Kendi fiziğimi beğendiğim için sürekli nude çekip gizli klasörlerde saklarım arada açıp bakıyorum tabi😅
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
telefonlarınızda özel fotoğraflarınızı saklamamanızı öneriyiorum son zamanlarda yine telegram gruplarında bir çok kızın bilgileri yayılıp telefonlarına erişip para karşılığı satıyorlar. çevremde başına gelen var2 aydır uğraşıyoruz bu duruma. meğersem 8 aydır telefonuna erişim sağlayabiliyorlarmış.2 dakikalık zevk için yapmaya değmez
914 Yorumla- +1 yıl
Bu bir uygulama ile mi yaşıyorlar
- +1 yıl
@kendinsorr1 bu telefonlarda reklamlar oluyo ya googlede başka sayfalara atıyo onlardan bile oluyo. ya da sağda solda seni görüp gözüne kestiriyorlar. sosyal medyalardan falan. sonra panel telegramında paylaşıyor peşine düşüyorlar ve ortaya para atılıyor. nudelarını bulup alyorlar nude yoksa boydan fotoları yapay zeka ile nude yapıp paylaşuyorlar sayfalar açıyorlar ve bir yerlere yükleyip bilgilerinle beraber veriyorlar. telefonunu ele geçirdikleri için o vakit ve kaçamıyorsun. kız kardeşime her gece seni izliylorum diye mesajlar geliyo. yazılımcı bir arkadaşım saolsun ekibiyle halletti bizim için. açıklarını bulup sıkıştırdılar.
- +1 yıl
Yuh neler neler yapıyorlarmış, yararı olduğu kadar böyle zararları da var demek ki, kanım dondu yeminle
- +1 yıl
@ÖylesineBirMikki benim kardeşimin başına gelmesinin nedeni o vakit daha 18 olmamasıydı. hedef önce benmişim ama sonra kız kardeşim reşit olmayınca benimde telefon iphone zor ele geçiriliyor diye ona dönmüş hedef. günlerce ağladı. psikolojisi bozuldu kızın. ve o günden beridir biz yüzümüzün bile fotoğrafını çekip galeride tutamıyoruz. ses kayıtlarını bile iğrençleşitirebildikleri için ses kaydıda atıp sohbet etmiyoruz. telefon bile kullanmıyoruz adam akıllı
- +1 yıl
İnsanlar neden böyle şeyler yapıyor ya, bu manyaklığın ötesi, hayır işin kötü ve iğrenç tarafı kardeşim reşit bile değilken böyle şeyler yapmaları, neden böyle bir şey yapar insan anlam veremiyorum yazık günah cidden
- +1 yıl
Ya yok kimseye yapmasınlar, bunlar yakalanamıyor mu, böyle ellerini kollarını sallayarak geziyor insanları tehdit ediyorlar
- +1 yıl
@ÖylesineBirMikki telegram kanallarında paylaşıldığı için 24 saat dolmadan mesajlar siliniyor silinene kadar herkes bilgileri görüyor. IP değiştiriliyor, fake hesaplar var. başka gruplarda paylaşılıp yayılor. telefonlara girebilen insanların yapabilceği şeyleri bilemezsin. bizim babamız zaten polis ama onların yapabilceği bir şey yok. allahtan arkadaşım vardı. kavgalıydık engellemiştim. grupta görmüş adımı ss attı sen misin diye. o çocuk hayatımda hiç olmasaydı haberimiz bile olmayacaktı. telefonumuzdaki bir çok bilgiyi arkadaşım aldı kendi kodlarına gömdü. kullanılan fotoğraflarımız veya bizim fotoğraflarımızla yapılan şeyler olursa hemen haberi oluyor ve onları yok edebiliyor. şimdi ki amaç açık vermelerini bekleyip üstlerine düşmek. EĞER milletimiz bir çok siberciyi hackeri hapise atmak yerine onlara imkan sunup affetseydi belki %20 de olsa hepsi el birliği ile mersis olayında bir şeyler yapabilirdi. hala bile içeriye alıyorlar. salın çocuklarıda başımıza gelenleri çözsünler
- +1 yıl
Evet ya teknolojinin zararları, eğer ki kötü kişilerin ellerine geçiyorsa bu teknoloji bir de çok sıkıntı, çok geçmiş olsun, kötü ve iğrenç bir durum, insanlar çok pislikler, elindeki telefona bile güvenemiyorsun artık, yardımcı olabileceğim bir şey olsa olurdum ama o tarz işlerden çok anlamam
- +1 yıl
Dikkat etmek gerekiyormuş, bilgiler için de ayrıyetten teşekkür ederim, siz de yine de dikkatli olun, ş*refsizlerin ne yapacağı belli olmuyor
En İyi Cevaplar
İnsanlar çok ilginç la, niye durduk yere tanımadığınız, bilmediğiniz insanlara çıplak hâlinizi atıyorsunuz? Ne malum bu insanlar fotoğraflarınızı yaymayacağı?
Evlilik niyetinde olmadığınız kişilere mahrem yerinizi attığınızda ve başka birisiyle evlendiğinizde o kişiye ayıp olmayacak mı? Kendinizi eşinize saklayın.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
82Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Eh bazen, yeni aldığım iç çamaşırlarını çok beğenirsem çeker saklarım bende.
81 Yorumla- +1 yıl
Ama aşırı beğenmem gerek mi diyosun
- Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılYani bazen cekiyorum oyle kimseye atmam tabi ama
170 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ya geçen sene popomu çekerdim öyle Ama kıvrımı çok hoş napayım
Neyseki bıraktım bu işleri iyi yere gitmiyordu102 Yorumla- +1 yıl
Kendini begenmek güzel be
- +1 yıl
Elin şanslı olcak sanki
Bende çok yaparım bazen sexting için de kullanirim 🌸
161 Yorumla- +1 yıl
Vücudun çok güzel olmalı ten rengin çok güzel çünkü
+1 yılÇekiyorum genellikle her mastürbasyon yaparken video vs sekx anında sonradan izlemesi zevk veriyor
00 Yorumla
+1 yılHayır sevmem bir kere denedim cinsel isteğim o gün bugün yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bazen kaldır indir yaparken videoya alıyorum sonra sexting de paylaşıyorum
10 Yorumla Ne güzel bir metod, acaba atarmısın bana klasörünü.
11 YorumlaOoo boy boy, farklı açılardan önden Altan yandan bosalirken bile
10 Yorumla
+1 yılerkek olarak hiç çekmedim gerekte duymadım riskli bir iş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Bende çekiyorum bazen, güzel pozlar veriyor musun?
00 YorumlaBi kız arkadaşımda da böyle bir huy vardı anlam verememişim demekki tek o yapmıyormuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı.
+1 yılyatağın tam yanında boy aynası var ben genelde fotoğraf çekmek yerine oradan izlerim :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇekiyorum çok da hoşuma gidiyor maşallah keserseklikli gün
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılProfesyonel fotoğrafçıyım. Nudist çekimler de yaptım ama kendimi çekmek hiç aklıma gelmedi 😄
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu bende yapıyorum vucudum iyi ama ben nude atmayı daha çok seviyorum
00 Yorumla
+1 yılBende aynı şekilde ama aşıp bakmıyorum isteyene gönderiyorum🤣
00 Yorumla
+1 yılBende Aynısını yapıyorum inanki 😋😋
şu an Hala Var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı. Oha cidden mi😬😁 ilk kez duyuyorum ben hiç yapmam öyle şeyler her gün gördüğüm şey zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. Kendi kuyruğunu yiyen yılan videosu geldi aklıma.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılYa orada tozlanip gideceğine 1 2 tane paylaş bari ben de görimmm noluuuyyy
00 Yorumla
+1 yılben sevmiyorum cunku biri gorurse diye falan dusunuyorum devamli
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet kendimi parmaklamayı da cok severim.
100 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet seviyorum, çekerim 😌
190 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHç çekmedim ne gerek bakınca görmüyon mu?
142 Yorumla- +1 yıl
Memelerine bakıp aziyor zilli 😝
Cevap sahibi+1 yılSaygısız terbiyesiz @nana sor o daha iyi bilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet yaparım bende 🙈
211 Yorumla- 1 yıl
Bende yapıyorum istersen birbirimize gösterelim hünerlerimizi
+1 yılBir gün telefonun hacklenirse görürsün saklamayı 😅
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Severimm
100 Yorumla
+1 yılFiziğim senşn kadar güzel olmadıpı içşn çekmiyorum. Ama isteyen kadınlara atıyorum
00 Yorumla
+1 yılYüzünü kapatarak çek maske ile falan belli olmasın sensin
00 Yorumla
+1 yılZevke mı geliyon napiyon
80 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet çok severim
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok fotoğrafım var
00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum ya isteyen olursa atarım
02 Yorumla- 1 yıl
Noldu niyr ki
+1 yılÇok güzelsin demekki☺️ değil mi
00 Yorumlaen çok beğendiğin yerin
00 Yorumla
+1 yılAslaaa lüzum yok saçma sapan işlere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılspor yapıyorum. evet :D
00 Yorumla
+1 yılGönderip siliyorum
00 Yorumlatabii ki hem foto hem video:)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Bizde seks yaparken video cker resim çeker izleriz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Vucudum güzel olsa ever
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılYok gerek bence kadınlar için durum degisebilir
00 Yorumla Bir gün patlarsan ayvayı yersin ama 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece sen görüyorsan ne anlamı var ki. Birileri görüp yorum yapmalı
00 YorumlaKızlar ne şanslı ya 😀 🍀
00 YorumlaHahah tam şu an cekıyordum bende spordan cıktım
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşim çekiyor.
1413 Yorumla- +1 yıl
İnşallah başka adamlara atmiyodur
Cevap sahibi+1 yılBunu neden yapsın?
- +1 yıl
Çok var Twitter da eşini paylaşan g. vat
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum ama insanoğlu çok da belli olmaz.
- +1 yıl
Bende ondan dedim zaten.. güzel kadinla evliyim der gibi paylaşan çok oluyor. Sohbet etmek istersen yaz bana.
- +1 yıl
Açıkçası hoş oluyor böyle.
Cevap sahibi+1 yılBazen benim, bazen kendinin. Ama benim cloudda birikiyor.
- +1 yıl
Yüzün açık mı çekiyor
Cevap sahibi+1 yılÇok azında yüzüm görünür.
- +1 yıl
Böyle paylaşım yapan çok erkek var. Eşimi yorumlayın diye.. inşallah seninki öyle değildir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki vücudunuza iyi bakmışsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldonlu mu
112 Yorumla- +1 yıl
Yas kac
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTehlikeli bir iş
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aynada baktığım yetiyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Sert halini çekip saklıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
25 30 yıl sonra bakıp iç çekersin 😁
+1 yılHiç onların görünmesini istediğin oldummu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekiyorum
161 Yorumla- 1 yıl
Göster bana bende sana
+1 yılKendime nude bakamıyorum bile
00 Yorumla
+1 yılSeverim☺️
301 Yorumla- +1 yıl
@zibidygonzales 😂😂