Cinsel Yaşam Sevgilim benimle ilişkiye girmiyor, neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bende onu sarhos edip girmeye caliscam nasil Sevgilim benimle ilişkiye girmiyor, neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Erhancanlar Takip Et Master Yaş: 55 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sonra da insanım diye ortada mı dolaşacaksın. Aynısını o yapsa sen nasıl bir adamsın, beni bir mal gibi kulandın, ırzımı, namusumu kirlettin, şimdi ne olacağım ben diyeceksin ama... 0 0 Yorumla
Bulutlutlu Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Biz ayık kafayla bulamıyoz sen adamı üstüne içirecen mk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
blacklines Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Zil zurna sarhoş olursa kaldıramaz yalnız söyleyeyim de😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😅 içki ağzına koymuyo ya Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Biz de girecek birisini bulamayak bunlarin derdine bak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Neden iliskiye girmiyor yani gerekce olarak ne diyor sana? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yasn kucuk yapmam diyo evlenşnce dyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bakire misin peki? Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni uzmek istemiyor sanirim. Sen emin misin yapmak istedigine yasin kac? Yorumla Soran +1 yıl Bn istiorm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki baska yapmayi isteyen biriyle dusunmez misin? Yorumla Soran +1 yıl Hyr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hic oral seks yaptin mi ona peki? Yorumla
Metehannşair06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Bence çok troll 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne troll u ya Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gazoz una ilac at 😉 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hm hangi ilac Yorumla Cloudrain +1 yıl Viegra Yorumla Cloudrain +1 yıl 100 mg Yorumla Soran +1 yıl İşe yarar mi Yorumla Cloudrain +1 yıl Kesin yarar da neden girmiyor Yorumla Cloudrain +1 yıl Bakire falanmisin Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Cloudrain +1 yıl Normal sevisme oluyormu peki sürtünme falan? Yorumla Soran +1 yıl Mayista buluscaz Yorumla Cloudrain +1 yıl İsmim acik yazarsan fikir verebilirim Yorumla
The_metehan Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. Yemeyenin yemeğini yerler 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Neden girmiyor sende bi sıkıntı mı var 0 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 😀😀😀 gazozuna ilaç koy 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Normalde tam tersi olur sanıyordum ya 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kafası güzel olursa penisi sertleşmez. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden gormiyor tam tersi olur genelde 0 0 Yorumla
rexeberiab Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Haha ben Dr bulamadım ilişkiye girecek birini 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bunu da ilk defa duydum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İstersen benimle girebilirsin? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben sevdiğim adamla girmk istiorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun olmaz bence ya Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Baştan çıkar onu 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nedeni önemli 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Nuriye Alço 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sonra da insanım diye ortada mı dolaşacaksın. Aynısını o yapsa sen nasıl bir adamsın, beni bir mal gibi kulandın, ırzımı, namusumu kirlettin, şimdi ne olacağım ben diyeceksin ama...
Biz ayık kafayla bulamıyoz sen adamı üstüne içirecen mk
😅
Zil zurna sarhoş olursa kaldıramaz yalnız söyleyeyim de😀
😅 içki ağzına koymuyo ya
Biz de girecek birisini bulamayak bunlarin derdine bak
Neden iliskiye girmiyor yani gerekce olarak ne diyor sana?
Yasn kucuk yapmam diyo evlenşnce dyr
Sen bakire misin peki?
Evt
Seni uzmek istemiyor sanirim. Sen emin misin yapmak istedigine yasin kac?
Bn istiorm
Peki baska yapmayi isteyen biriyle dusunmez misin?
Hyr
Hic oral seks yaptin mi ona peki?
Bence çok troll
Ne troll u ya
Gazoz una ilac at 😉
Hm hangi ilac
Viegra
100 mg
İşe yarar mi
Kesin yarar da neden girmiyor
Bakire falanmisin
Evt
Normal sevisme oluyormu peki sürtünme falan?
Mayista buluscaz
İsmim acik yazarsan fikir verebilirim
Seks ya da oksarsinn
Yemeyenin yemeğini yerler
Neden girmiyor sende bi sıkıntı mı var
😀😀😀 gazozuna ilaç koy
Normalde tam tersi olur sanıyordum ya
Yapma Silivri soğuktur.
Kafası güzel olursa penisi sertleşmez.
Neden gormiyor tam tersi olur genelde
Haha ben Dr bulamadım ilişkiye girecek birini
Keske sevgilin ben olsam :)