Cinsel Yaşam Erkekler ne zaman seks ister? Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Erkekler ne zaman seks ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Akrep erkeği her zaman ister 😈 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Değişir kişiye göre, buradakilere kalsa her zaman isterler saatlerce yaparlar 0 0 Yorumla
uyumsuzbirbilinmez Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Ben çoğu zaman istiyorum. Erkeğin libidosunu bağlı değişir bu durum. Ha birde ne kadar sık Mastürbasyon yapıyor ve ne kadar süre yalnız vs 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bir önceki seksin üzerinden 48 saat geçtikten sonra... Ya da kadın ne zaman ona işveyle, kışkırtıcı bir şekilde yaklaşırsa ;) 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkekler güzel kadın görünce her zaman ister 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Azdığım her zaman ama ben genelde istekli olduğum için her an isteyebilirim yani 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne zaman istemezler daha doğru bir soru oldu nsjsjs 3 1 Yorumla zibidygonzales +1 yıl akşam yemeğini güzel yaptıysam hemen arkasına libidom yükseliyor ve güzel bi uyku sonrası sabahın erken saatlerinde fena :) Yorumla
Maceviral Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Gunde çok düşünürler ama 1 olsa yeter onlara 4 1 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Tam doyumdan sonra enerjisi kalmıyorsa zaar ;) Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Şu anda isterim 1 1 Yorumla İlhann06 +1 yıl Sen ne zaman istersin Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Yarın isterler, şimdi yat uyu haydi. 1 0 Yorumla
kayrali Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Her zaman 1 6 Yorumla kayrali +1 yıl Beğeniler için teşekkür ederim Yorumla kayrali +1 yıl Kayra ben memnun oldum Yorumla Duygusuzkadın1 +1 yıl Eee napim Yorumla kayrali +1 yıl Bayılıyorum ya senin gibilere Yorumla Duygusuzkadın1 +1 yıl Git ötede bayıl Yorumla kayrali +1 yıl Yanında bayılsam daha iyi olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl @maceviral güzel olsun 3 güne bir olsun demek daha güzel olur her gün aynı gücü toplamak kolay değil 0 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Derdi tasası yoksa sağlıklıysa her zaman ister 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Her zaman isteyebiliriz. 0 0 Yorumla
Mills18 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürekli diyeyim kendi adıma😃 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. doldugu zaman 1 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde herzaman 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. her zaman 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Geceleri 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Heppppp 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. İstemediği zaman ne zaman desen daha güzel olur 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çoğu zaman 0 0 Yorumla
Crayze Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Işık yanınca 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her fırsat da ister 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Akrep erkeği her zaman ister 😈
Değişir kişiye göre, buradakilere kalsa her zaman isterler saatlerce yaparlar
Ben çoğu zaman istiyorum. Erkeğin libidosunu bağlı değişir bu durum. Ha birde ne kadar sık Mastürbasyon yapıyor ve ne kadar süre yalnız vs
Bir önceki seksin üzerinden 48 saat geçtikten sonra... Ya da kadın ne zaman ona işveyle, kışkırtıcı bir şekilde yaklaşırsa ;)
Erkekler güzel kadın görünce her zaman ister
Azdığım her zaman ama ben genelde istekli olduğum için her an isteyebilirim yani
Ne zaman istemezler daha doğru bir soru oldu nsjsjs
akşam yemeğini güzel yaptıysam hemen arkasına libidom yükseliyor ve güzel bi uyku sonrası sabahın erken saatlerinde fena :)
Gunde çok düşünürler ama 1 olsa yeter onlara
Tam doyumdan sonra enerjisi kalmıyorsa zaar ;)
Şu anda isterim
Sen ne zaman istersin
Yarın isterler, şimdi yat uyu haydi.
Her zaman
Beğeniler için teşekkür ederim
Kayra ben memnun oldum
Eee napim
Bayılıyorum ya senin gibilere
Git ötede bayıl
Yanında bayılsam daha iyi olur
@maceviral güzel olsun 3 güne bir olsun demek daha güzel olur her gün aynı gücü toplamak kolay değil
Derdi tasası yoksa sağlıklıysa her zaman ister
Her zaman ister bence
Her zaman isteyebiliriz.
Sürekli diyeyim kendi adıma😃
Gergin olmadıklarında
Herzaman
Her zaman
Şu an da mesela
nezaman istemez dicektin galiba?
Bu sabah geberecek gibi istiyordum
doldugu zaman
Genelde herzaman