Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kişiden kişiye duruma ortama ilişkinin ne zaman nasıl olduğuna vs göre değişir. Vahşi değilde sert demek daha doğru olur sanki. Bazıları soft bazıları hard sever bazen başka türlü de yaparlar. Bende soft başla hard yap soft bitir sarıl uyu taraftarıyım. Ama belli olmaz durum soft gerektirir (romantik yavaş) öyle yaparım. Durum hızlı ve sert gerektirir öyle yaparım. Kişiye göre değişir
33 Yorumla- +1 yıl
teşekkür @Ceceyyyyyy
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir karşımdaki kadının yapısına duygusuna göre hareket edersin duygusal SOFT bir kadın neden sert bir erkek. istesinki aksine HARD seven kadın neden soft biriyle olsunki bu durumda erkek analiz etmeli karşısındaki kadına sormadan ne istediğini nasıl bir ilişki yaşama hevesi olduğunu bilmeli erkek yerine göre sert yerine soft olucak ve o an başarı duygusunu tadicak
10 Yorumla
Vahşi olmak anlamsız olur bence çok az insanın tarzı olabilir ilişkilerde kademe kademe olur romantik başlayıp büyüttüğünüz ilişkiyi sertliğe hıza ve vahşiliğe karşılıklı istek varsa denebilir. Önemli olan karşılıklı olması
00 Yorumla
+1 yılBazılarının partneri de ilişkiyi yönetmek ister bu yüzden her erkek diye genelleme yapamayız. Kendi yorumum ise sekste sert ve tutkulu olmaktan yana.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek istemez ama ben her zaman isterim sert, vahşi, haşin olmayı
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen romantik olmak isterdim eme eşim ne derse o onun istekleri daha önemlidir benim için
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılYani kadınına gücünü göstermek ister gadası
20 Yorumla
+1 yılŞimdi kişi sevdiğiyle beraberse daha slov bir şekilde yapar. Yok kadın bir gecelikse ve vücudu sert ilişkiye hani vurdukça ses geliyorsa balık etli ya da zayıf ama inliyorsa daha sert yapar o kadının üzerinde ( bilinçaltında) egemenlik kurmaya çalışır. Daha sert ilişki daha çok ses ve inilti çıkartır buda erkeğe birşeyler yaptığı başardığı hissiyatı verir. Şöyle düşünün bir iş yaptınız herkes sizi iyi güçlü olarak konuşuyor. kulağınıza yapmış olduğunuz işin güzel yankıları geliyor alkışlanıyorsunuz. birşeyler başarmanın hazzını yaşıyorsunuz. Zaten erkek ilişkide kendinden çok kadını becermenin onu mutlu etmenin sevincini yaşamak ister o yüzden ses getirmesi için erkekliğini göstermek için sert yapar.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğiyle de sert yapar
- +1 yıl
@Soruüreten tabiki sevdiğiylede sert yapar da hani öper koklar tadını çıkara çıkara yapar sonra hızlanır inletir sonrasını biliyorsun. sen sert mi sevmiyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Karşıdan aldığın elektriğe bağlı. Vahşi ise karşısı biz daha vahsiyiz yok romantikse biz daha romantigiz.. Ne verirsen elininen o gider seninilen 😂
31 Yorumla- +1 yıl
Dogru
+1 yılSeksin romantiği nasıl olur ki? Afedersin de s*keceksen hayvan gibi yapacaksın. İki tarafta mutlu ayrılır. Yoksa ne öyle kedi gibi mıymıy. Kadında ritim giderse sıçtın. Ritmi yakaladığında onun komutlarına uyman gerek yoksa anca git gel yaparsın.
41 Yorumla- +1 yıl
Ritim derken nasil yani
+1 yılÇoğu evet ama ben romantik olmak isterim. Kadınlar ilk etapta vahşiliği sevseler bile uzun zamanda romantikliği isterler. Ayrıca evlenince de aynı, aşık oldukları erkeklerle sohbet ederken sürekli gülmeleri ve erkeğin ona kibar ve romantik davranması bir kadın için daha iyidir. Bir zaman sonra cinsellik azalacak ya da bitecek ama romantizm var ise o hep devam edecek. O yüzden kadınların ona göre birisi ile evlenmesi onların ömür boyu mutlu olmasını sağlayacaktır.
20 Yorumla
+1 yıl
+1 yılHayır tabiki de. Vahsilik hayvanlara özgü bence. Seks kadının ruhuna dokunmak demektir incitmemek kırmamak demektir. Hayvani davranınca kadının ruhu zarar görür kendini farklı bir yere koyar. Soft olabilir sert olabilir ama vahsilik asla
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafında orgazm anına ramak kala sertleşirim... Daha sert daha hızlı ve daha da dibinde p*nisim kıvrılarak... O zaman tadı her iki taraf içinde muhteşem oluyor
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılVahşi olmayı isterler kontrolleri izin verirse
30 Yorumla
+1 yılHer erkek kadının istediğini yapar bence vahşi olmasını isterse oda olur romantik istiyorsa onuda yapar yani kadın yönlendirir
81 Yorumla- +1 yıl
Efendi erkekler için evet 🤣
+1 yılYerine göre değişiyor bence sadece vahşi erkek hiç çekici değil, romantizm her zaman kazanır fakat sadece romantik olan erkek de çekici değil. Bu dengeyi yakalamak gerek.
