Ya 3 aylık evliyim. İlk gördüğüm an hayal kırıklığına uğradım resmen. Küçük ve ince bi penisi var. Kenarları kılli olunca daha bi tiksiniyorum. Koyu renkte zaten. Gerçekten bazen hiç ilişkiye giresim gelmiyor. Onu seviyorum ama cinsel ilişkiye gerçekten girmek istemiyorum yapsam da isteksiz yapıyorum. Oysa ki ben çok istekli biriyim evlenmeden önce düşünüyordum şunları bunları yaparım eşime aktif renkli bi seks hayatımız olur diye düşünmüştüm ama olmadı maalesef. Beni hic tatmin edemiyor. Kendisi beni vücudumu fizigimi çok beğeniyor. Bi kaç kez sorudu niye isteksizsin bisey mi var diye ama ben söylemedim. Reddetmekte istemiyorum mecbur giriyorum ilişkiye. Ben bakımlı biriyim fizgime vücuduma dikkat ediyorum ama o etmiyor evlendikten sonra kilo da aldi zaten:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılşimdi yorumlarda kafa bulmuş millet ama 3 aylık evli bir insanın şu psikolojiyi ve gerçeği bir ömür sürdürmek zorunda olacak olması büyük bir travmaya dönüşebilir. talihsiz durum tabi yani beklentilerin farklı olması, bedensel imkanlar vs bunların hepsi iyileştirilebilir nitelikte olmuyor. evliliğin bitmesine sebep olabilir belki evet, kendini kısıtlayarak ya da gerçeği kabul ederek uzun yıllar mutlu kalınabilir mi bu da evet belki yatak maceraları pahasına da olsa. akla gelen diğer seçenek de bazılarına göre bir çözüm müdür evet ama psikolojik götürüsü ve stresi ve etiği hoş olmaz. bir de sürdürülebilir değil. sürdürülebilir olmaması da evlilikle arasında karar vermeye iter bir noktada o riski göze almak da herkesin cesareti değil zaten bu son anlattığım da karakter meselesi bir noktada.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYapacağın olay basit,
Onunkini beğenmiyor isen başkasını bulacaksın.
Başka nasıl çözüm bulabilirler ki size.
İnce farketmez ki nasıl ki kadınlar dokununca bile etkileniyorlar, oda hafif girse de zevk alırsın.
Orasının kıllı olması eşinin sorunu temizle demeyi buradakiler söylemez. Zaten kilolu biri ile ilişkiye girmek pekte iyi olmaz. Hareketli olması gerekir.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Sünnetle de penis çirkinleşir ayrıca, iz kalır, tin farkı oluşur, başı parlaklığını yitirir, p*rno beğendiģiniz penisler aslında sünnetsiz, p*rno gibi penisi gerçek hayatta zor bulursunuz, erkeklerin yüzde 96'sı standart boy 17 cm'nin altında, her rengin güzel tonu vardır, eßinin penis boyu ve eni kaç cm?
00 Yorumla
+1 yılüzüldüm
ama eşinizin bakımlı olmasını sağlayın ona güzel bir dille söyleyin
cinsel ilişkinizi sadece sok çıkar olarak geçirmeyin
ön sevişmeyi uzun yapın eşiniz sizin doğru noktalarınıza temas etsin
böylelikle alınan zevk çoğalmış olur00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
66Cevap
+1 yılEvlenmeden önce bu tarz konuların konuşulması veya cinsel bir şeylerin yaşanması gerekiyor..
Penis olayı halledilmeyecek şey değil. En kötü estetiğe gider, bir şekilde düzelttirir. Bunu yapanlar var. Eşinle bunu konuşabilirsin mesela.
00 YorumlaEeee kilo alınca küçülmüştür de penisi hiç çekilmez valla
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman başka birilerini yatağa almaya ikna et.
62 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Soran+1 yılBunu asla kabul etmez
simdiki evliliklerde eşimin penisini begenmiyorum :
1) bosanmak
2) Aldatmak
3) KS gelip soru sormak24 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Bravo yeminle bu tarz yorum atacaktim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenzer durum bende de var. acaba benimki eşinkine göre daha mı iyi bilemedim. yalnız benimkinin görüntüsü güzel renki koyu değil ama sırf bu yüzden evlenmek istemiyorum sorun çıkar diye. üstten ölçtüğümde 13 cm geliyor. eşininki kaç?
016 Yorumla
Soran+1 yıl10,11 cm bisey
Cevap sahibi+1 yılbenimki tam sert halinde 13 geçiyor hatta 13.5 bile oluyor. bilemedim valla. acaba benimkinden kötü durumda mı merak ettim şimdi
Cevap sahibi+1 yılüstten mi ölçüyorsun acaba? genellikle çogu kişi yanlış ölçüyor alttan ölçüyorlar. aslında üstten ölçülmesi gerekiyor ben üstten ölçünce 13.5 çıkıyor
Cevap sahibi+1 yılben atsam sana bi kıyaslama yapar mısın? amacım cinsellik değil cidden kaygılıyım bu konuda. eşininkine göre artı ve eksilerini söylersen çok minnettar olurum sana
Soran+1 yılOnun ki de sert haliyle 12,5 felan oluyor
Soran+1 yılburada bana bazı kişiler evlenmeden önce konuşsaydın bu konuları diyor ama ben zaten bu konuları konuşsam ciddi ilişki donemimde konuşurum. Adam bana 12 cm penisim var dediğinde direkt bunun yüzünden ciddi ilişkimi mi bitireyim o an. Ben gerçekten kendisini severek evlendim. Hala da seviyorum karakterini huyunu vs. Ama cinsellik konusunda olmuyor sevemiyorum
Cevap sahibi+1 yılinan bana o beceremiyordur sana haz verdirmeyi. insan napar eder yalar oral yapar veya en istekli sert şekilde girer çıkar boyunnu kulaklarını emer öper yine boşaltır karısını. bence senin eşinde sıkıntı vardır cinsel anlamda bitiktir. penis boyuyla ilgisi oldugunu ben pek sanmıyorum.
Soran+1 yılAyenn öyle. Oral pek yapmaz zaten sevmiyorum diyor. O bana yapmadığı için benim de ona yapasım yok. Resmen sadece kendi isini halledip gidiyor ve artık bende reddedince niye isteksizsin oluyor adım 🤦♀️
Cevap sahibi+1 yılohoho. bunun penis boyuyla gram ilgisi yok zaten tr ortalaması 12-13 cm hatta dünya ortalaması da öyle.
bence eşin sana yaklaşmayı bilmiyor. Allah bilir boşalırken bağırmıyordur bile kulagına yaklaşıp öperek. Yahu doggy de sert yaparken saç çekmek ve boynunu öpmek bile başlı başına kadını tahrik eder. eşin enerjik biri değil anladıgım kadarıyla.
Cevap sahibi+1 yılboşalırken inliyor mu bu
Soran+1 yılYa eşim sekste hep soft davranır bosalacagi zaman sadece hızlanır biraz o kadar. Ben ara ara sert olsun istiyorum dediğin gibi doggy pozisyonunda o tarz hareketler felan hoşuma gidiyor hatta seks sırasında karşı tarafın argo kullanması felan da hoşuma gider ama hiç yok. Enerji çok az. Bosalirken de fazla inlemiyor
Cevap sahibi+1 yıleşin kaç yaşında? sen 25 mişsin yorumda okudum. inan bana şansına böyle bi adam gelmiş. üzücü valla. ben aşırı sert seviyorum kadının üstünde hakimiyet baskı kurmak hoşuma gidiyor. ezmek istiyorum hatta itaat etsin bana yalvarsın istiyorum yatakta becerirken. boşalmayı geç ben yaparken bile inliyorum. inlemeden kastım erkeksi inlemeler
Soran+1 yılEşim 28 yaşında. Ya bende öyle biraz istekli hırçın davranmak istiyorum ama o böyle yapınca inan hiç isteğim olmuyor. Bu konuda hiç uyumlu değiliz maalesef
Cevap sahibi+1 yılkeşke ten uyumuna baksaydın biraz be. yakışıklılık sevgi vs çözmüyor herşeyi maalesef. libidosu yüksek olmalı iki tarafın da. soruyu beğendim bildirim gelecek ordan bana yazarsan daha ilginç şeyler söylicem
Cevap sahibi+1 yılben yaparken atıcam sana. bakalım farklı mıyım onu anlamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılsenin ve kocanın burcu ne acaba merak ettim? kocan aslan falan mı? genellikle onlar yatakta eşlerini pek düşünmezler de
- Cinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılSen baya bir soğumuşsun cinsel anlamda eşinden. Ben açıkçası bu evliliğin yürüyeceğini düşünmüyorum benim profilim herkese açık inceleyebilirsin bazı benceler senin için faydalı olabilir 🙌🏻👍🏻
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılEşinle oral yapmıyor mu? En azından orada biraz rahatlasan. Bir ilişki süresi ne kadar sürüyor, süreden memnun musun? Çünkü 7-8 cm de sonrası normal boyuta giriyor.
00 Yorumla
+1 yılBak sana ne aldım 🥰🥰
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKıyamaaaamm. 😂😂 bamya durumu he. Nişanlılık döneminde TEST DRIVE yapmadınız mı onu hiç? şimdi yapılabilecek bişi yok sadece boşanma olabilir.. 👍🏻
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Temiz olması gerektiğini eşine anlatman lazım en azından temiz olsun yani diğeri için elbette bişey yapamazsın ama en azından temiz olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılTemiz olsa böyle gözüme batıyor hiç beğenmiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yüzden evlenmeden önce çok kafanıza takılırsa gerekirse görün.
Ve, görüyorsun, yapılabilecek şeyler varsa bir şeyler yapın, eşine de söyle bunu, bu şekilde uzatman daha kötü.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İşte evlilik öncesi birini cinsel yönden tanımanın faydaları bu. Erkek içinde geçerli hayâl kırıklığına uğramak. O yüzden en azından keşif etmek doğru olan yol bana göre
00 Yorumla
+1 yılÖn arastırma yapmadan mı aldın diye sorarlar adama. Adamın ne suçu var kabul etmeseydın sende o zaman
14 Yorumla- +1 yıl
@özgür1022 😄😄😄
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılBende de tam tersi yeter artık bitir diyolar fazla uzun sürüyor, 3 saat oral yapıp bitiremeyenler bile olmuştu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizi yeniden gözden geçirip kafanda bu ilişkiyi daha zorlaya zorlaya goturemeyecegini düşün ona göre adımını at.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Duruma üzüldüm alet boyu kaç boyun posun süper söyle 15-20 cm aletle zevkli bir ilişki zevk şöleni olur. Ona göre farklı bir şey diyebiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu gerçekten büyük bir sorun ilk ilişkide kızlık bozulurken hiç zorlanma olmadı galiba
013 Yorumla
Soran+1 yılKizligim bozulmadi ki zaten
- +1 yıl
Nasıl yani üç yıllık ilişki ve kızlık duruyor nereye sokuyor bu adam
Soran+1 yıl3 yıllık değil ki 3 aylık ve gerçekten bozulmadı ya eşimden kaynaklı ya da benim zarım esnek. Bazılarının ki doğumda bozuluyormus
- +1 yıl
Evet doğru söylüyorsun bazı zararlar doğumda bozuluyor ama seninki sanırım yeterli kalınlık olmadığı için duruyor
Gerçekten bakire olmana çok şaşırdım ya zar duruyor yani görebiliyorsun dimi
Soran+1 yılEvet gercekten hala bakireyim yani ilk ilişkide ne bi kan geldi ne de bi aci oldu
- +1 yıl
Vajinan nasıl görünüyor hiç şekli bozulmamıştır umarım
Soran+1 yılYine aynıı hiçbir değişiklik yok
- +1 yıl
Bu senin için çok güzel bir şey farkındasın dimi
Peki fizik olarak nasılsın boy kilo kaç
Soran+1 yılZaten ne kadar değişebilir ki vajina? Sadece eşim ve ben görüyorum Sonucta. 1.70 boy 58 kiloyum
- +1 yıl
Güzel kadınsın demekki
İlişkide az da olsa şekli değişiyor ya dudakların arası açılıyor o yüzden dedim
Soran+1 yılHmm anladim
- +1 yıl
Normalde istekli birimisin
Soran+1 yılEvet ben zaten istekli biriyim ama cidden ilişkiye giresim kalmadı artık çünkü hiç tatmin olamıyorum kendimi sadece kullanılmış olarak hissediyorum:(
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılpeki sende evlenmeden olmaz diyenlerden miydin yoksa fırsat olamadan mı evlendiniz görücü usulü gibi falan
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun, bende benzer durumdan muzdarip oldum. Evlilik böyle bir şey işte 😔
05 Yorumla
Soran+1 yılSen neyden muzdaripsin?
- +1 yıl
Eşimden dolayı, ben çok istekliyim ama oda seninki gibi isteksiz ve bakımsız
Soran+1 yılGerçekten denk insanlara denk kişiler gelmiyor bazen):
- +1 yıl
Öyle maalesef.. öyle olmasa şu an burada ne işimiz vardı ki
Soran+1 yılAynen öyle ya ilişkiye girsem bi türlü girmesem bi türlü. Zorla yapınca kendimi hiç iyi hissetmiyorum:(
- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun, uzuuuun yıllar sorun olacak bu senin için, bir yerden sonra ya alışacaksın ya da katlanamayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişmeyi uzun tutup keyfini öyle çıkartsan biraz?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Sams diyelim ozaman baska birisi ile gizli iliski yasayacan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeden önce test sürüşü yapmamanın zararları işte... Geçmiş olsun.
00 Yorumla Kıyamam sana çok geçmiş olsun senin hayalin benim şeyim de aslında
00 YorumlaEvlenmeden önce seks önemli diyorum kşmse inanmıyor
00 Yorumla
+1 yılDaha önceden ilişkiye girmismiydin başkasıyla
00 Yorumla
+1 yılYa boşanacaksın ya da içinden geldiği gibi gerçeğe yakın vibratör alacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Evlenmeden ciddi işler olunca bir görün sevisin diyoruz sonra böyle ağlarsınız bosan o zaman mnk
00 Yorumla
+1 yılEee ne demişler evlilik sekse en uzak şeydir. Eee seks istemiyormuşsun ki evlenmişsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kac gun sonra aldatmayla gelirsin.. nedicegmi bilemedim.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCuckold teklif edin keşke baştan konuşsaydınız bunları. Cuckold olsa eşiniz işleriniz rahat olurdu şimdi
00 YorumlaYa bir ömür boyu onunla birlikte olacaksın ya da yol yakınken başka bir erkek bulacaksın kendine karar senin
00 YorumlaHep p. Rno izlemekten 20 30 cm penis görüp böyle kalırsınız fantezi yapın eşine söyle durumu başkası dalga geçer kanına girer ülkede timsah gibi bklyn abazalar var
00 Yorumla
+1 yılBüyük olunca da korkuyorsunuz ama çok büyük diye korkanlar var
00 YorumlaÇok mu küçük eşinin ki? Bir de penisinde mi kıl var yoksa etek bölgesinde mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Evlenmeden önce bunları konuşmak lazım sonu böyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizde bir tuhafsınız bana çok büyük kötü bence diyorlar siz de çok küçük diyorsunuz ne istiyorsunuz ya ne büyük mü küçük mü tercih edin
00 Yorumla
+1 yılGörücü usulü evlenmenin eksileri işte.
02 Yorumla
Soran+1 yılGörücü usulü evlendiğimi kim söyledi?
- +1 yıl
Evlenmeden önce tatmin mi ediyordu?
Kilo verdirt buyur s1ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkeklerde ne yapsa yaranamıyor. Adam okusa üzülür yani. Doktora gitsin vardır bir çözüm.
10 Yorumla
+1 yılOnunda kendine bakmasi lazim bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğişiklik yap cukkold
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılbana gel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmayı düşünüyor musun istersen gizliden çıkarım🌿☺️
00 Yorumla
+1 yılO zaman evlenmeden önce kontrol edecektin. 😃
00 Yorumla
+1 yılŞansın kötü hemde çok kötü
00 YorumlaBaşka penis bul o zaman ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılÜzücü daha dikkat etmesi gerekirken yaptığı yanlış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bu da senin kaderin be naparsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Sende hayal kırıklığı olmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna test sürüşü şart demiyoruz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aklına farklı fikirler geliyor mu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltrollsun sanirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarkli seylere yönel
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboynuz loading
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGrup düşündün mü hiç veya istedin mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. sana büyük lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yılKaç yasindasin
02 Yorumla
Soran+1 yıl25
- +1 yıl
Gerçekten yazık etmişsin kendine, ona en azından bakımına dikkat etmesini söyle, değişeceğini sanmiyorum ama en azından söyle
+1 yılDuyarsa çok üzülür
02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden bisey söylemiyorum, üzmekte istemiyorum
- +1 yıl
burada demen bile hata eşinle senin aranda kalsın o senin hakkında soru sorsa böyle olumsuz ne düşünürsün
Bulunur çözüm
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı