Cinsel Yaşam Partneriniz hiç olmayan yerlerde size el dokundurabilir mi? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Partneriniz hiç olmayan yerler de size el dokundurabilir mi 🤔#CinselYaşam Partneriniz hiç olmayan yerlerde size el dokundurabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
hürremhhhh Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl partner kelimesine tek ben mi ayar oluyorum sevgili/eş v. s varken neden partner 1 3 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Bazı manyaklar partneriz biz diyor, sonra da lafını bana edenler oluyor bende öyle sormak isterdim yoksa 😑 Yorumla hürremhhhh +1 yıl evet onlar da var da sevgilime ben neden partner diyeyim ki bana dese üzülürdüm Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Bende öyle, üzülürdüm 🙁 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dokunamaz. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Dokunsn abartmadan 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
partner kelimesine tek ben mi ayar oluyorum sevgili/eş v. s varken neden partner
Bazı manyaklar partneriz biz diyor, sonra da lafını bana edenler oluyor bende öyle sormak isterdim yoksa 😑
evet onlar da var da sevgilime ben neden partner diyeyim ki bana dese üzülürdüm
Bende öyle, üzülürdüm 🙁
Kimseye çaktırmadan evet
Dokunamaz.
çaktırmadan olabilir
Evet
Dokunsn abartmadan
Evet 😏