69 Yorumla- +1 yıl
Umarm bulursun
- +1 yıl
Ay çok tatlısın umarım sen de bulursun 💖💖
- +1 yıl
Yaaaa ❤️❤️
Sevgililerimden olan olmuştu - +1 yıl
Demek ki daha iyisine layıkmışsın ayrılmışsınız
- +1 yıl
Uzun ilişkiyi ben istemiyorum
- +1 yıl
Olabilir tabii iki taraf da sadece takılmak isteyebilir, umarım iyi bir ilişki yaşarsın, gönlünce olur diyeyim o zaman.
- +1 yıl
Sohbet sevmiyorsun herhalde
- +1 yıl
Öyle mi, neden? "Umarım" demem konuyu kısa kesmemi mi sağladı ya da takibe geri dönüş yapmayışım? Hayır, sohbeti sevmiyor değilim sadece meşgülüm ve aşmam gereken şeyler var. Teşekkür ederim dileğin için. Kendine iyi bak.
- +1 yıl
Hem şöyle olsun hemde böyle olsun hem şöyle olurken bide böyle olsun Bu başka bir evren tarifi resmen
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır inan alakası yok. Eski nişanlım pasifti bence çünkü o yatsın bende kucakta oluyum isterdi hep.
125 Yorumla- +1 yıl
Erken boşalma sorunu varmıştır onun
Cevap sahibi+1 yıl@mozcanmbel17 yoo 1. 10 dk civarı 2. de 30 dk sürerdi
- +1 yıl
Kucakta o kadar işte. Misyoner de o sürenin yarısı, doggy de üçte 1 anca dayanır
Cevap sahibi+1 yıl@mozcanmbel17 misyoner de bu süreler.. Kucakta daha erken boşalıyor. Pasif bu ya
- +1 yıl
Vaktiniz varsa özelden bulabilirmisiniz beni
+1 yılHer erkeği denemedim.. Denediklerim seviyordu.. Aşkım da seviyo
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenince göreceğim artık vahşi miyim değil miyim 😂
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sanmıyorum biz kadınlar bu konularda tek tip değiliz, eminim onlar da değildir. Ama genel olarak içlerindeki ilkellik böyle şeyleri seviyor gibi 😄
30 Yorumla
+1 yılHer hayvanın arada sırada zincirlerinden kurtulması gerekir kadın erkek fark etmez
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani o an ki ahenk hangisini gerektiyorsa o oluyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHard hastasıyım doğrudur ten morartma iç çamaşırı yırtmada üstüme yoktur
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılPartnerime bağlı değişir bu durum. Genelde sekse soft başlarım ve hard sekse doğru gidişat gerçekleşir çoğu kadın bundan hoşlanır diye düşünüyorum 🫠🙈
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılKaplan mıyım ben yahi vahşi olayım? Evcil bir adamım şurada.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kişiye de değişir karşısındaki kadına ne hissettiğine göre de değişir bence
71 Yorumla- +1 yıl
mesela ne hissedersen vahşi olmak istersin
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bende pozisyona göre değişiyor mesela misyoner olunca yavaş soft öpüşerek falan ama doggy olunca çok fena hızlanirim kaçan bile oldu doggyde acidigi için düşün artık😄
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Duygusal olan erkek soft seviyor sanırım. Kisilige bağlıdır..
