Yorumdakiler şimdi kendine Müslümanım diyordur bide cehennemlik hepsi hahaha Yazik sizle evlenecek insanlara temizim diye yutturursunuz ama gören bir kişi var bunu unutmayin hesap günü de bu yediğiniz boklar ortaya çikacak😹😹😹😹
o memelerimi okşarken çok sıkıyordu acıtıyordu tırnaklarını geçiriyordu resmen ben de t*şaklarını avucuma alıp çok fena sıkmıştım çığlık atmıştı çocuk resmen :D lise sondaydık
Komik gelmiyor mu bu seksting insanlara anlamıyorum. Yani ne bileyim sevgilin vardır, zaten bir şeyler yaşıyorsunuzdur erotik seksi mesajlaşmalar falan olur anlarım. Bunlar birbirini hiç görmemiş iki kişi bir araya gelip baya böyle yazışıyorlar harıl harıl herhalde.
Soran
+1 yıl
@truedarkness tanımadığın birisiyle saçma ama zaten sana bir şey hissettirmiş birisiyle hos oluyor bazen
Dediğim gibi tanıyorsundur, bir şeyler yaşanmıştır yine anlaşılır tarafı var bir dereceye kadar. Burada ekliyor vatandaş seksting sever misin yapalım mı diye. Absürd işler, z kuşağı icatları bunlar hep :D
Gayet güzel ortam işte daha ne olsun. Garip garip sesler de geliyor mu dolapların falan içinden?
Soran
+1 yıl
Hani bakıyorum burada isteyenlere beni çekecek bir özelliklerini göstermek icin br zahmete girmiyorlar ki ne kadar sapık olduklarını göstermektende çekinmiyorlar jashajhs sunu anlayın ya bı kadından geçekten zevk almak istiyorsanız aynı zevkı yasatmakta istiyorsanız duygu hissettirin hoslanma olur sevgi olur
Bir tane daha var gece ben uyurken yanıma gelmişti ve bende istekli oldufumdan uyanır uyanmaz yata yatırdım seks yaparken gecenin 3 ünde annesi eve gelmişti ve yskalanmıstım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yorumdakiler şimdi kendine Müslümanım diyordur bide cehennemlik hepsi hahaha Yazik sizle evlenecek insanlara temizim diye yutturursunuz ama gören bir kişi var bunu unutmayin hesap günü de bu yediğiniz boklar ortaya çikacak😹😹😹😹
Haha 😂😂
Sen peki 🤪
@Diyarbakirli_mavis21 temizim
Ğğzel o zmn bende 🌹 bana ulaşabilirsin dm den
Gece 4’te dokunarak uyandirip iyice azdirip uyumak
Sen azmadın mı
Azdim ama amac baska
o memelerimi okşarken çok sıkıyordu acıtıyordu tırnaklarını geçiriyordu resmen ben de t*şaklarını avucuma alıp çok fena sıkmıştım çığlık atmıştı çocuk resmen :D lise sondaydık
Şanslıymış
Arkadan 4 saat hiç çıkarmadan hepsini içine boşaldım ve yatağa iki eli iki ayağı bağlıydı isteyerek yaptığımız fantaziydi bağlamak😍
Yavaş yap acıyor dedikçe daha çok hızlanıp sert hadi ordan, Bi de döverek... Boğazını sıkıp basıyordum kıpkırmızı olmuştu..
sevgilimle değil ama eşimleyken eşimi nefessiz bırakmıştım bir kere
Ben sadist olduğum için genelde hep acımasızca beceriyorum. Hangisi sayayım ki?
İyi niyetli olmam kendime yaptığım en büyük acımasızlık
Çok buyuk bir hata yapip ona çok zarar verdim ve onu kaybettim ömrümün sonuna kadar...
Naptın
Öyle iste boş ver..
Hım
Grup
Baglamistim yalayip yalayip girmemistim
Doggy pozisyonund akaparkrn kafasını iyice yatağa bastırıp. nefrssiz bırakma
Öyle bir şey yapmadım
Sek erkek
Sorunun altı fantezi kaynıyor 😂
Jahshsh
Fantezinin ne diye sorsam bu kadar cevao gelmezdi
Gelmezdi muhtemelen.
Böyle baya kafasında bir yandan yaşayıp bir yandan yazıyor izlenimi veren cevaplar var..
Onlar sextng de ustalasmıs tayfa ajshajsh
Komik gelmiyor mu bu seksting insanlara anlamıyorum. Yani ne bileyim sevgilin vardır, zaten bir şeyler yaşıyorsunuzdur erotik seksi mesajlaşmalar falan olur anlarım.
Bunlar birbirini hiç görmemiş iki kişi bir araya gelip baya böyle yazışıyorlar harıl harıl herhalde.
@truedarkness tanımadığın birisiyle saçma ama zaten sana bir şey hissettirmiş birisiyle hos oluyor bazen
Ya o profil ne ödüm koptu
Dediğim gibi tanıyorsundur, bir şeyler yaşanmıştır yine anlaşılır tarafı var bir dereceye kadar. Burada ekliyor vatandaş seksting sever misin yapalım mı diye. Absürd işler, z kuşağı icatları bunlar hep :D
Korkma korkma özünde iyi bir profil 👍
Korktum ısıklar kapalı bir de
Gayet güzel ortam işte daha ne olsun. Garip garip sesler de geliyor mu dolapların falan içinden?
Hani bakıyorum burada isteyenlere beni çekecek bir özelliklerini göstermek icin br zahmete girmiyorlar ki ne kadar sapık olduklarını göstermektende çekinmiyorlar jashajhs sunu anlayın ya bı kadından geçekten zevk almak istiyorsanız aynı zevkı yasatmakta istiyorsanız duygu hissettirin hoslanma olur sevgi olur
Sjshja dısarıdan geliyor 🙀
Bu dönem böyle bir dönem artık, yapacak bir şey yok. Kimse vakit kaybetmek istemiyor, kimse için vakit harcamak istemiyor.
İgrenc
Yatağın altı önemli bak.. Orada bir şeyler olur hep. Dışarıdan gelen sesle çok sıkıntı değil de. Yatak altı problem
Sen misin yatak altında jashjwh
Yok, ben davet edilmediğim yerlere gitmem.
Kurallar var 🤷♂️👍
Olmadı canını yakmak iyi bir şey değil
Ask adam
Ama gerçekten öyle. Ben partnerimin zevk alması için uğraşırim. Zaten o zevk alırsa otomatik ben zevk alıyorm
Dilini ısırıp bağırta bağırta köklemek.
Pek gaddar olmam genelde kadına karşı
Acımadan arkadan kuru kuru
Sertçe şaplat atmıştım
Ben mahsumum sen peki?
Penisini bağlamak
Nereye bagladin
Manyak seni
Aglamasına rağmen anala devam ettim
Cüs
Bir tane daha var gece ben uyurken yanıma gelmişti ve bende istekli oldufumdan uyanır uyanmaz yata yatırdım seks yaparken gecenin 3 ünde annesi eve gelmişti ve yskalanmıstım
Vajinadan çıkarıp aniden arkaya dayadım
Eğer anlatacaksam özel olsun isterim
Azdırıp azdırıp bırakmak
😳
Tadından yenmiyor
Sadıst değilim
Bilemedim
Tövbe o ppne
Hangisi?
Hahsjqha
?
onu ağlatmak