Tam elime alıyorum yapacağım diyorum ama tam yapacağım sırada sanki boşalacakmışım gibi oluyorum sonra bırakıyorum acaba bu hissin nedeni 5 aydır yapmadığım için olabilir mi, yoksa bir sorun mu oluştu ürolojiye gitmekten de açıkçası utanıyorum (biliyorum sağlık utanma olmaz ama öyleyim işte) eğer gidersem de bir sorun olur mu?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Salut,
Soruyu tam idrak edemedim. Boşalma mı, boşalma hissiyatı mı oluyor? İkisi çok farklı durum çünkü. Ereksiyon olduktan birkaç dakika içinde boşalma oluyorsa erken boşalma söz konusudur ve üroloji uzmanına danışmanız gerekir. Ama boşalmaya denk zevk hissediyorsanız ve boşalma süreniz daha uzun ise erken boşalma sorunu yok demektir. Bilimsel olarak erken boşalma 1 dakikanın altında gerçekleşen boşalmadır.
1 dakikada gelmiyor ama eskiden 15-20 dakikada tutarak boşalıyorken şimdi 5-7 dakikada gelecek gibi hissediyorum acaba psikolojik mi bilmiyorum çok kötü şeyler yaşadım.
Boşalma hissiyatı oluyor
Ok, anladım. Peki öyle hissettiğinizde boşalma gerçekleşiyor mu yoksa his olarak mı kalıyor? Asıl mesele burada. Eğer boşalma gerçekleşiyor ise o zaman bir uzmana danışın.
Yok boşalamadım korktum boşalırım diye bıraktım.
Bunu deneyip ona göre bir adım atarsınız artık.
Atarsam nofabı da bozmuş olacağım 5 ay oldu çünkü bozmayalı.
Siz bilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla erken boşalma sorununuz yok bence.
Galiba ama teşekkür ederim soruma cevap verdiğiniz için.
Rica ederim.
5 ay ne la? erkekliğini mi terkettin
Hayır öyle olması gerekiyor çünkü
seneye tekrar yaparsın artık
Kendi elimle yapmamayı düşünüyorum sonra alışıyorum bağımlılık yapıyor.
Bağımlısıydım çünkü ve o yüzden 5 ay kendimi cezalandırıyorum şimdi bir nevi öyle düşün.
Ama sen şimdi anlamazsın ki boşuna anlatım senin elin orandadır.
taktik ver de nasiplenelim
Neyin nasiplenmesinden bahsediyorsun?
bağımlılıktan kurtulma
İşte benim gibi olmaya çalış çok isteyeceğin zaman anında kalk dolaş hareket et yalnız kalmaktan oluyor bu pislik. Sonra tam dolaştın neyse dinlendin yine gelecek bu hissiyat sonra mesela izliyorsan eğer de elektrikler gitti bir anda sekmeleri kapat telefonunu da kapat sonra zaten o zevk kayboluyor sonra bol su iç çünkü bol su içtikçe her defasında tuvalete gitme ihtiyacı oluşacağı için zaten yapmana da izin vermeyecek ihtiyacın.
Ama benim bunları uygulamaya başlamaya adım attığım da asla işe yaramadı ben başka bir olaydan ötürü bıraktım ama onu söyleyemem.
İnşallah kurtulursun bu bataklıktan çünkü anladığım kadarıyla kurtulmaya çalışan biri gibisin.
evet ama kurtulamıyorum
Ne kadar denedin ve başarılı oldun?
max beş altı gün o da ramazan diye
Oruç tuttun mu?
ee yani
İşte tutmana rağmen nasıl bozdun ben hiç yapmadım Ramazan'ın da katkısı çok büyük oldu. Başlarda tuttuysan keşke devamını getirseydin o zaman 1 ay olurdu ve 1 aydan sonraya kendini ona göre niyetleseydin kurtulurdun ben 2 ayda niyetledim kendimi ve bıraktım.
yok ya sadece bir gün bozdum diğer günleri tuttum
İyi o zaman Allah kabul etsin ne güzel, o zaman pazartesi ve perşembe günleri nefs orucu var onu tutsan olur mu?
Hep mi böyle
Hayır ya son 3 aydan beridir böyle sadece ondan önceki 2 ay çekmiyordum yani mastürbasyon yapmadım çünkü iyi bir şey olmadığını çok geçte olsa anladım ve bıraktım artık nofaba başladım ama dünden beridir bugün de bir olaydan ötürü çok kendimi zavallı hissediyorum o yüzden sinir oldum tam yapacaktım ama sanki hemen iki çekince bir tuhaf olunca bıraktım.
Bir şey demediniz acaba utandırdım mı sizi yoksa sapık gözüyle mi baktınız şimdi bana 😓
Anlamadım 🫤