Boyu da kısa aleti de balık etliyim her yerim dolgun vucum cok orantılı girdiğim ortam da dikkat çekiyorum yüzüm de güzel bundan 2 3 hafta önce biriyle konuşuyodum sanal da olay sextinge kaydı ına videolar fotolar atıyrodum 1 2 aydır tanısıyorduk zaten ama asla sanalda hicbir erkek bu kadae zevk vermemisti yazdığı şeylerle beni öyle bosalttı ki eskiden baskasını düsünürüdm mastürbasyon yaparken simdi onun söylrdikleirni tipim olmamasına ragnen ona yükselmem normal mi yaşım 20
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılBundan zevk aldıysan eğer benim görüşlerimi okurken bile zevkten beni isterdim diye düşünüyorum. Hem aletim kalın ve orta hemde sekse sanatsal yaklaşıyorum 🙌🏻🙈😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılolay bir tek penis boyuyla bitse keşke ohooo
kadını kıvama getirmeyi becerebilmek ve ruhuna hitap edebilmek daha önemli.
insanın konuşması, seçtiği kelimeler, ses tonu herşeyi karşı cinste büyük etki bırakıyor.
ot gibi biriysen penisin 20 cm olsa ne yazar.00 Yorumla
Seksting ve bugün sosyal medya da ve yazımın iyiyse kız tavlanıyor o yüzden karşın ediyle bücü çıkabilir. Kısa süreli. ilşkilerin sebebi bu fiziksel çekim olmuyor senin soruna gelince rahatlıyor boşalıyorsan devam et onla nolcakki? ben boşaltmak sanalda seni ya?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek dediğinin ağzı laf yapıcak. Kadınlar estetik onların çekindiği çoğu nude göze hoş geliyor biz erkeklerse palamut tutar gibi nudet atıyoruz. Bakım güzel açı güzel içerikler çıkartarak kadınına vermiş oldugun degerı gosterırsın. Kadınları ve kendını ıyı tanıyorsa gelıstırmısse bır erkek kendını gelıstırebılır. Aleti küçük belki realde seni tatmin etmez ama şuanda mutluysan ne mutlu sana.
04 Yorumla
Soran+1 yılOf bisey olsa da yakıısklı olsa
Cevap sahibi+1 yılKendinş geliştirebilir kimse genetiğini seçemiyor ama gerek ameliyat gerek estetik gerek bakım gerek spor gerek besin vs vs belli bir noktaya getirebilir kendini. Hiç umut yok mu😅
Soran+1 yılYa boyu kısa
Cevap sahibi+1 yılSana kumral beyaz tenli 184 boyunda 17lik damarlı kalın cihazıyla yeşil gözlü dominant sert birini çözüyüm😅
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Nedenlerden yüzün görünmesin ona dikkat et sonradan eşine ailene gönderirim diye tehdit olayı olmasın alet küçük diyon kaç cm ona göre söyleyelim. Balik etlide iyi olur
00 Yorumla
+1 yılÇoğu insan işi bilmiyor
Seksting ön sevisme gibi olmalı
Erkek için dezavantaj kadının tatmin olması için uğraşması lazım
Ve kadının tatmin olmasıyla tatmin olur00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi cok normal. Yazı ve hayal konusunda iyiyse coook fena oluyor. Benim yazdıklarımla dokunmadan bosalan bile olmustu. Ama bu tabi yükselmeyle alakalı
06 Yorumla
Soran+1 yılCok fenaydı o gündne beri sürekli aziyrm normal de bu kadar değildim
- +1 yıl
Yeni farklılık katmış olabilir. Bir zaman sonra o da sıradanlaşmak. Farklılık deneyeceksin. Kendini her konuda tanı ilerde faydası olur
Soran+1 yılo kadae güzel olmama ragmen bazen çocukca değil de biraz renkli davranıyorum diye reddediyor beni
- +1 yıl
Evet kendini beğenmediğinden falan bahsetmisssin. Bence böyle düşünme:) kilolu kadın seven de cok benim gibi. Ve hayal dünyan renkli ve genişse ohooo hikayeden hikayeye geçersiniz:))
