Gizli Üye(36-45)+1 yıldün akşam oldu ve ennnnnn çok zevk aldığım şekilde oldu, tam boşalma anı başlamadan önce son bir kez sertçe kökledim vurarak kıza ve iyice bastırdım kendimi öylece kaldım ve sımmmsıcaklığıyle penisi yakarken ki zevk hissi ve aşırı darlığıyla penisi sımmsıkı sıkıştırmasının müthiş hissi eşliğinde şiddetle boşaldım hafiften git gel yapar gibi titreyerek, o esna da da memelerini avuçladım sıkarak okşadım zevkle... 10 üzerinden 20 bence, 10 az gelir, öylece kalıp hiç çıkartmadım kızın içinden sarılıp kaldık öylece yarım saat, zevk hissi boşalmadan sonra tüm belden aşağılarımda penisimde t*şaklarımda gezindi durdu elektrik akımı gibi hafif hafif, huzur hissettiren bir histi, sanki bacaklarımın içinde meltem rüzgarı esiyordu.. Mervemle yapınca böyle hissediyorum her seferinde ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılikiniz de ne kadar şanslısınız merve kim sevgilin mi 🥰
Cevap sahibi+1 yılEvet 19 yaşında çıtır çıtı pıtı lokum gibi kız🥰
Soran+1 yılmmmmh mükemmel 💜💜
Cevap sahibi+1 yılBoşalma anında kızın enn dibine kökleyip kendimi iyice bastırıp öylece kalınca vajina enn dibinde hafiften bi vakum etkisi hissediyorum ve penisin başını emiyor adeta ama o hiss öyle tatlı ve öyle muhteşem bi zevk hissi veriyorli s*kime kızın a*ından hiiiç çıkartasım gelmiyor saatlerce🥰accayip güzel hisler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecen 3 gün önceydi sanırım yüzünü bile görmediğim sohbet ettiğim kişiyi düşünerek mastürbasyon yapmıştım. Gerçekten uzun zamandır böyle boşalmamıştım. İlk defa böyle bir şey yaşadım
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyedi. masstta bile daha fazla zevk alıyorum ilişkiye oranla. penis dediğin girdimi seni kıvrandıracak zevkten ama nerdeee kullanmasını bilen erkek... kocamınki 17 cm ama kullanmasını bilmediği için sadece kendi zevk alıyor, arada bir kaçamak yaşadığım komşumun oğlanı var onun ki 13 cm ama daha fazla zevk veriyor bana çünkü oğlan fena acayip bişey, oğlan on üzerinden 10 yaşatıyor.. kocam ayda 10 kere yapar, oğlan ayda 1 kere yapar ama kocamın 10 keresi oğlanın yaşattığı zevkin yarısı kadar bile değildir
310 Yorumla
Soran+1 yıloğlan kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılbi de penisi kullanabilmesinden kastın nedir mesela ben hiç yapmadığım için ne anlama geldiğini bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yıloğlan 18 ine yeni girdi, ben 32. oğlan ilk ilişkisini de benimle yaşadı, sevişme faslını iyi yapıyor uzatıyor çok, ben de hemen girmesine izin vermiyorum zaten, göğüslerimi eme eme okşaya okşaya morartıyor ama çook aşırı hoşuma gidiyor o his, sevişmeyi uzattığı için çocuk girdiği zaman aşırı hızlı git gel yapmaya başlıyor, hızlı yapmasının hissi çok hoşuma gidiyor, genç enerjik ve zıpkın gibi oğlan güzel köklüyor, bunlar beni aşırı tahrik ediyor ve daha çabuk orgazma ulaşmamı sağlıyor.. kocam iki üç öper memeleri okşar bir kaç kez sonra direkt bacaklarımı açıp dalar içeri 3-4 dakika aralıksız git gel yapıp kendisi boşalır ve çekilir yatar uyur...
