Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çok istekli bayan ise çekingendir.😊😊 Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır.😊😊 ilk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. 😊😊ilk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. 😊😊Daha sonra 15 günde bir. 😊😊Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur🤪🤪
Bu duruma kendini hazırlamanı tavsiye ederim 🤪🤪05 Yorumla
Soran+1 yılAyda bir ne ya evlenmem daha iyi ama ben baştan çıkartırim onun istemesini beklemem ztn cinse soruni yoksa tabi
Cevap sahibi+1 yılGenelde böyle oluyor maalesef. Sen erkeklerin istekli göründüğüne bakma, asıl istekli olan kadınlardır. Ama, asla belli etmezler 😊😊
Soran+1 yılEvet gerçekten herşeyin farkındasın bunu diyen insan nadir ama gerçekler bunlar kadınlar daha istekli erkekler dile daha fazla getiryo sadece
Cevap sahibi+1 yılKadınlar en yakın kankalarına bile istekli olduklarından bahsedemez. Hafif kadın gibi görünme diye saçma bir düşünceye sahipler. Hatta evlendilerinde eşlerine çok zevk aldıklarını belli etmeye bile çekinirler. Ama bilmezler ki, erkeği en çok tahrik eden şey penisin vajinaya girmesi değil, kadının aldığı zevkten yüzünün ifadesinin değişmesi ve şiddetli inlemesi bizi resmen deli eder. O anı hiç unutmayız.
Unutma, bir seksin kalitesi kadının aldığı zevk ile doğru orantılıdır. Kadın ne kadar zevk alıyorsa o kadar kalitelidir.
Cinsellik zaten kadına zevk aldırıp, aldırmama sanatıdır😊
Cevap sahibi+1 yılAncak her bayanın da evlenmeden önce yapması gereken şeyler var. Aksi halde penis içinde 10 dk kesintisiz kalma bile adla tam zevk alıp, orgazm olamazsın maalesef. 😊😊 sırf bu sebepten kadınlaırın en az %80 evlilikte çok ciddi orgazm sorunu yaşar ve bunun da suçlusunu eşleri olarak görür. Aslında Esas sorunun kendilerinde olduğunu fark edemezler 😊😊
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bakirse ilk gecenin sabahı kadın için çok zor olur kadında bakireyse tabiki. Çünkü deneyimsiz tecrübesiz bir erkek ve canını istemeden olsada acıtabilir 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet ikimizinde ilki olacak çok acitmaz dimi ben sana kıyamam falan diyor üstü kapalı şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Birbirinizin ilki olacaksınız bence çok iyi çok şanslısın tabi doğru söylüyorsa.
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyor çünkü takacak biri değilim bunu biliyo günah ve kendimi eşime sakladım dedi kimseninde günahına giremem kendimde günah işleyemem dedi ilişkidede cinsellik olursa evlenmeden yürümez dedi o konulara asla yonelmiyor inşallah isteksiz değildir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayal ettiğiniz kadar güzel olmaz acemiliklerle dolu bi gece yaşarsınız işte
02 Yorumla
Soran+1 yılOlsun o utanç acemilikde tatli olur sarılıp uyuyalım işin sonunda yeter
- +1 yıl
Öyle olur zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok bşey bekleme ilk gece soyunurken boşalabilir girmeden yine boşalabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılİkinci kez denesek yapabilirmi
- +1 yıl
Yani heyecan stres yorgunluk falan olur ama yapar yani. Yumuşak davranın birbirinize üzmeyin acele etmeyin. Mutluluklar
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için
+1 yılİyi bir şey kimseye bir şey sormayında büyüsü bozulmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun aslında her şey sürpriz olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk geceden bi şey yapmak zorunda değilsiniz ya
düğün yorgunluğu var yatın uyuyun başka zamana kalsın.
Aceleniz ne12 Yorumla
Soran+1 yılBen ilk o gün olsun istiyorum sanki o gün sihirlide diğer günler büyüsü kaçacakmiş gibi
Cevap sahibi+1 yılDüğün günü yorgun olur insan. Sen de baya enerji stoğu var herhalde. Ne diym bol şans🤞🏻
Acemilik olması dışında bi sorun yok tertemiz adam😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenim ilerideki eşim de bakir olur umarım ://
12 Yorumla
Soran+1 yılUmarım ♥️
Cevap sahibi+1 yıl<3 :)
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Belini kırar bir sonraki gün balayını hastanede geçirirsiniz refekatçi olarakta görümcen gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılHenhe abart dhdhhd😅
Güzel bir şey bence keşke erkek deneyımlınolsaydı
01 Yorumla
Soran+1 yılBöylesi daha iyi benimle öğrenir
Buldun ahlaklı adamı dert ettiğin şeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılDert etmrk değil de aklma takıldı
+1 yılKasma kendini isigi sondurupte yapsin nacekse
05 Yorumla
Soran+1 yılE yani bı zahmet öyle olcak
- +1 yıl
Korku vami
Soran+1 yılHiç yok gibi oldu bitti korkmam ağrı sızı olacağını sanmıyorum ztn sadece utanırım korkum bu
- +1 yıl
Aynn
- +1 yıl
Durus ve acik sozlusun biliyon mu bunu 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılinan bana umarım değildir ama isteksiz bence bu çocuk
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dedin ki bende öyle hissediyorum çocukta hiç cinsel istek yok gibi
Cevap sahibi+1 yılabim ben evliyim malum erkeğim daha iyi ablarım onu. yani yapmamış olması ya yalan söylüyor ya net isteksiz. hani o gece keşke tecrübeli olsaydı diceksin muhtemelen de aylar geçecek seks yapmanız. tabi cidden biriyle yapmadysa. içini kararttım ama hem mesleğim hem de evli bir erkeğim yanılmam
Soran+1 yılAylar geçecek derken niye aylar geçsin ki evet belki zevk alamam ama ilişkide yaşayabiliriz dimi
Cevap sahibi+1 yılyaşayamayacağınızı düşünüyorum maalesef
Sende inandın mı yani
02 Yorumla
Soran+1 yılKime inanıp inanmiycagimi anlayacak kadar olgunum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapamaz heyecandan hiç görmemiş napsın
05 Yorumla
Soran+1 yılİkinci kez denesek yapabilir mi
- +1 yıl
Sanmam o gece yapamaz
Soran+1 yılNe zaman yapabilrki
- +1 yıl
Bilmem kaç güne alışır kalkıyor mu 😂
- +1 yıl
Yapar yaparr
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu aldatırsın ama
04 Yorumla