Cinsel Yaşam Çoğu şeye sulanıyor olmam sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Kolayca sulanıyorum ve kabarıyor bu bi sorun mu? Çoğu şeye sulanıyor olmam sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden sorun olsun ki bu çok güzel bişi şu an nasılsın ıslaklık var mı 0 0 Yorumla
busenialakadareder Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Yanımda olsan parmaklayıp yalasamBunada sulandı mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok duygusuzdu bu Yorumla busenialakadareder +1 yıl Normal değil mi sexting yapıyor olsak neyse derim Yorumla
Kadirovski94 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl regl dönemine giriyorsun normaldir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sadece o dönemde değil genel olarak bu durum mevcut Yorumla Kadirovski94 +1 yıl hmm o zaman ilişkiye gir rahatla, vücudun aranıyor dskjnfds Yorumla Soran +1 yıl Evet onun farkındayım. d Yorumla Kadirovski94 +1 yıl musluğu kısalım istersen dskbjs Yorumla Soran +1 yıl Elimde değil xkdmf Yorumla Kadirovski94 +1 yıl farkındaysan bu role üstlenebileceğimi söyledim dfjknds Yorumla Soran +1 yıl Anlamamazlığa vurdum farkındaysan. d Yorumla Kadirovski94 +1 yıl neye yaradı bu sohbet şimdi fldskf Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabiki de değil gayet normal Aaahh hep senin gibi istekli ateşli bir sevgilim partnerim olsun istemişimdir 😍🔥 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Sorun değil, aksine çok güzel bir şey. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 844 cevap paylaştı. sulanıp kabarıyor mu? oda ne 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ne sulanmakmış arkadaş, sanki çeşme mübarek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilin varken başkasına sulanıyosa sıkıntı bence 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olduğu zaman nasıldı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya da olmadımı hiç Yorumla Soran +1 yıl Olmadı hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan sanırım sulanıyson Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günde 8 posta mastürbasyon yap geçer 😅 Yorumla Soran +1 yıl O ileride sorun yaratabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be benim ex her gün 4 5 posta yapıyodu Yorumla Soran +1 yıl Tamam bende 3 4 yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maşallah pü püü nazar değmesin sjdjjd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çaktırma bende bu sıra çok yapıyom günde 2 3 falan :/ Yorumla
burakorkii Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl şu an bunu görmeliydin ya hemen sulanırdı sjdjjd 0 0 Yorumla
Livaneli4108 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Çoğu şeye derken? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kolaylıkla anlamında Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Öyleyse sen hemen hemen her gün bu durumdasın. Nasıl başa çıkıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Zorlanıyorum çok, ayın 15- 20 günü nerdeyse böyleyim Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Neden sürekli böylesin ki üstelik hemen hemen her gün Yorumla Soran +1 yıl Bakire olduğumdan diye düşünüyorum bilmiyorum Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Evet bakireler hep böyle sanrım :) Yorumla Soran +1 yıl Sanırım Yorumla Livaneli4108 +1 yıl Seninle sohbet etmek isterdim Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır olması gereken 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. İyi bir şey 0 0 Yorumla
poseydonnn Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır çok çok iyi 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Ne güzel işte rahatça ilişkiye girebilirsin oh mis 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel bence harika 0 0 Yorumla
Sessiz_Hayattt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 510 cevap paylaştı. Sorun değil avantaj 0 0 Yorumla
AhmetMert89 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Yalancının? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gond! klesinler. d Yorumla AhmetMert89 +1 yıl 😂😂 sulandı mı ahahaha Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sorun degil 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Evet sorun 0 0 Yorumla
Ozangibiii Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Değil yenir 0 0 Yorumla
ylmzbyr Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorun değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Neden sorun olsun ki bu çok güzel bişi şu an nasılsın ıslaklık var mı
Yanımda olsan parmaklayıp yalasam
Bunada sulandı mı
Hayır çok duygusuzdu bu
Normal değil mi sexting yapıyor olsak neyse derim
Yoksunluk belirtileri
regl dönemine giriyorsun normaldir
Sadece o dönemde değil genel olarak bu durum mevcut
hmm o zaman ilişkiye gir rahatla, vücudun aranıyor dskjnfds
Evet onun farkındayım. d
musluğu kısalım istersen dskbjs
Elimde değil xkdmf
farkındaysan bu role üstlenebileceğimi söyledim dfjknds
Anlamamazlığa vurdum farkındaysan. d
neye yaradı bu sohbet şimdi fldskf
Tabiki de değil gayet normal
Aaahh hep senin gibi istekli ateşli bir sevgilim partnerim olsun istemişimdir 😍🔥
Libidon şahane olmalı
Sorun değil, aksine çok güzel bir şey.
Hayır, olması gereken
Nerde böyle hatun bize denk gelmez 😂
Benide rahatlatsan keşke.
En sevdıgım o suları yutmak
Çook büyü bi sorun eyvaaahhh
Harun ağbey zıbar yat
sulanıp kabarıyor mu? oda ne
Ne sulanmakmış arkadaş, sanki çeşme mübarek.
Sevgilin varken başkasına sulanıyosa sıkıntı bence
Sevgilim yok
Olduğu zaman nasıldı
ya da olmadımı hiç
Olmadı hiç
Ondan sanırım sulanıyson
Günde 8 posta mastürbasyon yap geçer 😅
O ileride sorun yaratabilir
Yok be benim ex her gün 4 5 posta yapıyodu
Tamam bende 3 4 yapıyorum
Maşallah pü püü nazar değmesin sjdjjd
Çaktırma bende bu sıra çok yapıyom günde 2 3 falan :/