Soran+1 yılHayır kendimi begeniyorum güzelim onu beğenmiyorum
- +1 yıl
Nelerden hoşlanıyorsun, mesela cok etkilendiğin çocuğun yazısını benim okuma şansım var mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne ballı insanlar var he şu hayatta vay babayın ki gerçi sen dediğin kadar varmısındır tartışma konusu gkgkgk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Tonlamasi sesini kullanisi konusmasi ve sana yapacaklarini anlatmis etkilemistir seni. unutamiyorsundur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılisteğin boşta olduğu zamanda geldiği için ona karşı böylesin
067 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey değil
- +1 yıl
ilk defa mı sexting yaptın
Soran+1 yılHayır cok ama ilk defa bu kadar hissettim
- +1 yıl
bence kişiyi beğenmedin qma gene de ten ruh enerjisi bir birine denk olduğu için
Soran+1 yılEveett hissettim bunu çok o beni beğeniyordu her yerimi ama yine de yakışıklı olsa daha cok yükseltse beni ya
- +1 yıl
böyle düşünme bence yakışıklı olsa bu sefer de sen beni kullanmak istiyor sevmiyor gibi düşüneceksin
Soran+1 yılSevmesin istemiyorum ki daha cok azdrrdi beni
- +1 yıl
o zaman senin libido yüksek bunun kişi ile alakası yok ki
Soran+1 yılO bosalmamıstı ben bosaldıgımda ona sordum sen rahatladın mı diye hayır dedi cunku o yazıyordu kendını bana bırak ne diyorsam onu yap falan dedi neyse o bosalmayonca ben de biseyler atip onu bosalttım ama kendisini önemsemedi sorduğumda senin ratlaman önemliydi gibi şeyler söylemişti ben öyle olmaz diyince sonrasi geldi neden öyle dedi anlamadım
- +1 yıl
önceliğini sana vererek kendini degerli ozel hisset diye uğraşıyor ve bu sayede bilinç altına giriyor
Soran+1 yılGeçenlerde şey sordu ne istiyorum ben diye ben de nude mı dedim seni istiyorum saçmalama onu istersen atarsın zaten gibi şeyler diyordu ya hic bulusmamamıza ragmen önceden tanısmısız gibiydik
- +1 yıl
şu an seni bariz cinsellik olarak görüyor ve f*ck ilişkisine girmeye çalışıyor 🤷🏻♂️
Soran+1 yılO benden istemiyor ki ben isteyince atıyordum
- +1 yıl
sen istediğin zaman atıyorsun ama onun hayalinde böyle değilsin ki..
Soran+1 yılNasılım
Soran+1 yılAsla bir şey atıp rahatlayınca umursmaazlığa vermedi erkek zevkini alınca bırakıyor
- +1 yıl
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ oyel değil ya ben sana bunu nasıl anlatayım ki
bak şimdi sen onun rahatladigini düşünüyorsun istediğin zaman atıyorsun evet ama gercekten olduğunu biliyor musun veya sana bakış açısını kestirebiliyor musun
Soran+1 yılNasıl bakabilir ki en fazla basit görür öyle olsma çoktan bıluşmuştum onunla bunu da düşünmemiştir bazen sevmek istiypr beni farkediyorum kısa sürüyor o 30 yasında isteklerimiz uyusmuyor benim düsündüügm seyler ona çocukca geliyor ama bu benim böyle kabul etmek zorunda etmiypr sonra tekrar bana dönüyor ondan bir sey beklemiyorum istemiyorum ama onunlayken iyiydim isterdim kendimi zorlayıp bir şeyleri yaşamayı beni sevmese de sevdiğini hissettiriyordu bazen hem duygusal şeyler hissettirip hem de beni yükseltmesini seviyorum
- +1 yıl
Sürekli kavga edip veya aradaki uyuşmazlığı öngörüp tartışıp ayrılsanız bile sürekli erkek geri geliyorsa bu seni arzuluyor seni istiyor anlamına gelir ve bu da Şuna da kabul ediyor seninle ilişki yaşadıktan sonra belki 3 Belki 5 Bundan sonra sen de ayrılacak ve seni olduğun durumun içerisinde yalnız bırakıp kaçıp gidecek bunu senin öngörmen gerekiyor Sen dersen ki benim için sorun yok ben önem vermiyorum değer vermiyorum bir şeyler yaşasak bile gitse bile Ben en azından mutlu olurum diyorsan tabii ki de yapabilirsin ama bunu çoğu insan kabul etmez sen kabul ederim diyorsan kabul etmek de tabii ki de özgürsün Ama karşıdaki erkeğin sana olan bakış açısı bu kendisi beni arzuluyor kendisi beni istiyor Ama kendine Naz'a çektiği için dile getiremiyor ve bu yüzden ilişki yaşadıktan sonra rahatlıkla ayrılabilirim
Soran+1 yılGeri döndüğünde cevap vermiyorum ki
Soran+1 yılCokk cekerse beni belki o zaman konusuyoruz
Soran+1 yılOnunla bulussam anca kalabalık halka açık bir yerde wosjowsj
- +1 yıl
Buluşmayı halka açık bir yerde yapsan da pek bir sorun olacağını zannetmiyorum Çünkü buluşma bittikten sonra belki arabasıyla seni eve bırakmak isteyebilir veya arabayla seni bir yere götürmek istiyorum de diyebilir her ne kadar Şimdi burada kabul etmem desem bile o anın yaşantısıyla ve duygusuyla Belki kabul edebilirsin
Soran+1 yılYok kendine hakım olabilirim hamile birakıyım mı seni diye şakalaşıyordu benşmle ben de başına kalırın görürsün diyince gül gibi karım olur diyordu bu söylediklrrinden sonra biraz tırstım acıkcası
- +1 yıl
Şu anda burada ne kadar ben şöyle yaparım ben böyle yaparım veya ben böyle düşünüyorum böyle bir insanım desem bile o anki buluşma esnasında duygularım ve hislerin bunların tersini veya daha fazlasını sana yaptırabilir
Soran+1 yılYa psikopatca seyler söylüyor bu söylediği psikopatca değl mi
- +1 yıl
Evet öyle psikopatlıktan ziyade Kim bilir belki sana gerçekleri söylüyordur Ama sen bunu yanlış anlıyorsundur Belki de seni ilişki yaşayıp Seni hamile bıraktıktan sonra senin onu aklının resimlerden veya sevdiklerinden dolayı Sen kendin istedin ben de yaptım deyip kendini işin içinden çıkartabilir Ama asıl konu şu bu kişi sana böyle davranmasına rağmen sen hala ona istediğin zaman resim atabiliyorsun ve konuşmaya devam edebiliyorsun
Soran+1 yılEvlenelim diye bahsediyordu sürekli ki hakkımda düşündüğü şeyler çoktur aslında seviyorum ben de acıyı böyle değişik tavırlı insanları ama içimde süphe oluyor Davranışları beni rahatsız etmedi en son ettiğimiz kavgadan sonra geceyi mahvettin diyince ben de o zaman hayatinı da mahvedim diye düsünüp bıraltktm konusmayı üzülmüştür lejoejdı
Soran+1 yılÖyle bir şey olsa çıkmaz işin içinden kalpsiz değil ister beni duygusal hayatı normal değil annesini kaybetmiş falan kız kardesiyle yasıyormus
- +1 yıl
Bence Bu sizin ikinizin arasındaki olan Cinsellik mi diyeyim ilişki mi diyeyim bilmiyorum ama bence bitmesi hem senin hem de onun açısından iyi olur Çünkü o durduk yere sana bağlanmıyor Ama senin hakkında kötü düşünüyor Sen de ilk tecrübeni veya bu amansız olan ve sonu olmayan düşüncelerden kurtulabilirsin
- +1 yıl
Madem o kadar güveniyorsun seviyorsun ve sayıyorsun ya da alacağı kararlardan bu kadar eminsin o zaman buyur halka açık bir yerde de görüşüp daha sonra ilişkiye girebilirsin veya İlk buluşmada da cinsel ilişkiye girebilirsin ama ben bunu dışarıdan birisi olarak söyleyebilirim ki Bence sen bu ilişkiden zararlı çıkacaksın
Soran+1 yılSen beni sevmediğini mi düşünüyorsun
Soran+1 yılİliskiye girmem konusuruz sadece
- +1 yıl
Tabii ki de seni sevmediğini düşünüyorum seni şu anda Sevgi manyağı yapıyor seni sevdiğini sana hissettirmeye çalışıyor sana kendine özel ve değerli hissettirmeye çalışıyor ki Seninle cinsel anlamda bir şeyler yaşayabilsin aranızda duygu ve his olsun ki cinsellik devamlılığı da gelsin Yani bu kişi seni sevmiyor Ama şu anda rol icabı sana sevgisini veriyor sana kendini değerli hissettiriyor sana özel olduğunu gösteriyor ki sen de ona karşı bunları Hisset ve ilişki esnasında isteyerek severek ve arzulayarak yapabilirsin
- +1 yıl
Işte bak Ben de tam olarak bundan bahsediyorum sen burada bana sabah 8 akşam 8.00'e kadar ben ilişkiye onunla girmem de veya ilişkiye girmeyi düşünmüyorum de ama yan yana geldiğiniz zaman bir masaya oturup sohbet ettiğiniz zaman veya arabanın içinde oturup bir yere gittiğiniz zaman o anki ikinizin karşılıklı olarak libidosu buna karar veririz Sen istediğin kadar ben girmiyorum yapmıyorum desen bile erkek bir şekilde belki dokunur Belki seni tahrik eder bu şekilde ilişkiye girersin
Soran+1 yılÇok kötü bu ya iyi ki kestim konusmayı
- +1 yıl
Evet şu anlık böyle düşünüyorsun ama yarın bir gün saate kadar yazıp aklına çağırmayacağını garantisi yok çünkü sen ona kendin istediğin zaman resim attığın için şu anda sen onun aklında ve gözünde sen onu istiyorsun arzuluyorsun ama kendini naza çekiyorsun imajı verdiğin için İleride gene yazacaktır sana
Soran+1 yılKshsja olabilir yazmasıyla bile etkilendiysem hic bulasmıyım
Soran+1 yılGıcık olsa da bir erkeğe gerçekten böyle şetleri ilk defa enn derinden hissettim
- +1 yıl
Senin hayatın Senin kuralların istersen yazarsın istersen yazmazsın Ben bir erkek olarak sana az çok Onun düşüncelerini ve hislerini dile getirip söyledim Her şey sana kalmış
Soran+1 yılYazamaz engelledim
- +1 yıl
Sen beni tanıyor musun bilmiyorum ama demin Benim de bir ülkü ile konuşuyordum ben gayet samimi ve içten sadece sohbet ediyorum ama şu anda beni engelledi acaba o sen misin🤣😂🤣
Soran+1 yılOff erkekler şaşırtmıuor
- +1 yıl
Maksat Espri olsun Birazcık gül modun düşmesin diye benim için yaptıklarıma karşılık bunu verdiğin için teşekkür ederim iyi günler
Soran+1 yılŞu an engellemedim ben oldu bir kaç gün wodjwkshja
- +1 yıl
👋👋👋👋
Soran+1 yılHayır senin için söylemedim yanlıs anlama benimkisi için söyledim onun hakkında senin bahsettiğin gibi düşünmedim gerçekten deger verdigini düşünmüştüm
Soran+1 yıl😟
Soran+1 yılTesekkür ederim bu arada gerçekleri görmemi sağladığın için ☺️
- +1 yıl
Rica ederim ne demek Kısa da olsa tanışmak konuşmak sana iyi geldiyse ben de mutluyumdur Umarım güzel bir hayat güzel bir aşk hayatı ve mutluluk seninle birlikte olur sana sağlıklı mutlu ve huzur dolu bir hayat diliyorum Umarım hata yapmasın ve sana hata yaptıracak düşünceleri kötü olan insanlar hayatına girmez Hoşça kal kendine iyi bak
Soran+1 yılSen de, hosca kal 😊🫠
- +1 yıl
güle güle 👋🥰👋👋
Soran+1 yılOff bir sey söylicem müsait misin
- +1 yıl
efendim buyur dinliyorum söyle haykır ne merak ediyorsan sor söylerim hoc sorun yok 😊😊
Soran+1 yılOf cok azdm ona yazasım geliyor gerçekten aldıgım zevkten sonra dayanamıyorum o geceden sonra asırı istekliyim artık normal de haftada 1 di simdi 3 olcak resmen napıcam 🫤
- +1 yıl
bunun cevabını verdiğimi düşünüyorum ama galiba libido tavan olduğu için mantıklı düşünmek seni zorluyor
