Seks yaparken erkeğe hızlı ol dediğimizde neden hızlandıktan biraz sonra boşalırlar? Tam en güzel yerinde yarım kalır.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Seks yaparken erkeğe hızlı ol dediğimizde neden hızlandıktan biraz sonra boşalırlar? Tam en güzel yerinde yarım kalır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Abla arabayı sende son gaz sürsen benzinin biter illaki yani.
Ben öyle değilim benim seks sürem 1.5 2 saat. Bu çabuk boşalan erkekler beta erkekler alfa olsalardı partnerlerini tam anlamıyla tatmin ederlerdi 🙈🫠
sesli güldüm...
uyarılma hızlanır daha fazla uyarılma daha erken ereksiyon demek.. teknik konular senin ile alakası yok yani..
Erkeklerin genel bir opsiyonu değil bu, senin hayatındaki kalitesiz ve beceriksiz adamların opsiyonu. İtin yoldaşı it olur
hız ile sürtünmenin şiddetinin artması, buna bağlı olarak uyarılma miktarının artması. Yağmur yağdığında neden ıslanırız gibi bir soru olmuş.
Hızlı ya da yavaş erken boşalma gibi bir huyum yok, her erkek aynı değil
Çünkü vajina dar olması nedeniyle penis ucundaki sinirleri çok çabuk uyarır ve boşalma gerçekleşir
Araba benzini gibi dusun knk araba son surat gittikce benzin de ona gore daha cabuk biter ama idareli surdugunde yavas o zaman daha ekonomik oluyor ya ayni mantik oyle dusun kfdgj
Motorda gaza fazla basarsan benzin neden çabuk biterse o da öyle
Ben de boşalıyorum ama durmuyorum devam ederim kadın da orgazm olana kadar
Bir araba hızlanınca neden daha fazla mazot tüketir? Onun gibi.
Sevişmeyi bilmeyenler öyle yapar , belli bir ritimde hızlı olmak nefesini kontrol etmek gerek.
Hızlandıkça daha çok zevk alınıyor
Boşalmaya yakın hızlanır zevkk başlar
Hızlı koşan at misali
Boşalmaya yakın istemsizce hizlaniriz
erkekden erkeğe değişiyor
Hızlı gidersen kaza yaparsın çünkü
Tam tersi ben de genelde
O ben değilim 30 dk üstü rahat
Dört ala kosmak erkeğe yaramıyor demekki
Ne merak 🙄
Acele etme ısına ısına girsin
Daha öyle bir şey olmadi