş gibi bir his verdin jgjk
İnşallah diyelim
Çok merak ediyorum acaba o akşam ne kadar Sinirlendin ve benim hakkımda neler düşündün acaba küfür etti mi diye çok merak ediyorum😂🤣
Küfür etmedim ama çok gıcık kapmıştım
Hemde güncelleme yapar yapmaz hiç beklemiyordum
Bir ara beni tanıyor mu diye düşünmüştüm kendi kendime jgjk
Ama sonra saçma olduğunu düşündüm
Olayda büyüyünce sinirlenmiştim doğal olarak
Sinirlenincede küfretmedim o kadar da yapamadım
O güzel sohbetlerden dolayı birde o yüzden de nikini silmemiştim panodan
Böyle işte
Ben hala Şoklardayım Çünkü o zaman öyle davrandım ama şimdi gülüyoruz eğleniyoruz Bu gayet beni mutlu ediyor ama o gün Gerçekten birazcık ağır konuştun yalan yok benimle biraz Ağrıma Gitti Hatta göğsüm sıkıştı öyle diyebilirim sana çünkü ben her zaman gülmüyorum mutlu olmayı hedeflediğim için Bu söylediklerin beni çok üzmüştü Umarım bundan sonra o şekilde kavga etmeyiz güzel bir arkadaşlığımız ve dostluğumuz olur
Dilimin kemiği yok maalesef yapacak bir şey yok
Tekrardan özür dilerim
Birde hani değer verdiğim sevdiğim kişilerden değilsiniz normal arkadaşız benim için o yüzden de
Misal sevdiğim değer verdiğim olsaydı biraz daha laflarımı seçerdim onun hatırına
Umarım ama kavgada olsa da yine tatlıya bağlamak daha önemli bence
Lütfen daha fazla özür diliyorum deme şaka yapıyoruz eğleniyoruz umarım bendenondeger verdiğin kişilerin arasına girerim 😂🤣😂
Nasipte varsa jtjk
Ya ne bileyim öyle ciddi şekilde yazınca benimde içimden geldi
Şakalaşırken aradaki samimiyeti yüksek tutmak için yapıyorum benn😂🤣😂
Ya emoji olmayınca anlayamadım ya kusura bakma kghj
Sanaldan böyle oluyor mimiklerimiz göremiyoz maalesef jgjk
Neyse artık ben çıkayım iyi akşamlar diliyorum 🤗🌜
Hayırlı iftarlar ayrıca
Sen yeter ki emoji işte 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Ben her zaman şaka espri karışık konuşurum 😂🤣
İyi aksamalar hayırlı iftarlar saat 10da görüşürüz
Peki alışacağım artık sanırım hghjj
Teşekkürler ☺️
Bu arada iftardan sonra değil miydi?
Bugünlük yani
Ben açtım iftarımı istersen şimdi yapalım istersen saat onda nasıl istersen kararı sen ver
Gündüz iftardan sonra demiştik
Bence şimdi yapalım
Bu arada afiyet bal şeker olsun 🤗
Ben soruları sorup haber vereceğim
Teşekkür ederim sağol sana da afiyet olsun umarım sende benim tıka basa yemedin miden ağrımiyordur 🥰🥰
Tamam o zaman şimdi yapalim bitince bana haber verirsin
Yaptım bile
Ramazan kategorisi olmadığı için diğer kategorisinde hepsi umarım bulursun
Yok güzelcene yemiştim
Umarım geçer ,🤗
O zaman hadi bana müsade sorduğun soruyu bulunca bana haber verirsin 🥰🥰🥰
Tamam
İnşallah bulursun 🤗
Heyecanlandım yine jgjk
Heyecanlanmak güzeldir merak etme benimde heyecanım var acaba ne sordun 🥰🥰
Seni buldum yorum yapayım mı yoksa direkt mesaj mı atayım 🤣😂🤣🥰
Ramazanla alakalı sorular işte
Hemde görselli yaptım
Ama popüler değil
Normal sorular kısmında muhtemelen
Ve açık profildeyim
Emin misin yorum yap tabiki
Evet eminim ramazan da çocukken neyi özlediniz demişsin hatta 🤣😂🤣
Mesaj kutumu kapalı
Oha öyle bir soru sordum evet kghj
Yorum yap öyle iletişime geçelim
Mesaj kutum kapalı profilm gizli
Gizli üye olarak sormadım ondan gizli değilim demiştim
Yorum yaptım artık gerisi sende😊😊
Tamamdır yaptım hghjj
Hala burada mısın acaba merak ettim 🥰🥰
Değildim bayadır girmiyorum 2 hesabıma da
Hoş geldin seni burada görmek cidden beni çok çok mutlu etti eski günler geldi aklıma 😊😊 uzun zaman oldu hayatın nasıl neler yapıyorsun
Hoşbulduk ama ben yine çıkmıştım
Şey buradan konuşmasak olmaz mı ben ana hesabımla mesaj atsam olur mu
Ksye uzun süre girmediğim için mesajları ve bildirimleri silmiş maalesef ama yinede sizin hesabınızı hatırlıyorum size mesaj atsam oradan
Olur mu?
Olur tabiki de yazabilirsin bekliyorum
Mesaj attım bile gizliye alabilirsiniz 🤗
Kum saati vücut
ayva göbek
esmer ten
İnce uzun göbek deliği
hafif karın kası
Yazarken çıldırdım
Göbek deliği mi iğrenç gerçekten bu nasıl fetiş oha hiç duymadım jgjk
Kum saati bele ince uzun göbek deliği aşırı tahrik edici sırt oraya bakıp yükselebilirim.
Baya garip bir fetiş bence
Bende diyorum kadinlar neden seyimi begeniyor atinca fotosunu
İyiymiş
Foto istersen atarim
Gerek yok ben milletin şeyine bakmaya gelmedim siteye kusura bakmayın
Ahaha saka yapiyorum
Peki gülmedim ama güzel değildi
Seviyomussun ya o komigime gitti
Peki
E gel gor
Ya abi bir salın beni
Kendi kendime de güncelleme yapamaz mıyım
Yaap bende kendi kendme guncelliyorum
Ben ama milletin şeyine bakmaya gelmedim siteye saçmalamayı kesin yani
Ve beni salın
Rahatsızlık vermeyin
Wowww sanıyorum tam aradığın özelliklere sahip ama görmek hoşuna gider mi bilmem
Benim fetişimde var ama çok farklı
Neymiş merak ettim
Bu arada çok iyi şanslısınız kgjk
Bakire bir kızla sevişmek o kıza içerisinde rimming olan oral yapmak
Sıradan anlattığıma bakma yer uygun olsaydı açıkça yazardım fantazimi
Şanslı olan ben değil kız olacaktır
Ha anladım
Garipmiş oda
Biraz gif ve fotolar ile bazı şeyleri anlatmak daha güzel olurdu sanırım
Gerek yok internetten bakmıştım
Açıkça yazabilsem muhteşem olurdu hatta renk heyecan katması için eklerle
Gerek yok
Sorum kaldırılsın istemiyorum
Ok sana yazdığım fetiş Arzum bazı özellikleri taşıyan bir kızla yaşamak isteyip seksten daha çok zevk aldığım bir şeydir
Peki
Mutlu akşamlar
Teşekkürler sizede
😊
Kol hariç damarlı 17 cm seyim var adem elmam çok belirgin ve dudaklarım çok kalın.
Güzelmiş
Fetiş değil ama gülüş ve eller benim için önemlidir
Dudak üstü/kenarı ben
Kılsız pespembe minyon bir vücut
Adem elması hariç hepsi var. Dudaklarım orta dolgun
Dudaklarınız küçük gözüküyor
Ben gerçekten dolgun dudaklardan bahsetmiştim
Damar olması iyiymiş
Ben fetişimi ilginç baya ama güzel bence
Fotoğrafta neyse o. Evet ben çok acayip bi fetiş
Peki
Daha işin içine girdikçe bisürü şey çıkar. Adını bilmediğim fetişler var
Benimde var bu soruyu sordum ve şaşırmıştım jgjk
Deri giyimden, saten giyimden, ayak, el, tuvalet vs daha bi sürü şey
Evet baya var
Benimkilerse sadece üstte yazanlar bu kadar ki bana da yetiyor
Bende var bikaç tane
Hmm peki
Damarlı damarlı geldiim awdawda
İyiymiş kgjk
Benim sanırım gömlek ve gözlük en önemli ayrıntım
İlginç
Valla tam beni tarifetmişsin.
İyiymiş
Kocam olursanız tavsiyenize uyarım
Onun dışında maşallah der geçerim jgjk
Nasipte varsa artık ne yapalım
Yani ama sanaldan olmaz ve yürütülmez
Kusura bakmayın nasip işte
boş ver in gitsin
Maşallah deyip geçiyorum
Sanaldan olmaz zor baya saçmalamayın kimseye öyle güvenilmez sanaldan gerek yok
boş ver in gitsin
Tamamda reelde hiç değilse görüp bululabşlirsin
Ama sanaldan olmaz saçmalamayın yani
Ki davranışlardan da anlarsın zaten zamana yayıp ama sanalda bu olmaz
O yüzden sanaldan herhangi bir ilişki tasvip etmiyorum kusura bakmayın
Ki istemiyorum da kafam rahat benim zorlamayın salın beni
Gel sana bol damar göstereyim :D
Gerek yok yaneexte var ben görüyorum
Ballbusting vs cuntbusting var benimde
Oha ne kadar ilginç
Ben şeyime tekme atılsın istemem canım çok yanardı
Amaç canini yakmak değil zaten zevk vermek sadece. Kalçalarına şaplak yemek gbi düşün abartmadan ama hafifçe ama anlatmasi da zor tabi 😊
Haa o zaman iyiymiş jgjk
Bende yapardım hatta ayağımla hafifçe okşardım da
Hah bak 😊 hafif oksarken hafiften alttan vurup toplari havaya ziplatiyosun işte.. erkeğin reflkesle tepkisi hoşuna gider heralde popsunu arkaya cekmesi falan
Evet tabiki Giderdi
Her şey herkesle yapılmaz zaten. Dedigim tarzda videoları gördüysen bacaklarini acarken kadinlarin suyu damlamaz erkeklerinki de kalkik olmazdi 😄
Yani katılıyorum
Fikrin değişti o zaman jsjs
Bondage var birde sanatsal bağliyorlar ya
Oda güzelmiş az önce baktım seksi yani
Ağız topu, anal plug deri tasma gbi falan seylerde var kelepçeli
Biliyorum ama onlara gerek yok bence
Her bir yoruma 1dk cvp yazsan 40 dk eder kksjd
Niye bunu hesapladınız şimdi onu anlamadım
İkisindede bol damar var benim
İyiymiş
Bakcsn mı
Ben buraya milletin şeyine bakmaya gelmedim kusura bakmayın