Cinsel Yaşam Şu prezervatif’n İngilizce karşılığı nedir? XtheWorldStarX Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Bu çevirilerin hepsi prezervatif’i condom olarak çeviriyor. İngilizce dilinde prezervatif kelimesi mi yok? Güncellemeler+1 yıl ya aynı şey mi diye soracaktım kafa gitmiş Şu prezervatif’n İngilizce karşılığı nedir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Prezervatif rusçadan gelen bir kelime bildiğim kadarıyla. İngilizcesi condom. 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Condom işte bunun karşılığı yasa preservativede deniliyor 1 2 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl eic senindir. Yorumla uyumsuzbirbilinmez +1 yıl 🙌🏻🤙🏻 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. condom zaten ingilizce beni kelime ingilizceden cevrilmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl condom zaten ingilizce isim..türkçe karşılığı yok asılhatta türkçede Şapka, Kuşakabin vs diyenler var 😂😂 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı şey, hangi tür seversin 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ingilizcem yok amasyada 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Prezervatif Fransızcadan geçtiği için. 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. ingilizcesi condom işte 0 0 Yorumla
Bol_Bol_Su_İc Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl perezer latif 1 1 Yorumla XtheWorldStarX +1 yıl cidden mi? Yorumla
Yunus3577 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı. Evet yok aynı 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Kondom işte 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Preservative 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Prezervatif rusçadan gelen bir kelime bildiğim kadarıyla. İngilizcesi condom.
Condom işte bunun karşılığı yasa preservativede deniliyor
eic senindir.
🙌🏻🤙🏻
condom zaten ingilizce beni kelime ingilizceden cevrilmis
condom zaten ingilizce isim..
türkçe karşılığı yok asıl
hatta türkçede Şapka, Kuşakabin vs diyenler var 😂😂
Var işte condom
Aynı şey, hangi tür seversin
Ingilizcem yok amasyada
Zaten condom demek kanka gegeg
Prezervatif Fransızcadan geçtiği için.