Cinsellik yoksa neden evleniyoruzcular gelmeden yerimi alayım.

Cinsellik yoksa neden evleniyoruzcular gelmeden yerimi alayım.

Cinsellik için değil sevdiğim, aşık olduğum ve doğru insan olduğundan emin olduğum kadınla bir ömrü beraber geçirmek için evlenirim.
Ama cinsellikte aşkın ve evliliğin gerekliliklerinden ve ihtiyaçlarından biridir ve olması gerekir.
Cinsellik için evlenilmez ama evlilikte olması gereken bir şeydir yani.
Evlilik dışı kesinlikle olmaması gerekir sadece evlenilen kişiye özel olmalıdır.
Evlilik hakkım yok zaten olsaydı da böyle bir durumda evlenmezdim. Cinsellik az ya da çok her yetişkin insanın hayatında olan bir olgu. Sıfır cinsellik olan bir evlilikte ihanet ne kadar kaçınılmaz bir son olabilir ki. Taraflardan birisi en sonunda ihanet eder. Kim ne derse desin mutlu bir evliliğin temel taşlarından birisi de mutlu bir cinsel hayata sahip olmaktır. Sevgi ve saygı kadar önemlidir.
Hiç olmayacak mı? Evlenmem.
Teşekkür ederim 🥳
Rica ederim abla 🥳
Evlenmem
Cevap
13Cevap
Sevgili gibi değil de, normal bir arkadaş gibi yaşamak isteyenler öyle evlenebilir.
Benim için cinsellik bir ilişkide olmazsa olmazlardan. Sevgiliyken bile aramda duygusal bağın fiziksel yolla da bağlanabilmesi için şart. Birbirini tamamlayıcı unsurlar bunlar.
Evliliğin ve birlikteliğin güçlenmesi, sağlıklı ilerlemesi ve bağın kuvvetlenmesi için cinsellik son derece önemlidir. Çiftler muhabbetten olduğu kadar cinsellikten de beslenir ve bu şekilde bütünleşir. Olmazsa olmazdır hatta.
Evlilikte olması gerekiyor tabiki ben evlenmeden olmaz tarafındayım sevgiliyle yapmam mesela birine aşık olurum ciddi bir ilişkiyse evlenirim
Elbette neden olmasın evlilik cinsellikten ibaret gibi gözükse de bence aslında evliliği yürüten şey birlikte hayat arkadaşı olabilme durumudur. Yalnızlığa ortaklıktır Bu nedenle olur diyorum ben.
Yani sırf cinsellik için evlenilmez ama biz insanların doğasında cinsellik var bu şekilde yaratilmişiz o yüzden hayır evlenmem diyorum.
Herkesin görüşü farklıdır. Ben evlilik öncesinde düşünmüyorum. Evleneceğim kişi oda benim gibi düşüncedeyse cinsellik nikahtan sonra evlenirim. Tabii önemli olan karakteri kişiliğini bakarım.
Sevdiğin biriyle yaşamak hayatını onunla geçirmek sadece hayat arkadaşlığı için bile yeterli evlenmek, sevdiğin birinin yanında olmak atan kalbini nefesini hissetmek bile büyük şans bence.
İlişki veya evlilik neden cinsellik üzerine kurulu oluyor veya niye böyle düşünülüyor anlayamıyorum...
Evlenirim
evlenirdim. zaten insan cinsellik yaşamadan bile cinsel isteğini kendi geçirebilir.. (sorduğun 2. cinsellik sorusu TwT)
her şey cinsellik değildir ama evliliğin de yüzde 70 cinsellik içerir.. cinsellik kişiye göre değişir ve. Evlenmezdim
olur bence her şey cinsellik değil.
bir insanın birbirini sevmesi gerekiyor cinsellik yapmasına gerekmiyor
Cinsellik için evlenmem ki, evlenmeden de cinsellik yaşayabiliyoruz çünkü. İleride çocuk sahibi olmak istediğim zaman evlenirim sadece
Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenecek olsaydım kesinlikle evet 😌
Cjnsellik benim için önemli değil, önemli olan doğru insanı bulup evlenmek vardır.
Temas severim ve temas sevmeyen biri ile evlenemem😒😒
Evlenirdim yani farz edelim ki şeyimiz koptu ne yapalım yani
Hayır evlenmem de çalışmamda paraya gerek yok
Evlilikten bağımsız olarak cinsellik romantik ilişkiler için sanıldığından daha önemlidir.
Evlenmezdim. Evliliğin ne anlamı kalır ki olmasa
Saygı sevgi hoşgörü olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok
Evlenirim, cinsellikten daha önemli olan şeyler var.
Evlenmem sanırım evlenmeden de yaşıyorum o ayri ama evliligin yuzde 70i cinsellik ciftler için
O yoksa niye evlenilsin? Abla kardeş ilişkisi yaşamak için mi? 🤦
Evliliği ayakta tutan şeylerden biride sekstir hacı günümüzde bazı boşanmalar sadece cinsel yetersizlikten oluyor
Cıks, olabilemez..
Ee çocuk nasıl olucak, istemem.
Hayır evlenmezdim
Cinsellik evliliğin 70 faizi. Evlenmem.
Evlilikte olmalı, evlilik dışı olmamalı.
Genel olarak evliliği düşünmüyorum
İki ev arkadaşı gibi daha güzel bence😂
Sadece cinsellik için evlenmek de pek doğru değil.
Hayır
Sanmıyorum
Sanırım olabilir
Asla
Olabilirdi
Hayır