Cevap sahibi+1 yılben daha bişey hissedemeden olay bitmiş oluyor.. ama oğlan öyle yapmıyor, ilişki sadece içine sokup git gel yapmaktan ibaret bişey değil, mesela o hızlı git gel yaparken bacaklarımı beline dolayıp ayaklarımla çocuğun popişinden kendime çekip bastırıyorum onu git gel yapamıyor penisi içimde kalıyor hareket edemediği için çocuk öylece bekliyor, o his benim çok hoşuma gidiyor yani penisi sürekli içimde hissetmek sıcaklığını sertliğini hissetmek aşırı hoş, git gel yaprken ki girmesi daha farklı bir his içimde beklerkenki his daha tatlı bir his veriyor, o an çocuk göğüslerimi emiyor adeta içimden göğüslerime bişeyler akıyor gibi zevk hissi oluyor acayip bişey... penisi sadece git gel yapmak için kullanmak yetmiyor kadın için, sıcaklığını sertliğini farklı hislerini kadına hissettirmeli erkek, sürtünme yapmalı, daha bir çok şey var, aslında sevişme faslında penisle çok daha fazla şey yapabilir erkek kadının içine girmeden önce, içine girme birleşme faslı en son olmalı bence, dolayısı ile kadın iyice kıvama gelir zevkten mayışır erkek ondan sonra pompalar ikisi de zevk hisseder fazlasıyla. oğlan mesela ön sevişme esnasında bir süre sonra penisi vajina dudaklarının arasına koyup yavaş yavaş ileri geri sürter sürekli içeri sokmadan, o penisin sürtünme hissi o kdar tatlı bir zevk hissettiriyor ki o an, bir de sürterken toplarını da dayıyor güzel bir his hepsi.. eşim bunları yapmaz kendi zevkini düşünür bencilce, evlenen her erkek böyle bence.
Soran+1 yılo kadar güzel açıklamışsın ki sonuna kadar hak verdim sana şimdi. kaçamak yapmak her ne kadar hiç tasvip etmediğim bi şey olsa da ilk olarak kadını buna iten erkek utansın diyorum. çocuk bayağı iyiymiş onun için de çok muhteşem geçiyordur eminim. ben de sevişme hastasıyım keşke erkekler de biraz sonuç odaklı değil de süreç odaklı olsalar
Cevap sahibi+1 yılçocuk aslında acemi sayılır daha yeni yeni alıştı o da, ilk yaşayacağımız zaman çok komikti çocuğun acemi halleri, ben yatağın kenarında oturmuştum oğlan direkt üstüme çıkmaya çalışmıştı altına alacak velet hemen :D ama kadın ruhuna dokunmayı öğrendi, onun açısında da aşırı heyecanlı zevkli geçiyor kendi de öyle söylüyor doyamıyor genlik ateşi çok fazla oğlanda ve nerdeyse çüküsü her kalktığında yapmak istiyor ama sınır koydum ayda 1. evet süreç çok önemli, uzun olması her kadın için çok önemli, aslında erkeklerin aşırı takıntısı olan penis boyunun çok da önemi yok bence kullanmasını bilen her türlü zevkini alırı erkekte kadında. bence sadece kalınlığı önemli penisin ama öyle penis kadar kısa da olmamalı tabiki.. bazen sadece sevişmek bile öyle tatlı öyle güzel zevkli geçiyor ki bu oğlanla, aslında ben de doyamıyorum, çocuk kucağımdan hiç çıkmasın istiyorum resmen ama öyle de olmuyor.
Soran+1 yılaşırı tatlısınız... ama umarım kocana yakalanmazsın
Cevap sahibi+1 yılahh umarım... bence oğlan daha tatlı, her hali vücudu bakışları penisi topişleri öyle tatlı ki, bembeyaz penisi ve topları var okşaması ayrı oral yaparken emmesi ayrı hoşuma gidiyor, çocuğa ilk oral yapmıştım ben penisinin başı koskocamandı emmiştim ve çocuk zevkten kıvranmıştı çok hoştu o halleri ;) kocama zorla bile oral yapamıyorum penisi hiç hoşuma gitmiyor ve rengi koyu. benim vajina kısmı da bembeyaz ona rağmen bir kez bile oral yapmadı bana ama ergen oğlan öyle güzel şeyler yapıyor ki kıvranıyorum. yasak ilişki ama kendimi ondan alıkoyamıyorum bana muhteşem zevkler hazlar yaşatıyor... neyse sen bişey yaşamadın hiç daha fazla anlatıp senin canını da çektirmeyeyim, o arzunun isteğin ne kdar zor olduğunu çok iyi bilirim ben dayanması çok zordur
Soran+1 yıltakipleşebilir miyiz arada bana tecrübelerini anlatabilirsin çünkü çok ihtiyacım var aslında, gizli kalırsın merak etme hbir şekilde ifşalamam ne iyi günde ne kötü günde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dün gece yaşadığımı anlatsam senin ki yarı yarıya düşer inan :)))
20 Yorumla
+1 yılValla sabah rüyalandım ta arkama kadar gitti yahu ben anlamadım vücut nasıl istemişse artık 😅🤭
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl10 üzerinden biraz az olur çünkü fb ile yaptım 10 üzerinden 20 işini biliyor kız
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOrgazmi kimse anlatamaz,
Sadece yasanir ve yasatilir.10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 3 yorumlarom cünkü tekkim yanimda kimse yoktu amasyada bulmak zor
00 YorumlaPeki diğerlerinden farkı neydi İlişkiye girdiğin için mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10/10 mmm hah. Fışkırarakk bitirdiğin var mı ya da sende normal bitirme mi oluyo sekste?
05 Yorumla
Soran+1 yılfışkırmıyorum ben
Soran+1 yıl@gaddarım bilmiyorum ki izlediğimiz videolarda şaldır şaldır fışkırıyolar ama güyük oranda idrar olduğunu düşünüyorum hiç gerçekçi değil zaten
Cevap sahibi+1 yıl10 kızdan 1 inde oluyo ancakk ama bu idrar mı değil mi zaten biliminde kanıtlayamadığı bir şey bu. Videolara inanma onlar sürekli öyle fışkırabilmek için ilaç içiyolar.
Cevap sahibi+1 yılYıldız oldukları için işleri bu zaten🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bu kadar rahattı knk
18 Yorumla
Soran+1 yıldoğru alana abandım
Cevap sahibi+1 yılHımm anladım knk peki çok boşalma oldu mu
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılYatakta mıydın
Cevap sahibi+1 yılMeraktan soruyorum knk yanlış anlama
Soran+1 yılevett
Cevap sahibi+1 yılBi kaç bir şey daha sorsam olur mu?
Cevap sahibi+1 yılGünde kaç defa oluyor knk
+1 yılAğzına gelmek kadar mükemmel olamazdı
10 Yorumla2 istemsizce ilişkiye zorlandım berbattı.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cuma gecesi oldu 6 veriyorum
10 YorumlaNeydi müthiş yapan
12 Yorumla
Soran+1 yılsanırım doğru yere odaklandım o yüzden çok iyi patladım
kendi kendşne mi oldun
09 Yorumla
Soran+1 yılevet kendim yaptım
Soran+1 yılevet aşkım ama imkanım kısıtlı işte ne yapayım
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevet onunla yetinmeye çalışyorum
Soran+1 yılhahahah
Gizli Üye(25-29)+1 yılDün geceydi 10/20 diyebilirim mükemmeldi
10 Yorumla
+1 yılO an harika görünüyorsundur eminim😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvde kimse yok herhalde 😂
014 Yorumla
Soran+1 yılevettt muhteşem 😍😂
Cevap sahibi+1 yılBende uzun zaman yapmamıştım geçen günlerde yaptım 10/10 verebilirim ona big bang 😂
Soran+1 yılmükemmellll 😎😎
