Ben 7 yıldır evliyim Eşim güzel ve cazibesi olan birisi kadın gibi kadın aşırı seksı hal böyle olunca ona çok kuduruyorum ve her gün sürtünerek ya da ilişkiye girerek boşalıyorum dayanilmaz bir hal alıyor bu durum acayip enerjisiz hissediyorum işe odaklanamıyorum 10 tane iş değiştirdim işi de bıraktim son 7 senedir işsizim sosyal hayatım mahvoldu arkadaşım kalmadı hiç birseye hevesim kalmadı ne tatil ne gezme bıktım artık o yüzden evden ayrıldım sene de 1 2 haftalığına eve gidiyorum yine duramıyorum dayanıyorum boşalıyorum kaçıyorum evden şu an evden ayrıyım bir işe girdim çalışıyorum birikim yapıyorum ne olacak böyle bazen kesip atmak istiyorum cinsiyet değiştirmek istiyorum olmuyor yapamiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılIste fazlasi boyoe halsizlik yapar bende bunu fark ettim. Gerci benim ki senin ki gibi boyle 7 yildir her Allahin gunu yapmiyom, simdi bile yapmiyom pek daha bugun yaptim 10 gun 2 hafta sonra. Normalde hafta iki kere olurdu zaten tadinda birakiyom cunku ama arada oldugu oldu 1 hafta boyunca her gun falan o zaman gercekten insan halsiz yorgun uykulu falan oluyor. Bu da benim tahminimce anladigim kadariyla malum bizim bosaldigimizda spermin icinde bir suru vitamin protein enzim fruktoz vs oluyor, sen bunu her gun her gun vucuttan atiyorsan ee nolmus oluyor vucutta eksiliyor vitamin eksikligi gibi oluyor. En azindan bi tsraftan geri alsan meyveler falan duzenli yesen cesit cesit o zaman belki faydasi olur tabi ama obur turlu boyle halsizlik cok normal ve sebebi belli
026 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyorlar ben kendimi tutamıyorum hergun yapıyorum dayanamıyorum iradem çok zayıf ya okadar bıkkın hissediyorum ki kestirmek düşüncesi beynimin içinde kurt gibi dolanıyor son çare evden ayrıldım inan düzeldim 3 aydır 1 2 kez mastürbasyon yapmışımdır ona bile tahammülüm yok ben artık komple bırakmak istiyorum cinselligi
Cevap sahibi+1 yılKomple de birakma da o da esinle aranizi bitirir sogukluk getirir gozunuz disa gider vs ama az iradeli ol kendini kontrol et.
Sende yani esin Jennifer Lopez mi niye tutamiyon.
Cevap sahibi+1 yılYahu herkesin esi gozunde guzeldir ama herkes sen gibi degil ki, biraz olayi kendinde mi arasan artik.
Cevap sahibi+1 yılValla reis hic yeteri kadar denedigini dusunmuyom. Neyi yaptin denedin de mesela
Cevap sahibi+1 yılSoyle hatuna o da yardimci olsun az mesafe tutsun sen yapistiginda uzaklassin. Senin avratta nasil bir sey her Allahin gunu yapistiginda karsilik vermesi sorun etmemesi..
Cevap sahibi+1 yılReglken napiyon o zaman da mi giriyon yoksa
Cevap sahibi+1 yılEh bi zahmet orada rahat birak kadini jsjdj
Cevap sahibi+1 yılHic denediniz mi
Cevap sahibi+1 yılKapali mi esin
Cevap sahibi+1 yılNamazli falan mi.
Yaslar kac sizin
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYazamiyom
Cevap sahibi+1 yılCiktim
- +1 yıl
Benim ki bile o kadar degil.
🤣😅😂😆
Cevap sahibi+1 yıl@denizyıldızı28 senin ki derken?
En İyi Cevaplar
+1 yılYalan aq yaa inanmayın böyle paylaşımlara,7 yıl evliymiş işsizmiş evden ayrılmış yılda 1 2 hafta eve gidiyormuş. Ne canım insanlae var eğer böyle biriysen de...
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüşüncelerini. degistirsen biraz daha farklı şeylerle ilgilensen bu işe merakın gider pskolojik destek bile alabilirsin çok faydasını görürsün emin ol
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır pskologa git hatta beslenme şeklini bile degsitrsen her şey degsiir beslenmeyle de alakli biraz da
Cevap sahibi+1 yılCinsel isteği arttıran yiyecekler var bunları tuketmeyerek de önüne gecebilirsin bu isteğinin diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
Hiç güleceğim yoktu. 😂 Neyse, güzel senaryo ama sonlara doğru olmamış.
21 Yorumla
+1 yıl* akıllı dedikleri sen oluyorsun sanırım 🤣🤣🤣🤣 sesli güldüm ne adamsınız yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyapmamaya calis kendini tut esinden uzak kalmada yani evliligine zarar verebilir
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbi napıyorsun sen ya😂
110 Yorumla- +1 yıl
Alala enteresan.
- +1 yıl
Yok yahu ne alakası var. Deme öyle. Seviyorsun demek ki eşini çok fazla.
- +1 yıl
Karına söyle, ne diyor bu duruma?
- +1 yıl
Zevk mi alıyor yani?
- +1 yıl
Enteresan.
Eşin nasil
06 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYengeyi bana yolla
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz