Cinsel Yaşam Cinsellikle ilgili sohbet etmeyi sever misiniz? Selinlenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Cinsellikle ilgili sohbet etmeyi sever misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet seksting değil cinsellikle ilgili sohbet etmek güzel oluyor ama herkeslr yapılmıyor ve hoş olmuyor 1 1 Yorumla barraküda 10 ay teşekkür @DeadMansBody Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır sevmem.. 0 1 Yorumla Selinlenn +1 yıl Az çok tanıdım seni zaten sevmezsin
SİTENİNDİNAZORU Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Soruya anında 31 erkeğin yorum yazması da çok manidar. 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ergence sextinge kaymazsa evet. Öyle ahhh oohhh hadi, şöyle sokarım, böyle s.. kerimli sexting muhabbeti bayıyor. 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% 10 ay Cinsel Yaşam konusunda 471 cevap paylaştı. Evet severim güvenilir kafa dengi olmadı önemli ama 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. evet severim... fikir paylaşımı güzel ya da sexting vs... 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Severimde bunu seven bir prtner bulmak imkansiz gibi 0 0 Yorumla
umutbarış3838 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl severim. Eskiden çok seksting yapardım şimdilerde kimse yok. Olursa yaparım ama 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Herkesle değil sohbet etiğim karşı cins istediğim gibi olmalı 0 0 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Evet, konu ilgile ilgili fikir alışverişi yapmayı severim. 0 0 Yorumla
kedigibiseverim34 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl sohbet sohbet nereye kadar :) en iyisi sarılıp öpüşmek 0 0 Yorumla
Emremre0616 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet ablamla dahi yaptığımız oluyor cinsel sohbet 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı. Evet. ama öyle seksting tarzında değil. sohbet kıvamında, anlatımlarla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Fantazimi paylaşmayı çok seviyorum gif foto atmak hoşuma gidiyor sende severmisin 0 6 Yorumla Selinlenn +1 yıl Evet severim Cevap sahibi +1 yıl Senle paylaşmak istesem uygun olur mu Selinlenn +1 yıl Merak etmedim değil Cevap sahibi +1 yıl İster atıyorum dönüş olursa paylaşmak hoşuma gider Selinlenn +1 yıl Takiiiiip isteği malum xok geldi nerden bilicem seni Cevap sahibi +1 yıl 1 ile başlayan isim
28Tuncay34 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Pek sevmem önceden çok seviyordum ama konuşmada kalıyor gerisi gelmeli gelmiyorsa gerek yok açıp filim izlemek daha mantıklı 0 0 Yorumla
Hendestra Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aç köpekler yavaş la kaç tane daha yorum gelecek 0 5 Yorumla Selinlenn +1 yıl Sorudan soruya değişiyor sjjsjsjs Yorumla Hendestra +1 yıl Bu tarz sorulara özellikle rehabet geliyor😂 Yorumla Selinlenn +1 yıl Dur ilgi çekici cevap bekliyorum 😅 Yorumla Hendestra +1 yıl Bol şans djdjd sende ekmeğindesin😂😂 Yorumla Selinlenn +1 yıl Ha ha ha teşekkürler Yorumla
Benzersiz_zevkler Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tabiki severim En güzel sohnet zaten 0 0 Yorumla
Yakışıklı0763 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. Eden varsa çok severim 0 0 Yorumla
ᎬᏞᎥf_ᎶᎥbᎥ_sᎬᏉmᎬᏦ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hıhı ama güven önemli tabi siz severmisiniz 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. Sanal seks olmazsa evet 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 643 cevap paylaştı. Aranılan soru geldi 0 0 Yorumla
ASC007 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Gerek bilgi gerekse zevk için olsun evet seviyorum 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Severim hoşuma da gider 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Severiz 6 2 Yorumla ÇıldırmışÇıldırık +1 yıl ama sohbet tarzında... Anlatımlarla, fikirleri paylaşarak... Yorumla umutbarış3838 +1 yıl Bekleriz Yorumla
ncanımsın Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim sohbet 0 3 Yorumla Selinlenn +1 yıl Ahhahahha Yorumla ncanımsın +1 yıl Ya sen sever misin Yorumla ncanımsın +1 yıl ? Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet sen 0 1 Yorumla Selinlenn +1 yıl Yani Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Severim. 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. erotizm iyidir.:) 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Severim edelim mi 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evettt 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet2 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Severus 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çookk 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
efe09çakıcı Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Evet çok seviyorum cinsellik konuşmayı 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evett 0 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Galibaa öyle 🙄🙄 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Evet seksting değil cinsellikle ilgili sohbet etmek güzel oluyor ama herkeslr yapılmıyor ve hoş olmuyor
teşekkür @DeadMansBody
Hayır sevmem..
Az çok tanıdım seni zaten sevmezsin
Soruya anında 31 erkeğin yorum yazması da çok manidar.
Ergence sextinge kaymazsa evet. Öyle ahhh oohhh hadi, şöyle sokarım, böyle s.. kerimli sexting muhabbeti bayıyor.
Evet severim güvenilir kafa dengi olmadı önemli ama
evet severim... fikir paylaşımı güzel ya da sexting vs...
Severimde bunu seven bir prtner bulmak imkansiz gibi
severim. Eskiden çok seksting yapardım şimdilerde kimse yok. Olursa yaparım ama
Herkesle değil sohbet etiğim karşı cins istediğim gibi olmalı
Evet, konu ilgile ilgili fikir alışverişi yapmayı severim.
sohbet sohbet nereye kadar :) en iyisi sarılıp öpüşmek
Evet ablamla dahi yaptığımız oluyor cinsel sohbet
Evet. ama öyle seksting tarzında değil. sohbet kıvamında, anlatımlarla
Fantazimi paylaşmayı çok seviyorum gif foto atmak hoşuma gidiyor sende severmisin
Evet severim
Senle paylaşmak istesem uygun olur mu
Merak etmedim değil
İster atıyorum dönüş olursa paylaşmak hoşuma gider
Takiiiiip isteği malum xok geldi nerden bilicem seni
1 ile başlayan isim
Pek sevmem önceden çok seviyordum ama konuşmada kalıyor gerisi gelmeli gelmiyorsa gerek yok açıp filim izlemek daha mantıklı
evet burada düzeyli sohbet ettiğim kadınlar var
Aç köpekler yavaş la kaç tane daha yorum gelecek
Sorudan soruya değişiyor sjjsjsjs
Bu tarz sorulara özellikle rehabet geliyor😂
Dur ilgi çekici cevap bekliyorum 😅
Bol şans djdjd sende ekmeğindesin😂😂
Ha ha ha teşekkürler
Sevgilimle ediyorsak severim tabi
Tabiki severim
En güzel sohnet zaten
Eden varsa çok severim
Hıhı ama güven önemli tabi siz severmisiniz
Sanal seks olmazsa evet
Şu an tam istediğim şey bu
Hyr mide bulandırıcı 😒😒
Sohbet edeceğim kişiye göre değişir.
Aranılan soru geldi
Gerek bilgi gerekse zevk için olsun evet seviyorum
Oynamayı daha çok seviyorum
Edecek birisi gerekiyor
Sevip sevdiğine kavuşamayanız
Sesli sohbet etmeyi severim yazışmayi değil
Hayır ilişkiye girmeyi seviyorum
Severim hoşuma da gider
Severiz
ama sohbet tarzında... Anlatımlarla, fikirleri paylaşarak...
Bekleriz
En sevdiğim sohbet
Ahhahahha
Ya sen sever misin
?
Evet sen
Yani
Severim.
erotizm iyidir.:)
Çok severim bide bana özel foto video atarsa
Pek değil
Severim edelim mi