Cinsel Yaşam Bir erkeğin benden etkilendiğini nasıl anlayabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Eşimin kuzeni Bir erkeğin benden etkilendiğini nasıl anlayabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TheSaintBalloon Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Oo kuzen evlendin mi hayırlı olsun 0 0 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl gözleri hep sendeyse ve temas isteği varsa etkileniyor dur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bakıyor ama temas yok Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Etkilense anlarsin zaten bu soruyu sorduguna gore sen etkilenmesini istiyosun 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Gözlerinin içine bakar, seni süzer, koluna vs temas etmeye çalışır vs 0 0 Yorumla
MusHek-4116 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl bellineder ama neyse detayin yeri genel degil olmaz ama 0 0 Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Azıcık samimi ol ona Devamını getirirse anlarsın zaten 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aldatmak bu kadar kolay mı senin için kocan yapsa sana aynısı rahat karşılayacak kafasın 1 5 Yorumla iBocanBjk +1 yıl Erkek bu soru trol Yorumla eflani7878 +1 yıl Kocası yaparsa olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnşallah tolldur gerçi bu soruyla cevaplardan değişik karakterlerde ortaya çıkıyor benzerleri Yorumla iBocanBjk +1 yıl Bana güven bunlar trol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bakışlarından tavırlarından. Seninle konuşmaya çalışıyor mu mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Göğüslerini öpüyorsa ve avuç içiyle bacaklarını elliyorsa etkilenmiştir 0 0 Yorumla
alperrohe_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Seni görünce önü kabarıyorsa belli Ben de kuzenimi 40 yaşında becermiştim 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sana seni süzer gibi bakar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat edeceğim buna GaraGuru +1 yıl İlla sende gormussundur
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. Yatağa mi atcan adami🙄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla JacquisLove +1 yıl Anladım, kolay gelsin Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bakışları bile hissettirir bunu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl mesela Yorumla softpowerr +1 yıl Dik dik gözlerine bakar seninle konuşurken. Salondan çıkarken bi anda arkana dön mesela kalçana bakışlarını yakalayabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Eğer öyleyse ne yapmam lazım ilerletmek için Yorumla softpowerr +1 yıl Sen de bakışlarını çevirme. Hatta ona bakarak konuş bişey anlattığında. Komik hikayelerri olursa en çok sen gül. Arada masum iltifatlar yap. Teşefonu varsa yardım iste gün içinde. Şunu nasıl yapcaz vb Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vücuduna baktığını falan yakaladın mı hiç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayır dikkat etmedim ama bakmıştır eminim bundan Yorumla centilmen0007 +1 yıl Bakoyorsa istiyordur hayal ediyordur ozellikle popoya Yorumla Soran +1 yıl Hizmet ederken ayakkabımı giyinirken falan önünde eğiliyorum bilerek Yorumla centilmen0007 +1 yıl Birde tayt dar birseyle yapıyorsan Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. tekken eve cagir anlarsin 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bakislar8ndan gozlerinden 0 0 Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Etkilense belli eder o gözleri sende kalır inceler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Nasıl giyiniyorsun onun yanında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dar pantolon crop Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Memelerin büyük mü frikik veriyor musun Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Yakın temasa geçerse anlarsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bunnu yaşadım ulaş istersen anlatım 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yalnız kalmaa calisir senle sürekli temas şakaları yapar daha bir çok şey Yorumla Soran +1 yıl Öyle bişey yapmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baldızımla yaşadım ben bu durumu Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum;) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kimsin sen Yorumla Soran +1 yıl Eski bir dost:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak ettim 😂 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakışından 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Oo kuzen evlendin mi hayırlı olsun
gözleri hep sendeyse ve temas isteği varsa etkileniyor dur
Bakıyor ama temas yok
Etkilense anlarsin zaten bu soruyu sorduguna gore sen etkilenmesini istiyosun
Gözlerinin içine bakar, seni süzer, koluna vs temas etmeye çalışır vs
bellineder ama neyse detayin yeri genel degil olmaz ama
Azıcık samimi ol ona Devamını getirirse anlarsın zaten
Aldatmak bu kadar kolay mı senin için kocan yapsa sana aynısı rahat karşılayacak kafasın
Erkek bu soru trol
Kocası yaparsa olmaz
İnşallah tolldur gerçi bu soruyla cevaplardan değişik karakterlerde ortaya çıkıyor benzerleri
Bana güven bunlar trol
tamam
Bakışlarından tavırlarından. Seninle konuşmaya çalışıyor mu mesela
Göğüslerini öpüyorsa ve avuç içiyle bacaklarını elliyorsa etkilenmiştir
Seni görünce önü kabarıyorsa belli
Ben de kuzenimi 40 yaşında becermiştim
Sana seni süzer gibi bakar
Dikkat edeceğim buna
İlla sende gormussundur
Yatağa mi atcan adami🙄
Evett
Anladım, kolay gelsin
Bakışları bile hissettirir bunu
Nasıl mesela
Dik dik gözlerine bakar seninle konuşurken. Salondan çıkarken bi anda arkana dön mesela kalçana bakışlarını yakalayabilirsin
Eğer öyleyse ne yapmam lazım ilerletmek için
Sen de bakışlarını çevirme. Hatta ona bakarak konuş bişey anlattığında. Komik hikayelerri olursa en çok sen gül. Arada masum iltifatlar yap. Teşefonu varsa yardım iste gün içinde. Şunu nasıl yapcaz vb
Vücuduna baktığını falan yakaladın mı hiç
Hayır dikkat etmedim ama bakmıştır eminim bundan
Bakoyorsa istiyordur hayal ediyordur ozellikle popoya
Hizmet ederken ayakkabımı giyinirken falan önünde eğiliyorum bilerek
Birde tayt dar birseyle yapıyorsan
tekken eve cagir anlarsin
Bakışlarından anlarsın
Hikaye güzelmiş osman
Bakislar8ndan gozlerinden
Etkilense belli eder o gözleri sende kalır inceler
size geldiğinde hep enerjikse evet
Sana bakislarindan davranışlarından