Beyaz tenliyim o pembe sanıyor bir kaç kez attığımda da öyle gözüküyordu ama aslında öyle değil dudak kısmı siyah biraz, hayal kırıklığına uğrayıp soğur mu evlenince?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılRenklerin insanlar üzerinde nasıl algılandığı oldukça ilginç bir konudur ve herkesin renk algısı farklı olabilir. Belki de sevgilinin seni pembe olarak algılaması, senin güzelliğini ve saflığını ifade etme şekli olarak algılanabilir. Ancak, renk tonları veya dudak rengi gibi detaylar genellikle bir ilişkinin temelini oluşturmaz. Gerçek bağlılık ve sevgi, dış görünüşle değil, birbirimize olan derin bağ ve anlayışla ilgilidir. Bu yüzden, evlendiğinizde gerçekten önemli olan şeyin, birbirinizi anlama ve kabul etme olduğunu hatırlatmak önemlidir. Sevgilin, seni gerçekten tanıdığında ve seni sevdiğinde, renklerin veya dış görünüşün önemi kalmaz. O sadece seni sevecek ve değer verecek
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş kafa bulmak için mi soruyorsunuz bu soruları bu siz gerçekten kafayı mı yediniz zeka sorumlu musunuz ulan birbirinizi sevdiniz birbirinizi anladınız karşılıklı elektrik oldu duygusal bağlamda bir ikilem oldu hepsini geçtiniz oranızın buranızın rengi mi kaldı ya bu ülkenin gelişme niye bir cacık olmuyor belli oluyor ya sizin gibilerden lütfen siz üreyin yahu lütfen üremeyi sizin gibilerinden çok fazla var yeter üremeyin siz ve beni de engelleyin sizin yorumlarınızı görmeyeyim bu ne aptalca bir şeydir yahu ulan beni seviyor mu bana değer veriyor mu diye düşünmek varken rengini düşünüyorsun ne yapacan atıp duvara mı çerçeveleyecek yüce tanrı aşkına yahu defolun gidin be
171 Yorumla- +1 yıl
Ama sen fazla iyi konuşmuşsun
+1 yılO da ammmm bulmuşta pembesini mi arıyo
Kişiliğine göre değişir zor beğenen şımarık biriyse dediğin gibi hayal kırıklığı yaşar ama seni sen olduğun için seviyosa ki böyle biri pek kalmadı hiç sorun çıkarmaz
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük bir hayal kırıklığına uğrar bence bunu ona söylemelisin düşündüğün gibi çıkmayacak diye eğer buna bozulursa ilişkinize yansıtırsa bence evlenmeyi aklından bile geçirme 🫠
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
103Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Ya bunu kim günün sorusu yaptı? 😄
Erkeklerin renk takıntısı yok hijyen takıntısı var ama bir tık hayal kırıklığına uğrayabilir çünkü çoktan onlarca kez hayal kurmuştur.11 Yorumla- +1 yıl
Hahahah KS halkı tabi ki 🤣
Deneyimledin galiba renk takıntısı yok hijyen takıntısı dediğine göre
Hayal herkezde var bakım yaparsa hayal kırıklığı olmaz az özenin ya
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılO zaman gitsin pembe olanı bulsun.. seni kalbin için seveni bul
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin kesin değil ki gadası
00 Yorumla Pembe vulva olmaz zaten, varsa boyamadır. İç kısmı pembe olur ki bu her kadında böyledir çünkü iç deri bildiğin ettir. Onun haricinde kalan yerler deridir ve deri ten rengi veya ten renginden daha açık, ve ten renginden daha koyu olabilir. Hepsi normaldir. Sizi pazardan domates seçer gibi seçen insanlara vermeyiniz.
55 Yorumla- +1 yıl
Aydınlatıcı bir bilgi verdiğiniz için teşekkür ederiz hanımefendi 😊
- +1 yıl
Sizin gibi bilgili nazik bir hanımefendiye tanışmak konuşmak isterim mümkün müdür acaba sizin içinde hanımefendi:)
- +1 yıl
İnşallah ıyi olursun hayatında hayırlısıyla yoluna girer kendini buladar yorma hiç bisey senden değerli değil gelip geçici kendini üzmen sadece sana zarar sen nasıl istersen ama burada seninle dertleşecek sana kendini iyi hissettirecek Bi insan olduğu bil hadi eyvallah 😎
+1 yılTürkiye niye gelişmiş bir ülke değil? Diye soruyorsanız ; basit bir forum sitesinde bile insanların dertlerinin ne olduğuna bakarak anlayabilirsiniz. Bu soru da ıq seviyemizin en iyi örneği.
210 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Olabilir yani ve sen yapisal olarak boyle de haa ta ki ilk tanistiginiz da da oyleydiyse akso halde baska bisey bulmak gerek. Ayrica onun cozumleri de vardir yani hem de zevk meselesi. Ayriva yorumlardan da okudum da ayrilirsan evlenmezsen senin icin cok kotu olur galiba. Sende bunu unutturacak daha guzel ve diğerlerinden daha da farkli oldugunu gösterecek bir yol bulman lazim.
00 Yorumla
+1 yılPembecik, titrek minik bi tavsan burnu gibi vajinan var sanan adamın.. gecirecegi maden ocagı sokuna ben bile bozuldum su an. Adam haklı.
830 Yorumla- +1 yıl
@atmc123 O senin işin gibi görünüyor bereli.
- +1 yıl
@atmc123 meslek ne senin?
- +1 yıl
@atmc123 🤐
- +1 yıl
@atmc123 böyle abudik gubidik sorulara cevap verme.
- +1 yıl
@atmc123 Olsun. Sen verme. Ahlaka mugayir.. ben veririm senin yerine.
- +1 yıl
@atmc123 Orası da allaha emanet artik ihihi
- +1 yıl
@atmc123 anlaştık kuş
- +1 yıl
@atmc123 hitaben.
- +1 yıl
ne güzel tasvir edebiyatçı mısın :)
- +1 yıl
@atmc123 sana demedim ama üzerine alındıysan demek kendini iyi görüyorsun :))
- +1 yıl
@atmc123 eyv :)
- +1 yıl
@siyahcorap tesekkürler, degilim, cok alakasızım
- +1 yıl
yani bir alt yapın var, mugayir falan günlük dilde kullanılmayan tabirler, ben bile dilekçelerde falan nadiren kullanırım :)
- +1 yıl
@siyahcorap eski kafali olunca dil de eskiyor, ama ben günlük hayatimda bu gercegi böyle sere serpe söylemiyorum tabii ki, "kelimelerle aram iyi ya!" deyip öyle karsiliyorum
- +1 yıl
küçük hanımdan bunları duymak şaşırtıcı :) ne zamandır eski kafalı oldun bilmiyorum ama farklı olmak iyidir ;)
- +1 yıl
@siyahcorap Corap beycigim, tskler o sizin farkliliginiz.
- +1 yıl
mütevazi olmaya gerek yok küçük hanım :) teşekkür ederim :))
- +1 yıl
@siyahcorap küçük hanım mıyım gercekten...
5 yıl içinde yaşamadığınız hiç bir şey kalmamış zaten onu dert etmiyosun da bunu mu dert ediyosun kendine gerçekten yazık ne günlere kaldık yaa
56 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGüneşlenirken fazla güneşte kalmışım kararmış dersin 🤟
614 Yorumla
Soran+1 yılamimi guneslendirmiyorum
- +1 yıl
Len öyle denir mi yuh 🤯
Soran+1 yılpardon ya kız kızayız diye şey yaptım sdkdjd
Soran+1 yılahahah Allah daha daha güldürsün
Soran+1 yıl😅😅😅
- +1 yıl
😹😹😹
- +1 yıl
Sperm sür belki beyazlar 😄
- +1 yıl
@havacokkksicakkk hmmm demekki o yüzden benimki açık renkli 🤣
- +1 yıl
@kleopatra17 çok mu boşalıyorlar sana
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşanmaların neden arttığı belli oldu, demek ki herkes dış görünüş için evleniyor biraz ruhları sevmeyi deneyin bence
72 Yorumla
Soran+1 yılAbla sen gel onu a*mcı erkeklere sor ah ah..
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılaga sen ne yaşıyon siz ne yaşıyonuz ben nasıl bi dünyaya düştüm a.. q allah başka dert vermesin
71 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi yaaaa hahahaha 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılYani onun psikolojisine bağlı biz şu an ne desek saçma olur.
Bence nedenini söyle yani çok oksadigim icin oldu demelisin.
Yani sadece oksamayla olacak bisey değil ama senin cevaplarından yola çıkarak böyle diyorum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence net bi yüz yüze göster. Foto atma ifşa eder mal mısın?
He Sorun ederse ayrılsın. Sonradan ayrılacağınıza simdi ayrılın daha iyi52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFoto olarak atmışsa reelde de gösterebilir diye düşünüyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide pembe degil ama nisanlim bisey demiyor😅 sarkik bir yapim var cok utaniyorum ama napalim allah beni böyle yaratmis benim sucum degil beni alan böyle kabul etsin
33 Yorumla- +1 yıl
Gordu mu
Cevap sahibi+1 yıl@Gurlevik_0 evet
- +1 yıl
@gizliüye bence sadece görmemiştir 😎🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu soruyu bir kıza sordum, her kızın kompleksi diye cevap verdi.
Siz rengine biz büyüklüğüne kafayı takmış durumdayız aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler pek takılmaz böyle şeylere. Ha abartılı itici görünüyorsa o ayrı mesele tabi ama değildir. Zaten pembe olan kadın az çıkıyor biraz.
00 Yorumla
+1 yılNiye kendinizde sorun arıyorsunuz direkt belki o sorunlu çıkıcak sanki p*rno yıldızı eleman.
00 YorumlaOf hiç bir şey olmaz dertt etme amin icin mi evleniyor sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet 😅😅
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirsey dediginde aaa nasil ya , ama en son baktigimda pembeydi askimmmmmm de. Bilmiyomus gibi yap
34 Yorumla
Soran+1 yıleheheheh
Soran+1 yılsabun gel gir
Cevap sahibi+1 yıl😆😆
- +1 yıl
Fazla mastürbasyon yaptığımdan kararmış sen ziktükçe geri beyazlar desin asdafsfs😂
+1 yılalışır zamanla merak etme müptelası olur temiz olsun kokmasın yeterki 😉
10 Yorumla
+1 yılBir grizkalı daha sayın seyirciler alkış lütfen 👏👏👏👏👏
10 Yorumla
+1 yılpembe olmadığını söyle, hayal kırıklığı yaşamasın. Renge de çok kafayı takmasın.
10 YorumlaSabah sabah derde bak🤔😒 bişey olmaz beğenmiyorsa aldatsın. Sende nafakanı alır sefasını sürersin
11 Yorumla- +1 yıl
Sen uykunu acamamissin sakin ol daha evli değiller djdhd :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim bana atsaydı ben başkasına da atmış olacağını düşünürdüm, hem bu sebeple hem de yalan ile alakalı olduğundan ayrılırdım
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim ilk askim o, onunda ilk aşkı benim ve yaklaşık 5 yıldır sevgiliyiz aramızda güven bağı çok önemli o yüzden bizde öyle yamukluklar olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna takıntılı olmayan erkek sayısı yüzde 15-20 falan bak ben size diyeyim. millet duyar kasmasın boşuna cidden gizli takıntılardan bu konu
22 Yorumla- +1 yıl
İyi de erkeklerin de orası kara
Cevap sahibi+1 yılAhahhaha hem saçmalık hem yanlış hem de aynı şey değil 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni seven her halinle sever. Konu ayıp ama bundan daha ayıp bundan dolayı sevdiğinden şüphe etmektir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de beyaz tenliyim benim de dudakları siyah dışının rengi iyi ama hayal kırıklığına uğramasının nedeni senin yalanların olur ancak.
