İşini iyi bilen, istekli, arzulu ve tutkulu birisi diyelim. Ancak şu var ki cinsellikte bedenin ve etkilenmenin oldukça önemli bir tarafı vardır.
Eğer o kişi sevgilin veya eşin değilse yaş kriteri de açığa çıkacaktır. Kimisi ben tap taze diri vücut isterim derken kimisi yaşı var ama vücudu 25 ligi aratmaz diye tercihte bulunacaktır.
Burada esas olan karşının fiziğinin güzel olması ve kişiyi baştan çıkaracak kadar arzulamasıdır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kendim genç ergenken olgun hatunları çok severdim bunda ilk ilişkimi yaşadığım 35 yaşındaki hatunun büyük payı var ben 17 idim o sırada... şimdi kendim olgun sayılabilecek yaştayım ve çıtır genç kızları daha çok seviyorum daha tatliş geliyor ve sadece sevişmesi bile daha bi zevk veriyor bana özellikle çıtır bakire kızla sevişmek accayip tatlı bir haz, bakire kızla ilişki yaşayamayacağımız için sevişme faslı çok uzun ve güzel sürüyor o yüzden zevki hazzı da daha bi tatlı oluyor ;)
Tabi ki de olgun bir kadın daha çok zevk verir.. ama kişiye göre değişir bu ben kendim için konuşursam sevgilimin ya da eşimin olgun birisi olmasını isterdim. çünkü ruhsal açıdan daha kendime yakın hissediyorum.
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
48
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu sıralar ergen oğlanlar çok hoşuma gidiyor. zıpkın gbi
Çıtır erkeklerin tercih ettiği bir özellik. Zira yaşıtları kadınlar olgun olduğu için başedemezler. Kendi adıma olgun bir adamla beraberim bundan gayet de memnunum. çocukla işim yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olgunluğun her zaman tecrübe getirdiğini, tecrübeli ve olgun birinin de partnerini daha çok düşünüp daha fazla zevk verdiğini düşünüyorum.