30 Yorumla
+1 yılBenim penisim çok kalın ve büyük. Nazik de yapsam kanırtıyorum yani. O yüzden nazik de yapsam vahşi oluyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz sertlik vahsilik seviyorum genelde öyle soft pek tarzım değil
20 Yorumla
+1 yılKarşımdaki dur yapma diyene kadar sınırları zorlarim
20 YorumlaBir aslan edasında olabilirim
21 Yorumla- +1 yıl
Vay be
+1 yılVahşi olması için testesteron seviyesi yüksek olur az ise testesteron azdır modern tıp buna normal der sma az
00 Yorumlakadına göre değişir, bazı kadınlar vahşi erkek yerine kibar erkek sever, kibar kibar sokulması hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılHer erkek karakter olarak ayni degildir o yuzden istemeyenler de var
10 Yorumlakadın yükseldikçe vahşi olursun yoksa abartmamamak lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı. Bence romantik başlayıp beraber vahşileşmek ister 😊
10 Yorumla
+1 yılÖnce vahşileşip sonradan romantik olunur. İşin özü bu zaten.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılBazen ser5 bazen romantik olmak güzel partnerime o o anki ruh halime bağlı
10 Yorumla
+1 yılHer şeyde romantiklik iyidir
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılO kişiden kişiye göre değişir
11 Yorumla- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu öyle olmak ister veya öyle olduğunu söyler ama çok azı vahşi çıkar
00 Yorumla ben partnerimin baskın olmasını isterim ama henüz baskın partnerle tanışmadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence herkes istemez çünkü partneri o fırsatı vermetebilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben partnerimin davranışlarına göre ayarlamayı tercihederim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇeşit çeşit renk renk renk erkek var , 2 milyarı romantikse 2,5 milyarı hayvanımsı
00 Yorumla
+1 yılBen romantik tutkulu tarafa daha yakınım hayvanlaşmasana sonlandırmayı tercih ederim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bu erkeğin isteyip yapabileceği bir şey değildir. Karşılıklı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTercihim soft tadini çıkartarak yavaş yavaş
00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapılmaz, s2nin keyfi nasıl isterse öyle davranır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılRomantizm tutku fantezi beni daha çok çeker
00 Yorumla Kişiden kişiye ve kişiler arasındaki uyuma göre değişir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her kadın nasıl aynı değilse, her erkekte aynı değildir. Zevkler farklılık gösterebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kızı dostu gibi seveceksiniz düşmanı gibi skceksin başka türlü yaranamazsın
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu tamamen kızın tavrına bağlı erkeği uzun süre peşinde koştursa o zaman ele geçirdiğinde aşırı sert ve vahşi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılVahşi olmayana erkek demiyoruz zaten.
96 Yorumla- +1 yıl
Peki bunu yazma sebebin nedir? Nereye varmak istiyorsun mesela? Benim neyi sevip sevmemem ne önemli.
- +1 yıl
Genelleme yapmaktan bir bıkmadınız gitti. Erkekler veya kadınlar bir kişinin düşüncelerine göre şekil almıyor, romantik bir erkek de gayet erkektir
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk peki bu dediğin beni ne ilgilendiriyor? Benim düşüncem bana ait ve öznel. Benim gibi düşünmek zorunda değilsin. Böyle bir konudan tartışma çıkarmak zorunda da değilsin. Kendi yorumunu ayrı olarak yazabilirsin. İyi akşamlar dilerim.
- +1 yıl
Yok elbette vahşi olan erkeği beğenebilirsin bunda bir sorun yok ve romantikler sana çekici gelmeyebilir, bunda bir sorun yok sadece bu tür genellemeler yanlış ve bunlara göre kendisini yetersiz hissedecek, olmadığı şey olmak için çabalayacak çok insan var. Benim sözümden ne olur deme, bunlar biriken şeyler. Eskiden "Erkek dediğin duygusuz olmalı, kimseye sorunlarını anlatmamalı" diyenler yüzünden int*hara kalkışanlar vardı, sen böyle diyorsun demiyorum sadece genellemelerin zararlı olabileceğini düşünüyorum. "Kadın dediğin kocasına hizmet etmeli, yoksa ona kadın demem" diyenler ne kadar hastalıklıysa bence bu tür genellemeler de buralara kapı aralayabilir. Kusura bakmayın tekrardan.
- +1 yıl
@cvcvnfjfkfk biz yatak odasından bahsediyoruz. Cinsellik. Yoksa kim istemez romantik erkeği. Yataktaki beklentim sert erkek.
- +1 yıl
Sen dürüst ve içinden geleni olduğu gibi söylüyorsun Oysa hayalperest ve ona öğretileni söylüyor fark bu Hepimiz biliyoruz ki Kadın vahşi oluşundan içsel bir haz duyuyorken Erkeğin, Aynı zamanda romantik hanım evladı erkektende soğuyor itici geliyor Gerçek budur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGücü yeten ister 😂😂😂
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRicalar 😀
- +1 yıl
😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılNe oldu be 😀 dişlerini kıracaksin zorlama
- +1 yıl
Haha
Cevap sahibi+1 yıl😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılO değilde sen istermisin vahşi olmayi😀
- +1 yıl
Olabiliyy
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım bi gun denk geliriz umarim
- +1 yıl
Owww
Cevap sahibi+1 yılGelirmiyiz sencede 😊
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. önemli olan vahşi veya uysal olmak değildir. önemli olan mutlu edip mutlu olmaktır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimi hayvan gibi şiyapar kimi pammığa dokunur gibi dokunur belli olmaz 😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılVahşilik iyi değildir. Sanatçı gibi olup kadına sanat eseri gibi davranmak gerekli bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoft olmayı severim dokunuşlarımla müthiş haz veririm orgazma ulaşır titreyerek boşalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeri zamanı mekanı kişisi o ana göre değişebilir🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılRuh haline göre. degis3n birsey
10 Yorumla- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler