Güncellemeler
+1 yıl
Ve ilk zamanlar buluşmak istiyordu yemeğe çıkardı biz geçen hafta 1 gün ayrıldık sonra barıştık o günden sonra buluşmak istemedi hep senle mi buluşcem dedi ilk zamanlar yanına geleyim mi diyordun yA noldu şimdi dediö
işte yapamıyorum olmuyor gibi yA da sıkıyorsun haber vermek zorunda değilim gibi diyen erkek sizce döner mi ama aramızda sevişme oldu sadece ilerisi olmadı sizce döner mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dönse de sen isteme zaten
Döner mi cidden
Eğer güzel bir cinsel hayatınız oluşmuşsa zamanında geri dönme ihtimali çok yüksek. Erkekler olarak her ne kadar libidomuz yüksek olsada libidosal anlamda uyum olduğumuz kadından kolay kolay vazgeçmeyebiliriz duygusal olarak çok bağlansak bile 🙌🏻
Bence dönmemesi daha iyi seni hak etmiyor demektir.
Ya yine yanında olurum dedi ararsın yazarsın dedi benden ayrılan insana niye yazem o zaman ayrılma dedim ama seni seviyorum dedi arkadaşada dedi seviyorum onu diye kendisi kıyamıyamıorum sana dedi ama boş sebepten ötürü ayrıldı
Seven insan boş bahanelerle ayrılmaz sevgi o kadar basit değil.
Dedim aynısı işte illa başka sebep mi lazım dedi dün ayrıldık ama ondan önceki gece güzel konuşuyorduk
Ayrılmak isteyen sebep kolay maalesef
Kendisi ilk başta dedi herşeyi şimdi ise çok saçma sebep yAni neden ama
Haber ver diye üstüne gittim bu bana soğuksun dedi kendisi soğuk yaptı
Uzulmene değmez emin ol buna tecrübe ile sabit gidene dur demeyeceksin.
Ya üzülmüyorum ama ilk defa çiçek aldım ilk defa bi erkek beni mutlu etti
Sence döner mi
Sadece sevisme derken ulan eleman seni sömürüp atmış sadece diyor bide basit bir şeymiş gibi 😂
Yalnız öyle uzun olmadı sadece öpüşme elleme bu o ilerisini yapmak istedi ben yapmadım tabi ilişkiye gitmedim
Sen artık sektöre girmişsin mesleğin hazır
Yok gerek yok ben istemiyorum korkuyorum yapmaktan
Açılışı yalarken korkmamissin
O farklı bu farklı yalnız ve her önüme gelenle yapmıyorum
Kocanla yapmıyorsan önüne gelenle yapıyorsun demektir. Bak eleman önüne gelip tadına bakıp gitmiş
Hayır knk bilip bilmeden konuşma ister kocamla yaparım ister sevgilimle ben 2 kez yaptım oda 1 senelik ilişkimde bide bunda ama seks yapmadım
Attık yollu olmuşsun
He knk aynen sen gibi
Şanslıymış lakin umarım ilerde pişman olmazsın “
Dönmemesi daha iyi senin icin
Neden seviyorum onu diyor arkadaşa herkes ona kızıyor zaten
Sürekli ota b... A , sebep bulan seni ilerise daha uzucek simdi uzul ilerde uzulme
Yalnız bana ayrılmak kolay mi sanıyorsun dedi şimdi ise boş sebepten ötürü ayrıldı
Sence kim haklı
Eee gördün mü, niyecbekleyesin böyle birini
burada haklı olarak sen varsin ama bunla yurumez hic bekleme
Kendisi haber ver dedi bende veririm dedim şimdi ise zorunda değilim dedi
Sen kendini niye böyle yapiyon seni morallendirip sonra uzuyor birak
Ya biliyorum döner öi yine de
Sen bu gitgelden mi hoşlaniyon anlamadim ki uzulucen daha fazla neyi gormek istemiyon
İlk defa bi erkek beni mutlu etti çünkü
Bence uzumekte ustune yok hangi mutluluk bu
Ya bilip bilmeden konuşma
İlk defa çiçek aldım dedim
İyi bilmeden konusmuyorum o zaman daha fazla uzulmezsein insallah
Ok
Dönmesin
Neden dönsün
Dönsün işte yA döner mi
Baskası vardır
Onu düşündüm ama seni seviyorum ayrılmak kolay mi sanıyorsun dedi falan ilk zamanlar haber vermesini severim sende ver dedi dün haber vermek zorunda değilim dedi
Dışarı çıkmış haberim yok neymiş işte onu sıkıyormuşum haber vermek sıkmak demekmil
Sıkılmış ne zamandır birliktesiniz
1 aydır 2 ye giriyorduk ama güzel ilişki istiyorum artık demişti arkadaşa da dedi hep yanıma gelmek istiyordu son zamanlarda bende biraz üstüne gittim haber ver diye bu
Dönmez
Neden
Döner
Nasıl döner
İlerisi için döner
Zor doner
Neden
Giden gelseydi ohhooo
Geçen ayrıldık barıştık şimdi ise kendisi boş sebepten ötürü ayrıldı
Boş insan deekk yaşlar kaç
Ben 19 o 22
Dönmez bekleme