Soran+1 yılYa olmuyordum böyle başka şeylere veriyordum aklımı ama yok olmuyor şimdi böyle değildimm 😫😫
- +1 yıl
🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Soran+1 yılOf senin olmuyor mu zorlandığın zamanlar sanki
- +1 yıl
Bugün seninle uzun süre ondan bahsettiğimiz için ve onun hakkında konuştuğumuz için bu senin bilinçaltına yerleşti Bu yüzden şu anda senin bu şekilde hissetmen ve bu şekilde isteklerinin arzularının tavan yapmasına sebep oldu bu yüzden eğer ki birisinden uzaklaşmak istiyorsan veya birisine karşı zaafım varsa ve bunu yenmek istiyorsan Hayatına yeni birisini alacaksın ve hayatına yeni birisini aldığın kişiyle eski olan kişi hakkında hiçbir şekilde konuşmayacaksın farklı sohbetler farklı muhabbetler seni bilinç altında o kişiyi çıkaracaktır Eğer ki bu şekilde devam edebilirsen o zaman yenersin Ama benimle hala o konuyu konuşursan veya başkasıyla hala o konuyu konuşmaya devam edersen bu şekilde bilinç altına yerleşecektir ve hata yapma Olasılığın iki katına çıkacaktır
- +1 yıl
Sen şu an hiçbir şekilde istekli değilsin ve hiçbir şekilde arzuladığım bir şey yok ama sadece onunla konuştuğun Zamanları ve ona attığın resimleri veya onun sana yazdıklarını okuduğun için şu anda bilinçaltın sadece ona odaklan için onu istiyorsun ve şu anda aslında bir ev iş yapabilirsin Veya bir arkadaşınla sohbet muhabbet edebilirsen sadece zorlanacağın süre en fazla 1 saat 1 saatin sonunda bütün isteyin bitecektir ve isteklerin arzuların zayıflayacak ve onu unuttuğunu yavaş yavaş aklından çıktığını hissedeceksin
- +1 yıl
Burası herkese açık bir sosyal mecra olduğu için şu anda burada sana benim isteklerimi ve arzularımı söyleyemem ama sana sadece şu kadarını söyleyebilirim ki herkes düşünüldüğü gibi veya hissettiğin gibi değil Sen hiç hayatında zorunlu Mecburiyetten yapılan cinsellik duydun mu veya geleceğin olabilmesi için yapılan bir cinsellik Ben bunların hepsini bizzat yaşadım
Soran+1 yılOnlar ne ya
Soran+1 yılOff azdm o umrumda değil ugrasıyorum ama odaklanamıyorum yaptıgım ise
- +1 yıl
Odaklanmak için belli bir sürenin geçmesi lazım zaten sen bir işe başlarken ben bu olayı unutabilmek için bu işle uğraşıyorum deyip ve o iş ile uğraşırken de ara sıra hala aklına getiriyorsan bu senin sorunundur ki bu şekilde yaparsan hiçbir şekilde Unutamazsın zaten bilinçaltından da çıkmaz
Soran+1 yılYok onu unutmak değil mesele libidom zaten yüksekti simdi daha da yükseliyor 🫠 denicem söylediğini
- +1 yıl
arkadaşların la sohbet et evdekilerle sohbet muhabbet edebilirsin veya burada birisine saldır bunlari yaparken bilinç altına bosalt mesela gel sana kahve falı bakayım mi ister misin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki kadin ruhunu cozmus normladir yukselmen. Bense oyleyimdir burada diyemem ama 😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. İlk defa böylesine denk gelmişsindir de var öyle insan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi güzel seski kızların banada nudeler atmasını çok isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel sekating yapabilmesi özellikle sesi güzelse büyük avantaj. Aleti çok mu küçük ya ya da ince mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılKonusmadı yazdı
Cevap sahibi+1 yılO da olur. Sen bakire değilsin ama değil mi?
Cevap sahibi+1 yılFit erkek seversen ve sekstingte iyi birini arıyorsan haberim olsun
Cevap sahibi+1 yılburada konuştuğun elemanların hepsinden daha iyiyim belki tanısan neden cevap yazmıyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu gayet normal sexting de zaten onemli olan konustuklarini senin hayal edebilmen
014 Yorumla
Soran+1 yılAma kendisi hic hosuma gitmedi
Soran+1 yılYa yakısıklı olsa bulusurduk
Soran+1 yılBir de bötle değildi şaşırdım
Soran+1 yılBeklemiyordum hislerimde yanılmam ana yanılttı
Soran+1 yılkavga ediyorduk sırf ona renkli halimi gösterdiğim için yazmıyorum böyle olunca kestim konusmayı
Soran+1 yılVar zaten ama etkilemiyor o kadar
Soran+1 yılBilmem
+1 yılBazı sextingler böyle oluyor titreye titreye boşaldığım oldu dkkdkd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen de cirkinsin demek ki ondan öyle zevk almışsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnce minyon kız seviyorsa bana da yolla hayrına skdjdj
311 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim o woejwosj
Cevap sahibi+1 yılJahddhg tamam tamam
- +1 yıl
Sen bana yazarsan minyon tipli bayanlardan hoşlanan bir erkek ile görüşmüş olursun
- +1 yıl
Ben seviyorum seni bir msja bakar
- +1 yıl
Bayılırım minyonlara 😉 tıkla bana 🤣
Cevap sahibi+1 yılYa manyak mısınız kız övdü diye dedim. Sizle niye rastgele yapayım
- +1 yıl
Rastgele yapma tanış önce
- +1 yıl
Sonra sende öveceksin ama 😉
- +1 yıl
İlla bir referansmi lazım 🤣🤣🤣🤣
Çok doğal bebis tipi değil de vadettijleri etkilemiş seni
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde çok dehşet fantezi dünyası, yakışıklılık ve büyük bir organa sahip olmamıza rağmen neden bulamıyoruz? Nerden buldu sizi?
00 YorumlaVerin ablama ilgiyi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılUlan öyle bir anlattın ki canım çekti yaa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Keske amasyada biri banada atsa
00 YorumlaBenimkini görsen bi o zmn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki boyu değil işlevi önemliymiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk için her şey mübah diyebilir miyiz 😈
014 Yorumla
Soran+1 yılFark etmeden öyle oldu🫠
Cevap sahibi+1 yılTadını çıkart uzun süredir bunu birisine hissedemiyorum ben
Soran+1 yılGörünce onunkini midem bulanmıştı önceden 2 kere bsldm peşpeşe 4e adar giderdim
Cevap sahibi+1 yılCinsel çekim varsa buna hiçbir şey engel olamaz. Tabi sanal bu çok dikkate de almamak lazım çünkü gerçekte yapmayacağın çoğu şeyi yapacağını hayal ediyorsun
Soran+1 yılOf tipi hoşuma gitseydi buluşurdum ama çok çekiyor beni halleri tavırları o gündne beri hep azyrm
Cevap sahibi+1 yılHahaha bunun farkındayım şu an, gayet normal böyle hissetmen
Soran+1 yılKeske yakısıklı olsaydı
Cevap sahibi+1 yılYaşın genç dış görünüşe ilginin yüksek olması normal
Soran+1 yılYa yanıma yakısmalı off zaten kestim konusmayı da ama hep aklıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılSeninle arkadaş olalım mı?
Soran+1 yılYakışıklı mısım😄
Cevap sahibi+1 yılDünyanın en çirkin erkeğiyim :)
Soran+1 yılİnandım owjdow
Cevap sahibi+1 yılHahah aferin :D beğeniyorum sorunu bul beni :D
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. reelin yerini sexting tutmuyo yaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni babana soyleyecegim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirde yaşıyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapalım mı beraber
00 Yorumla
+1 yılBoyu önemli değil önemli olan işlevi
00 Yorumla
+1 yılŞanslıymış
04 Yorumla
Soran+1 yılWhy
- +1 yıl
Seni görmek şahane olmalı
Soran+1 yılHahaha evet
- +1 yıl
Darısı başıma
+1 yılErgenlik zod
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştu çıtır hastası
+1 yılİmm balik etli severim
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal swn çok mu güzelsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlik işte
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaş kaç
00 YorumlaNe karsilgii
08 Yorumla
Soran+1 yılKarşılığı mı ne
Soran+1 yılHoşuma gidiyor bir karşılığı yok
Soran+1 yılNe reelde mi
Soran+1 yılÇok mu doldun pwıdowjs
+1 yılBenim büyük
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İnternetten tanıştığım birisine nudeler attım aleti küçük olmasına rağmen hiç bu kadar zevk almamıştım, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler