Ben o an libidoma teslim oluyorum ve partnerimi orgazm etmeye odaklanıyorum o yüzden kolay kolay yorulmuyorum. Sırtımı dönüp yatacak dereceye gelmiyorum yani 🙈😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet öyle başlıyor ama yıllar geçtikçe kadın hakimiyeti ele alamaya çalışıyor, biz sadece uzanıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bu soruyu onaylayan erkeklerin hiç doğru düzgün sevişme geçirmemiş olduklarını böyle üzücü açığa çıkarmaları...😂
O kadar git gel yapmak kolay değil tabi. İnsanda ne kol kalıyor ne bel
Evet ya zor yani düşündüm de
Hele birde pozisyon bilmeyen, kızılay çadırında kan verir gibi yatıp sadece bacakları açıp bekleyen bir kadınsa.
Ben bilmiyorum henüz bakireyim öyle yatarım galiba
Yatma işte. Üste çık, domal, farklı şeyler dene.
Yaşayınca tecrübelenirim sanırım
Yani. Öğrenirsin zamanla.
Partnerimi orgazmdan orgazma dolaştırana kadar canım çıkıyor 🥵😍😈
Kontrolü bir şekilde yapılırsa yorulmaz. Ama kendini tarzdan olarak göstermeye çakılırsa hemen söner
Ben o an libidoma teslim oluyorum ve partnerimi orgazm etmeye odaklanıyorum o yüzden kolay kolay yorulmuyorum. Sırtımı dönüp yatacak dereceye gelmiyorum yani 🙈😂
Evet öyle başlıyor ama yıllar geçtikçe kadın hakimiyeti ele alamaya çalışıyor, biz sadece uzanıyoruz
Sürekli hareket eden erkek ise tabii ki yorulur, yorulmakta haklarıdır ölü gibi yatmayın o yüzden, yormayın çocukları :d
Yorma 3-4 ten sonra yoruyor yoksa bir iki normal, sadece terleme oluyor o da sıcak havalarda, çalışmak iyidir😅
Arzularıma göre özellikler taşıyan bir kızla sevişmek o kıza oral yapmak seksten daha çok sevdiğim bir şeydir saatlerce yapsam doyulmaz bence
Beni delice azdıran oral yapmaya doyumsuz yapan bir tek şey var
yok aksine daha bi güç geliyor elime koluma dilime belime s*kime :D nedense böyle ama seviştikten sonra bile yorgunluk hissetmiyorum hiç
Bir iş yapıyorlar onu da düzgün yapsınlar bağri,
Kadını mutlu etmek kolay değil, yorulsunlar biraz 🤣🤣🤣
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadın bulduk da yorulması kaldı
3 saat yorulmuyorum sonra pilimde azalma oluyor 😀
Kondüsyonuna bağlı, yoksa anan bile ağlar gsgsg
Helal be bir kız bu soruyu sormuş hep şu cümleyi duydum hadi daha hızlı daha hızlı 🤣🤣🤣
O gazla ne yorulmasi 😅
Bel ağrısı falan olmuyor mu
Hayir sadece pompanin adrenalini ve hayvan gibi zevk
Bazen yoruluyorum çok hızlı yapınca düşün bazadan küt küt ses çıkarmak kolay değil😄
Sen hareket etmiyor musun?
Ben bakireyim
Kadın da hareket eder. Hatta bence daha çok hareket etmeli
Bende merak ediyorum açıkçası
Bu yüzden kas güç ve atiklik erkeğe bahşedilmiştir
çok sert olunca geç boşalınca doğal olarak biraz yoğunluk oluyor
Bunu bazen bende merak ediyorum 😂
Neyini 😁
Sende kalk biraz calis
Ben bakireyim bilmiyorum pek
Sanki aletli cimlastik yapacan 🙂
Tek taraflı değil ki bu iş