• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cinsel Yaşam

Benim teklifimle eski sevgilim ile buluştuk, seviştikten sonraki gün hiçbir mesaj atmadı. Sessizliği sürdürürsem yazar mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Benim teklifimle eski sevgilim ile buluştuk, seviştikten sonraki gün hiçbir mesaj atmadı. Sessizliği sürdürürsem yazar mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SwordOfDemocles
    SwordOfDemocles Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 102
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.

Eski sevgilimle ne buluşmak isterim ne sevişmek isterim. Bence yanlış yapmışsın

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyorsan öyle bir buluşursun ki

Yorumla

En İyi Cevaplar

• konuşmayı_seven
    konuşmayı_seven Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 70%
    +1 yıl

Böyle birisi seninle ciddi düşünmüyor belliki. Şu cinsellik olayına kanmayın. Yoksa çok üzülürsünüz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi düşünmemesinin sebebi benim ilişkimizi yaşarken çocuğu bıktıracak psikopatça kıskançlıklar yaptım. Sonra yalvararak süreci daha da kötü hale getirdim normalde bulaşmazdı da bunu kabul etmesi çok büyük bir şey

Yorumla
    • konuşmayı_seven
      konuşmayı_seven
      +1 yıl

Buluşmasının sebebi cinsellik bence. Öyle erkeklere yüz verme. Yüz buldukça astarını ister

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

9

Cevap

• KaraTutku
    KaraTutku Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 93%
    +1 yıl

ben olsam birdaha isterim birdaha yapalım derim, ne sessizliği, sokup çıkartmanın tadını alınca bırakılırmı unutulurmu, unutursa maldır

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsel birleşme olmadı ki kucağa çıktım ve sürtünme oldu, kıyafetler de tamamen çıkmadı zaten

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Pek sanmıyorum ceptesin sonuçta
    Kafasına eserse belki yazar başka birisini bulamazsa belki bı ihtimal
    Zaten takıntılı bı tipsim bulasmaya gelmez

0
    0 Yorumla
  • Olgunvenetadam
    Olgunvenetadam Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 82%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Zaten sen çağırıp gelme demişsin o da gelmiş yapmış Şimdi niye yazsın ki

0
    37 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sevişmeye çağırmadım bu şehirden taşınma ihtimalim var gitmeden önce hoş vakit geçiririz diye düşündüm yazdım ona, cinsellik beklentisiyle gitmedim.

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Hoş vakit geçirmişsiniz işte gitmeden son kez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama yolda bana “son görüşme olacak herhalde, gidiyormuşsun ya” dedi. “Ne alaka” dedim. “O alaka” dedi. İmalı bir konuşma geçti aramızda. Benim iş durumuma bağlı olarak temelli gitme ya da kalma durumum var, ne zaman gideceksin sorusuna “yüksek lisans tezim ne zaman biterse” dedim 31 mayısta biteceğini de laf arasında söyledim. Bu daha buluşmanın en başlarında geçen konuşma. Soğuk mesafeli bir konuşmaydı. Arabadan inerken “bu güzel gün için teşekkür ederim” dedim o da teşekkür etti. Sonraki gün mesaj da gelmedi çünkü ayrıldığımızda çok darlamıştım onu, hatta buluşmanın başında “başta söyleyeyim beklentiye girme şu anda kal eskisi gibi beni darlayacaksın diye korkuyorum” dedi. O yüzden ben de buluşmadan sonra hiç mesaj atmadım şaşırtmak istedim onu çünkğ normalde uzun uzun mesajlar yazan, sürekli darlayan sıkan bir kızdım öyle davranmadım. Sence 31 mayısa kadar hiçbir şey yazmasam o bana “gittin mi kaldın mı ne alemdesin” diye yazar mı?

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yani çok belli değil mi seninle seks yapmak hoşuna gidiyor buluşup seks yapmış ikincisi olursa korkuyor darlarsın diye sen niye Peki onunla buluşmayacaksa yapmak istedim Neden bacım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesele şu; karşımdaki adam çüküne düşkün bir erkek. Ben ise onun sırtlan bir erkek olduğunu çok geç anladım, anladığımda çoktan aşık olmuştum. Duygusal sözler ve sevgi cümleleri, dön bana ne olur gibi kalıplar etkilemiyor bu adamı; daha da sinirlendiriyor. Ben de onun gözündeki yapışkan kız modelini değiştirip badgirl olmayı planlıyorum fakat bu sevişme olayı benim hesabımda yoktu o gün o kadar hazırlıklı değildim o yüzden iyi performans gösteremedim tecrübeli de değilim; cinsel birleşme de yaşanmadı zaten. bu sitede tanıştığım bir çocuk bana dedi ki cinsellikle erkeği etkileyen kadın her zaman bir numaralı kadındır erkekler öyle libidosu yüksek kadını unutamazlar dedi. Ben bu çocuğun süreç içinde bana bağlanmasını istiyorum. Bu yüzden ona vur kaç yapıp, etkileyici bir cinsellik yaşatıp bir anda sessizliğe bürünmem lazım. Birçok kızda beni arayıp benim gibi istekli birini bulamadığında bana dönmesi lazım. Normalde libidom yüksek ama bu buluşmada kendimden beklediğim gibi olmadı. Mesela arkadaşlarım dediler ki, eğer oral yapsaydın cesur olsaydın çocuk etkilenirdi hatta ertesi gün etkilendiğini bile yazabilirdi dediler. Neyi kaybettiğini görsün istiyorum, hayallerindeki kadın olmak istiyorum o yüzden onunla tekrar buluşma şansını yaratmaya ihtiyacım var fakat mesaj atarsam tekrar yapıştığımı ve bu buluşmaların sonu gelmeyeceğini falan düşünür, yüz verdik astarını istiyor der. Mesaj atmama ihtimali yüksek çünkü unutulmaz bir cinsellik değildi yaşadığımız. O halde benim mesaj atmam gerekecekse; kayıtsız kalamayacağı bir konudan girmem lazım. Bana yardmcı olur musun?

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Çok saçma bir düşünce bu Normalde Bakire misin bilmiyorum niye birleşme olmadı ama seks de onu bağlayabileceğiniz çok zannetmiyorum o artık senin kafasında bitirmiş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakireyim evet o yüzden birleşme olmadı zaten. Ya peki istisna da olsa, kafasında bitiren erkek aylar sonra “şöyle yanlışları vardı ama iyi kızdı ya” falan deyip döner mi çünkü maalesef ona olan sevgim bitmiyor akıl danışmaktan kafam çorba gibi oldu inan ki

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yani bence artık bitirmiş o Bu arada Kural seks mi yapıyorsun a******** mi ve hazırlıksız olduğun Konu neydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevişmeyi sonraki buluşmalar olursa diye düşünmüştüm işte bu buluşmada sadece eğlenceli vakit geçirecektik yürüyüş yapacaktık gezecektik ona kendimi hatırlatmak istedim anladın mı. Arabada yakınlaşma olursa da öpüşmeden ileriye gitmem diyordum, bir sonraki buluşmayı istesin diye yarım kalmışlık psikolojisi içine girsin istedim ama sevişme oldu işte

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Nerede seviştiniz ve sevişmeden kasıt ne oldu tam olarak nasıl boşaldınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arabada seviştik, ben önce isteksiz gibi davrandım geri çekilir gibi yaptım falan, o daha çok öpmek istedi bu sefer. Önce kucağımda yatıyordu. Huzurlu musun dedim evet dedi falan, saçlarını okşadım çok şefkatli bir iletişim vardı aramızda. Öpüşmeden sonra kucağına oturtmak istedi, orada sürtünme oldu işte. Taytım ve atletim vardı ben hiç bunları çıkarmadım ama o özel bölgesini açtı bir ara. Arabadan çıkıp boşaldı, 3 saat boyunca sürdü böyle

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Peki Normalde nasıl olurdu Sen ona oral seks yapmaz mıydın sonra yapmaz mıydı anal seks * olur muydu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aslında o, boşalırken kendisini izlememi istedi ama utandım ben. İlişkimiz devam ederken de oral seks yapacak samimiyete gelmemiştik henüz. Ayrıl barış bir ilişkimiz olduğu için rayına oturmadan cinsellik olmasını istememiştim. İlk defa bir erkekle böyle yakınlaşıyorum kendisi benim ilk sevgilim. İlişkimiz varken de kıyafetler üzerinden birbirimizi tatmin etmiştik ama kucağına çıkmamıştım kıyafetler hiç çıkmamıştı tutkulu bir öpüşme ve ön sevişme gibiydi onun dışında bir şey olmamıştı. Diğer soruna da şöyle cevap vereyim; o anal seks isteyebilirdi ama ben taytımı çıkarmama konusunda ısrarcıydım. “Sabaha kadar kalmak isterdim emin ol” dedi, eğer eve dönmek zorunda olmasaydı daha vaktimiz olsaydı anal olabilirdi

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yani sen onu çok seviyorsun inan ister şey yapacaksın ama o da sadece kendini tatmin etmek istiyor Yaşlar kaç bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben 25, o 29

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yarın bu yaşa kadar tabii kimse olmamış hayatından ve böyle bir adamdan seni bir şekilde etkilemiş Bence birazcık Sana değer veren Biriyle beraber ol önemli bir şey ya hiç aşk düşünme önce unut bunu sonra da güzel birini sev

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Unutamazsam ve aylar sonra ‘keşke arayı soğutmasaydım, bir şeyler yapsaydım’ diye pişmanlık duyarsam?

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Bence duymazsın Çünkü bir daha çağırdığında arkadan yapacaksın Bu da kalıcı şeyler bırakacak senden Hatta belki ondan yapacaksın ve sonra yine gidecek Ve bu sefer bir de daha değersiz hissedeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu arada onun hayatında birçok kişi olmuş, hatta 8 yıl önce bir kızı allahtan çok sevmiş ama kız bunu başka herif için terk etmiş. O yüzden sürekli bana “ben kaybetmekten korkmam, korkarsan kaybedersin” diyordu

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Ya Başka şeylerin arkasına sığınıyor o aldatmış olabilir onun Ruhunda sıkıntı var diyorum ya yapamazsın sadece seni seks objesi olarak kullanır gider ve sen onu sevdiğin için çok daha etkilenirsin ama seni anlayacak duygunu anlayacak olgun bir erkek sana onu unutturacak ve kadın olduğunu hatırlatacak öğretecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet haklısın, ben de artık bugün çok yorulduğumu fark ettim biliyor musun. Ağlamaktan sürekli teknik taktik strateji aramaktan fenalık geldi. Ondan daha eğitimli ve güzelim ama düştüğüm duruma bak ya. Ama içimde şu istek var; tekrar buluşmayacağım tamam. Ama bana bir kere kendi isteğiyle yazmasını ve “hayır buluşmak istemiyorum” demeyi çok isterdim, bunun ihtimali yüzde kaç sence

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yani gibi dost artarsa belki yazar Ama sen buna hayır diyebilmek için önce dediklerimi yapman lazım yapmazsan kesin koşa koşa gidersin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet duygularıma hakim olmalıyım, bu yüzden de bu duygu yoğunluğundan çıkmam gerek. Odak noktamı değiştirmem gerek.

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

O yüzden olgun biriyle güzel vakit geçirmelisin vücudunu tadacak kadının öğrenecek sadece oantadan çıkaracak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mmm anladım 🤦🏻‍♀️ Peki şu efsaneye inanıyor musun: birinden gerçek anlamda vazgeçtiğinde sana döner gibi kalıplar? Bunu bana çok sık söylüyorlar ama yeri gelmişken sorayım dedim

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Ya bazen böyle şeyler olabilir ama hayatı bu kadar rutine oturtmak her şeyin kuralları olduğunu o tutmak yanlış bir şey Önce sen bir aklından onu çıkar önce bir dediğimi yap burada hangi şehirdesin hangi şehre gideceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sakaryadayım İstanbul’a gidicem ama kesin değil

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Anladım yalnız mı yaşıyorsun Sakarya'da yoksa İstanbul'da mı yalnız yaşayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her iki durumda da yalnız

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Anladım peki o gün arabadayken niye bana gidelim demedin ya da o niye eve gitmek zorundaydı Ya da sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ertesi gün erkenden kalkıp çalışmaya gidecekti saat gece 2 gibiydi zaten, ev meselesi de şöyle; o ailesiyle yaşıyor benim evimde de o gece bir kız arkadaşım yatıya gelecekti ev olmazdı yani

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Anladım...
      Geçmiş artık
      Bence dediğim konuyu düşün

Alkol alıyor musun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen geri dönüş ihtimalini bir şey yazma ihtimalini çok düşük görüyorsun ama beni avutmaya çalışıyor gibisin 😂
      Alkol almıyorum, yani en azından artık almıyorum

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Ne zamandır bıraktın alkollü peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

7-8 yıl olmuştur

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Yani bu yaştan önce de zaten çok içtiğini söylenemez Birkaç Kadeh bir şey içmişsindir

Yorumla
    • Olgunvenetadam
      Olgunvenetadam
      +1 yıl

Sanırım gitme dedin eğitimdir değil mi hangi alanda eğitim görüyorsun

Yorumla
  • Gezdolas01
    Gezdolas01 Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.

Amaci rahatlamak kullanmakmis tekrar ihtiyac duyrasa yazar

0
    0 Yorumla
  • corpse_bride
    corpse_bride Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Yazmaz bence istediğini almış zaten

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki onu kendime çekmek için ne yapmalıyım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşık olsun istiyorum seviyorum onu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstediği her hareketi yaptırmadım ama

Yorumla
    • corpse_bride
      corpse_bride
      +1 yıl

İyi de adamlar sevişmişsin zaten neyi yaptırmadın yazmaz çekemezsin de çekebilecek olsan ilişki bitmezdi geçmiş olsun önüne bak kendini kullandirtma

Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Canı isterse yazar tabi seks güzel geçtiyse

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Arabada oldu, çok rahat olamadık orta derece kalitedeydi diyelim

Yorumla
    • Hatırlasevgilim55
      Hatırlasevgilim55
      +1 yıl

Normal ev ortamı ayarlayıp öyle arayabilir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Niye yazmasini bekliyorsun

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ex ne demek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski sevgili :) ama seviyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Next ne demek.. ex ten next diyorlar ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya bu nasıl bir sevgi olabilir ki o zaman? Ex ten next olsun istemiyorsan hiç sevmemişsin abi bu kadar basit

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sevmek nedir yaa boş abicim dalgana bak

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence yazmaz. Yanlış yapmışsın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

pompalamış geçmiş beklentiye girme boşuna

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsel birleşme olmadı ki ne pompaladı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ne kadar ileri gittiniz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim tayt ve atletim vardı, onun da atleti ve boxer vardı ama cinsel birleşme olmadı yalnızca tatmin etmeydi, lavaboya gidip boşaldı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen orgazm oldun mu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok o kadar rahat olamadık işte

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

muhtemelen yazmaz

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

“Nasılsın” yazmalı mıyım iletişime geçmeli miyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır. exten olmaz ki zaten senin yazacağını bildiği için yazmıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

10 gün falan yazmasam şaşırır mı

Yorumla
  • kertenkele070707
    kertenkele070707 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

İşini görmüş adam

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Benim teklifimle eski sevgilim ile buluştuk, seviştikten sonraki gün hiçbir mesaj atmadı. Sessizliği sürdürürsem yazar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilimle seviştik ama sonra yazmadı, mesaj attım da bakmadı. Neden? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özel günleri sever misiniz sizin için önemli midir?
  • Megane 4 mu focus 4 mu Hangi araba daha iyi?
  • Yaz akşamı dondurma ritüelin var mı?
  • Parkta közlenmiş mısır sevenler burada mı, siz nasıl yersiniz?
  • Gece gece nasıl içecek tüketirsiniz?
  • Siz de insanlardan hemen nefret eder misiniz yoksa size de bu duygu abartı mı geliyor?
  • İki kalp gerçekten kilometrelerce mesafe varken birbirine sadık kalabilir mi?
  • İnsan ne zaman vazgeçmiş sayılır; pes ettiğinde mi, yoksa artık kendine daha fazla zarar verdiğini anladığında mı?
  • Benim gibi aşure süslemeye kafayı takan var mı, siz aşureyi nasıl seviyorsunuz?
  • Çok uçlarda olmayan muhafazakar erkek ve seküler kız ilişkisi olur mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