Cevap sahibi+1 yıl1 saat sonra yazdığına göre yine miii 😂
Soran+1 yılyok ya uyumuştum uyandım 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha rahatladiktan sonra dayak yemek gibi oluyor insan ancak uyku paklar 😂
Soran+1 yılâk-u pâkım şu an 😂
Cevap sahibi+1 yılDuş da alındı ozaman 😂
Soran+1 yıleveet 🥰
Cevap sahibi+1 yılBenimde bı duş alaşım ama güzel bir nedene de ihtiyacım var 😂
Soran+1 yılmission completed yazısını görebiliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılHahaha yok hayır duş almak güzel bir bahane bulamadım 😂 buldum aslında da 😂
Soran+1 yıleee sonra olmadı mı 😄
Cevap sahibi+1 yılYazmadın 😂
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. 8 olut
10 Yorumla
+1 yıl7 oldu 2 hafta önce biriyle sevişmiştim
10 Yorumla
+1 yılramazanın başından beri boşalmıyorum :D
09 Yorumla
Soran+1 yıloo büyük tufan seni bekler 😂
- +1 yıl
galiba bu gün büyük tufan var :D
- +1 yıl
sen rahatladın tabi :D
Soran+1 yılevet ;))
- +1 yıl
seks mi yaptın mastürbasyon mı :D
Soran+1 yılm'ast bebeğim
- +1 yıl
nası bi hayal kurdun
Soran+1 yılizleyerek yaptım
- +1 yıl
İnsan bi link mink atar 😀
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni görmeden nasıl 10/10 oldun kii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen hafta pazar günü normaldi waaoowww diyemem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHımm merak ettım😂🤔
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 10 az önce
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Tek mi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı.
+1 yılBir defa yetiyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılbirazdan yine yaparım canım çeksin bi
- +1 yıl
Video mu izliyerek yapıyorsun
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Karşılıklı daha güzel olur
+1 yılBu gece tek gecelikti 6
09 Yorumla
Soran+1 yılneden 6?
- +1 yıl
Bar tuvaletinde soyunmadan ayakta oldu çünkü
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
On sevisme bir tek dans pistinde oldu o aslında puanı düşüren etken
Soran+1 yılaldığın zevki puanlıyosun dimi 6 diye
- +1 yıl
Evet tatlim
- +1 yıl
Seninki neden çok iyiydi:)
Soran+1 yılbilmiyorum doğru noktaya çalıştım herhalde müthiş zevk aldım
- +1 yıl
Merak ettim konuşmak isterim
+1 yıl6 falan.
09 Yorumla
Soran+1 yılneden 6
- +1 yıl
Çok zevk almadım. Senin kaçtı
Soran+1 yılbenim mükemmel oldu ya az önce
- +1 yıl
Hahahaha. Kaç dk sürdü
Soran+1 yılseks yapmadım ma. st yaptım
- +1 yıl
Ben de onu dedim. Son sekste 10/10 du valla
Soran+1 yılseks yapabilmeyi çok isterdim
- +1 yıl
Yaş kaç
Soran+1 yıl22
+1 yılsekiz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNasıl oluyorsunuz ya
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOrgazm boşalmak demek mi
Soran+1 yılevet tatlım m, ast ile oluyorum
Soran+1 yıl@Sundaddy orgazm demek zevkten sızlamak mı demek yoksa
Soran+1 yıl@Sundaddy anladım demek istediğini
Cevap sahibi+1 yıl@sundaddy bu mastta oluyor bende şükür neyseki e ilişki sırasında olamazsam oyle
- Cinsel Yaşam konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yıl10 üzerinden 7
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yıl6-7 beynim kanmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden o kadar sevdin neyi değiik yaptın
01 Yorumla
Soran+1 yılaynı aslında değişik bi şey yapmadım ama artık kendi organımı doğru tanıyorum ve nerden nasıl çok zevk aldığını çözdüm
Gizli Üye(18-24)+1 yıl7 sabah
02 Yorumla
Soran+1 yılneden 7
Cevap sahibi+1 yıliyiydi fena degildi ama tam degildi
+1 yılNasıl yaptın
03 Yorumla
Soran+1 yılkendim
- +1 yıl
Hayal ederek mi
Soran+1 yılizledim canım
+1 yıl10/10
00 Yorumla