210 Yorumla- +1 yıl
Sen evli. misin? Ki
Cevap sahibi+1 yılHayır ne alaka? Vajina dudakları seks yapınca mı kararıyor sanıyorsunuz? Benim bahsettiğim iç dudaklar zaten dışının rengi kara falan değil
- +1 yıl
Nealaka o sevgilisi için sormuş bende siz evlisiniz zannettim k. b evet öyle sanıyoruz başka hangi nedenden kararır ki yani bunu bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ve bunu öğretende olmadı hanımefendi kusura bakmayın bilmediğim için 😒
- +1 yıl
Ama dışıninda rengi iyi demişsiniz demek ki zamanla oda kararıyor?
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kararmaz. Bazılarının da koltuk altı kararır. Benim kararmadı mesela maşAllah. Erkeklerde de var kararmalar cinsel organlarında. Kararmanın nedenlerine internetten bakabilirsin
- +1 yıl
:) hmm bak sen hemen kendini de nasıl kıyıdan övüyor😊 (sen soruma cevap ver önce başka hangi nedenlerden kararır dudaklar iç ve dışı) onu biliyorum Yaş ilerleyince karariyormus koltuk altı sen kaç yaşındasın)(oo sen baya bu konularda baya tecrübe ve bilgilisin demek erkeklerinde karariyor) internetten bakmayı isteseydim bakardım zaten ama bu soruyu sen aklıma getirdin sen cevaplamalisiniz hanımefendi egerki burdan açıklayamam diyorsanız cesaret edip dm den yazabilirsiniz.
Saygılar teşekkür ederim 😉
Cevap sahibi+1 yılHayır cevaplamayacağım iyi geceler
- +1 yıl
Gıcık şey gece gece beni ayar ettin ya vereceğin olsun. Ama böyle tipli tipli konuşman Gıcık etmende hoşuma gittii dhshs :) size de iyi geceler küçük hanım 🤣😒😒
- +1 yıl
Günaydın arıza hanım :)
- +1 yıl
Aman hasbam yazmazsan yazma hih gıcık şey😒
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer seni gerçekten seviyorsa, böyle şeylere takmaz diye düşünüyorum.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bunu sorn yapacak biriyle zaten evlenmemelisin ama pembe olduğunu sen söylediysen bu yalana girer
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPembe moda değil ki artık. 👍🏻 yeni trend mor 👍🏻
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılAman yani ne büyük bir olay yaniii siyahmış da pembeymişte. Dert mi bunlar yahu
00 Yorumla
+1 yılBahdkakdm hahahaha yaa zamanla oyle olcak hep bakım hep bakım olmaz ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Seven insan sevdiğini olduğu gibi kabul etmelidir. Kusuruyla sevmektir kusursuz sevmek..
00 Yorumla
+1 yılaynen erkeği evlilkten soğutan bi bu var ahahahaha siz ne snıyorsunuz evlilği acaba
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılHayal kırıklığına pembe olmadıpı için değil sen onu kandırdığın için uğrar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeyazlatma işlemleri var bende düşünüyorum ama fiyatları biraz pahalı o dglde ben nişanlıma hiç atlamışım bugüne kdr istediği halde siz nasl sevgilinize atıyorsunuz ya evlenmeseniz o zamn nolcak ilerdeki kocana üzülüyorum.
41 Yorumla- +1 yıl
şu an evli misiniz?
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım beyazlatıcı krem var onu sür bu selin ciğercinin kremi bende kullandım
21 Yorumla- +1 yıl
Siz evli misiniz?
