Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 9 yıllık evliyim eşimlede benzer durumlar yaşadığımız bir dönemimiz oldu. Burada en önemli şey fazla üzerine gitmemen yavaş yavaş ona işlemen. Biraz zaman verirsen ona kendiliğinden her şey oturacaktır buna emin olabilirsin. Tatillerde daha rahat giyinmeler, elbise kıyafet denerken ufak yaramazlıklar vs vs. Eğer vaktin olursa bizim yaşadığımız sürecide sana aktarabilirim.
123 Yorumla
Soran+1 yılUzun yıllar birlikteyiz yeni birliktelik değil sevgilimin genel tavrı bu tabiri caizse bize ters kızım kafasında biri ama sonunda mutlu olunca bu hazzı alacağımı bilseydim bu kadar direnmezdim diyor ama sonra yine başa sarıyoruz yani o ilk şeyi atamıyor üzerinden ilk kez de yapmadı kaç kere benim ısrarımla yaptığı bir şey ama asla hazırım dediği bir an olmadı
- +1 yıl
işte aslında sen onu yavaş yavaş buna hazırlasan kendiliğinden bazı şeyler gelişecektir. Bu durum ilişkini süresi ile alakalı değil aslında olaylara bakış açısı ile alakalı bir durum. Dediğim gibi vaktin olur ise uzun uzun konuşmak isterim. Yaşadığında bundan haz alıyorsa bunu değiştirmek daha kolay olacaktır yani bakış açısını
Soran+1 yılFazlasıyla alıyor aslında güvenli ev sınırı içinde inanılmaz derecede istekli mekan sıkıntısı çekiyor bende ufku geniş biriyim bana orman dağ tepe göl deniz olsun oda ona karşı karmaşık durum içindeyiz 😅
- +1 yıl
direk ilişkiden başlamak yerine küçük yaramazlıklar ya da teşhirle onu etkileyebilirsin belkide yapmışsındır bunları ama bunları yaparken düşüncen onu ikna etmek olmamalı kendin zevk almalısın sen zevk aldığında bu durum onada yansıyacaktır yani bu enerji. Bunu neden söylüyorum? bunu bu şekilde yaptığında yorulmayacaksın ve yıpranmayacaksın. Birlikte yükseleceksiniz ve konu ilişkiye bir şekilde gidecektir. Umarım anlatabilmişimdir.
Soran+1 yılGerçekten bunu denedim ama asla sonuç vermedi bende ben zevk alırsam kendini bırakır siye defalarca buna yöneldim ama hep ve gidelimr bağladı asla o anda kalamıyor ya aşırı derece de ikna etmek zorunda kalıyorum ya da pes edip tamam eve gidelim diyorum
- +1 yıl
Benim bahsettiğim şey sevişmek için bir yerlere gitmek değil. Bu cinsel oyunları günlük hayatının içine yaymaktan bahsediyorum. otelde sevişirken camın önünde sevişmek, ya da odaya sipariş verdiğinde üzerinde cesur kıyafetler varken kapıyı açmak. dışarıya çıktığıınızda içinde külot olmadığını bir şekilde ona göstermek. Mağazaya girdiğinizde seksi şeyler denemek vs vs bu örnekler çoğaltılabilir. Sen çok sekse odaklanmışsın bence :)
Soran+1 yılBunlar çok basit şeyler siz hangi yıldan kaldınız bunları deneyenler kaldı mı hala ya bunlar bitti geçtik oraları biz yeni deneyim ve heyecan için farklılık içindeyiz o daha evcimen ben daha asiyim sorun bu zitlastigimiz konu bu bence siz olayı doğru algılamadınız 😊
Soran+1 yılOna göre bu tarz olaylar yapılmamalı yani dışarıda yapılmamalı ben ne yaparsam yapayım ona ters olarak bakıyor bana göre de sevdiğin kişiyle herseyi her yerde her açıdan yaşamalısın kocamın yanında evlenmeyeceksem ne zaman eğleneceğim mantığı gibi düşünün ama ikna olmuyor yani olsa bile benim çok çok uğraşmam lazım kendisi bunu bir eksik gibi görmüyor yani standart bir ilişkinin içinde olmaktan memnun sanırım anladınız şimdi
Soran+1 yılDeniyorum ya o kazanacak ya ben bakalım 🤔
Soran+1 yılEderim ederim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılSevgilim ters biri son tatilin olabilir Allah muhafaza : ))
Soran+1 yılSen görmediğin için küçümsüyorsun.😊
Soran+1 yıl☺️☺️
Soran+1 yılÖyle olsun 😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılO durumu cozmen zor arkadaşım ya başka birini bulucaksın uçuk fantezileri olan ya da o hayalinden baz geçiceksin.
Bir keresinde manita ile denize gitmiştik gittiğimiz yerde terkedilmiş otel vardı baya büyük bir otel herkes içinde gezerken içine girip en üst katında denize karşı cama dayanmıştım den derim uçuk bir fantezi herkes denizde otele bakıyor du 😎06 Yorumla
Soran+1 yılMillet neler yaşıyor yaaa
- +1 yıl
Millet hayatın tadını çıkarıyor kimsenin yargılamasını dinlemeden
Soran+1 yılHelal olsun ne diyim 😅
- +1 yıl
Deme bişey boş ver 😃
Soran+1 yılDedim artık 😁
- +1 yıl
Senin nasıl bir fantazin var ozaman sen söyle bakalım ☺️
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yavas yavas ufak tefek seylerle başla zamanla biraz daha alışır. Birde libidosunu yükselt buluşmadan önce ki isteği utangacliginin önüne geçsin.
080 Yorumla
Soran+1 yılAlışamıyor yeni mekan adı duyunca bir geriliyor sadece 40 dk ikna etmeye çalışıyorum 20 dk ise gerginliğini almaya dikkatini dağıtmaya e sonunda benim enerjim kalmıyor mutlu oluyor ama beni bitiriyor sonra bende de heves kaçıyor acilen bu utangaçlığı yok etmem lazım
Soran+1 yılAnladım ama denedim bunu da rahatsız oluyor kalk eve gidelim diyor ne yapacaksan evde yap diyor hatta bazen ona bulaşmamam için kaçtığını biliyorum 😅
Soran+1 yılEvet ya aşırı evcimen biri tatile otele ya da ne bileyim günü birlik bir yere gitsek sorun yok garaj bile ok onun için ama açık alana gelince isterse tek biz olalım börtü böcek bile olmasın mümkün değil kalk gidiyoruza bağlıyor 😅
Soran+1 yılOnda sorun yok
Soran+1 yılYanaşmıyor ona hatta bazen benden uzağa gidiyor başına gelecekleri bildiği için 😂
Soran+1 yılBen ondan önce olurum dayanaklı değilim oda bunu biliyor zaten içirmez o zaman da benim içimden romantik bir prenses çıkıyormuş 😂 deneyimledi böyle karar verdi. T… cokunmuyum ben o nasıl bir şey ya 🤣
Soran+1 yılArtık bende bilmiyorum ne yapacağımı keşke bir günlüğüne ruh değişimi yaşasak 😂
Soran+1 yılY’a bana t…. Coşkun muamelesi yapmasanız adamı oldurmek istemiyorum irzina geçmek de sadece mutlu anlar yaşamak hedefim 😂
Soran+1 yılErkek olarak akıl ver işte sen olsan ne yapardın erkek kafasıyla düşün 🤔
Soran+1 yılAnt içtim o yola gelecek başka çaresi yok 😅
Soran+1 yılBunu denemedim hiç çünkü uzun süre ayrı kalamıyoruz bazen ben çok yoğun oluyorum iş kaynaklı o yüzden cildiriyor ofisimi falan basmışligi var 😅 zaten benden önce eve gitmiş oluyor genelde boş olduğum günler ise onunla birlikte onun işine gidiyorum ofisinde onu darliyorum falan 😂 genelde böyle yani herseyime karışıyor bu ara da
Soran+1 yılHahahhaaa o benim periyodumu benden önce takip ediyor 😂 psikopatlık derecesinde saldırganlık olabiliyor arada bende oda aklınca önlem alıyor tipik kadin dönemleri işte 😅 isimden dolayı acık giyinmiyorum zaten ama boş günlerimde dışarıya çıkacaksam eğer o zaman kızar açık giyinmemi istemez belki özel günler falan tolere eder oda binde bir
Soran+1 yılHe sen yalan söyle diyorsun hemen anlar asla beceremem birde onun kavgasını cekemem sen beni sevmiyor musuna kadar gider olay 😂 dışarıda açık giyim tercihi değil büyük kavga ederiz hoşlanmıyor bile bile inatla yapmış gibi olurum aramiz bozulur gerek yok
Soran+1 yılGeçmiş olsun ya da bol şans falan olur gibi 😂
Soran+1 yılVar var ama o genelde cinsellik üzerine farklı durumlar vs benim gibi mekan fantezisi yok
Soran+1 yılUtangaçlığını çözsem bana yeter ben onu zaten kıvama getiriyorum bana yok mok demesin sorun çıkarmasın yeter 😅
Soran+1 yılYaptı canimmmm sende adama hiç yapmamış gibi baskı yapamam çok zorluk çıkardı ama yapti sonunda mutlu da oluyor ama ilk bir saat ömrümü yiyor ikna olana kadar 😅
Soran+1 yılHayır ya benim zorlamam ile çok çok yalvarmam lazım bir saat dil dökmem lazım öyle bir kaç kez kabul etti ama genelde kalk eve gidelim diyor ve çoğunlukla ben pes ediyorum ve eve dönüyoruz ben bu zorluğu bu utangaçlığı istemiyorum ortam müsait şartlar uygun benim açtığım yoldan gelsin istiyorum olay bu
Soran+1 yılBenzetmene o kadar Güldüm ki 😂 cevap vermem hiç doğru olmaz Şu an
Soran+1 yılHepimizin insallah😅
Soran+1 yılİşte bende ondan cevap veremedim 😂
Soran+1 yılAsla diyemem 😂😂
Soran+1 yılHahahah bence o 😂
Soran+1 yıl😂😂😂😂
Soran+1 yılAlışınca geçer 😅
Soran+1 yılNeler kaçırdığının farkında değilsin 😂😂
Soran+1 yılAz kaldı hepsini yapacağım sonra bende hava atarim sana 🤣🤣
Soran+1 yılMekan farkı yaşayamıyorum diye bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum ekstra yüksek verim alıyorum mekanı da ayarlarım artık illa yola gelecek 😂
Soran+1 yılE karşındaki kadini bilmiyorum sonuçta mekan olayına evet diyip hiç bir şeyden anlamayan biri de sorun bence 😂
Soran+1 yıl😁😁 umarım
Soran+1 yılAlakası yok kalıp içine sığmıyorum diyelim yani bana göre yemek yemek su içmek gibi doğal bir şey kamp yapmaya gittiğinde nasıl normal ise Bu da öyle ama herkes bu konuya açık değil tabi ki
Soran+1 yılKalabalık olunca sıkıntı yasiyor benim ki hatta uzaklaşıyor biliyor çünkü başına geleceği 😂😂
Soran+1 yılAsla etmiyor bir çok kez başarısız bir deneme yaşadım bu konu da ama bir gün pes edecek 😂
Soran+1 yılAhahahah can yakmıyorum kıyamam sevgilime o kadar da değil bazen ara da canımı sikarsa işte 🤣🤣
Soran+1 yıl😂😂😂 yorumsuz
Soran+1 yılTeşekkürler 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
+1 yılZorla güzellik olmaz. Kimseyi değiştiremezsin ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da ayrılacaksın.
011 Yorumla
Soran+1 yılKabul ettim
- +1 yıl
O utanıyor mu yoksa istemiyor mu?
Soran+1 yılUtanıyor
- +1 yıl
Sen nerede ne yapmak istiyorsun
Soran+1 yılHer yerde
- +1 yıl
Yazsana detayını merak ettim
Soran+1 yılBağ bahçe orman mağara dere tepe sera deniz göl yanı aklıma ne gelirse hepsi
- +1 yıl
Bana yaz demiştim ;)
Soran+1 yılÖzele gerek duymadım sor söyleyeyim
- +1 yıl
Peki o zaman
Soran+1 yıl👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçılın büyüğünüz geldi her tarafında parti verilip eğlence yapılırken gezmeye gitmiştik ve erkek arkadaşımla oxfordun bahçede yaptık cjksjvkskjdk
11 Yorumla
Soran+1 yılSanslisin benim aslan parçası açamadı kendini daha
+1 yılÇok zor onunla çözmen olmaz hatta ben de senin gibi istiyorum ama bir kısmını kabul etti kız arkadaşım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yanlış erkekleri yanlış kadınlarla eşleştiriyor...
03 Yorumla
Soran+1 yılKader işte
- +1 yıl
Adamı değiştir. Ciddiyim. Yapmak isteyip de yapamadığın her şey içinde kalır.
Soran+1 yılÖyle bir düşüncem yok
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇözemezsin istemiyorsa keyif vermez ona zaten ve yapmazda
036 Yorumla
Soran+1 yılAşırı geriliyor ne yaparsam yapayım o gerginlik gitmiyor
- +1 yıl
Gitmez istemiyorsa öyle bir fantezisi yoksa bunu eski kiz arkadaşımda denedim oda öyle idi geriliyor istemiyor zevk almıyor o yüzden zorlama ters tepiyor iliskine zarar gelir sende adrenalini seviyorsun o haz seni farkli etkiliyor ama emin ol iliskinide etkiler boyle kabul et çocuğu
Soran+1 yılEttim ettim aslında istediğini biliyorum bir kaç kez benim ısrarımla kabul etti baya da eğlendi ama utangaç yapısını bir türlü kaldıramıyor isterdim yani biraz vurdum duymaz olsun
- +1 yıl
İste olmuyor bazen ben ormanda yapmistim 2 3 kez eglenceli benm açımdan ama o biri gelicek biri gorucek ah geldi ah gitti zevki kalmio
Soran+1 yılÖnlem alıyorum canım o kadar da değil zaten saat aralığını kimsenin olmadığı zamana uyarlıyorum e hayvanlar içinde bi kaç önlem alıyorum insanların içinde bunu yapmaya zorlamıyorum yani o kadar da catlamadi
- +1 yıl
Vayyy zeki kadin helal olsun sana 👏 sevgilin şanslı kiymetini bilsin
Soran+1 yılBiliyor ya Elmalı pastam benim 😅
- +1 yıl
Ahahah elmalı pasta mi cok iýi ya 😂
Soran+1 yılHep öyle sesleniyorum yalnızken bisey demez de insan içinde çıldıriyor 😂
- +1 yıl
Deme deme insan icinde deme 😂 adam valla madara olur otoriter biri ise
Soran+1 yılAşırı ağır abi bir de ısı gereği bir cok erkekle çalışıyor bazen dalgınlığıma geliyor Elmalı pastam diyorum içeride 20 erkek 😂 iki gün trip atıyor bana bir ara adımı söyle ona ragziyim dedi sonra ona da gelemedi 😂 hayatına bela oldum adamın
- +1 yıl
Neyse demekki adam seni seviyor ki vazgeçemiyor ne gzl valla
Soran+1 yılE sevecek tabi benim gibi değer veren seven Sayan kadin bulmuş her alanda mutlu ediyorum daha ne istiyor
- +1 yıl
Maşallah ne gzl işte degerini bilsin valla böyle kadin arayan cok 😂
Soran+1 yılBenden bi tane daha yok 😂 vardır vardır herkesin bahtına şansına artık
- +1 yıl
Aynen kismet inşallah mutlu olursunuzda istediğiniz gbi guzel bir hayat olur böyle fantezik bir hatun yok gbi 😂
Soran+1 yılArayan bulur dostum 😅
- +1 yıl
Olmuyor reis bazen 😂
Soran+1 yılNe yapalım sans artık ☺️
- +1 yıl
Aynen aynen ama en azından benim arzularimi yaşayanlar var buna mutlu oluyorum
Soran+1 yılUtangaçlığı aşsa ohooooo neler neler görecekte umut fakirin ekmeği işte 😂
- +1 yıl
Ahahaha cok ii ya aşar aşar ne kadardir sevgilisiniz ki
Soran+1 yıl7 bitiyor
- +1 yıl
Sene mi ay mi
Soran+1 yılSene
- +1 yıl
Maşallah evlilik ne zaman düğüne gelelim 😂
Soran+1 yılİstemiyorum karıştırma orayı 😂😂
- +1 yıl
Ahahah tamam tamam sen daha iyi bilirsin karıştırmadim maşallah 7 sene ne kadar güzel
Soran+1 yılÖyle 8e merdiven dayadık sorunsuz bir şekilde çıkarız umarım
- +1 yıl
Çıkarsınız bence ya neden cikamicaksiniz senin gbisini arasa bulamaz 😁
Soran+1 yılBulur bulur para için herkes herseyi yapıyor şimdi ama evet seven bulamaz benim saygımı ve sevgimi kazandı sonuçta 😅
- +1 yıl
Tabi para icin neler var neler onlar para varsa ama en iyi ve kötü gunde seven biri lazım sayan biri lazım
Soran+1 yılİşte o benim şükür kötü zamanımız olmadı ama olsa da üstesinden geliriz sanırım yaşamamak dileğiyle tabi
- +1 yıl
Amin amin yaşamayin gerekte yok Allah ağız tadinizi bozmasin
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Rica ederim 🥰
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılHuyundan vazgeçemez ama belki anlık yükselirse o anlık huyundan feragat etmek zorunda kalabilir
012 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç kez benim zorunla evet tamam dedi baya hoşuna da gitti eğlendi ama ilk 20 dk onun dikkatini dağıtmakla geçiyor bende bunu istemiyorum birazcık rahat olsun istiyorum
- +1 yıl
Alışır, alıştırırsın sen
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum diyelim
- +1 yıl
Allah muvaffak eylesin 😀
Soran+1 yılAmin insallah olmadı artık zoraki silah zoruyla yapacağım gibi 🤣
- +1 yıl
Dışarıdan yanlış anlaşılır mapuslara düşersin😀
Soran+1 yılOda bi fantezi boş ver 😅 benimle beraber onu da sokarim içeri
- +1 yıl
Hahah silahın gerçek olup yaralanarak hastaneye düşmeniz de bir fantezi 😀
Soran+1 yılNe yaralaması ben ona kıyar mıyım elim kırılır asla
- +1 yıl
Lafın gelişiydi
Soran+1 yılBenimkide öyleydi🥲
- +1 yıl
Peki🙄
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. F. b yap uclarda yasa fanteziler ,😉
012 Yorumla
Soran+1 yılAdamı seviyorum başka bir erkeğe ihtiyacım yok
Soran+1 yılBen içince sapıtıyorum iyi gelmiyor
Soran+1 yılBen içmezsem içmez zaten sapıtıyorum diye de içirmez elimde patlar
Soran+1 yılVallahi bana dediğine göre içimden duygusal bir prenses cikiyormus ve hiç çekilmiyormuş
Soran+1 yılBen bilmiyorum hatırlamıyorum dediği bu
Soran+1 yılBir kaç defa içtim bende biliyorum çabuk çarpıyor beni ama neler yapıyorum orası bende yok büyük ihtimalle ona sırnaşıyorumdur.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAh sen benimle olacaktın...
03 Yorumla
Soran+1 yılSahip olduğum kişiden memnunum
- +1 yıl
Çözmeyi istediğin bir şey olduğuna göre, buradan bakınca pek öyle görünmüyor aslında. Kaldı ki sevgilini bırak benim ol demedim yani :D
Soran+1 yılUtangaçlığından memnun değilim yoksa adamı seviyorum yani bana dedin gibi geldi ama neyse
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenle yapabiliriz sevgilin sen yakışıklıyım bilgin olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılGrup isteyen biri değilim dostum sevgilimden memnunum değişim istediğim şey şu utangaçlığı o kadar
Cevap sahibi+1 yılGrup istemedim sadece daha iyiyim o sevgilin den emin ol yaş Kac tanışalım tipim falanda iyidir sevgilinden
Soran+1 yılİstemiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Baskasinu bul amasyada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyi değiştirme vaktin gelmiş
04 Yorumla
Soran+1 yılFantezi için mi asla 👎
Cevap sahibi+1 yılNe için olcak ya
Soran+1 yılSacmalik don mu değiştiriyoruz bu ne genişlik
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılGizli bir f*ck bul onunla yap
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgilin yine dursun ayriyetten gecici bir fantezi arkadasin olsun
Soran+1 yılNiye öyle birsey yapayım ya sevgilimden fazlasıyla memnunum şu utangaçlığı yok olsun yeter niye aldatayım sevgilimi akıl mantık işi değil
Cevap sahibi+1 yılHm sen de haklisin.
Sevgilini tokatla bari
Cevap sahibi+1 yılFantazilerin nrler mesela
Soran+1 yılY’a o evcimen biri ev otel ne bileyim tatil köyü bildiğin klasik modda istekli ama ben daha deli doluyum bu konuda dag tepe gol deniz mağara ahır sera bostan girerim umrumda olmaz oda yok diyor
Cevap sahibi+1 yılVuu iyimis
Mesela kumsalda plaja yatir onu sicak nemli kumun ustune iki de tokat at sonra yüzüne otur
Soran+1 yılOndan sonra ayrılalım di mi
Cevap sahibi+1 yılHm tepkisi olmusuz olur ama istese senin icin hoş bir fantezi olur bi düşun.
İs ki o istesin
Cevap sahibi+1 yılSana bir soru
Soran+1 yılZaten sorun onun istememesi aslında kabullenip kendini bana bıraksa hayatında asla bırakmayacağı deneyimler yaşatacağım da işte bey efendi ağır abilik karizmasının bozulmasından korkuyor
Cevap sahibi+1 yılHm senin gibi birini bulmus bence biraksin kendini.
Onun korkusu baskalari gorur morur diye
Cevap sahibi+1 yılBirini kaçmasın die veya eğlencesine olsun diye bağlasan eğer hangisi ile bağlardın?
Kelepçe
Koli bandı
İp
Streç flimle sarmak
Soran+1 yılE heyecanı orada zaten ben de yaş tahtaya basmam önlem alırım ama o heyecanı yaşamak gerekli bence
Cevap sahibi+1 yılAynen biraz da ykalanma korku heycani oldumu daha haz dolu olurr
Cevap sahibi+1 yılGzliden cikim mi
Cevap sahibi+1 yıl😏.
Soran+1 yılHayır özelden konuşmak tarzım değil
Cevap sahibi+1 yılZevk ve tarzlar tartisilmaz peki 😀
Soran+1 yılKesinlikle bro
Cevap sahibi+1 yılAynen gülum
- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yıldirek götür ve orada avuçla :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMümkün değil kavgaya döner o iş
- +1 yıl
Vay arkadaş :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. çözemezsinnnnn
14 Yorumla
Soran+1 yılUmudumu kirma lütfen 🥺
Soran+1 yılKarakter yapısı eski eril karakter mizacı da soğuk aslında basbasa olduğumuzda tam bir elmalı pasta ama insan içinde ben de taniyamiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam benim istediğim kadın tipi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Halledersiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılAcil başkasını bul
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimi değil bu huyunu değiştirmek istiyorum
- +1 yıl
Biraz eğitim e al
Soran+1 yılK9 kopegi mi bu 😅
- +1 yıl
Görünen e göre evet
Soran+1 yılAaa tesuf ederim yani
- +1 yıl
Gerçekler
+1 yılBaşka erkek bul
06 Yorumla
Soran+1 yılSırf utangaç diye mi istemez kalsın
- +1 yıl
İyide bir şekilde fantezi de lazım
Soran+1 yılE fantezi için adamı mı değiştireyim bırak kalsın çocuğa garezim yok şu huyunu değiştirecek bir şeyler varsa onu söyleyin yeterli
- +1 yıl
Zamanla alıştır sende
Soran+1 yılE alisamadigi için soruyorum ya
- +1 yıl
Bu elinde yavaş yavaş oynaş dışarı da ellet okşat
- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılKaçak kullan.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini değiştir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Başka sevgili yap
00 Yorumla
+1 yılBaşkasıyla yap
04 Yorumla
Soran+1 yılAdamı seviyorum arkadaşım bi fantezi uğruna boynuzu takmam ne gereksiz bir yorum ya
- +1 yıl
Nereden bilecek ki bir seferligine yapabiliriz
Soran+1 yılBen söylerim sen hiç merak etme aldığım nefese kadar anlatıyorum bir şey saklamam şansını başkasında dene hadi
- +1 yıl
Tamam kızma
+1 yılYapilir
05 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyor
- +1 yıl
İstesen olur
Soran+1 yılO istemiyor
- +1 yıl
Bi sürü isteyen var
Soran+1 yılOnlarda kendilerine bulsun kanka napayim Allah Allah
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğiştir sevgilini
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne