Eşimle cinsel anlamda bir şeyler yaşamak anlamsızlaştı. Boşanmaya bu duygularla gidilir mi?

Eşime karşı acıma hissim çok azaldi. Hatta sorun yaşadığında kendi sorunum değilmiş hissi var artık. Son iki senedir ona tahammül edemedim bir kaç sevmediğim duymak istemediğim şeyleri söyledi. Ve bu acayip ters tepti yani iki sene bunu atlatmaya çalıştım. sadece ona bir çizgi cizdigimi o çizgiyi ve saygısızlığı asla bir daha gecmemesi gerektigini mala anlatır gibi anlattım hatta bir gün sabah altıda yanimda iken ona tahammül edmedigim için kavga çıkarttım ve sonu saldirmamla sonuçlandı. Saygı duygudugum bir adama yaptığı hatalar yüzünden. Kredinin bitcegini hiç düşünmezdim. Akıllı davranarak annemin sözünü dinlediğim için çok şanslı hissediyorum sadece bir çocuk yapmıştım. Çünki evliliğinde işler yurumez ise en azında ikinci bir şansın olur demişti. Ve iyi ki annemi dinlemisim. Artık başka bir hayat kurmam yonunde kalbim çok vicdani rahatsız veriyor bana. Ben bir türlü karar veremiyorum. Eşim sanki artık kenarda kalmış gibi cinsel anlamdada onunla olmak anlamsız benim için bunu hissettim özellikle bugün. Ne yapsam bana karşı saygısızliklarini asamiyorum belliki.

Eşimle cinsel anlamda bir şeyler yaşamak anlamsızlaştı. Boşanmaya bu duygularla gidilir mi?