Erkekliğin yerlerde olduğunu düşünüyor musunuz ve bu sizce kadınlar için çekici mi?

Erkekliğin yerlerde olduğunu düşünüyor musunuz ve bu sizce kadınlar için çekici mi?

Böyle bir parti ve fotoğraf gördüm. Erkeği yere yatırıp üzerine basıyorlar. Bunu görünce erkeklik kavramının çok ayak altına alındığını fark ettim. Ama bunu kadınların değil erkeklerin yaptığını fark ettim. Yani Cinsellik uğruna değer mi bilemedim (afedersiniz ama belki kızların biri benim olur mantığıyla yapılmış bir şey)

Bu noktada merak ettiğim konu şu:

Kadınlar için: Bu erkek o partide ya da o kızların arasında olsanız size çekici gelir mi ya da cinsel bir şey yaşar mısınız yoksa sadece ilgi aldığınız biri falan mı olur? Ayrıca baktığınızda her partiye giden, her ortamı falan bilen bi erkek mi daha ilginizi çeker yoksa daha gururlu, reddedildiği yerde durmayan, gururunu yedirmeyen mi?

Yanlış anlamasın hanımcılıktan bahsetmiyorum. Dümdüz simp olan erkekten bahasediyorum.

Erkekler içinse sorum: Cinsellik için böyle şeyler yapan ve evet ben başarılı oldum diyen var mı? Benim tanıdığım bir arkadaşım bu hallere düşmüştü. Ardından kızın biri duygusal boşluktayken bir şeyler yaşamışlardı ama kız manken gibi falandı. Bir acaba biz mi yanlış yapıyoruz dedirtiyor.