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe saçmalıyorsunuz neden pembe zannediyor pembe olmasa ne oluyormuş
03 Yorumla
Soran+1 yıls*kine layık olmadığını düşünüyor herhalde
Soran+1 yılbenim endişem evlenince soğur mu
Cevap sahibi+1 yılZerre kadar alakası yok tadı renginde değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılla bir sey olmaz ayrilacaksa da bu yuzden Allah askina ayrilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılJiletten kapalı kalmasından kuzu doğalve güzel onun için sevmeyecekse ayıp
00 Yorumlasohbet o noktaya geldiyse buluştuğunuzda söyle çok merak ederse aç göster canlı canlı
00 Yorumla
+1 yılsen de söyle pembe değil diye sevgilin de liseli sanırım
30 Yorumla
+1 yılO zaman sende pembelestirrisin The CEEL kullan rengini açıyor aaaa bi dakika NE SEN DAHA ÖNCE VERDİN Mİ?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle soruları hayretle okuyorum ve gerçekten bi bayan olarak bu düşünce yapısına kızıyorum, biz diyormuyuz erkeklere yok beyaz olsun yok siyah olsun işte nebilim, 🤷♀️temiz olsun asıl önemli olan bu.
110 Yorumla- +1 yıl
Bu z kuşağı gariplik üstüne yaa
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz evet maalesef
- +1 yıl
Ulan yani bizim 30 lu yaşların hiç aklına gelmez bunlar yani önemsiz şeyler biz karakter güvene bakarız davranışına bunlar cinsellik üstüne nerde saçma sorular var ordalar
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz demekki onlar için en önemli konu bu 😂
- +1 yıl
@gizliüye yani şimdi bizim için onemsiz demiyorum illaki zevki iliklerime kadar hissetmek isterim tabi ki ama öncelik hayat ta kalabilmek arkayı önü düşünmek diye düşünüyorum yanlış mıyım hanımefendi 😊😃
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz dogrusunuz beyefendi 😉
- +1 yıl
@gizliüye teşekkür ederim hanımefendicigim beni tasdiklediginiz için 😎🤗
- +1 yıl
@gizliüye takp atar mısın?
Cevap sahibi+1 yıl@KerpetenRamiz maalesef kusura bakmayın
- +1 yıl
@gizliüye Önemli değil estağfurullah
Gizli Üye(30-35)+1 yıl* olsun da ne olcak kız boş ver yüzüne otur gitsin ahahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onun ki de istediğin gibi değildir takılma şöyle şeylerle boş ver
00 Yorumla
+1 yılTövbe yarabbim zina etmeyin
20 YorumlaKafanızı si... ikinizinde
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 891 cevap paylaştı.
+1 yılYok ya kafana takma sürpriz olur işte.
21 Yorumla
Soran+1 yılehehehe
+1 yılEvet soğur gerçeği şimdi söyle şimdi gidicekse gitsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBiz de derdimiz var sanıyoruz 😂
30 Yorumla
+1 yılHayır kendine baksın önce
31 Yorumla- +1 yıl
Sen memnun musun?
- Cinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı.
+1 yılpembemsi dersin
20 Yorumla
+1 yılYani evet hayal kirıklıgı olur
21 Yorumla
+1 yılSende az değilsin haa
03 Yorumla
Soran+1 yılniye öyle dedin ki
- +1 yıl
Çılgınsın
Soran+1 yılnie skdjd
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma sapan konuşma ya.
01 Yorumla
Soran+1 yılkes abi
yalan varsa işin ucunda olabilir.
10 YorumlaPembe değil diye soğuyacaksa soğusun be.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum ama çok mu siyah
10 Yorumla
+1 yılYa sabirrr ya Allah ya
12 Yorumla- +1 yıl
Dudaklari niye karardi ki temizliğini sıkı yap , jiletle alma yeter çok mastürbasyon yapiyorsan belki ondan da olmus olabilir
- +1 yıl
Bu nedenlerden mi kakarma olur🤔
- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim pembe sanıyor ama pembe değil, evlenince hayal kırıklığına uğrar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler