Mesela ten uyumunuz 10/10 olan biri manevi olarak yanınızda olmuyor, iyi kötü günlerde yanınızda değil. Ya da tam tersi; her daim yanınızda olan elinizden tutan biriyle ten uyumunuz yok. Hangisi sizin için daha önemli?
İlişkide ten uyumuna mı, manevi bağa mı daha çok önem verirsiniz?
Ben aşk gibi duygulara bakarım elbette.. ten uyumu hiç olmasa da olur.. zaten hayat cinsellikten ibaret değildir. beni cinsellik için seven kadın gitsin cinsellik için seven erkeği bulsun o zaman... sevgi güven manevi duygular ilişkiler de olmazsa olmazdır.. çünkü bunlar kalıcıdır
Ne maneviyatı ya tem uyumu tabiki o kadar duygusal olmamak lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Selam Hise ve bana olan sıcaklığa verilen değere taşıdığı saygıya inandığı sevgiye daha doğrusu daha çok
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bir şey söylim mı size böyle şeyler düsünmeyin ilişki sevgili her şeyin zamanı var herkese güvenmeyin özellikle kız çocukları kadınlar dikkatli olun her güzel söze heryakişıklıya rengli gözlere falan aldanmayın unutmayın ki size değer veren hep yanınizda olan sizi koruyan seven ailesine karşı değilde ailenize doğruluk bayi veren aile bağını destekleyen saygı duyan iyiliğinizi isteyen insanı seçin sevin değer bilim sevgili konusunda acele etmeyin herşeyden önce bulunduğunuz konumla ilgilenin egerki okul iş veya evine yardım eden insansanız ve yaptığınız iş her neyse basarili olursanız muhakkak Allah'da güzel insanlarla karşılaştırır bunu unutmayın ilişki sevgili egerki doğru kişiyi istiyorsanız yop belli yolunuzda niyetiniz temiz ise Allahda muhakkak karşınıza iyi ve istediğiniz gibi insan karşınıza çıkarıyor işte ozaman sevip seviiliyorsunuz dilerim ki her şey gönlünüzce olsun 😊🙋♂️